Çene Estetiği Cene büyütme Resimleri.......(yeni)

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı
selam arminee..bana da implant takıcakmış doktor..benm de çenem geri cnm implant protez farklı mı cnm kesi izi fln oluyor muu ???riski fln var mıı??

iskarpin meraba bende çene büyütme estetiği yaptırmak istiyorumda sen naptın nasıl oldun biraz bu konuda bilgi verirmisin canım,

kızlar benim çenem belli öyle geride değil ama yandan bakınca yüksekliği az gbi geliyor eminim kimse riske at demicektir ama yüzle orantılı bir çenenin inasan karizma kattığı bir gerçek güya demi moore da implant varmış çenesinde ve eğer doğruysa çok dpğal duruyor yüzün çerçevesi resmen ve hani benim kaşlarım güzeldir çok kalın değil ama şu kalın kaş modasıda çenesi belli insanlaa yakışıyor ben burnumuda yaptırdım yine Allah effetsin ama çok güzel değilim eğer profilden güzel olmak isteniyorsa çne ve burnun aynı anda yapılması lazım altın orana uymak güzelliğin simgesi ve alın bombesi burnun düzgünlüğü çenenin gerekli büyüklüğü olduktan sonra çok güzel olmak zor değil ama bizim ülkemizde çene implantını yapan çok iyi doktorlar kimler hiç bilgim yok arkadaşlar lütfen bilgilendirin zor bir ameliyat mı menun musunuz yaptıran arkadaşlar sizlere sesleniyorum.

canım mesut saraçı düşünebilirsin,çok deneyimli iyi bir doktor,muayenesi nişantaşında,bende ona çene ameliyatı olacağım galiba,ama benim sağlık sorunu.

Arkadaşlar ben im sorunum gıdı ve boyundaki elastikiyet kaybı .Göztepe de bir estetik doktora gittim.Aman Allahım botokstan başladı gıdı ordan lazer.Kafam çok karışık ne yapmalıyım.Çok para istedi çooooooooooooook...

Herkese merhaba,

Okuduğum kadarıyla yazan herkes çenesini yaptırmayı düşünüyor ama yaptıran biri henüz yazmamış. Benim de görüştüğüm doktor implant takacağını söyledi. İmplat taktıran var mı aranızda? İleride sorun yaşanır mı acaba? Silikon daha mı iyi sizce?

kıkırdakla cene doldurtan varmı zamanla eskı halıne donmuyor degılmı burun+cene olucam

Merhaba İncebellibardak, Mesut Saraç estetik amaçlı çene büyütme ameliyatı yapıyor mu? Protezle değil ameliyatla. Acaba ücreti ne kadar? Bu konuda bilgin varmı?

vay be hiç cenenin insanı u kadar değiştireceğni düşünmemiştim. hep burnumu begenmediğimden tek önemli sey burun sanardım
yalnız bunlar çene burun gitmişler baya

çeneyi yaptıran burnu da yaptırmış çok ilginç, acayip değiştiriyomuş ama insanı çok şaşkınım :O

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…