selam arminee..bana da implant takıcakmış doktor..benm de çenem geri cnm implant protez farklı mı cnm kesi izi fln oluyor muu ???riski fln var mıı??
kızlar benim çenem belli öyle geride değil ama yandan bakınca yüksekliği az gbi geliyor eminim kimse riske at demicektir ama yüzle orantılı bir çenenin inasan karizma kattığı bir gerçek güya demi moore da implant varmış çenesinde ve eğer doğruysa çok dpğal duruyor yüzün çerçevesi resmen ve hani benim kaşlarım güzeldir çok kalın değil ama şu kalın kaş modasıda çenesi belli insanlaa yakışıyor ben burnumuda yaptırdım yine Allah effetsin ama çok güzel değilim eğer profilden güzel olmak isteniyorsa çne ve burnun aynı anda yapılması lazım altın orana uymak güzelliğin simgesi ve alın bombesi burnun düzgünlüğü çenenin gerekli büyüklüğü olduktan sonra çok güzel olmak zor değil ama bizim ülkemizde çene implantını yapan çok iyi doktorlar kimler hiç bilgim yok arkadaşlar lütfen bilgilendirin zor bir ameliyat mı menun musunuz yaptıran arkadaşlar sizlere sesleniyorum.
Merhaba İncebellibardak, Mesut Saraç estetik amaçlı çene büyütme ameliyatı yapıyor mu? Protezle değil ameliyatla. Acaba ücreti ne kadar? Bu konuda bilgin varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?