- 25 Eylül 2017
- 159
- 272
- 53
- Konu Sahibi Queen mother
-
Merhaba cevap için teşekkür ederim zamanında doktor uyarısına ragmen annem geniz etimi aldırmamıştı kendimi bildim bileli agzım açık uyurum bu yüzden alt çenem gelişimini tamamlayamadı ben çenemi kestirip öne aldırmak istemiyorum açıkçası oldukça agrılı ve uzun bi süreç çünkü çeneye göre dişlerimin tekrar yapılması gerekecek çene ucuna implant gibi maddeler koydurarak yaptırmak istiyorum en masumuda prolen mesh denen madde sanırım umarım yaptıran birine denk gelirimKeşke küçükken ortodontik tedavi gorseymissiniz.Ben 2 yl falan çenelik kullnmstm benm de alt çenem ilerideydi. Allah babamdan razı olsun benmle çok uğraştı ve çenem normale döndü çok şükür.Ameliyatn biraz zor olduğunu biliyorum,ama sonucunda bambaşka birine donuseceksnz inş saglgnza kavuşursunuz.
Merhaba cevap için teşekkür ederim zamanında doktor uyarısına ragmen annem geniz etimi aldırmamıştı kendimi bildim bileli agzım açık uyurum bu yüzden alt çenem gelişimini tamamlayamadı ben çenemi kestirip öne aldırmak istemiyorum açıkçası oldukça agrılı ve uzun bi süreç çünkü çeneye göre dişlerimin tekrar yapılması gerekecek çene ucuna implant gibi maddeler koydurarak yaptırmak istiyorum en masumuda prolen mesh denen madde sanırım umarım yaptıran birine denk gelirim
Evet dıştan çok belli yani yandan suratım kuş suratı denen görünümde malesef o kadar çirkin bi durum ki anlatamam yaniKonu hakkımda bilgim yok ne yazık ki. Ancak benim de çenem problemli. Üst çenem önde,alt çenem geride duruyo. Allahtan dıştan belli olmuyor,kötü durmuyor. Bu bahsettiğin yöntem bana oldukça mantıkşı geldi. Çene ameliyatıyla uğraşmak çok zor çünkü. Çenendeki bozukluk dıştan belli oluyor mu?
Canm benim yasadgn skntyi çok iyi anlıyorum.Ben de kendmden o kadar rahatsz olurdum ki hatta tedavm bittikten yllar sonra bile rüyalarıma girerdi bu durum.Açıkçası işin ameliyat ksmlarni pek bilmiyorum ancak bu durum.sizi çok üzüyorsa deneyin derim.Sonuçta bu süreç atlatılacak ve kendinize güveniniz gelecek.Evet dıştan çok belli yani yandan suratım kuş suratı denen görünümde malesef o kadar çirkin bi durum ki anlatamam yani
Ne mutlu size ki atlatmışsınız tedaviyle benim dişlerimde berbattı üst çenem dar sanırım üst çene dişlerim çok kötüydü hep dalga konusu olurdum okulda üniversitede yaptırdım onlardan kurtuldum ama bu alt çenem berbat duruyor bide geride oldugu için böyle ablak bi suratım var yanaklar tombul burun büyük duruyor hele nasıl gıdım varmış gibi durdugunu kendim bile görmek istemiyorum malesefCanm benim yasadgn skntyi çok iyi anlıyorum.Ben de kendmden o kadar rahatsz olurdum ki hatta tedavm bittikten yllar sonra bile rüyalarıma girerdi bu durum.Açıkçası işin ameliyat ksmlarni pek bilmiyorum ancak bu durum.sizi çok üzüyorsa deneyin derim.Sonuçta bu süreç atlatılacak ve kendinize güveniniz gelecek.
Çok riskli bir ameliyat görümcemin arkadaşının karısı olmuş bu seferde burnu uyumsuz kalmışMerhaba cevap için teşekkür ederim zamanında doktor uyarısına ragmen annem geniz etimi aldırmamıştı kendimi bildim bileli agzım açık uyurum bu yüzden alt çenem gelişimini tamamlayamadı ben çenemi kestirip öne aldırmak istemiyorum açıkçası oldukça agrılı ve uzun bi süreç çünkü çeneye göre dişlerimin tekrar yapılması gerekecek çene ucuna implant gibi maddeler koydurarak yaptırmak istiyorum en masumuda prolen mesh denen madde sanırım umarım yaptıran birine denk gelirim
Merhaba estetik ameliyatmı olmuş yoksa çene kesilerek ilerletiliyor o sekildemi olmuş acaba?Çok riskli bir ameliyat görümcemin arkadaşının karısı olmuş bu seferde burnu uyumsuz kalmış
Kesilip ilerletmişMerhaba estetik ameliyatmı olmuş yoksa çene kesilerek ilerletiliyor o sekildemi olmuş acaba?
İşte bende ondan korkuyorum o yüzden prolen mesh denen bi madde var kasık fıtıklarında kullanılıyomuş onunla çeneyi büyüten bi doktor buldum ama yaptıran bilen kimse bulamıyorumKesilip ilerletmiş
Vida koymuşlar komplikasyonları olabilir
Öyle bi şansım yok malesef direk ameliyat tarihi verebiliyolarmış ve ben yaklaşik 7 saat uzak bi mesafeye gidicem yaşadıgım yerde yok yapan biyerDoktorla iletişime geçtiniz mi? Sizi önceki hastaları ile de görüştürebilir belki. Şimdiden çok geçmiş olsun. İnşallah ameliyatınız güzel geçer.
Yalnız direk ameliyat tarifi vermelerini anlayamadım, hiç sizi muayene falan etmediler mi?Öyle bi şansım yok malesef direk ameliyat tarihi verebiliyolarmış ve ben yaklaşik 7 saat uzak bi mesafeye gidicem yaşadıgım yerde yok yapan biyer
Evet direk ameliyat tarihi alabiliyormuşum fakat ben sizin bahsettiginiz ameliyatı olmayacagım çene ucuna protez tarzı madde konulcak 30 dk kadar sürecek bi işlemYalnız direk ameliyat tarifi vermelerini anlayamadım, hiç sizi muayene falan etmediler mi?
Himm şimdi anladım. Siz benim dediğim ameliyattan olmayacaksiniz. Ben de ortognatik cerrahi olacaksınız sandım.Evet direk ameliyat tarihi alabiliyormuşum fakat ben sizin bahsettiginiz ameliyatı olmayacagım çene ucuna protez tarzı madde konulcak 30 dk kadar sürecek bi işlem
Peki size bişey sorsam üst damak darlıgım da var apereyle genişleme imkanı olurmu artıkHimm şimdi anladım. Siz benim dediğim ameliyattan olmayacaksiniz. Ben de ortognatik cerrahi olacaksınız sandım.
Ben ortodontist değilim çok detaylı bilgi veremem. Ortodonti uzmanları daha iyi biliyor. Ama belli bir yaştan sonra apereylerle değil de cerrahi tedavi ile yapılıyor. Genişletilmesi gereken miktar az ise apereylerle az miktarda genisleme yapılabiliyor. Ama dediğim gibi ortodontistler daha iyi bilir. Benim çok bir bilgim yok bu konularda.Peki size bişey sorsam üst damak darlıgım da var apereyle genişleme imkanı olurmu artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?