- Konu Sahibi nimnimnim1004
-
Ooo cok guzel gözüküyor canm özellikle dudaklarını cok begendim önden değil de Çene yandan daha cok farkeder herhalde . Çok sagol vallahi baya yardımcı oldun çenesi geride olanlar olarak şanssısız yılda bir kez doldurtcaz ne yapalımSağdaki yeni hali soldaki daha esmer olduğum eski hali öyle pek aşırı anlaşılmıyor ama bir örnek olsun size diye koydum canım :)
Daha mantıklı canım ikisinde de problemin varsa beraber yaptırvanım canım b ende çene dolgusu ve burun ameliyatı düşşünüyorjum. sence ikisi bir arada olunca mı daha mantıklı ayrı ayrı olunva farkedermi
Evet canım aynen doktor protez falan var dedi ama ben korktum dolgu daha iyidir :)Ooo cok guzel gözüküyor canm özellikle dudaklarını cok begendim önden değil de Çene yandan daha cok farkeder herhalde . Çok sagol vallahi baya yardımcı oldun çenesi geride olanlar olarak şanssısız yılda bir kez doldurtcaz ne yapalım
Gözaltı çok ince bir bölge oraya nasıl dolgu yapılabildiğine şaşırıyorum,topçuk topçuk olmuyor mu?bi de sonrasında çok morarıyor mu?Evet canım ışık dolgusu. Çene dolgusu tek fiyat bilmiyorum burun estetiği ile beraber bi fiyat verdi doktorum ama ışık dolgusuna 700 ödemiştim tahminimce buda o civardadır
Yok hiç bir problem yaşamadım çenem daha çok morardıGözaltı çok ince bir bölge oraya nasıl dolgu yapılabildiğine şaşırıyorum,topçuk topçuk olmuyor mu?bi de sonrasında çok morarıyor mu?
Peki gercekten değiyor mu canm yani fark gözle görülür mü hem göz altı hem cene deYok hiç bir problem yaşamadım çenem daha çok morardı
Gözaltım kesinlikle değdi hergün ağlıyodum anneme çünkü torbalarından dolayı sürekli herkes soruyodu ağladın mı ? Dün uyumadın mı ? Çok rahatsızdım. Neredeyse 10 ay oldu çok az bir azalma var. İsteyen varsa kesinlikle yaptırın ben ameliyat düşünüyodum ama doktor bana gençsin doğumdan sonra yaptır dedi yine dolarmış.Peki gercekten değiyor mu canm yani fark gözle görülür mü hem göz altı hem cene de
Cok sagol canm Sabırla cevapladıgın için bnm aslında asil sorunum Çene..cene. Geride baya.. Gözde ise kaz Ayakları var onlara Botoks yaptrsam yetecek Işık dolgusuna gerek yok şuanda ama Çene bütün ŞartGözaltım kesinlikle değdi hergün ağlıyodum anneme çünkü torbalarından dolayı sürekli herkes soruyodu ağladın mı ? Dün uyumadın mı ? Çok rahatsızdım. Neredeyse 10 ay oldu çok az bir azalma var. İsteyen varsa kesinlikle yaptırın ben ameliyat düşünüyodum ama doktor bana gençsin doğumdan sonra yaptır dedi yine dolarmış.
Çeneye gelirse o da değdi yüz şeklim ddğişti tombşk yanaklı değilim artık.
Eğer kafanda bi problem varsa yaptır canım aklında kalcağına çenende kalsın emin ol daha kötü olmazCok sagol canm Sabırla cevapladıgın için bnm aslında asil sorunum Çene..cene. Geride baya.. Gözde ise kaz Ayakları var onlara Botoks yaptrsam yetecek Işık dolgusuna gerek yok şuanda ama Çene bütün Şart
Bu forumun her konu kısmında bir iki tame böyle sosyal mesaj vermeye çalışan çıkıyor :)Bu estetik çılgınlığı daha nerelere gidecek bilmiyorum.
Kendinizle barışın artık bence hanımlar :)
Bu forumun her konu kısmında bir iki tame böyle sosyal mesaj vermeye çalışan çıkıyor :)
Bizim aklımız bize yetmiyor zaten bak şimdi bunları dedin ya hayatımız değişti :)
Saol canım eksik olma :*Ama en sonunda Michael Jacksongillere benzeyeceksiniz diye korkuyorum sadece
Gormek istiyoruzKızlar ben dayanamadım dudağıma dolgu yaptırırken çeneme biraz daha eklettim dudaktan kalan dolguyu gerçekten çok hoş oldu
Cok guzel olmus,hele dudak muhtesem.Hangi dolgudan koydular,doktor ve fiyati da ogrensek :)Yeni hali
Canım harika olmuş gerçekten senden cesaret aldım ve Cumartesi gününe randevu aldım kolay bi işlemle seninki gibi çene dolgusu yaptırıyorum çok teşekkürler bilgi için. Kızlar 750 tl çene dolgusu bilginize :)) öpüldünüzYeni hali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?