Çene Estetiği çene dolgusu

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı
Sağdaki yeni hali soldaki daha esmer olduğum eski hali öyle pek aşırı anlaşılmıyor ama bir örnek olsun size diye koydum canım :)
Ooo cok guzel gözüküyor canm özellikle dudaklarını cok begendim önden değil de Çene yandan daha cok farkeder herhalde . Çok sagol vallahi baya yardımcı oldun çenesi geride olanlar olarak şanssısız yılda bir kez doldurtcaz ne yapalım

Evet canım aynen doktor protez falan var dedi ama ben korktum dolgu daha iyidir :)

Evet canım ışık dolgusu. Çene dolgusu tek fiyat bilmiyorum burun estetiği ile beraber bi fiyat verdi doktorum ama ışık dolgusuna 700 ödemiştim tahminimce buda o civardadır
Gözaltı çok ince bir bölge oraya nasıl dolgu yapılabildiğine şaşırıyorum,topçuk topçuk olmuyor mu?bi de sonrasında çok morarıyor mu?

Peki gercekten değiyor mu canm yani fark gözle görülür mü hem göz altı hem cene de
Gözaltım kesinlikle değdi hergün ağlıyodum anneme çünkü torbalarından dolayı sürekli herkes soruyodu ağladın mı ? Dün uyumadın mı ? Çok rahatsızdım. Neredeyse 10 ay oldu çok az bir azalma var. İsteyen varsa kesinlikle yaptırın ben ameliyat düşünüyodum ama doktor bana gençsin doğumdan sonra yaptır dedi yine dolarmış.
Çeneye gelirse o da değdi yüz şeklim ddğişti tombşk yanaklı değilim artık.

Cok sagol canm Sabırla cevapladıgın için bnm aslında asil sorunum Çene..cene. Geride baya.. Gözde ise kaz Ayakları var onlara Botoks yaptrsam yetecek Işık dolgusuna gerek yok şuanda ama Çene bütün Şart

Cok sagol canm Sabırla cevapladıgın için bnm aslında asil sorunum Çene..cene. Geride baya.. Gözde ise kaz Ayakları var onlara Botoks yaptrsam yetecek Işık dolgusuna gerek yok şuanda ama Çene bütün Şart
Eğer kafanda bi problem varsa yaptır canım aklında kalcağına çenende kalsın emin ol daha kötü olmaz

bende cok ısterdı ama hamıleyım.dolgu ıcın kendı vuudunuzdan yag alıyorlarmış dogrumudur ben kıloluda degılım dr bana senın yag alıncak yerın yok demıstı.o alınan yerde ız kalmıyormu mesela

1 yıl canım. Ben burun estetiği ile beraber yaptırdım tek fiyat bilmiyorum tahminimce 700-800 civarıdır

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu estetik çılgınlığı daha nerelere gidecek bilmiyorum.

Kendinizle barışın artık bence hanımlar :)
Bu forumun her konu kısmında bir iki tame böyle sosyal mesaj vermeye çalışan çıkıyor :)
Bizim aklımız bize yetmiyor zaten bak şimdi bunları dedin ya hayatımız değişti :)

Kızlar ben dayanamadım dudağıma dolgu yaptırırken çeneme biraz daha eklettim dudaktan kalan dolguyu gerçekten çok hoş oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…