- 1 Aralık 2014
- 136
- 50
- 53
- Konu Sahibi nimnimnim1004
-
Saol canım umarım güzel olur :) öpüldünCanım harika olmuş gerçekten senden cesaret aldım ve Cumartesi gününe randevu aldım kolay bi işlemle seninki gibi çene dolgusu yaptırıyorum çok teşekkürler bilgi için. Kızlar 750 tl çene dolgusu bilginize :)) öpüldünüz
Canim sen kime oluyorsunCanım harika olmuş gerçekten senden cesaret aldım ve Cumartesi gününe randevu aldım kolay bi işlemle seninki gibi çene dolgusu yaptırıyorum çok teşekkürler bilgi için. Kızlar 750 tl çene dolgusu bilginize :)) öpüldünüz
Doktorunuz kim bu arada çok güzel duruyorYeni hali
Kime yaptırıyorsunuz bende Çene dolgusu çok istiyorum resim paylaşırsanız sevinirimCanım harika olmuş gerçekten senden cesaret aldım ve Cumartesi gününe randevu aldım kolay bi işlemle seninki gibi çene dolgusu yaptırıyorum çok teşekkürler bilgi için. Kızlar 750 tl çene dolgusu bilginize :)) öpüldünüz
Ben Kocaelide Zübeyir Örter e yaptırıyorum yapıldıktan sonra önce/sonra resmi paylaşırım Cumartesi günü Akşamı :)Kime yaptırıyorsunuz bende Çene dolgusu çok istiyorum resim paylaşırsanız sevinirim
Kocaeli Izmit Zübeyir Örter canımCanim sen kime oluyorsun
hmm ben istanbuldayımKocaeli Izmit Zübeyir Örter canım
hmm ben istanbuldayım
750 tl canım birçok yerdeBende yaptırmayı düşünüyorum Bakırköyde bir güzellik merkezinden 900 tl fiyat aldım aşağı yukarı bu civarlarda sanırım fiyatlar.
750 tl canım birçok yerde
Benim yaptırdığım doktor Kocaeli İzmit'te istanbuldaysan ve gelme imkanın varsa hem doktor çok başarılı hem de daha uygunÖnerebilecegin bir yer var mi?
Benim yaptırdığım doktor Kocaeli İzmit'te istanbuldaysan ve gelme imkanın varsa hem doktor çok başarılı hem de daha uygun Eki Görüntüle 1415028
esrabbb Evet 750 tl arkadaşlar. İncecik bir iğneyle çenenize Hyalorik asit yani Vücutta doğal eriyip yok olan dolguyu çenenin orta noktasından enjekte ediyorlar 10 dakika sürdü. Acımadı tabi iğnesi bile incecik, hafif Ağrı oluyor enjekte ederken o kadar. Çıktığımda sadece iğne izi oldu. Hiçbir morarma yok doktor iyiyse zaten Olmasın diye gerekeni yapıyor. Dün biraz daha şişti bugün indi biraz. Yok denebilecek kadar az Ağrı vardı dün. Bugün geçtiçok beğedimgüle güle kullan 750 mi Fiyat?
Bende yaptırmak istiyorum bir doktor ile görüştüm o banan iplant yapalım dedi. Ben vücudumda yabancı bir cisim istemediğim için kabul etmedim. Daha sonra eve gidince sekreterini arayıp bu durumu söyledim o doktorla görüştü sonra bana yağ enjekte edebileceklerini söyledi ve fiyatına 4000 tl istedi:)) internetten araştırdığıma göre yağ enjektesinde morarma uyuşma bide topaklanama oluyomuşesrabbb Evet 750 tl arkadaşlar. İncecik bir iğneyle çenenize Hyalorik asit yani Vücutta doğal eriyip yok olan dolguyu çenenin orta noktasından enjekte ediyorlar 10 dakika sürdü. Acımadı tabi iğnesi bile incecik, hafif Ağrı oluyor enjekte ederken o kadar. Çıktığımda sadece iğne izi oldu. Hiçbir morarma yok doktor iyiyse zaten Olmasın diye gerekeni yapıyor. Dün biraz daha şişti bugün indi biraz. Yok denebilecek kadar az Ağrı vardı dün. Bugün geçti
Hayır çok memnunum hiçbir rahatsızlık ya da topaklanma olmadı yaptırıp Arkadaşlarımın yanına gittim kimse anlamadı söyleyince çok güzel olduğunu söylediler. Dolgu yaptırmak en mantıklısı hep yakışırsa Kalıcı bir Şeyler düşünürsün. Dolgu 1 yıl kadar kalıyoBende yaptırmak istiyorum bir doktor ile görüştüm o banan iplant yapalım dedi. Ben vücudumda yabancı bir cisim istemediğim için kabul etmedim. Daha sonra eve gidince sekreterini arayıp bu durumu söyledim o doktorla görüştü sonra bana yağ enjekte edebileceklerini söyledi ve fiyatına 4000 tl istedi:)) internetten araştırdığıma göre yağ enjektesinde morarma uyuşma bide topaklanama oluyomuşo yüzden dolgu bana daha mantıklı geldi. acaba dolguda da topaklanma olurmu?
peki çene dolgusundan sonra çenede uyuşukluk yada çene mimiklerini kullanmada zorluk çektinmi? sonuçta orada yabancı bie madde var gülerken filan kasılma olmaz mıHayır çok memnunum hiçbir rahatsızlık ya da topaklanma olmadı yaptırıp Arkadaşlarımın yanına gittim kimse anlamadı söyleyince çok güzel olduğunu söylediler. Dolgu yaptırmak en mantıklısı hep yakışırsa Kalıcı bir Şeyler düşünürsün. Dolgu 1 yıl kadar kalıyo
3 - 4 gün sonra kendi etim gibi oldu yerine oturdu yumuşadı şu an şekilden şekle sokuyorum hicbir sıkıntı yok :) hatta dokununca bile bildiğin etin yani, yaptırdığımı bilmesem hicbir sey yok dicem :))peki çene dolgusundan sonra çenede uyuşukluk yada çene mimiklerini kullanmada zorluk çektinmi? sonuçta orada yabancı bie madde var gülerken filan kasılma olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?