Çene Estetiği çene dolgusu

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı
Bu forumun her konu kısmında bir iki tame böyle sosyal mesaj vermeye çalışan çıkıyor :)
Bizim aklımız bize yetmiyor zaten bak şimdi bunları dedin ya hayatımız değişti :)

ahahahahaha. sabah sabah bişiler araştırırken iyi geldi. ağzına sağlık :)

arkadaşlar çene dolgusu yaptıran var mı aranızda, deneyimi olanlar yardımcı olabilir mi lütfen
Merhaba kızlar :) Ben 1 hafta gibi kısa bir süre önce çene dolgusu yaptırdım. Doktorum Mehmet Akgün, Kendisi gerçekten iyi ve özverili bir doktor. İşini severek yaptığını her halinden anlayabiliyorsunuz. Benimde çenem yüzüme oranla daha küçük ve gerideydi bu sebepten dolayı doktorumla görüştükten sonra çene dolgusu yaptırma kararı aldık. Dolgu işlemi zaten çok kolay ve kısa süren bir işlem. işin en güzel yanı da yapıldığı anda gözle görülür mutlu bir değişim ve aynı gün gündelik yaşama dönebiliyor olmak. Dolguyu yaptırmış olmaktan çok mutluyum, Çevremde ki arkadaşlarım da yüzümde ki değişimin gerçekten çok yakıştığını söylüyorlar ee tabi bu beni daha da mutlu ediyor :)

resim ekliyebilirmisin eğer varsa öncesi sonrası

yağ dolgusu yaptırdım hafif button çene gibi oldu zamanla eriyeceği için bence yağ dolgusunun çenede pek bir anlamı yok daha karizmatik sivri belirgin çene hattı isteyenler ancak protezle oluyor. ama kendinizi yağ ya da dolgu yaptırarak bir görün protez öncesi beğenirseniz yaptırırsınız.

seni kazıklamak istiyorlar çok net doktorum serkan baltayı öneririm... o fiyata 3 estetik olursun yuh ya... ben de yabancı madde istemiyorum özellikle çıkarttığım permaliplerden sonra lakin çeneye yağ dolgusu o sert keskin ifadeyi yaratmıyor çünkü yağ ile kemik aynı yapıda asla olamaz artı yağ eriyor benim çok hafif koyulmuştu. çene hareketsiz bölge olmasına rağmen sanırım eridi bile bir farkı yok :)) ön görüş açısından yaptırın fakat kalıcılık keskin bir çene hattı beklemeyin ve asla fahiş ücretler de ödemeyin.

resmen yüzün zayıflamıs bayıldım..... yağ enjeksiyonu mu? yani sizden alınan yağla mı yapıldı yoksa başka bir dolgu mu? ne kadara yaptırdınız? kalıcılığı nedir?
tesekkürler
Çok tesekkur ederim :) Dolgu enjekte edilerek uygulanan bir işlem . Her hangi yağ dokusu alınmasına gerek olmadan yapıldı bence bu çok daha pratik bi yöntem :) kalıcılık süresi 2 yıl ve uygulanan miktar 3 ml. Fiyat 2700 .. ama mehmet bey fiyatta epey yardimci oldu saolsun .. fiyat gözünüzde büyümesin bana uygulanan dolgu malzemesinin kalıcılığı ve miktarı fiyati arttıran etmenlerden. Belki size daha az uygulanacak onun için muayene olmak daha dogru olur

Merhaba kizlar ..Bu konuda merakta olanlara bi kaç bişi yazmak isterim. Yaklaşık 1 ay önce çene ve yanak dolgusu yaptırdım. Uzun doktor arayışından sonra Mehmet Akgün'ü buldum. Mehmet bey önce yüzümde nereyi beğenmediğimi sorarak işe başladı. Benimde sizin gibi çenem yüzüme oranla küçük ve geride olduğu için Yüzümdeki oranı beğenmediğimi anlattım. Mehmet bey de bu düşünceme onay verince benim hem cebimde hemde isteklerime uygun dolgu markası seçtik. İşlem ağrısız sizisiz bi anda değişimin mümkün olmasi en güzel şey bence ve gerçekten değişimden oldukça mutluyum iyi ki yaptırmışım diyorum .. Bu konuda tam olarak öğrenmek İstedikleriniz ve merak ettiğiniz noktalar varsa seve seve cevaplarım .. yüzümde ki değişimi göstermeden gecemiyicem :) yorumlarınızı bekliyorum..

Eklentiler

• PhotoGrid_1446747346559.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 668
Ben de juvaderm dolgu ile çene dolgusu yaptırıyorum. Özellikle ilk yapıldığında 2 yıl aynı şekilde kalmıyor eriyor yavaş yavaş. Tek kötü yanı bu. Yüzü çok değiştiriyor ama çene. Hiç de riski olmayan bir şey. Uyuşturmadan dahi çenede acı hissetmiyorsunuz. Düşünen varsa mutlaka tavsiye ettiğim işlemlerin başında geliyor, çene dolgusu.

Kızlar ben yaptırdım.
15. Günüm bugün. Çene cidden çok etkiliyomuş yüzü yanaklarımın tüm tombilkiği gitti Sadece iğne yerlerinde biraz topaklanmalar var tek sıkıntım bu
Merhaba konu biraz geçmis ama yine de sormak istedim Benimde yüzüm kare çene çıkıntım yok dolayısıyla gulümsedigimde genişliyor suratım acaba çene dolgusuyla yüzümün ince veuzun gorunmesini saglayabilir miyim???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…