- 1 Mart 2015
- 67
- 33
- 103
- Konu Sahibi nimnimnim1004
-
Bu forumun her konu kısmında bir iki tame böyle sosyal mesaj vermeye çalışan çıkıyor :)
Bizim aklımız bize yetmiyor zaten bak şimdi bunları dedin ya hayatımız değişti :)
Teşekkürler canımahahahahaha. sabah sabah bişiler araştırırken iyi geldi. ağzına sağlık :)
Merhaba kızlar :) Ben 1 hafta gibi kısa bir süre önce çene dolgusu yaptırdım. Doktorum Mehmet Akgün, Kendisi gerçekten iyi ve özverili bir doktor. İşini severek yaptığını her halinden anlayabiliyorsunuz. Benimde çenem yüzüme oranla daha küçük ve gerideydi bu sebepten dolayı doktorumla görüştükten sonra çene dolgusu yaptırma kararı aldık. Dolgu işlemi zaten çok kolay ve kısa süren bir işlem. işin en güzel yanı da yapıldığı anda gözle görülür mutlu bir değişim ve aynı gün gündelik yaşama dönebiliyor olmak. Dolguyu yaptırmış olmaktan çok mutluyum, Çevremde ki arkadaşlarım da yüzümde ki değişimin gerçekten çok yakıştığını söylüyorlar ee tabi bu beni daha da mutlu ediyor :)arkadaşlar çene dolgusu yaptıran var mı aranızda, deneyimi olanlar yardımcı olabilir mi lütfen
arkadaşlar yaptırdım
resim ekliyebilirmisin eğer varsa öncesi sonrasıMerhaba kızlar :) Ben 1 hafta gibi kısa bir süre önce çene dolgusu yaptırdım. Doktorum Mehmet Akgün, Kendisi gerçekten iyi ve özverili bir doktor. İşini severek yaptığını her halinden anlayabiliyorsunuz. Benimde çenem yüzüme oranla daha küçük ve gerideydi bu sebepten dolayı doktorumla görüştükten sonra çene dolgusu yaptırma kararı aldık. Dolgu işlemi zaten çok kolay ve kısa süren bir işlem. işin en güzel yanı da yapıldığı anda gözle görülür mutlu bir değişim ve aynı gün gündelik yaşama dönebiliyor olmak. Dolguyu yaptırmış olmaktan çok mutluyum, Çevremde ki arkadaşlarım da yüzümde ki değişimin gerçekten çok yakıştığını söylüyorlar ee tabi bu beni daha da mutlu ediyor :)
Tabi paylaşım yapayayım :) yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyor olacağım :)resim ekliyebilirmisin eğer varsa öncesi sonrası
çok güzel olmuş bende istiyorumTabi paylaşım yapayayım :) yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyor olacağım :)
Tabi paylaşım yapayayım :) yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyor olacağım :)
seni kazıklamak istiyorlar çok net doktorum serkan baltayı öneririm... o fiyata 3 estetik olursun yuh ya... ben de yabancı madde istemiyorum özellikle çıkarttığım permaliplerden sonra lakin çeneye yağ dolgusu o sert keskin ifadeyi yaratmıyor çünkü yağ ile kemik aynı yapıda asla olamaz artı yağ eriyor benim çok hafif koyulmuştu. çene hareketsiz bölge olmasına rağmen sanırım eridi bile bir farkı yok :)) ön görüş açısından yaptırın fakat kalıcılık keskin bir çene hattı beklemeyin ve asla fahiş ücretler de ödemeyin.Bende yaptırmak istiyorum bir doktor ile görüştüm o banan iplant yapalım dedi. Ben vücudumda yabancı bir cisim istemediğim için kabul etmedim. Daha sonra eve gidince sekreterini arayıp bu durumu söyledim o doktorla görüştü sonra bana yağ enjekte edebileceklerini söyledi ve fiyatına 4000 tl istedi:)) internetten araştırdığıma göre yağ enjektesinde morarma uyuşma bide topaklanama oluyomuşo yüzden dolgu bana daha mantıklı geldi. acaba dolguda da topaklanma olurmu?
aşırı pahalı üzgünüm...Bende yaptırmayı düşünüyorum Bakırköyde bir güzellik merkezinden 900 tl fiyat aldım aşağı yukarı bu civarlarda sanırım fiyatlar.
resim ekliyebilirmisin eğer varsa öncesi sonrası
resim ekliyebilirmisin eğer varsa öncesi sonrası
Çok tesekkur ederim :) Dolgu enjekte edilerek uygulanan bir işlem . Her hangi yağ dokusu alınmasına gerek olmadan yapıldı bence bu çok daha pratik bi yöntem :) kalıcılık süresi 2 yıl ve uygulanan miktar 3 ml. Fiyat 2700 .. ama mehmet bey fiyatta epey yardimci oldu saolsun .. fiyat gözünüzde büyümesin bana uygulanan dolgu malzemesinin kalıcılığı ve miktarı fiyati arttıran etmenlerden. Belki size daha az uygulanacak onun için muayene olmak daha dogru olurresmen yüzün zayıflamıs bayıldım..... yağ enjeksiyonu mu? yani sizden alınan yağla mı yapıldı yoksa başka bir dolgu mu? ne kadara yaptırdınız? kalıcılığı nedir?
tesekkürler
Hemen yaptırın :)) emin olun hiç pişman olmayacaksiniz ben şu an ki halimden fazlasıyla memnun ve mutluyum :)çok güzel olmuş bende istiyorum
Teşekkür ederimHarika olmuşsunuz :)
Merhaba konu biraz geçmis ama yine de sormak istedimKızlar ben yaptırdım.
15. Günüm bugün. Çene cidden çok etkiliyomuş yüzü yanaklarımın tüm tombilkiği gittiSadece iğne yerlerinde biraz topaklanmalar var tek sıkıntım bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?