- Konu Sahibi nimnimnim1004
Kızlar 1 cc dolguda belirgin bir fark oluyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mehmet akgün e gideceğim tekrar..bi resim atmış çene dolgusu bayıldım..döktürmüş yine..bu aralarda uyuzluğum üzerimde üşeniyorum Ankara'ya gitmeye..Bursa'ya seminere felan gelse keşkeyoksa memlekete giderken uçak yerine otobüsle geçip Ankara'da bi dolgu molası vericem hahaaha .başkası cık olmaz artık :))bu arada Deniz akkayanın çenesinde dolgu var mı sizce?
cene dolgunuzu çok begendimdr Saime Irkoren var bir de izmirde. Geçen sene yaptırdım ben çene dolgumu 2 cc kullandı baya fark etti. Charlize Theronun yüzünü çok beğeniyorum, ona yakın hatlara sahip olmak istiyordum, sonuç beni memnun etti şükür. Sonra da ablama işlem uyguladı. O da memnun kaldı. Albüm açık bakmak isteyenler için
Teşekkür ederim. Çok naziksiniz :)cene dolgunuzu çok begendim
Bende Mehmet Akgün e yaptırıcam önümüzdeki hafta ciddi başarıları var dolgu konusunda :)Mehmet akgün e gideceğim tekrar..bi resim atmış çene dolgusu bayıldım..döktürmüş yine..bu aralarda uyuzluğum üzerimde üşeniyorum Ankara'ya gitmeye..Bursa'ya seminere felan gelse keşkeyoksa memlekete giderken uçak yerine otobüsle geçip Ankara'da bi dolgu molası vericem hahaaha .başkası cık olmaz artık :))bu arada Deniz akkayanın çenesinde dolgu var mı sizce?
kesinlikle..ben çok memnun kaldım canımBende Mehmet Akgün e yaptırıcam önümüzdeki hafta ciddi başarıları var dolgu konusunda :)
Pazartesi yaptırdım çene dolgumu Mehmet Akgün e çok başarılı geçti şükürler olsun beklediğimden daha iyi çene yapım şuan herkese öneririmkesinlikle..ben çok memnun kaldım canım
Dolgu öneririm canim 1 ay önce ablama tekrar çene dolgusu yaptirdik Mehmet Akgün e 12-18 ay arasi kalıcılığı var agrısız bir işlem ben çene dolgusu yaptirmadim ama yaptıranlar memnun bir kac kisiyle konusmustuk onceden ablam icin.kızlar cene dolgusu mu cene protezi mi dersiniz ? cene dolgusu ne kadar gitmekte ve ücreti nedir, cene protezi ömürlük oluyor zannedersem 1 hafta da eziyet cekiyoruz herhalde :peki onda fiyatlar nasıl ..simdi burun yaptiricam sizlere de atarim buradan insallah ..ama doktor illa ceneni duzelt dedi dolgu mu yapsam protez mi bilemedim
![]()
Dolgu öneririm canim 1 ay önce ablama tekrar çene dolgusu yaptirdik Mehmet Akgün e 12-18 ay arasi kalıcılığı var agrısız bir işlem ben çene dolgusu yaptirmadim ama yaptıranlar memnun bir kac kisiyle konusmustuk onceden ablam icin.
Canım bence kesin anlar Neticede her gün yüzyüze bakıyorsunuz Belki dolgu olduğunu farketmez ama mutlaka bir değişiklik olduğunu anlar bence çünkü ister istemez değişiklik oluyor Ama bazı doktorlar var elleri çok hafif mesela hiç morarma olmuyor yaptıklarında, o açıdan soruyorsan anlaşılmayabilir deYa kızlar bende istiyorum hem çene dolgusu hem dudak hemde elmacık kemiği dolgusu ama benim eşim böyle şeylere o kadar karşı ki izin vermiyor bi türlü ama aklımda hep onlarda böyle benim gibi olanınız var mı yaptırıpta eşi anlamayan acaba yaptırsam eşim anlarmı onuda bilemiyorum
Dolgu aylık yıllık olarak değişiyor evet bitiminde yenileme gerektiriyor.2 ay sonra bende çene dolgusu yaptıracağım,karnımdan yağ alınacakmış.4 hafta sonra ameliyat hazırlıklarım başlayacak ayrıca burun ameliyatı olacağım ama o zamana kadar merak ettim bu dolgunun kalıcılığı nedir?her sene dolgu mu yaptırmak gerekiyor yani?
İşlem ücreti ne kadardı paylaşırsanız çok sevinirimDolgu öneririm canim 1 ay önce ablama tekrar çene dolgusu yaptirdik Mehmet Akgün e 12-18 ay arasi kalıcılığı var agrısız bir işlem ben çene dolgusu yaptirmadim ama yaptıranlar memnun bir kac kisiyle konusmustuk onceden ablam icin.