- Konu Sahibi nimnimnim1004
-
Arkadaslar ben dudak dolgusu ve leke tedavisi icin atasehirde bulunan bg wellness isimli yere gittim. Yuzumde akne cikardilar ve dudagimi yamulttular dolguyla. Ve tonla parami aldilar. Hatali yaptiklati islemlerin parasini iade istiyorum yuzume telefonu kapatiyorlar. Psikolojim oldukca bozuldu. Hergun dusunup agliyorum. Lutfen sizler dikkatli olun.
Özelden önce sonra fotosu atabilir misiniz :)ben de ceneme dolgu yaptırdım 3 dolgu 5 defa botoks yapıldı. harıka duruyor. keske daha once yaptırsaymısım. yag dolgusunu soyledıler ama arastırdım memnun olmayan cok kisi var.
Ameliyat en sağlıklısı gibi görünüyor, implant taktıranların bir kısmında sorun çıkıyor gözlediğim kadarıyla.
üst ceneyemı dolgu yaptırdınız alt ceneyemı acabaÖzelden önce sonra fotosu atabilir misiniz :)
Bende de durumlar aynı. Çok zaman olmuş ama görürseniz dönüşünüzü beklerim,sonucunuz ne oldu acaba?kızlar cene dolgusu mu cene protezi mi dersiniz ? cene dolgusu ne kadar gitmekte ve ücreti nedir, cene protezi ömürlük oluyor zannedersem 1 hafta da eziyet cekiyoruz herhalde :peki onda fiyatlar nasıl ..simdi burun yaptiricam sizlere de atarim buradan insallah ..ama doktor illa ceneni duzelt dedi dolgu mu yapsam protez mi bilemedim
Kac cc yaptilar sana ne kadar geriydi cenen oncesi sonrasi fotograf varmiKızlar ben yaptırdım.
15. Günüm bugün. Çene cidden çok etkiliyomuş yüzü yanaklarımın tüm tombilkiği gittiSadece iğne yerlerinde biraz topaklanmalar var tek sıkıntım bu
Kesinlikle bence de itici. Forumu biraz gezeyim derken girdinizi görmem tesadüf müdür nedir. Ben kendisine gittim ve memnun kalmadım.Bilgi almak için girdik başlık Mehmet Akgün reklamına dönmüş. Baya itici oluyor hiç farkında değilsiniz ben gidecek olsam da gitmem şahsen bu kadar reklama ihtiyacı olan birine.
Yaptırmasam da estetik forumlarını vs çok dolaşıyorum uzun zamandır. Her yerde karşıma çıkıyor. Genelde 5 mesaj atmış üyeler vs övüyor. Sonra karşılıklı övmeye başlıyorlar. Akupunktur forumunda görmüştüm en son yanılmıyorsam ama buralarda iyice baymış. Bir de o kadar bariz ki ‘kesinnn gidin, öpüyorum sizi kızlar’ falan gibi forumda çok kullanmadığımız dille reklam yapıyorlar. Hiç hoşlanmadım.Kesinlikle bence de itici. Forumu biraz gezeyim derken girdinizi görmem tesadüf müdür nedir. Ben kendisine gittim ve memnun kalmadım.
Siz ne yaptırmıştınız acaba? Benim bugün yaptırdığım (başka doktora tabi) çene dolgusunun ağrısı hala sürüyor da. Artık geçse diyorum. Öğlen 2 gibi yaptırdım saat gece 1 şu anKesinlikle bence de itici. Forumu biraz gezeyim derken girdinizi görmem tesadüf müdür nedir. Ben kendisine gittim ve memnun kalmadım.
Ben lekelerim için altın iğne yaptırdım daha doğrusu o önerdi. Birsürü de para ödedim 2 seans yapıldı hiç değişiklik olmadı, 4 seans için peşin ödediğim halde son 2 seansı yaptırmadım, ödememin de 1/4 ünü geri iade ettiler sadece.Siz ne yaptırmıştınız acaba? Benim bugün yaptırdığım (başka doktora tabi) çene dolgusunun ağrısı hala sürüyor da. Artık geçse diyorum. Öğlen 2 gibi yaptırdım saat gece 1 şu an
Yaptırdım ve gayet memnunum :) hiç çekinmeyin.arkadaşlar çene dolgusu yaptıran var mı aranızda, deneyimi olanlar yardımcı olabilir mi lütfen
Çene dolgusunda acı oldu muDolgu öneririm canim 1 ay önce ablama tekrar çene dolgusu yaptirdik Mehmet Akgün e 12-18 ay arasi kalıcılığı var agrısız bir işlem ben çene dolgusu yaptirmadim ama yaptıranlar memnun bir kac kisiyle konusmustuk onceden ablam icin.
Benim de asimetri var çenemde merak ettim sonucuKızlar ben yaptırdım.
15. Günüm bugün. Çene cidden çok etkiliyomuş yüzü yanaklarımın tüm tombilkiği gittiSadece iğne yerlerinde biraz topaklanmalar var tek sıkıntım b
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?