Çene Estetiği çene esnetiği olupta pişman olan var mı?

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı

ebruhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2011
9
0
36
İzmir
benim çenem biraz geride ve elmacık kemiklerimde yok denecek kadar az. asıl sorunum iri bir yüze sahibim, operasyon sonrası dahada yüzüm iri görünür mü? hem çok korkuyorum hemde yaptırmak istiyorum. cevaplarsanız memnun olurum.

merhaba.benim çenemde gerideymiş.burun estetiğinin güzel olabilmesi için çeneye protez taktırmam gerekmiş.ben göze alamıyorum nedense....:/

sanırım benım pısmanlıgımı okumussunuzdur :)) gercekten cenenız gerıdeyse ve bu yuzunuze bı anormali katıyorsa benım tavsıyem bu amelıyatı yuzunuzu orantılatmak adına olun ama sakın benım gıbı yıllarca cenem kucuk gerıde gezdım (ve bunu kompleks yapıp) dıye cıkık ve belırgın bı cene ısteyıp buyuk protez taktırmayın ve de burun ameliyatıyla beraber oluyorsanız eger oncesınde doktorunuzla cenenıze orantılı bı burun yapıp yapamayagını konusun cunku forumda cene amelıyatı olmak ısteyıp basarılı bı burun operasyonuyla bu sorunundan kurtulan bı arkadas da var

ayrıca gerı de olan cenenız protezle one gelırken asagı dogruda uzayacagını hıc bı zaman unutmayın bana bunu dr gorusmelerı yaparken teoman dogan soylemıstı tabı ozaman ben ne demek ıstedıgını anlamamıstım yanı yuzunuz uzayacaktır benım de en cok sıkayetcı oldugum konu da bu zaten uzun ve zayıf gorunuyor yuzum

hatta sımdı cok ıyı hatırlıyorum ben senın cenenı ıstedıgın gıbı yaparım ama oyle dramatık sonuclar ortaya cıkarkı karsımda salya sumuk aglarsın bende hıc mutsuz hasta sevmem demıstı teoman dogann cene konusunda ınternette ayrıntılı bı yazısı vardı onu okudugum ıcın ılk gorustugum dr ler den bırıydı

arkadaslar iyi akşamlar
ben bundan 6 ay önce burun ameliyatı oldum burnumda çok hafif kemer ve ucunda sarkıklık vardı..doktor bunu yaparken çeneyide yapalım biraz geride deyince peki dedim.. çeneme protez yerine dolgu yapmayı önerdi. protezi tavsiye etmiyorum dedi. karın bölgemden yağ alıp işlemden geçirip çeneme enjekte edeceklerdi. ameliyat sonrası karnımda liposuctiondan sonra inanılmaz bi ağrı vardı.. ama çenem ve burnum süper olmuştu. ama 3-4 ay geçtikten sonra bi damla yağ kalmadı çenemde..o nedenle çektiğiniz acıyla kalmayın ve dolgu yaptırmayın..protezide araştırmak lazım...

Çene ameliyatı olupta pişman olan varsa bunu sadece gereklilikten değil hayatında yeni bir zevk arayışı içinde olduğu için yaptırdığını söyleyebilirim. Çene ameliyatı geçiren biri olarak benim ameliyatım tam estetik değildi sağlığım açısından gerekliydi ve estetik olarak yapılmadı , tabi ki eski halimle kıyaslanınca arada fark oldu yüzüm daha güzel oldu ve ben çok mutluyum. Elimde fırsatım olsaydı keşke daha önceden yaptırmış olsaydım diyebilirim .

ben de çene ameliyatı olmak istiyorum ama riskleri varmış. kalıcı hissizlik vs. gibi. acaba ameliyat olan arkadaş -mugez- böyle sorunlar yaşadın mı? biraz bilgilendirir misin?

Back
X