Çene Estetiği Çene Geriliği Operasyonu

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı

Bumbleroot

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2013
139
8
38
İstanbul
Arkadaşlarr ben çenemi belirginleştirmek istiyorum baya geride, hatta photoshopla çeneme uzatma işlemi falan da yaptım. Ama eğer bu tarz operasyon geçirenler varsa, ne şekilde yaptıklarını ve memnun kalıp kalmadıklarını da yazabilirler mi ? Kimisi yaptırmış önce memnunum demiş sonra fikrini değiştirmiş falan. Açık bilgiler olsun. Ne tür sorunlar oldu, hangi işlemi yaptırdınız. (Oynanmış resimleri isterseniz atabilirim)

+Lütfen cevapsız bırakmayın+

Benimkide biraz gerideydi, yag enjeksiyonu yaptirdim,ama cogu eridi,heralde birkac kez daha yaptirmam lazim kalici olmasi icin. Ilk basta implant koydursam diye dusunuyordum ama doktorum cok erkeksi durur gerek yok dedi. Teoman Dogan a ameliyat oldum bu arada.

Benimkide biraz gerideydi, yag enjeksiyonu yaptirdim,ama cogu eridi,heralde birkac kez daha yaptirmam lazim kalici olmasi icin. Ilk basta implant koydursam diye dusunuyordum ama doktorum cok erkeksi durur gerek yok dedi. Teoman Dogan a ameliyat oldum bu arada.

Peki memnun musun ? bende implant düşündüm ama bilemedim de yüzü uzatıyormuş galiba. ben öne doğru gelsin istiyorum çenem.

Back
X