- 29 Mart 2014
- 2.091
- 1.541
- 83
Ameliyat fln girme o işlere yanaklar abes durmuyor ve dudakların çok güzel

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ameliyat fln girme o işlere yanaklar abes durmuyor ve dudakların çok güzel
Çene yapınizda bariz birşey yok. Sadece cene yaninizdaki iki cukur fazla belirgin keskin evet.
Hahahaha ya abla bitek burnumu yaptırdım ondada nefes alamıyodum bide yaptırmışken azıcık kaldırttım kesinlikle kemiğini bile elletmedim dudaklarım kendi dudaklarımKendinle barışmayi dene canım. Daha genceciksin gecirmedigin operasyon kalmadı. Emin ol bu son da olmayacak çünkü aradığın huzuru mutluluğu bunda da bulamayacaksın. Bu operasyondan sonra başka bir yerine kafayı takıp onu da değiştirmek isteyeceksin. Sanırım psikolojik destek alma zamanın geldi...
Göz makyajını çok seviyorum vazgeçemiyorum ki takma kirpiksiz göz kalemsiz dışarı çıkamamBen dün sizin profil resminizi görmüştüm. Yüz hatlarınızda bir sıkıntı yoktu. Ama ilk dikkatimi çeken göz makyajınız olmuştu. Gözleriniz zaten iriydi, eyeliner ile etrafını kalın kalın tamamen çizmiş, zaten iri olan gözlerinizi daha da iri göstermiştiniz. Ayrıca dudaklarınız gerçekten seksi ve büyük, neden taşan ruj tercih ediyorsunuz?
Rabbim güzel yaratmış ama nacizane fikrim makyajda daha sade olmalı ve doğru makyaj konusunda kendinizi geliştirmelisiniz
Kendi dudaklarımBirde dudaklarda dolgu mu var?
Hayır kesinlikle ben zaten olanlardan fikir isticektimde konu belki yanlış yere açıldı ondan dıdaklarımı gösterme gibi bi çabam yok niye olsundudaklarini gostermek icin mi konu actin![]()
Aşırı özgüvensizimBen buraya x yerim cirkin diye konu acip cirkin olan görmedim cok ciddiyim. Siz de onlardan birisiniz.
Cidden cirkin olanlar bu kadar takmiyor herhalde.
Aynen yapmam zaten bunuda dudağımda likit mat ruj vardı 10 12 saatten sonra böyle olmuşYüzün tamamını görmediğimiz için anlamıyoruz biz erkeksi görünümü.
Ancak varsa bile ceneden kaynakli değil gibi geldi bana.
Uzman bi estetik cerrahla görüşün o size nerede sıkıntı olduğunu söyler zaten.
Belki farklı bi dokunusa ihtiyacınız vardır.
Ayrıca dudaklarınız zaten güzel ve büyük bir de böyle tasirarak ruj sürmek bir makyaj hatasıdır ve hiç doğal durmuyor bilginiz olsun .
Özgüvensiz olan hostes mi olurdu allasen ya:)Aşırı özgüvensizim
Herkes beğenir ben kendimi beğenmemÖzgüvensiz olan hostes mi olurdu allasen ya:)
Ama çok iri duruyor . Takma kirpik takiyorsaniz kalin kalem cekmeyin ve de goz altiniza birsey surmeyin.Göz makyajını çok seviyorum vazgeçemiyorum ki takma kirpiksiz göz kalemsiz dışarı çıkamam![]()
Anlıyorum canım ama malesef çirkin duruyor. Bir kere gördüm unutamadım yani o kadar kötüydü göz makyajı. Ben sana göz makyajı yapma demiyorum hem daha sade yap diyorum. Daha doğal bir göz makyajıyla çok daha güzel ve alımlı gözükebilirsin. Yüz hatların kötü değil.Göz makyajını çok seviyorum vazgeçemiyorum ki takma kirpiksiz göz kalemsiz dışarı çıkamam![]()