Çene Estetiği Çenem çok geniş

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı
Kendinle barışmayi dene canım. Daha genceciksin gecirmedigin operasyon kalmadı. Emin ol bu son da olmayacak çünkü aradığın huzuru mutluluğu bunda da bulamayacaksın. Bu operasyondan sonra başka bir yerine kafayı takıp onu da değiştirmek isteyeceksin. Sanırım psikolojik destek alma zamanın geldi...

Kendinle barışmayi dene canım. Daha genceciksin gecirmedigin operasyon kalmadı. Emin ol bu son da olmayacak çünkü aradığın huzuru mutluluğu bunda da bulamayacaksın. Bu operasyondan sonra başka bir yerine kafayı takıp onu da değiştirmek isteyeceksin. Sanırım psikolojik destek alma zamanın geldi...
Hahahaha ya abla bitek burnumu yaptırdım ondada nefes alamıyodum bide yaptırmışken azıcık kaldırttım kesinlikle kemiğini bile elletmedim dudaklarım kendi dudaklarım :D hiçbir ameliyat geçirmedim başka

Ben dün sizin profil resminizi görmüştüm. Yüz hatlarınızda bir sıkıntı yoktu. Ama ilk dikkatimi çeken göz makyajınız olmuştu. Gözleriniz zaten iriydi, eyeliner ile etrafını kalın kalın tamamen çizmiş, zaten iri olan gözlerinizi daha da iri göstermiştiniz. Ayrıca dudaklarınız gerçekten seksi ve büyük, neden taşan ruj tercih ediyorsunuz?
Rabbim güzel yaratmış ama nacizane fikrim makyajda daha sade olmalı ve doğru makyaj konusunda kendinizi geliştirmelisiniz
Göz makyajını çok seviyorum vazgeçemiyorum ki takma kirpiksiz göz kalemsiz dışarı çıkamam :D

Konu başlığı gayet açık olmasına rağmen ben seni çok konuşuyorsun sandım :) Çenesi düşük gibi.

Çenen geniş değil bacışkom sen geniş çene görmemişsin.

Yüzün tamamını görmediğimiz için anlamıyoruz biz erkeksi görünümü.
Ancak varsa bile ceneden kaynakli değil gibi geldi bana.
Uzman bi estetik cerrahla görüşün o size nerede sıkıntı olduğunu söyler zaten.
Belki farklı bi dokunusa ihtiyacınız vardır.
Ayrıca dudaklarınız zaten güzel ve büyük bir de böyle tasirarak ruj sürmek bir makyaj hatasıdır ve hiç doğal durmuyor bilginiz olsun .
Aynen yapmam zaten bunuda dudağımda likit mat ruj vardı 10 12 saatten sonra böyle olmuş

Göz makyajını çok seviyorum vazgeçemiyorum ki takma kirpiksiz göz kalemsiz dışarı çıkamam :KK70:
Anlıyorum canım ama malesef çirkin duruyor. Bir kere gördüm unutamadım yani o kadar kötüydü göz makyajı. Ben sana göz makyajı yapma demiyorum hem daha sade yap diyorum. Daha doğal bir göz makyajıyla çok daha güzel ve alımlı gözükebilirsin. Yüz hatların kötü değil.
Biz kadınların genelinde var bu nedense. Ne kadar makyaj o kadar güzellik sanıyorlar. Bazen makyaj insanı çirkinleştirebiliyor.
Gözlerin iri, daha da irileştirme, ön plana çıkarma.
Göz üstüne ince eyeliner çek, kuyruğu çok uzatma. Dumanlı göz makyajı da oldu mu tamamdır. Mis gibi hostes işte.

Back
X