Slm kızlar aranıza yeni katıldım.. Benim çenemde sola doğru kayma var ve çenem önde bursada oturuyorum önerebileceğiniz doktor var mi ve ne yapmam gerekiyor şimdiden teşekkür ederim:))
Kızlar yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim yaşım 18 ortodontik tedavi yeterli olur mu
benim de çene problemim var, ortodontik tedaviye başladım ve ameliyata karar verdim. o behsettiğin apareylerin isimlerini öğrenebilir miyim, iki adet demişsin.çenende nasıl bir kapanış bozukluğu vardı?hacettepe üiversitesini şiddetle öneririm canım.benim gittiğim doktorlar ameliyat demişlerdi ve ameliyat sonrasıda kesinlikle tam bir düzelme olacak diyemiyorlardı başka bir doktorun tavsiyesiyle hacettepe üniversitesine gittim bir yıl kadar iki değişk aparat kullandım.yıllar geçti çok şükür şimdi hiçbir sıkıntım kalmadı.
benim çift çene ameliyatı olacak. üst çene öne, alt çene geriye. alt çenem önde demişsin, üst çenende problem yokmu peki? plastik cerrah sadece alt çenenden mi ameliyat olacaksın dedi?alt çenem onde cnm.bu ay tel takılacak.senın nasıl bı amelıyat nerde olacaksın.sana nasıl anlattılar sureçlerı.
ilk problem dislerde bu once orthodontiyle duzeltmen gerekiyor gerekirse logopedistede gitmen gerek
plastik cerrahla olmuyor bu ameliyatlar sakin plastik cerahin yaptigi dis problemi olmayanlar icin,dis problemin vars plastik cerrahi uygulanmasina ragmen cenen yine kayabilir, cene dis cerrahileri var ozel. bu problemle onlar ilgileniyor bende gidiyorum ama hollandada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?