benim dişlerimde bayağı problem var.o yüzden tel tedavim daha uzun olacak. doktor 2011 dedi ameliyat için, daha kesin tarih belli değil.. tel takıldı mı sana?ebrar21
pekı amelıyat 1 yıldan sonra hemen olucak demiştiler bana senı neden 1 yıl daha bekletıyorlar canım
karpedyem
ameliyatı nerede olacaksın devlet/özel hastahane? maliyeti hakkında bir bilgin var mı?
Miktar bana çok fazla geldi ya. benim ameliyatın maliyeti daha belli değil de.. senden biraz daha ayrıntı istesem :) 14000'in kaçı ortodonti kaçı ameliyat için? Hangi hastahane? plastik cerrahın ismini biliyor musun?özel hastane cnm.tel tedavisi ile bırlıkte 14000 tl.
Miktar bana çok fazla geldi ya. benim ameliyatın maliyeti daha belli değil de.. senden biraz daha ayrıntı istesem :) 14000'in kaçı ortodonti kaçı ameliyat için? Hangi hastahane? plastik cerrahın ismini biliyor musun?
çene estetıgıı olucam ama param yok
Benimde alt çenem önde 18 yaşındayım ve ameliyattan tırsıyorumMrb arkadaşlar bende 18 yaşımda bir çene ameliyati geçirdim alt çenem öndeydi. Şuan 23 yaşındayım ve yüz hatlarım kötü duruyo biraz bu zmnla oldu yandan simetrik sorunu var sanırım. Tabi çok şükür eskisinden iyi ama yüzüm birz basık duruyo yani yandan da düz bir şekilde geliyo dolguyla falan halledilir mi sizce bir plastik cerahiyi önerdi gittiğim ortodondist çapada bakalım görüşmeye gitcem umarım olumlu sonuçlar alırım
kızlar benimde çenemden açıp kaparken kütleme sesi geliyor bu çene kaymasının belirtisi olabilirmi
ben buraya gittim bana 10.000 tl dediler tedavi ve ameliyat, tabi bana pahalı geldi ama durumu olan yaptırsın işlerinde bayaa uzman görünüyolardı bana hastaların resimlerini göstermişlerdi bi de ilk muayene ücretsizdi en azından fikir alırsınız google da aratın özel çapa ortodonti merkezi diye çıkar...
bergdorf bunun için hangi polikliniğe gitmem gerekiyor
Benimde alt çenem önde 18 yaşındayım ve ameliyattan tırsıyorumGerçi doktor çapaya git dedi orada da 5 yıllık bir sıra varmış. Siz ameliyatınızı yapan doktorla görüşebilirsiniz sonuçta ne yaptığını o biliyor. Tabi başka plastik cerraha da gidebilirsiniz ama bence en uygunu ameliyatı yapan doktor olacaktır..
Evet cnm çapa çene konusunda uzmna hekimlere sahip ama ben hasekide sadullah bey tarafından ameliyat edildim. İstersen git bir görüş fakat yasın küçükken bu ameliyatı atlatmanı tavsiye ederim. Zor bir ameliyat ama sonra rahat edersin. Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?