Çene Estetiği Çeneme dolgu yaptırdım resimli =)

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı
teşekkür ederim kıslar .. doktorum emre ilhan ..fiyatı burdan yazmak etik olmuyor özeline yazarım canım ..ben cok memnunum . emre ilhan forumuna ğirersen orda bütun hersey yazıyor ..darısı umarım olmakisteyen herkesin başına =)

alt cene içi yani ön dişlerin karşına ğelen kısmdan ksik oluyor ..dikişler kendinden eriyen dikişlerden .. öle masaj felan yok cene ye .. çoksert gdalar yemek sadece yasak .. biras dikkat isteyen bir olay enfeksiyon kapam riski var diş temiliği felan ck önemli dişleri fırcalayabiliyorsunuz ve bir ağız ğarğarası var deamlı gargara ve antibıyotık ilaçlar kullnılıyor ama burundan daha cok sabır istediği kesin

gerçekten çok hoş olmuşsun. güle güle kullan :)))) ama ağzının içinde kesi olduğunu yazdığına göre dolgu enjekte edilmemiş, anladığım kadarıyla implant koyulmuş. öyle mi? dolgu iğneyle enjekte ediliyor çünkü. ve ne kadar sürede iyileştin? ayrıca ben de burnumu yaptırmak istiyorum emre ilhandan memnun musun operasyonların nasıl geçti anlatırsan sevinirim.

teşekkür ederim canım .. ewet kesi ile konuldu .. çok ceşidi vardı konulan madde tamamen zararsız istediğin anda cıkarma şansın var.. dişikler kendinden eriyor sen sadece temizliğe dikkat ediyorsun bunun için ilaçlar ve gargara yapıyorsun ..ilk gunden itıbaren diş fırcalama serbest ama ilk 3-5 gun zor oluyor fırcalama benim burunda vardı o yuzden dahada şiş yuzum olduğu için ama bir hafta sonra hersey yolundaydı .. cok sert gıdalar yemek (zaten canın istemiyor bile )yasaktı .. doktorum EMRE İLHAN ve gayet memnunum .. aklıma bir soru takıldığında alo diyecek kadar hastası ile irtıbatta ilğili .. buda cok rahat bir iyileşme süreci yaşatıyor .. acaba ulaşamassam acaba acarmı demeden bir teli aramak cok rahat =) giderken doktora kafanda büssürü soru oluyor ya şunuda sorcam bunuda sorcam diyordum gidince hiç birini sormadım cünkü herseyi okadar acık dille izah ettiki acaba şuda varmı demedim .. düşünüyorsan bu ameliyatı ve bilirim cok zordur dr secimi .. emre beyle ğörüşmeden başka dr düşünme derim kendinde görüştÜğünde ne demek istediğimi anlayacaksındır .. geçmiş olsun hayaller gercek olur inşallah =)

Son düzenleme:
peki hambosparacığım, emre bey kbb uzmanı değil mi? çene implantı yapma yetkisi var mı ki anlamadım fisfisfis ama ikisi de çok güzel olmuş gerçekten. Peki açık mı kapalı teknikle mi yaptı? Yani burun altından kesiyle mi yoksa hiç dışarıdan kesmeden mi? Tamponların silikon mu? Ameliyat olduktan ne kadar süre sonra nefes alabildin(benim en korktuğum o :1no2:)? Bir de önden resmin varsa önceki ve sonraki koyabilirsen benden mutlusu olmaz :Saruboceq: öptüm canım

canım sanki 10 yaş gençleşmişsin....olgun yüz yapın gitmiş bebek gibi yüz hatların olmuş.... çok beğendim...:teytey:

canım teşekkür ederim .. eger emre beyın sitesine girersen neleri yapbildiğini cok daha net anlayabilirsin .. ewet acık teknıkti altan kesiilen den .. ama daha 2 ay olmasına rağmen ben bile dokununca anlıyorum anla .. ilk bant cıkınca sanırım klasik soru olmuştu bu iz olcakmı die oda az sabret demişti ahh şimdi anlıyorum ne demek istediğini =) tamponlar silikon ve içleri delikli sanırım onlar varken bile kokuyu duyuyorsun yani burnunda tampon var koku yok die bişi yok demek değil onlarla bile koku alıyorsun ama nefes alıp vermen zor tabe .. komple tıkınık olmasından daha iyidir sanırım =) canım birtek onu almadım sanırım onuda diğer ay ğidince alırım emre beyın pc den =) darısı başına tatlım =)(

ayy inanamıyorum artık herşeyin çaresi varya..
çok güzel olmuş iyiki dinlemişsin doktorunu...

Nasil bi operasyon yapildi?

Nasil bir doglu icten yapilmistir heralde???

Silikon gibi birsey yapildiysa kac sene dayanacakmis, veya nasil bir hic ceneni elledigin zaman?

Biraz genel olarak acarmisin konuyu, bende yaptiracagim büyük bir ihtimal, fakat benim dr . cene kemigini kesipde önce cekmeyi düsünüyor.

implant BİR MADDE dokundugumda kendim bile unutuyorum ben ... belli bir senesi yok bunun yani ölene kadarda kalabilir ama sen istersen cıkarabilirde vucuda tamamen zararsız bir madde..
ya senin işlem farklıyımış öle cene kemiğiksimi felan duymadm canım ..dr un muhakkak sna detayını anlatmıştır ğerci..cok zor değil cokt akolay değil.. 2 ay sora iyileşmiş oluyorsun en azından bende böleydi ..umarım senin kide süper olur geçmiş olsunn

EMRE İLHAN CANIM DOKTORUM ...yok öle cok acı felanyok ama bende iyileşme süreci 2 aydı .. korkacak bişi değil canım =)

EMRE İLHAN CANIM DOKTORUM ...yok öle cok acı felanyok ama bende iyileşme süreci 2 aydı .. korkacak bişi değil canım =)

slm canım çok değişmiş ve çok güzelleşmişsin güle güle kullan diyorum bende burun ameliyatı geçirdim seneler önce şimdide çene altındaki ufak yağ dokusunu aldırmak istiyorum..şu senin doktorun adresi nedir istanbulun neresinde bana özelden yazarsan sevinirim canım Şeniz

pinkyyy sen bu konularda uzmansın sanırım valla ben de resme bakınca implant sandım ama dolgu yazısını görünce dolgu sandım bende dolgu yaptırmayı istiyorum fiyatlardan haberin varmı implant kadar pahalı olmadığını biliyorum sadece ama ne kadar fark var acaba -tatlicadiarzu-

cok guzel lmussun burunda degısmıs degıl mı tatlım benım kardesıde burundan olacak zor mu

vallaha çok iyi etmişsin süper olmuş :)
güle güle bak aynalara ..sevgiler..

gerçekten büyük değişim şook güzellik olmuş:)

yeni yüzünüzünü iyi günlerde kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…