Çene Estetiği Çeneme dolgu yaptırdım resimli =)

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı
CAnım konuş tabe ama bir süre sora cenene ağrı oluyor..ama öle 1 saat fix konuşursan ve sen anlıyorsn sadece .. ama daha sora ii .. senin 3 sene olan nedir anlamdım ...??

3 sene önce amaliyat oldum. bu üçüncü amaliyatım olucak herkesin sorması psikolojimi fena bozuyor.Çenemde sert fındık gibi bir beze oluştu demiştim ya çaktırmadan amaliyat olsam işyerindekiler farkedermi acaba anlarlarmı hani görünüşte belli olurmu şişlik vs.önceki amaliyatımda dudaklarım uyuşuktu sanki çoğu harfleri çıkartamıyodum dudaklarım birleşmiyordu çok zor günlerdi...senağlama

son resmine baktım çok güzel ve doğal olmuşsun saçlarda sarı olmuş :lepi: çok yakışmış
burun git gide oturuyor oturdukça daha doğal ve güzel oluyor

3 kemi cenenden ameliyat olucan canım 3 ameliyatım demişsinde ?
canım benim psikolojık olarak tabe kötu ama kople cıkacaksa yıne aynı şeyleri yaşamassın sanrım hane mororma felan ama yınede dr bir konuş istersen netıcede dudak içi kesilcek yine ve dikiş olucak =(

burnunun yeni halini çok beğendim çok güzel olmuşsun kaydirigubbakcemile5

paylaşımın için çok teşekkürler..

çok hoş bi profilin olmuş maşallah nazar değmesin canım..

öncelikle söyliyeyim profilin çok guzel görunuyor.Bende dusunuyorum çene estetiğini ama korkularım var.zamanla protez kayar mı ya da çene kemiğinin eritir mi?Emre beye bu konuları sordun mu acaba?

implantın uzun vadede kemiği erittiğini ben de duymuştum ama bu implantın malzemesinden mi kaynaklı bilmiyorum. ayrıca bir kaç yıl önce edindiğim bir bilgi bu, geçen sürede belki de gelişme sağlanmıştır. bir de ameliyatı olan arkadaşım özelden bana çene için dr unun ne kadar fiyat verdiğini söyleyebilir mi.

mrb ben siteye yeni kayıt oldum çünkü sizin resminiz dikkatimi çekti ücreti ne kadardı bütün bu işlemlerin merak ettim şimiden tşk ederim.

süper olmuş özelime ne kadara maliyet oldu diye yazarsanız sevinirim param olunca bende yaptırmak istiyorum gençleşmişsiniz adeta :) çok beğendim güle güle kullanın :)

uzun zamandan beri yoktum arkadaşlar oyuzden sorularınıza bişi yazamadım.. ben burun ameliyetı ile oldum ceneyide.. maliyet birdi .. eewet sordum emre beyede bu benim ceneme cildimi vucucduma sağlıken bir zarar verirmi die oda saolsun acıklamalar yaptı ve bende onay verdim ..istemediğin an cıkarıcam dedi yani öle tkılıpta cıkılmayan bişi değil .. ğüsel ğörüşleriniz için teşekkür ederim ayrıcaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…