Çenemi tutamadım yine :(

eslem89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2020
1.940
1.549
53
36
Arkadaşlar arkadaş ortamında bi arkadaşla gerilmiştik ben hatalıydım niye böyle yaptın diye konuşma oldu özür diledim. Ben halloldu diye düşünürken bi baktım toplu bi ortamda bile isteye beni bozdu. Ben de sustum sadece ve o günden sonra hiç konuşmadık. Diğer arkadaşla da arası açık. Ve konu açılınca ben de kendimi tutamadım ve kırgın olduğumu bi daha onunla görüşmek istemediğimi söyledim. Sonra da pişman oldum çenemi tutsaydım keşke şimdi gidip söylerse diye. Hem de artık arkadaş ilişkilerimde kimsenin arkasından konuşmama kararı almıştım ama uygulamaya geçiremedim. Sanırım biraz destek bulmaya geldim ne yapmalıyım diye :(

kendi bilir zaten bu platformda insanlar egolarını tatmin etme peşinde çok komik
Ego tatmini ile ne alakasi var arkadasin soylediginin? Siz kendiniz bosbogazlik ettim, arkadasimin dedikodusunu yaptim diger arkadasima ve bunlari da yaparken kendi kendime verdigim karara uymadim diyorsunuz. Kim cevresinde boyle insanlari ister ki? Objektif olun ve bunu bir elestiri olarak kabul edin 😅

Ego tatmini ile ne alakasi var arkadasin soylediginin? Siz kendiniz bosbogazlik ettim, arkadasimin dedikodusunu yaptim diger arkadasima ve bunlari da yaparken kendi kendime verdigim karara uymadim diyorsunuz. Kim cevresinde boyle insanlari ister ki? Objektif olun ve bunu bir elestiri olarak kabul edin 😅

peki.

Arkadaşlar arkadaş ortamında bi arkadaşla gerilmiştik ben hatalıydım niye böyle yaptın diye konuşma oldu özür diledim. Ben halloldu diye düşünürken bi baktım toplu bi ortamda bile isteye beni bozdu. Ben de sustum sadece ve o günden sonra hiç konuşmadık. Diğer arkadaşla da arası açık. Ve konu açılınca ben de kendimi tutamadım ve kırgın olduğumu bi daha onunla görüşmek istemediğimi söyledim. Sonra da pişman oldum çenemi tutsaydım keşke şimdi gidip söylerse diye. Hem de artık arkadaş ilişkilerimde kimsenin arkasından konuşmama kararı almıştım ama uygulamaya geçiremedim. Sanırım biraz destek bulmaya geldim ne yapmalıyım diye :KK43:
Arkadan konustıgunuz Arkadasınızı arayın içim hiç rahat değil bugun konustıklarım hakkında. Sen bana bakma üzgün oldugumdan dedim de toparla durumu. Her ne olursa olsun biz arkadaşız seninle dertlesirken söylediklerimi yanlış anlama vs de.

Arkadan konustıgunuz Arkadasınızı arayın içim hiç rahat değil bugun konustıklarım hakkında. Sen bana bakma üzgün oldugumdan dedim de toparla durumu. Her ne olursa olsun biz arkadaşız seninle dertlesirken söylediklerimi yanlış anlama vs de.

onun da o kişiyle ilgili yaşadıkları vardı o anlatınca ben de anlattım. Aslında söylediklerim de şu bana böyle böyle dedi kırıldım ve bir daha görüşmem dedim. Buluşuruz yine gibi bi konu açıldı çünkü. O kişiyi aramaktansa direk beni kıran arkadaşımı arayıp söylemek daha mantıklı değil mi? O arkadaşa da aynen böyle dedim derim sıkıntı değil aslında söylediklerimin de arkasındayım kırıldım çünkü ama gidip direk beni kıran kişiye söylemeliydim tabiki

yaptığınız zaten sıkıntılı bir şey. belli ki olayda olan arkadaşlarınızla çok samimi değilsiniz, hani şöyle tatlı dedikodu yapılan, konuşulanların sadece orda kaldığı arkadaşlıklardan değil ilişkiniz. olaydan ders alıp yolunuza devam edin. aşırı takılmayın derim.

sizi bozan arkadaşınız demek ki çok içerlemiş ki o da aynısını size yapmış. ya da siz konuya çok takıldığınız için onun yaptığını kasıtlı olarak algıladınız ama belki o farkında bile değil.

yaptığınız zaten sıkıntılı bir şey. belli ki olayda olan arkadaşlarınızla çok samimi değilsiniz, hani şöyle tatlı dedikodu yapılan, konuşulanların sadece orda kaldığı arkadaşlıklardan değil ilişkiniz. olaydan ders alıp yolunuza devam edin. aşırı takılmayın derim.

sizi bozan arkadaşınız demek ki çok içerlemiş ki o da aynısını size yapmış. ya da siz konuya çok takıldığınız için onun yaptığını kasıtlı olarak algıladınız ama belki o farkında bile değil.
Aslında samimiyiz o da herşeyini anlatır bana o konuda sıkıntı yok. Ben kendi kendime konusu açılırsa konuşmuycam demiştim.
Yok kasıtlı algılamadım canım çok bariz bişey. Ve kasıtlı canımı yakmak için yaptı net bunda zerre şüphe yok.

anladım da hani konuyla biraz uzak sanki :))
Bence uzak değil, huyunuzun kötü olduğunu anlatmaya çalışmış işte.
Bence bırakmalısınız, sizin yerinizde olsam arkasından konuştuğum arkadaşımı arar, ya "bugün bir arkadaşımla konuşurken lafın geçti, ne kadar kırgın olduğumu arayıp sana da söylemek istedim, bu davranışına çok kırıldım" gibi cümlelerle durumu toparlamaya çalışırım. Yarın birgün arkadaşınız eslem arkandan böyle dedi dediğinde şaşırmamış olur.

Bence uzak değil, huyunuzun kötü olduğunu anlatmaya çalışmış işte.
Bence bırakmalısınız, sizin yerinizde olsam arkasından konuştuğum arkadaşımı arar, ya "bugün bir arkadaşımla konuşurken lafın geçti, ne kadar kırgın olduğumu arayıp sana da söylemek istedim, bu davranışına çok kırıldım" gibi cümlelerle durumu toparlamaya çalışırım. Yarın birgün arkadaşınız eslem arkandan böyle dedi dediğinde şaşırmamış olur.

evet en doğrusu bu ama hiç aramakta istemiyorum.
Aslında arkadaşımla yakınız anlatacağımı da bilir yada kırıldığımı tahmin ediyodur istese de arar bilemiyorum ki kafam karışık açıkçası.

Back
X