Çenemi tutamadım yine :(

Arkadaşlar arkadaş ortamında bi arkadaşla gerilmiştik ben hatalıydım niye böyle yaptın diye konuşma oldu özür diledim. Ben halloldu diye düşünürken bi baktım toplu bi ortamda bile isteye beni bozdu. Ben de sustum sadece ve o günden sonra hiç konuşmadık. Diğer arkadaşla da arası açık. Ve konu açılınca ben de kendimi tutamadım ve kırgın olduğumu bi daha onunla görüşmek istemediğimi söyledim. Sonra da pişman oldum çenemi tutsaydım keşke şimdi gidip söylerse diye. Hem de artık arkadaş ilişkilerimde kimsenin arkasından konuşmama kararı almıştım ama uygulamaya geçiremedim. Sanırım biraz destek bulmaya geldim ne yapmalıyım diye :KK43:
Ne diyelim, bundan sonra dedikoduyu laf tasimayacak insanlarla yapmaya ozen gosterin mi?

Zaten bir daha görüşmek istemediğiniz bir insanın söylediklerinizi duymasından neden rahatsızsıniz? Eğer ki her şey yazdığnız gibiyse o zaman sorun yok.

Arkadaşınızla dertleşmiş, üzüntünüzü paylaşmışsınız.. Dedikodu yapmamış, yalan yanlış konuşmamış, iftira atmamışsanız üzülmenize gerek yok..

Burda tepki veriliyor fakat sizin durumunuzu kimse yaşamak istemez, kim olsa mutlaka biriyle üzüntüsünü paylaşırdı.

çok teşekkürler naif yorumunuz için neyseki sizin gibiler de var.
Bazı insanlar hakaret etmeyi marifet sanıyor gibi bir de destekleyenler de var ama şaşırmıyorum her yerde var böyle kişiler 🤷‍♀️

Ne diyelim, bundan sonra dedikoduyu laf tasimayacak insanlarla yapmaya ozen gosterin mi?
İnsan işte ister istemez kırılınca anlatma gereği duyuyor sanırım en azından ben böyleyim
aslında en doğrusu hiç yapmamak 👍

Sen bir hata yapmıssın ve farkedıp özür dilemişsin. Bunun üzerine hala senden intikam almaya calısması ayıp olan. Bencede bundan sonra yakın arkadas olmamak en güzeli. O kişi gidip söylersede söylesın yani bosver. Ama arkadaslıgını gercekten bitirmek seni pişman ediyorsada bu sefer olan oldu bundan sonra dikkat edersin 🙂 Çok canını sıkma üzgündün ve olan oldu yani bu seni kötü, berbat bir insan yapmıyor

Sen bir hata yapmıssın ve farkedıp özür dilemişsin. Bunun üzerine hala senden intikam almaya calısması ayıp olan. Bencede bundan sonra yakın arkadas olmamak en güzeli. O kişi gidip söylersede söylesın yani bosver. Ama arkadaslıgını gercekten bitirmek seni pişman ediyorsada bu sefer olan oldu bundan sonra dikkat edersin 🙂 Çok canını sıkma üzgündün ve olan oldu yani bu seni kötü, berbat bir insan yapmıyor

çok teşekkürler güzel yorumunuz için.
ne karaktersizliğim, ne boş bir insan olmam ne beyinsizliğim kaldı kk hatunları tarafından maşallah :))

Arkasından konuştum derken? Ne dediniz?
Şu şu sebepten kavga ettik gibilerinden mi
Yoksa 7 sülalesinden başlayıp araya gerçeklik dışı seyler mi serpiştirdiniz?🤣
Eğer ilki ise o kadar sorun olmaz bi nevi dertleşme diyebiliriz eğer kırıcı ithamlar eklemediyseniz tabi

Arkasından konuştum derken? Ne dediniz?
Şu şu sebepten kavga ettik gibilerinden mi
Yoksa 7 sülalesinden başlayıp araya gerçeklik dışı seyler mi serpiştirdiniz?🤣
Eğer ilki ise o kadar sorun olmaz bi nevi dertleşme diyebiliriz eğer kırıcı ithamlar eklemediyseniz tabi

yok yok 7 sülalesini filan karıştırmadım.
Bana böyle böyle dedi kırıldım görüşmeyi düşünmüyorum onunla dedim olay bu. Daha farklı gerçeklikdışı şeyler söylemem ki zaten olanı anlattım.

yok yok 7 sülalesini filan karıştırmadım.
Bana böyle böyle dedi kırıldım görüşmeyi düşünmüyorum onunla dedim olay bu. Daha farklı gerçeklikdışı şeyler söylemem ki zaten olanı anlattım.
Sıkıntı yok o zaman ya
Kadını çekiştire çekiştire bi hal olmamışsın sonuçta,bisey olmaz bundan

Back
X