Çenemi tutamıyorum 🙄

Allyy

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2021
219
510
18
Malesef kendimi zora sokan bir huyum var.Çok guveniyorum yakin dostum diye diye habire başımı ağrıtıyorum.Zamaninda isyerinde birkac kisi hakkinda yakin dostum dedigim insanla konusmusum yani bir nevi dedikodu yapmistik o da konustu.Neyse gel zaman git zaman bu kiz sen kalk kendi soylediklerini degil ama benim o ara soyledigim seýi gidip iki kisiye soylemis.Tabiki o iki kisiyle aram bozuldu.Arkadaşa sordum sen mi soyledin yok diyor inkar ediyor ama onun disinda kimseyle konusmadim.Bunun uzerine onunla iletisimi kestim.Suan isyerinde bu dostumun laf tasimasi yüzünden 3 kisiyle selam dahi vermiyoruz birbirimize.Dahasi bu yakin dostum olan kişi de bol bol haklarinda konustugu kisilerle kanka modunda dolaniyor.Asıl sinirimi bozan da bu.Ne saçma ama durum bu.Hataliyim evet kimseye guvenmemek lazim dahasi insanim yeri geliyor illaki yorum yapiyorum çenemi tutmam lazım.

Malesef kendimi zora sokan bir huyum var.Çok guveniyorum yakin dostum diye diye habire başımı ağrıtıyorum.Zamaninda isyerinde birkac kisi hakkinda yakin dostum dedigim insanla konusmusum yani bir nevi dedikodu yapmistik o da konustu.Neyse gel zaman git zaman bu kiz sen kalk kendi soylediklerini degil ama benim o ara soyledigim seýi gidip iki kisiye soylemis.Tabiki o iki kisiyle aram bozuldu.Arkadaşa sordum sen mi soyledin yok diyor inkar ediyor ama onun disinda kimseyle konusmadim.Bunun uzerine onunla iletisimi kestim.Suan isyerinde bu dostumun laf tasimasi yüzünden 3 kisiyle selam dahi vermiyoruz birbirimize.Dahasi bu yakin dostum olan kişi de bol bol haklarinda konustugu kisilerle kanka modunda dolaniyor.Asıl sinirimi bozan da bu.Ne saçma ama durum bu.Hataliyim evet kimseye guvenmemek lazim dahasi insanim yeri geliyor illaki yorum yapiyorum çenemi tutmam lazım.
Oturup sizinle başkasının dedikodusunu yapan kişi, başkasıyla da sizin dedikodunuzu yapar. Bunu asla unutmayın.

Demek ki onlarla olmak için dedikodu yapmış değişik hala bu insanların kalması

Oturup sizinle başkasının dedikodusunu yapan kişi, başkasıyla da sizin dedikodunuzu yapar. Bunu asla unutmayın.
Aynen
Iş dünyasina hosgeldiniz. Dedikodulara asla karismayin. Veya baska: insanlarin yüzüne söyleyemeyeceklerinizi arkalarindan konusmayin
Ya iste guvenip ben de yorum yapiyorum sonra da soylediklerim başımı ağrıtıyor 🙈

Aklima esim geldi,
gariban, bir gun eltilerimin arasinda kaldi, o ona bunu demis, bu ona onu demis, dinliyor, yorum yapiyor falan.
olaylar da ciddi meseleler he,

sonraisnda dedim. bak o insanlar birbirleri ile iyi olurlar, senin basin yanar,
yok artik dedi, insan kendisine bunu soyleyen kisi ile yuz yuze bakmaz ki falan,
neyse gel zaman git zaman,
tabi ki de ben hakli ciktim.

velhasili cahillik etmissiniz, cezasini cekiyorsunuz,
dersinizi aldi iseniz bununla gecmis olsun.

Bir yerden sonra aman o hakkımda bunu demiş , bu bana şunu yaptı . Arkadaş vs hepsi geçiyor merak etme. En sonunda en iyi arkadaşın ve sırdaşın sen olarak kalıyorsun . Ayrıca iş arkadaşımdan kanka olmaz . Menfaat işin içine girer bir kere .
Sizi üzenin yakında onlarla da arası bozulur ve tekrar geri döner . Özür dilerim , pişmanım vs der . Önemli olan ikinci şansı vermemen . Her iş yerinde olan şeyler . Zamanla unutulur . Sen de tecrübe edinmiş olursun .

Aklima esim geldi,
gariban, bir gun eltilerimin arasinda kaldi, o ona bunu demis, bu ona onu demis, dinliyor, yorum yapiyor falan.
olaylar da ciddi meseleler he,

sonraisnda dedim. bak o insanlar birbirleri ile iyi olurlar, senin basin yanar,
yok artik dedi, insan kendisine bunu soyleyen kisi ile yuz yuze bakmaz ki falan,
neyse gel zaman git zaman,
tabi ki de ben hakli ciktim.

velhasili cahillik etmissiniz, cezasini cekiyorsunuz,
dersinizi aldi iseniz bununla gecmis olsun.
Ah aynen ben kötüyüm onlar iyi.

Aynen

Ya iste guvenip ben de yorum yapiyorum sonra da soylediklerim başımı ağrıtıyor 🙈

Vallaha benim burda alman is arkadasim vardi. Hepimizden akilliydi o konuda. Hicbir basini agritacak konuda yorum yapmazdi. Poltika hakkinda bile "ben acikcasi siyasetle ilgilenmiyorum" der gecerdi. Isine gidip gelirdi kafasi rahat. Bence örnek almak lazim. Bana sorsalar adamin kac kardesi var diye, hicbir fikrim yok.

Bende sizinle ayniyim ama sunu ogrendim her dogru ger yerde soylenmez... Ve kimseye guvenmemek lazim aslinda. Bende herkesle hemen bag kurarim samimi olmak isterim ama herkes biz gibi dusunmuyor. Hele su devirde herkes kendi kuyrugunu kurtarmak ugruna herseyi yapabiliyor.Bir konuda yorum bile yapmak basini belaya sokuyor insanin...

Arkadaş olmayı bilmiyorsanız Arkadaşlık kurmayın ya valla sırf bu yüzden en yakın arkadaşlarımla bile nadir görüşüyorum dedikodu yapmaya bile fırsatım olmuyor iyi olduğunu bileyim yeter. O onu söyledi bu bunu yaptı. Çok avam hareketler gerçekten. Tutun çenenizi. 🙂

Bende sizinle ayniyim ama sunu ogrendim her dogru ger yerde soylenmez... Ve kimseye guvenmemek lazim aslinda. Bende herkesle hemen bag kurarim samimi olmak isterim ama herkes biz gibi dusunmuyor. Hele su devirde herkes kendi kuyrugunu kurtarmak ugruna herseyi yapabiliyor.Bir konuda yorum bile yapmak basini belaya sokuyor insanin...
Aynen saf gibi hemen samimi olup guveniyorum sonra da huzursuz oluyorum böyle.

Arkadaş olmayı bilmiyorsanız Arkadaşlık kurmayın ya valla sırf bu yüzden en yakın arkadaşlarımla bile nadir görüşüyorum dedikodu yapmaya bile fırsatım olmuyor iyi olduğunu bileyim yeter. O onu söyledi bu bunu yaptı. Çok avam hareketler gerçekten. Tutun çenenizi. 🙂
Yorumunuzu tam anlamadim ama peki😊

Bu konuda insanlara güvenim sıfırdır. Sadece iş yerinde değil hayatımın her alanında..Herkes herşeyi yapabilir, herkes her lafınızı taşıyabilir..Valla laf taşımayı bırakın bu devirde söylemediklerinizi bile söylemiş gibi aktarabiliyorlar..Bu yüzden özellikle iş yerinde mesafe hayat kurtarır diyorum😂

Beni örnek asla alma ama onun dediklerini de bir bir söylerdim :D daha evvel yapmışlığım var. O kişilerle aran düzelmez ama onun da arası bozulur :D

Beni örnek asla alma ama onun dediklerini de bir bir söylerdim :KK70: daha evvel yapmışlığım var. O kişilerle aran düzelmez ama onun da arası bozulur :KK70:
Bunu yapsam degil sadece onlarin daha bircok kisinin yüzüne bakamaz ama ben bunu yapamam ki keske yapabilsem 🙂

Sirrini guvenip verme dostuna o da guvenir verir dostunun dostuna der dedem. Meger senin icin soylermis😁 isyerindekilerin dedikodusunu da grubun en ikiyuzlusuyle yapamazsin ya 😁

Back
X