Çenemi tutamıyorum 🙄

aman kim dedikodu yapmıyor ki çok da abartmadıktan sonra. kafanıza takmayın bence. ama sizin söylediklerinizi başkalarına yetiştiren arkadaşınız tam bi pislik ve laf taşıdıktan sonra onla samimi olan arkadaşlarınızda aynı şekilde hiç mi akıllarına gelmiyo bizim dedikodumuz yapılırken sen napıyodun diye sormamak boşverin selam vermesinler zaten çok da gerekli değillermiş
O kızdan daha ne öğrenebiliriz diye şimdilik idare ediyorlar. İlk çıkar çatışmasında ortaya dökülürler

Aynen saf gibi hemen samimi olup guveniyorum sonra da huzursuz oluyorum böyle.
Arkadaş ve Samimi olmak birilerinin arkasından dedikodu yapmak, birilerini çekiştirmek olmamalı.
Kaldı ki her iki taraf içinde eğer bugün sizinle oturup başkasını çekiştirebiliyorsa, yarında sizin arkanızdan başkasıyla sizi çekiştirecektir.

Arkadaş ve Samimi olmak birilerinin arkasından dedikodu yapmak, birilerini çekiştirmek olmamalı.
Kaldı ki her iki taraf içinde eğer bugün sizinle oturup başkasını çekiştirebiliyorsa, yarında sizin arkanızdan başkasıyla sizi çekiştirecektir.
Haklisiniz ama hangimiz biriyle ilgili giybet yapmiyoruz ki 🙃Hic yapmayan varsa tebrikler lakin her duydugunu ona buna yetistirip ara bozmak çok çok fena birşey.Bir de durduk yere bunu yapmak asıl tehlikeli olan hoş bire bin katıp anlatmadıgının da garantisi yok.Belki söylemediğim şeyler de iletti kendince bilemiyorum.

Haklisiniz ama hangimiz biriyle ilgili giybet yapmiyoruz ki 🙃Hic yapmayan varsa tebrikler lakin her duydugunu ona buna yetistirip ara bozmak çok çok fena birşey.Bir de durduk yere bunu yapmak asıl tehlikeli olan hoş bire bin katıp anlatmadıgının da garantisi yok.Belki söylemediğim şeyler de iletti kendince bilemiyorum.
Yapmam diyen çok azdır evet ama sizin örneğinizden yola çıkarak herkese güvenilmeyeceğini, özellikle iş ortamında bir değil bin düşünerek hareket etmeniz gerektiğini anlamışsınızdır diye düşünüyorum, bir musibet bin nasihat olayı.

Sagolun cidden çok ciddi bir sorun olmasa da laf taşınması cok canımı sıktı.Ben neler neler duydum da kimseye yetistirmedim yestistirmem.Bir de gidip onlarla samimi oldu 🙈Ben kötü oldum
Aynısı yakın bı zamanda benim başıma geldi bizim komşular arasında oldu aralarinda en masumu benmişim 🤣 lojmanda oturuyorum ilk defa bu kadar dedikodulu ortamda bulundum ..bizim akrabalarda bilem yok😂 ama çok yanlış bir şey o seninle konuşmuş ki tabii ki dedikodu çok yanlış diyelim ki oldu gidip söylemen mi gerekiyor biz de söylesek onların seviyesine inmiş olacağız.bizde de durum kimse kimseyle görüşmüyor artık böyle daha mı iyi oldu hayır iyi kötü bir iki insan görüyorduk ama hayırlısı uzak durmak lazım böyle insanlardan..öyle insan olacağına hiç olmasın daha iyi

Back
X