• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çenemi tutamıyorum

Bütün soyledikleriniz doğru katılıyorum
Haksizliga ugradigimiz ve karşılık vermeden görüşmeyi kestiğimiz için sanırım içime oturdu
Gitmiyor lar bir türlü kafamdan
Yapacak bir şey yok artık olan olmuş bu saatten sonra onları takip edip,eşinize çene yapmanız sadece sizin evliliğinize zarar verir başka hiçbir işe yaramaz.Sizin konuştuklarınızı onlar duymuyor şuan da eşiniz duyuyor,bir faydası var mı bunun size?Hayır.Kendinizi rahatlatmak istemenizi anlıyorum ama siz kendi elinizle kendinize zarar veriyorsunuz şuan.Eğer ki yaşadığınız olaylarda siz haklıysanız,bu konuyu kapatın,eşinizin kafasını şişirmeyin boş yere.Adam zaten aileyle de küs,bir de sizden dolayı bunalırsa,belki de yine aileye gider konuşur,siz de onların ekmeğine yağ sürmüş olursunuz.O yüzden haklıysanız susun.Adam zaten yapacağını yapmış,biz haklıyız küstük diyorsunuz,ee daha ne yapsın? Gidip kavga mı etsin ailesiyle?

takıntı canım bu. içinde çok şey kalmış kırılmışsın.
kısaca psikolojik. en iyisi değişik bir şeylerle uğraş unut onları.

Böyle demeyin hayırsız ana babalarda var
Ailesi eşimi kullanmak istiyor sadece bu
Görmeleri çok önemli değil sadece onlara maddi yardım ve işlerine koş sun

Eşim bundan gorusmuyor
Benim problemim başka ben gitmiyordum o gidiyordu ailesini her şeye rağmen silmiyordu ama esiminde çok uzduler

Eeee daha niye arastiriyorsun cnm kurtulmussun iste ne guzel "menfaati bitenin muhabbeti de biter" bu kadar basit

takıntı canım bu. içinde çok şey kalmış kırılmışsın.
kısaca psikolojik. en iyisi değişik bir şeylerle uğraş unut onları.

Aynen her şey içimde kaldı cnm
Söylemek istediklerim soyleyemediklerim hepsi
karşılıklı bir tartışma olmadı hiç bir şekilde
Evet iyi tesbit psikolojik :(

Yapacak bir şey yok artık olan olmuş bu saatten sonra onları takip edip,eşinize çene yapmanız sadece sizin evliliğinize zarar verir başka hiçbir işe yaramaz.Sizin konuştuklarınızı onlar duymuyor şuan da eşiniz duyuyor,bir faydası var mı bunun size?Hayır.Kendinizi rahatlatmak istemenizi anlıyorum ama siz kendi elinizle kendinize zarar veriyorsunuz şuan.Eğer ki yaşadığınız olaylarda siz haklıysanız,bu konuyu kapatın,eşinizin kafasını şişirmeyin boş yere.Adam zaten aileyle de küs,bir de sizden dolayı bunalırsa,belki de yine aileye gider konuşur,siz de onların ekmeğine yağ sürmüş olursunuz.O yüzden haklıysanız susun.Adam zaten yapacağını yapmış,biz haklıyız küstük diyorsunuz,ee daha ne yapsın? Gidip kavga mı etsin ailesiyle?

Dogru söze ne denir

Kızlar biz eşimin ailesi ile gorusmuyoruz
Ama ben aklımdan atamıyorum zaman zaman okonulara giriyorum

Eşim bitti artık boşver diyor kapatıyor
Sürekli onlarin sayfasına bakıyorum nereye gitmişler neler yapmışlar

Unutmak istiyorum onları tamamen zihninde silmek istiyorum tam oldu diyorum ya bir telefon ya bir mesaj eşime geliyor yeniden başa dönüyorum

ben de eşimin ailesiyle görüşmüyor gibiyim.
o da benimkiyle görüşmüyor sayılır
ben de takip ederim napıyolar falan ama takılacak bi durum yok. ee gitmişlerse hımm şuraya gitmişler diyorum kendi kendime. o kadar. sen neden dert ediyorsun?

ben de eşimin ailesiyle görüşmüyor gibiyim.
o da benimkiyle görüşmüyor sayılır
ben de takip ederim napıyolar falan ama takılacak bi durum yok. ee gitmişlerse hımm şuraya gitmişler diyorum kendi kendime. o kadar. sen neden dert ediyorsun?

Şöyle soyleyim
Örneğin bizi hiç arayıp sormazlar di iyiyken de ama hep birlikte sürekli gorusuyor lar bişiler yapıyorlar
Bu beni üzüyor neden bize haksızlık yapıldı diye
Ayrıca eşimin gitmemesi içime sinmiyor bende bir anneyim her şeye rağmen gitse diyorum
Bu sefer başına dert alma diyorum off

gecmis konularinizi bilmiyrm.ama artik gorusmuyomussunuz .yani ne yasadiniz bilmiyrm ama artik yuzlerini gormuyosunuz.esiniz de bu duruma tepki vermiyo bu durum size zarar vermiyo..bosverin.bu durumu surekli gundeme getirmek esinizle aranizin acilmasina neden olur..

Siz neden görüşmüyordunuz?

Cnm uzun hikaye biz kardesiyle darilmistik kendi kendimize
Sonra bütün kardeşler cephe aldı bana onlarlada konuşmamaya başladık (ama kavgasız sadece konuşmuyoruz )

Sonra ben dedim yeter bu kusluk bir girişimde bulundum bu sefer onlar kendilerini bişi sandı girişimde bulunmadı

Sonra ben de hepsini sildim defterden

Eşinizde onlara sizi sildim diyince,
Onun tavrıda sizden bilinmiş hepsi size kinlenmiştir.
Size bişey diyemem ama Eşinizin sildim siz demesi hiç doğru değil.
Bayram kandil doğumgünü vb eşiniz gidip ellerini öpmeli onlar büyük olduğu için aramazlar zannetmiyorum. Bizim Büyüklerimizin böyle.
Bence eşinizi bu yönde işlemelisiniz

Unutmak istiyorum onları tamamen zihninde silmek istiyorum tam oldu diyorum ya bir telefon ya bir mesaj eşime geliyor yeniden başa dönüyorum
Eşin arkandaymış ve eskide kaldığını söylüyormuş.
Bakma sen de sayfalarına, takip etme..Sorun sende kesinlikle.

Neden merak edip bakıyorsun ki? Naparlarsa yapsınlar. Eşine mesaj gelince eşin sana cephe mi alıyor? Aile huzurunuzu mu bozuyor? Geçmişi sürekli düşünürsen hasta olursun. Eşin yetişkin insan, ailesiyle görüşmemek istememesi onun bileceği iş (ailesi ne yaparsa yapsın evlat görüşmek zorunda diyenlerden olamayacağım, bir aile bir anne baba nasıl oğullarının canına düşerler ve oğulları ömürlerinde bir defa onlara ihtiyaç duyduğunda nasıl sırt çevirip acımasız sözler söyler çok iyi şahit olduğum için, hayırlı evlatlar karşısında hayırsız ailelerde var) Düşünmen gereken şey, şuandaki zaman. Geçmişi değiştiremeyiz ama geleceğimize umutla bakabiliriz. Çok sıkıntıdaysan bir uzmandan yardım almanı tavsiye ederim. Ben aldım faydasını gördüm.

Neden merak edip bakıyorsun ki? Naparlarsa yapsınlar. Eşine mesaj gelince eşin sana cephe mi alıyor? Aile huzurunuzu mu bozuyor? Geçmişi sürekli düşünürsen hasta olursun. Eşin yetişkin insan, ailesiyle görüşmemek istememesi onun bileceği iş (ailesi ne yaparsa yapsın evlat görüşmek zorunda diyenlerden olamayacağım, bir aile bir anne baba nasıl oğullarının canına düşerler ve oğulları ömürlerinde bir defa onlara ihtiyaç duyduğunda nasıl sırt çevirip acımasız sözler söyler çok iyi şahit olduğum için, hayırlı evlatlar karşısında hayırsız ailelerde var) Düşünmen gereken şey, şuandaki zaman. Geçmişi değiştiremeyiz ama geleceğimize umutla bakabiliriz. Çok sıkıntıdaysan bir uzmandan yardım almanı tavsiye ederim. Ben aldım faydasını gördüm.

Çok teşekkür ederim
Aile aynı dediğin gibi kendilerini düşünen egoist kişiler
Eşimi küçük yaşta çalıştırıp parasini yemişler hala yemek istiyorlar

Eşinizde onlara sizi sildim diyince,
Onun tavrıda sizden bilinmiş hepsi size kinlenmiştir.
Size bişey diyemem ama Eşinizin sildim siz demesi hiç doğru değil.
Bayram kandil doğumgünü vb eşiniz gidip ellerini öpmeli onlar büyük olduğu için aramazlar zannetmiyorum. Bizim Büyüklerimizin böyle.
Bence eşinizi bu yönde işlemelisiniz

Söylüyorum bu bayramda söyledim ama gitmiyor
Ayrıca anne suçlu bence bir anne ne olursa olsun Küsmem eli aramali evladını ki eşim annesine kötü söz kullanmadı kullanmaz

Kızlar hepinize teşekkür ederim
Yeni kararlar aldım
1)eşime bu konuları asla acmayacagim
2)hepsini engelledim.bakmayacagim (bu çok zor :(
3)bu kısımda kararsizim eşime git diye ısrar etsemmi karismasammi
Yalnız eşim barisinca bizim aramız bozuluyor eşimi cagiriyorlar habire bişiler istiyorlar

sosyal medyayı iptal et. yada onları sil...

ve sorunlar her neyse de affet yada Allah'a havale et. bunları gerçekten yaparsan tüm o huylardan kurtulursun. her gün tekrarlamakla geçir.

Back
X