• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çenemi tutamıyorum

aaa merhaba beeenn

aynısını yasıyorum sureklı olarak eskı konuları güncelliyorum hıcbırsey yokken ortada kendı kafamda dusunuyorum dusunuyorum olmadık sacma sapan bı yerdede sokuşturuyorum lafı eşime e sonrasındada oda suratını asıyo halıyle bende kurtulmak ıstıyorum

İşte sorunda bu
Gorusmuyoruz ama ben neden onlarda tutuklu kaldım
Dertmı arıyorum kendime

Her konuyu açtığımda eşim de üzülüyor off
Bence de söylediğiniz çok mantıklı siz derdiniz yokken kendinize dert arıyorsunuz. Bırakın onu bunu milletş ne yaparlarsa yapsınlar. Siz kendi hayatınızı yaşamaya bakın. Başka derdiniz yoksa eğer hayattan başka ne istiyorsunuz ki?

aaa merhaba beeenn

aynısını yasıyorum sureklı olarak eskı konuları güncelliyorum hıcbırsey yokken ortada kendı kafamda dusunuyorum dusunuyorum olmadık sacma sapan bı yerdede sokuşturuyorum lafı eşime e sonrasındada oda suratını asıyo halıyle bende kurtulmak ıstıyorum

Merhaba kendimden bir tane daha görmek beni rahatlattı ne yalan söyleyeyim :KK53:

Ayıp etmişsiniz sorun neyse konuşulup halledilebilirdi. Aile sonuçta ömür boyu küs mü kalacaksınız?

Back
X