- 15 Nisan 2016
- 2.589
- 2.346
- 83
- 33
- Konu Sahibi Kirmizilisiyahlikadin
-
Herkese karşı böyleyim. Evet sonucunu bile bile konuşuyorum. Olayin ilgili sahislarina soylemesem bile illa birisine soylerim.Yani herkese karşı mı böylesin, bi kocana değil di mi?
Çocukluktan beri içine attıkların kaşıyor mu içini, hadi çıkar bizi içinden, konuş dışa vur bizi mi diyorlar?
Sonunda çok kötü şeyler olacağını bile bile konuşuyormusun?
Sen bi anlat teşhisi koycam ben, az kaldı.
Ilaci, tedavisi falan var miymis bari?
Lazim olabilir belki birilerine
Bencede en akıllıca si bu ama işte. İçim gidiklaniyor sanki : D illa illa.Ay kusura bakmayın da ben de sevmem cevabı bilindiği bişeyin bana sorulmasını...
Sizi tenzih ederek söylüyorum;biraz boş ve sıkıcı buluyorum öyle konuşmaları!
Yani cevabını bildiğiniz bişeyi sorup ortamı germektense , başka konular açın güzel güzel muhabbet edin eşinizle
Bende çok özeniyorum öyle insanlara. Aynı durumdayız. Eşimin kusurunu görsem örtemem. Ama annesi maşallah poh poh yapa yapa beni de utandırir. Oğlunu da gönüller. İnşallah bir çaresi vardır :)Ben de sen gbiyim
Hep doğrucuyum hep içimden geleni soylerim
Eşim konusunda hiç politik olamam
Eşimin annesi mesela ağzı baska soyler kendi baska yapar
O kadar politik ki hep özenirim ona
Eşimin bazı davranıslarınu sevmese bile hep onaylar ve eşimin gururunu okşayıp pofpoflar
Ben netimdir direkt o doğru bu yanlıs derim
Değişemiyorım umarım siz değişirsiniz
La havle vela kuvvete illa billahi aliyyul azim diyorum. Yavaşlatır beni diye. İnanıyorum da düzeltmek bu durum bakalım.Her gün ya sabır çek , senin sorunun sabırsızlık
Fesupanallah kaşınıyorum deseneBencede en akıllıca si bu ama işte. İçim gidiklaniyor sanki : D illa illa.
Burcun neeBende çok özeniyorum öyle insanlara. Aynı durumdayız. Eşimin kusurunu görsem örtemem. Ama annesi maşallah poh poh yapa yapa beni de utandırir. Oğlunu da gönüller. İnşallah bir çaresi vardır :)
Kaşımak gibi evet. : D Allahim ne yapacağım ben diyorum valla. Çok mağdurum.Fesupanallah kaşınıyorum desene
soracağını aklına takıyorsan bir gun sussan ertesi gün sorarsın gibime geldi. bu yüzden soruyu nasıl soracağını hangi kelimeler ile sorarsam tartışma çıkmazı düşünüp öyle sormalısın bence..Merhaba bayanlar...
Bir sorunum var . Ben çenemi hiç tutamıyorum. Hareketlerinı sanki yonetemiyorum. Aklima ilk geleni söylüyorum. İlk hareketi yapıyorum. Düşün de yap diyorum kendime. O an tutuyorum ama en sonunda o hareketi yapıyorum. O cümleyi söylüyorum. Neyim var benim anlayamadım.
Örneğin dün akşam eşimle bir konu hakkında soru sormak istedim. Sorsam tartışıriz dedim. Vazgeçtim dedim. Yine de sordum ve tartıştık. Sonunu bile bile illaki yapıyorum. Hiç stratejik davranamiyorum. Kocamİ idare edeceğim , kavga etmeyeceğim diyorum ve hoppp yine olmuyor . Kadınlar akıllıdır idare eder yine bildiği yap diyorum ama yine hoppp nerde idare etmek önden ben koşturup tartışma çıkarıyorum. Ne yapılabilir acaba ? Aklımın , vücudumun kontrolünü kaçırdım sanki. Toparlayamiyorum. Önerilerinizİ bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Kova burcuyum : DBurcun nee
Ama şimdi düşünüyorum ,planliyorum ... sonunda yine tartışma çıkıyor. Çünkü eşim bir erkek olarak sorulara kısa cvp veriyor. Tabİ ben bir soru soracağımà 10 soru soruyorum. Oyle olunca sabırlar taşıyorsoracağını aklına takıyorsan bir gun sussan ertesi gün sorarsın gibime geldi. bu yüzden soruyu nasıl soracağını hangi kelimeler ile sorarsam tartışma çıkmazı düşünüp öyle sormalısın bence..
bir iki planlı hareketle bu işi kaparsın
Sen istesen düzeltirsin emin ol;kocanı sinirlendirmek hoşuna gidiyo galibaa
Dilini Isir canim ..Merhaba bayanlar...
Bir sorunum var . Ben çenemi hiç tutamıyorum. Hareketlerinı sanki yonetemiyorum. Aklima ilk geleni söylüyorum. İlk hareketi yapıyorum. Düşün de yap diyorum kendime. O an tutuyorum ama en sonunda o hareketi yapıyorum. O cümleyi söylüyorum. Neyim var benim anlayamadım.
Örneğin dün akşam eşimle bir konu hakkında soru sormak istedim. Sorsam tartışıriz dedim. Vazgeçtim dedim. Yine de sordum ve tartıştık. Sonunu bile bile illaki yapıyorum. Hiç stratejik davranamiyorum. Kocamİ idare edeceğim , kavga etmeyeceğim diyorum ve hoppp yine olmuyor . Kadınlar akıllıdır idare eder yine bildiği yap diyorum ama yine hoppp nerde idare etmek önden ben koşturup tartışma çıkarıyorum. Ne yapılabilir acaba ? Aklımın , vücudumun kontrolünü kaçırdım sanki. Toparlayamiyorum. Önerilerinizİ bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Dilimi ısırdı bir kaç kez de kendime de kıyamadım. : D ama bizim konuşmalar benim yüzümden olan tartışmalara çok üzülüyorum. Isırmaya çalışacağım. Ama biri beni cimdiklese daha iyi olurdu.Dilini Isir canim ..
Belki onun acisina söyliceğini unutursun.
Aci aciyi bastirir gibi ....
ee sende ama ben olsam bende kızarım.. verdiği cevap seni tatmin etmiyorsa bunu da düzgün söyles olmaz mı?Ama şimdi düşünüyorum ,planliyorum ... sonunda yine tartışma çıkıyor. Çünkü eşim bir erkek olarak sorulara kısa cvp veriyor. Tabİ ben bir soru soracağımà 10 soru soruyorum. Oyle olunca sabırlar taşıyordaha çok dikkat edeceğim.
sen bu adama ne soruyorsun ? önce onu bir deDilimi ısırdı bir kaç kez de kendime de kıyamadım. : D ama bizim konuşmalar benim yüzümden olan tartışmalara çok üzülüyorum. Isırmaya çalışacağım. Ama biri beni cimdiklese daha iyi olurdu.
Onu da sordum. Bildigin seyi neden soruyorsun. Sen bunu tahmin edebilirsin pirt zirt diyor. Hakli aslinda. İşte burda benim akıllı davranmam ve bu soruları baştan sormam gerektiğini düşünüyorum. Pişman oluyorum ama yok. Sonuç değişmiyor. Sanırım benim karakterim böyle.ee sende ama ben olsam bende kızarım.. verdiği cevap seni tatmin etmiyorsa bunu da düzgün söyles olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?