- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.703
- 598
- 31
Şu hayatta bana acı nedir diye tarif et deseler 18 yaşımda babamı kaybettikten sonraki zamandan evlendiğim zamana kadar geçen 7 yıl derdim. Annem ve kardeşlerim yüzünden yaşadığım cehennem ateşi. Ablam iğrenç ahlaksız insan hala aklıma geldiğinde senin gibi bir pislikle geçirmediğim her saniye için şükürler ediyorum. Hep fedakarlıkla hep kendinden taviz vermeyle geçen yıllar. Az önce yine anne başlıklı konular okuyunca aklıma geldi geçmiş lanet günlerden biri. Böyle parça parça yüzlerce anıyla Zihnimi öyle kirletti ki. Evlendikten sonra hayatım güzel olunca benden faydalanma çabası gittikçe midemi bulandırıyor. Ama işte hayat öyle ki Hayır demeyi öğretiyor insana. Hayırlarım bütün reddedişlerim bütün sevgisizliğim sana gelsin anne. 1 hafta kaldığım hastanede 1 defa aramadığın bana ne bu saatten sonra sevgi gösterisi yap yapmacık yapmacık ne de bana muhtaç ol. Dünya senin olsun da sen de benden uzak ol yeter ki. Her doğuran anne olamıyor her anne babanın çocukları kardeş olamıyor. Seçme şansı olmadığı aileler tarafından mağdur edilen çocuklar olarak Dilerim seçme şansı yakaladığımız ailelerimiz ile mutlu oluruz.
Son düzenleme: