- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle annelere can kurban bende böyle anne olmak için elimden geleni yapacağım. Cennet var evet ama her annenin ayağı altında değil.Annesi yaşadığı halde annesiz büyüyen çocuklardanım. Buna rağmen cennetin annelerin ayakları altında olduğuna inanıyorum. Çünkü ben de anneyim ve evlatlarımı nasıl büyütüyorum ben bilirim.![]()
Inşallah güzel bir anne olursunBöyle annelere can kurban bende böyle anne olmak için elimden geleni yapacağım. Cennet var evet ama her annenin ayağı altında değil.
Bence eşinize anlatmalısınız. Bilmiyorum eşinizle iletişiminiz nasıl ama ben birçok şeyi öğreneli birkaç gün oluyor eşimin annesi hakkında. Bana anlatmadığı için kızıyorum şimdi. Bu kadar şeyi nasıl taşımış, neden tek başına uğraşmış.? Ben bunları bilseydim mesela, bazı şeylere zamanında hazırlıksız yakalanmazdım. Bazı konularda susmazdım karşısında. Eşim de yükü tek başına taşımamış olurdu. Eşinizle iletişiminiz iyiyse, ona güveniyorsanız anlatın.Şİmdi anladım daha net. Yani özel bir anlam yüklemeden affetmek. Açıkçası o kısmı sanki azar azar yapıyor gibiyim. Birşey olmazsa aklıma dahi gelmiyor. Düşünmüyorum veya aklıma geldiğinde ağlama krizine girip yumruk sıkmıyorum eskiden olduğu gibi. Sadece kafamı sallıyor geçiyorum. İletişimim var ama minimum düzeyde durduk yere aramıyorum hiç içimden de gelmedi açıkçası. Veya o aramayınca mutsuz olmuyorum aksine hiç umursamıyorum. Fakat eşim çok saf bir adam ve annemi seviyor iyi geçiniyorlar geçmişte yaşadığım hiçbirşeyi bilmiyor annemi sürekli arıyor soruyor. Hatta bu konuda da bir ara başlık açacağım 2 yıllık evliyim hala bu dengeyi kuramadım
Bununla ilgili konu açacağım zaten bilmiyorum nasıl bir yol izleyeceğimBence eşinize anlatmalısınız. Bilmiyorum eşinizle iletişiminiz nasıl ama ben birçok şeyi öğreneli birkaç gün oluyor eşimin annesi hakkında. Bana anlatmadığı için kızıyorum şimdi. Bu kadar şeyi nasıl taşımış, neden tek başına uğraşmış.? Ben bunları bilseydim mesela, bazı şeylere zamanında hazırlıksız yakalanmazdım. Bazı konularda susmazdım karşısında. Eşim de yükü tek başına taşımamış olurdu. Eşinizle iletişiminiz iyiyse, ona güveniyorsanız anlatın.
Kusura bakmayın ben az bile yazdığımı düşünüyorum. Hala anne dediğim için ona yakıştıramadığım sözcükler var. Bana her türlü pisliği yaşatan bir kadına gereğinden fazla saygı gösterdim ve de gösteriyorum zaten. Herkes anne olamıyor maalesef. Anlattıklarım yaşadıklarımın milyonda biri. Sizi üzen benim yaşadıklarım değilde ondan bu şekilde bahsetmem ise yorum yapamıyorum. İnsanların sınavları sizin hayatınızda büyük travmalara sebep oluyorsa o onun sınavı bu benim diyemiyorsunuz. Yani ben henüz o noktaya erişecek kadar kendimi gerçekleştiremedim. Yaşamadığımız hayatlar üzerine izin verseler sabahlara kadar yorum yapar ön yargılı oluruz belki. Ama o insanın yaşadığı acının tek satırını dahi anlayamayacağımız gerçeğini hiçbirşey değiştirmez.Evet gerçekten cennet var. Hayır tabi ki herkes orayı haketmiyor. Anneniz eğer anlattığınız gibiyse ( tek taraflı dinliyoruz çünkü ) bile sizi taşıyan ve doğuran kadına saygınız olsun. Herkes kendi yaptığı veya yapmadıklarından mesul. O annenizin sınavıydı, bu sizin.. eminim o kadın da hiç kolaylıkla büyütmemiştir sizi.. ne acı bu şekilde annenizden bahsetmeniz.. üzüldüm.
Son 2 yıldır hiç tartışmadık kavga gürültü olmadı. Uzağız km lerce mesafe. Bir ilgi isteği var yalnızken( kardeşlerim varken aramaz asla) eşim ile geçiniyor arada ona da sitem ediyor(ne hakla sitem onu da çözemedim) eşim anacım canım der bizimki pohpohlayan olunca yelkenler fora tabi. Bana da över hep kendini bende on numarasın bitanesin derim ne diyeyim. İletişim bir olay varsa kurulur onun dışında aramadın etmedin diye demesin diye 15 günde 1 ararım o kadar. Aklıma gelmiyor belki bir film bir roman bir fotoğraf hatırlatır o kadar. Yaşamayı o acıları zihnimde anlamlandırmaya çabalamayı öğrendim sanırım. En son yüz verdiğimde attığı kazık evi arabası arazisi olan ablalarıma para göndertmek olmuştu. Ki ben çalışmıyorum eşimin alnının teriydi. Bana kirada borç içinde onlar diye yalan söyledi. Velhasıl sonucu buraya başlayacağım üstüne kafa yormayın anlamaya çalışmayın boşverin. Ben şuan terapi kitabına başladım belki ilerde gerek kalırsa psikolog görüşmesi. Onun dışında hayatımda olacak ama asla içime giremeyecekAnlatmaktan yorulduğum hayatımdan cıkaramadıgım beni içten içe çürüten bir yaramdır kendisi![]()
Evet net olarak ıstedıgım bu hayatımda olsun ama ıcıne dahil olmasınSon 2 yıldır hiç tartışmadık kavga gürültü olmadı. Uzağız km lerce mesafe. Bir ilgi isteği var yalnızken( kardeşlerim varken aramaz asla) eşim ile geçiniyor arada ona da sitem ediyor(ne hakla sitem onu da çözemedim) eşim anacım canım der bizimki pohpohlayan olunca yelkenler fora tabi. Bana da över hep kendini bende on numarasın bitanesin derim ne diyeyim. İletişim bir olay varsa kurulur onun dışında aramadın etmedin diye demesin diye 15 günde 1 ararım o kadar. Aklıma gelmiyor belki bir film bir roman bir fotoğraf hatırlatır o kadar. Yaşamayı o acıları zihnimde anlamlandırmaya çabalamayı öğrendim sanırım. En son yüz verdiğimde attığı kazık evi arabası arazisi olan ablalarıma para göndertmek olmuştu. Ki ben çalışmıyorum eşimin alnının teriydi. Bana kirada borç içinde onlar diye yalan söyledi. Velhasıl sonucu buraya başlayacağım üstüne kafa yormayın anlamaya çalışmayın boşverin. Ben şuan terapi kitabına başladım belki ilerde gerek kalırsa psikolog görüşmesi. Onun dışında hayatımda olacak ama asla içime giremeyecek
Ben yedıgım kazıkları kafaya takmıyorum bile artık tek amacım benım hayatıma dahıl olmaması hıc olmaması degil kızımın anneannesi ona kıyamıyorum sık sık arar onunla sohbet etmeyi sever ama ona bile gelmiyorsun sana küsüm beni arama Bı daha falan der sonra da şaka yaptım der kızım 4 yasında yanıSon 2 yıldır hiç tartışmadık kavga gürültü olmadı. Uzağız km lerce mesafe. Bir ilgi isteği var yalnızken( kardeşlerim varken aramaz asla) eşim ile geçiniyor arada ona da sitem ediyor(ne hakla sitem onu da çözemedim) eşim anacım canım der bizimki pohpohlayan olunca yelkenler fora tabi. Bana da över hep kendini bende on numarasın bitanesin derim ne diyeyim. İletişim bir olay varsa kurulur onun dışında aramadın etmedin diye demesin diye 15 günde 1 ararım o kadar. Aklıma gelmiyor belki bir film bir roman bir fotoğraf hatırlatır o kadar. Yaşamayı o acıları zihnimde anlamlandırmaya çabalamayı öğrendim sanırım. En son yüz verdiğimde attığı kazık evi arabası arazisi olan ablalarıma para göndertmek olmuştu. Ki ben çalışmıyorum eşimin alnının teriydi. Bana kirada borç içinde onlar diye yalan söyledi. Velhasıl sonucu buraya başlayacağım üstüne kafa yormayın anlamaya çalışmayın boşverin. Ben şuan terapi kitabına başladım belki ilerde gerek kalırsa psikolog görüşmesi. Onun dışında hayatımda olacak ama asla içime giremeyecek
Anne dediğimiz insan nasıl unutulur hala aklım almıyor. Terapi ile birşekilde annemi affettim unuttum olanları unuttum diyen var mı gerçekten ? Şuan için hiç mümkün gözükmüyor bana
Anne dediğimiz insan nasıl unutulur hala aklım almıyor. Terapi ile birşekilde annemi affettim unuttum olanları unuttum diyen var mı gerçekten ? Şuan için hiç mümkün gözükmüyor bana
Herkes annelik vasfına sahip olmuyor sadece anne oluyor. Amaam benimkide tam bas belası Allah belasını versin
Kusura bakmayın ben az bile yazdığımı düşünüyorum. Hala anne dediğim için ona yakıştıramadığım sözcükler var. Bana her türlü pisliği yaşatan bir kadına gereğinden fazla saygı gösterdim ve de gösteriyorum zaten. Herkes anne olamıyor maalesef. Anlattıklarım yaşadıklarımın milyonda biri. Sizi üzen benim yaşadıklarım değilde ondan bu şekilde bahsetmem ise yorum yapamıyorum. İnsanların sınavları sizin hayatınızda büyük travmalara sebep oluyorsa o onun sınavı bu benim diyemiyorsunuz. Yani ben henüz o noktaya erişecek kadar kendimi gerçekleştiremedim. Yaşamadığımız hayatlar üzerine izin verseler sabahlara kadar yorum yapar ön yargılı oluruz belki. Ama o insanın yaşadığı acının tek satırını dahi anlayamayacağımız gerçeğini hiçbirşey değiştirmez.