- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.795
- 598
- 31
Birçok arkadaş da tavsiye etti sağolsunlar. Sizde ayrıntı yazmışsınız çok teşekkür ederim. Affetmek istediğim zaman ilk olarak bu yola başvuracağım. Ben uzun bir zamandır unutmaya hatırlamamaya çalışıyorum fakat oda birşekilde patlaklar veriyor. Bunun kati çözümü bu biliyorum. Bakalım bunu çok istiyorum ve başarmak için çabalayacağımBak kardeşim seni anlıyorum cok üzgünüm.. onu gerçekten hayatından yaptıklarını bilincinden silmek istiyor musun ? Kendini özgür bırakmak ve daha mutlu ? 21 gün anneni karşında hayal edip ‘ seni affediyorum ve teşekkür ediyorum artık özgürüm ‘ dedikten sonra ikinizin ortasında asagıdan yukarıya beyaz ışık hayal et Bağlı olduğunuz kordon bağını hayal edip Kes bunu dene göreceksin bak neler oluyor.! Ben babamda yaşadım 5 yaşından 20 yaşına kadar bilinç altına hipnoz yaptırdım ve uzman kişi baka bunu yapmamı söyledi onu hayatından çıkarmak istiyorsan affetmelisin Özgür bırakmalısın.. ancak bu şekilde kurtulursun he bir de sırtında o öfke kin nefret olduğu sürece ölene kadar seni yer kemirir biliyorum İnan çok rahatladım öyle bir rahatladım ki ben bile inanamadım .. bir de kendimize acımamalıyız ben bipolarım yanlış anlama hepsini deneyimledim cok farklı beyin yapım var her bipolar gibi cok acılar yaşadım çünkü en derin acıları bipolarlar Yaşar dediklerimi hafife alma güzel kardeşim sevgiler .. bir de :) YouTube den her gece 21 gün çalışma yap elinin altında iyileşmek artık o kadar yakın ki kimseye sormana gerek yok ne yaşadığını sen bilir anlarsın bilinç altı temizliği vs bir sürü olumlama var sevgiler ..![]()