Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bitanem rabbim sağlıcakla kavuşturdu yavruna :Saruboceq:
birlikte ne güsel şafak sayıyorduk ben grip oldum 4 gün yattım bi geldim bizimki doğurmuş:1rolleyes:
hemide benim hasta olduğum gün:sm_cool:
öyle sevindim öyle sevindimki canım benim:1hug:
ne kadar güsel bir doğum hikayesi kıs daha bebiş yapmadan doğurasım geldi:dance:
rabbim banada doğum hikayemi buralara yazmak nasip etsin:Saruboceq:
rabbim nazarlardan saklasın bebişini ve senia.s.:asigim:Şeniz
bu ne güzel doğum hikayesi böyle :)
Bu kadar rahat açılma için spor filanmı yaptın ?? Bir sırrın varmı
38. haftadan itibaren her gün uzun uzun yürüdüm,
gün asiri banyo yaptim, merdivenleri indim ciktim ..
dogum yaptigim günden bi gün evvel sabah 9da ciktim evden aksam 10da girdim eve..
hep disardaydim, ise yaradigini düsünüyorum
vaay sporcu hemşerim ...kız benim mutfak dolaplarım tavandan başlıyo.. hergün anam ağlıyo yüksek tabureye inip çıkmaktan..-tatlicadiarzu-.
bide hergün kar soğuk demeden dışarıda bitiyom delikafadulden..
valla 3 gün öncede şööööööööööle bi evi temizledim bazayı koltukları halterci gibi kaldırdım ne yapayım mecburum temizlik yapmaya altlar ıvır zıvır doluyo valla ..
benimkisi artık daha msaya yatar yatmaz fırlarmış artık ..kaydirigubbakcemile3
kızım napıyım duramıyom ..benimki tekmelemese hamile olduğumu bazen unutuyom bile bazende ocakta yemek vardı deyip mutfağa koşa koşa gidiyom..![]()
allahtan bi dönemeç varda orda azcık yavaşlıyom.delikafadulden
simdi iyi hosda bu bacaksizlar dünyaya gelince tüm enerjimizi kendilerini akitiyorlar.. beni neden kimse uyarmadi ya -tatlicadiarzu-
delüüü sende benim gibi kurtluymuşsun senin kızda öle oldu işte.. bende korkuyom bu kız doğunca umarım uslu olur..
valla kuduruyo içimde doğmak için şimdiden sabırsızlanıyo..artık şu sporcuların kullandığı vitaminler var onlardanmı kullansak ne:uhm:delikafadulden..
38. haftadan itibaren her gün uzun uzun yürüdüm,
gün asiri banyo yaptim, merdivenleri indim ciktim ..
dogum yaptigim günden bi gün evvel sabah 9da ciktim evden aksam 10da girdim eve..
hep disardaydim, ise yaradigini düsünüyorum