Cennet kokulumun bana gelisi.. dügün günüm..

cerezcim öncelikle üzüm gözlün hayırlı ugurlu olsun
dogumunda anlattıgına göre çok rahat geçmiş maşşallah
bizlerdende duanı eksik etme bizlerde sırayla minik kelebeklerimizi kucaklayalımmm

canım masallah bebegıne.
ALLAH analı babalı buyutmeyı nasıp etsın ınsallah.

canım imrenerek okudum yazını Allah meleğini sana bağışlasın uzun ömürler versin inşallah dilerim aynı duyguyu ben ve benim gibi bebek isteyenlerde yaşar:Saruboceq:

canım benimmm çok güzel bir hikayeniz var yerim ben o üzüm gözlüyüüü çok şükür sağ salim kurtuldunuz ömür boyu mutlu bir hayat diliyorum size darısı başımıza inşallah :)

analı babalı büyüsün bebişin
darısı olmayanların başına :Saruboceq:

Haceriiimm ne guzel anlatmissin okudugum en guzel hikayelerden biri kaydirigubbakcemile5 Allah zehramiza saglikli uzun omurler nasip etsin anne ve babasiyla insallah. darisi basima diyorum :utangac:

bitanem rabbim sağlıcakla kavuşturdu yavruna :Saruboceq:
birlikte ne güsel şafak sayıyorduk ben grip oldum 4 gün yattım bi geldim bizimki doğurmuş:1rolleyes:
hemide benim hasta olduğum gün:sm_cool:
öyle sevindim öyle sevindimki canım benim:1hug:
ne kadar güsel bir doğum hikayesi kıs daha bebiş yapmadan doğurasım geldi:dance:
rabbim banada doğum hikayemi buralara yazmak nasip etsin:Saruboceq:
rabbim nazarlardan saklasın bebişini ve seni:nazar:a.s.:asigim:Şeniz

bitanem rabbim sağlıcakla kavuşturdu yavruna :Saruboceq:
birlikte ne güsel şafak sayıyorduk ben grip oldum 4 gün yattım bi geldim bizimki doğurmuş:1rolleyes:
hemide benim hasta olduğum gün:sm_cool:
öyle sevindim öyle sevindimki canım benim:1hug:
ne kadar güsel bir doğum hikayesi kıs daha bebiş yapmadan doğurasım geldi:dance:
rabbim banada doğum hikayemi buralara yazmak nasip etsin:Saruboceq:
rabbim nazarlardan saklasın bebişini ve seni:nazar:a.s.:asigim:Şeniz

he dimi sana kalsa daha cok saydirirdin bana safak :roflol::roflol:
kizim o kadar bekleyemedi teyzesi.. taa o zamandan belliymis sabirsiz olacagida ben anlamamisim kafamçokkarıştı :asigim:

allahim en kisa zamanda hayirlisiyla sanada nasip etsin canim.. sana ve balsuratima.. o zaman tamamlanmis olucaz allahin izniyle..
rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin, isteyen herkese bu duyguyu taddirsin insallah
:Saruboceq:

bu ne güzel doğum hikayesi böyle :)
Bu kadar rahat açılma için spor filanmı yaptın ?? Bir sırrın varmı

bu ne güzel doğum hikayesi böyle :)
Bu kadar rahat açılma için spor filanmı yaptın ?? Bir sırrın varmı

38. haftadan itibaren her gün uzun uzun yürüdüm,
gün asiri banyo yaptim, merdivenleri indim ciktim ..
dogum yaptigim günden bi gün evvel sabah 9da ciktim evden aksam 10da girdim eve.. kaydirigubbakcemile4
hep disardaydim, ise yaradigini düsünüyorum

dogum yaptigim günden bi gün evvel sabah 9da ciktim evden aksam 10da girdim eve.. kaydirigubbakcemile4

vaay sporcu hemşerim ...kız benim mutfak dolaplarım tavandan başlıyo.. hergün anam ağlıyo yüksek tabureye inip çıkmaktan..-tatlicadiarzu-.
bide hergün kar soğuk demeden dışarıda bitiyom delikafadulden..
valla 3 gün öncede şööööööööööle bi evi temizledim bazayı koltukları halterci gibi kaldırdım ne yapayım mecburum temizlik yapmaya altlar ıvır zıvır doluyo valla ..
benimkisi artık daha msaya yatar yatmaz fırlarmış artık ..kaydirigubbakcemile3

vaay sporcu hemşerim ...kız benim mutfak dolaplarım tavandan başlıyo.. hergün anam ağlıyo yüksek tabureye inip çıkmaktan..-tatlicadiarzu-.
bide hergün kar soğuk demeden dışarıda bitiyom delikafadulden..
valla 3 gün öncede şööööööööööle bi evi temizledim bazayı koltukları halterci gibi kaldırdım ne yapayım mecburum temizlik yapmaya altlar ıvır zıvır doluyo valla ..
benimkisi artık daha msaya yatar yatmaz fırlarmış artık ..kaydirigubbakcemile3

hemserim seninde biseyin kalmamis sunun surasinda.. zaman ne kadar cabuk geciyor ya..

kiz haltercilik senin neyine su halinle, hamilesin sen hamile :mymeka:
az agirdan al be.. yürü yeter alla alla
:tomato:

kızım napıyım duramıyom ..benimki tekmelemese hamile olduğumu bazen unutuyom bile bazende ocakta yemek vardı deyip mutfağa koşa koşa gidiyom..kaydirigubbakcemile4
allahtan bi dönemeç varda orda azcık yavaşlıyom.delikafadulden

kızım napıyım duramıyom ..benimki tekmelemese hamile olduğumu bazen unutuyom bile bazende ocakta yemek vardı deyip mutfağa koşa koşa gidiyom..kaydirigubbakcemile4
allahtan bi dönemeç varda orda azcık yavaşlıyom.delikafadulden

simdi iyi hosda bu bacaksizlar dünyaya gelince tüm enerjimizi kendilerini akitiyorlar.. beni neden kimse uyarmadi ya -tatlicadiarzu-

simdi iyi hosda bu bacaksizlar dünyaya gelince tüm enerjimizi kendilerini akitiyorlar.. beni neden kimse uyarmadi ya -tatlicadiarzu-

delüüü sende benim gibi kurtluymuşsun senin kızda öle oldu işte.. bende korkuyom bu kız doğunca umarım uslu olur..
valla kuduruyo içimde doğmak için şimdiden sabırsızlanıyo..artık şu sporcuların kullandığı vitaminler var onlardanmı kullansak ne:uhm:delikafadulden..

delüüü sende benim gibi kurtluymuşsun senin kızda öle oldu işte.. bende korkuyom bu kız doğunca umarım uslu olur..
valla kuduruyo içimde doğmak için şimdiden sabırsızlanıyo..artık şu sporcuların kullandığı vitaminler var onlardanmı kullansak ne:uhm:delikafadulden..

bana ceken tek yönü o zaten giznurum.. cazgirligi..
yoksa her yönüyle baba tarafina benziyor.. ha huynuda babandan al o zaman dimi.. yok..
:asigim::asigim:

Ah ah ne güzellllllllllllllll... Ne mutlu sana. Bende elimden geldiği kadar yürüyeceğim. Allahımm Ben çerez gibi doğurmak istiyorumm :Saruboceq:
Bebeğinizle mutlu bir hayat diliyorum. İlgine teşekkğrler
Sevgiler...

çerezcim rabbim bebeğinle ve sevdiklerinle uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah darısı bizlerinde başına inşallahh

Çerezomm mcanımm ne güzel anlatmışsınn çok duygulandımm:1rolleyes:
Gözünaydınn canım Allah Bir ömür boyu analı babalı,sağlıklı,sıhhatli büyütmeyi nasip etsin.:Saruboceq::Saruboceq:
Teyzesiii yerr onuuu kuzuu gibii maşallahhh çokk tatlııı...Yerim onu benn
:asigim:

Back
X