Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

"Ey ayak izleri kalbimde kalanım… Şimdi herkes biraz daha sen...
Her saat biraz daha geç ve aylar fazla geliyor yıllara. . ."

Canımdan can alıp da giden yavrum...

Sensiz iki sene geçicek neredeyse oğlum,
biliyo musun bazen hayal gibi geliyor..
Sen benim karnımdaydın nasıl da oynardın..
Hareketli bir bebektin, ben hep derdim
"çok yaramaz olacak" diye ...
Hayallerimiz vardı,
ilk olarak babanın hayalinden bahsedeyim,
atları çok sever baban, çocukken çok binmek istermiş,
ama işte binememiş, deden geçim derdinden çocuklarına
çok zaman ayıran bir "baba" değilmiş..
Hep derdi,
"çocuğumuz olsun, onu at bindirmeye götüreceğim ... "
Ama gerçekleşmeyen bir hayal olarak kaldı yavrum..
Sen gittin, cennettesin.. Orada da güzel atlar var mı kuzum?
Seviyo musun baban gibi?
O hayvanları çok sever hatta bazen insanlardan daha çok..
Sen de öyle misin...?

Ne kadar acı, dünyada en çok sevdiğim varlıksın..
ama seni tanıyamadım...
Kime benzediğini bile bilmiyorum,
göstermedi ebeler!
Unutamazsın bakma dediler,
sen doğunca göstermeden alıp götürdüler...
Doğumun bu dünyadan göçüşün oldu bi'tanem..

Benim hayalime gelince,
ben de seninle ailece gidilen o parklardan birine gitmek
seni salıncak da sallamak isterdim kuzumm..
Sen "anne" diye seslenince, ben de sana
"canıııımm" diye koşmak isterdim...

Olmadı can oğlum, yaşayamadık bunları.
Hepsi HAYAL OLARAK KALDI...

Sen gittin...

Son düzenleme:
Sevmek,acı çekmek.Umut büyütmekten daha kolay.
Acı gelip geçer ama umut bitmek bilmeyen bir hayal.
Umut bitmek bilmeyen hayyaller dolu bir serüven.
Sevdiğiniz kişiyle ilğili bir şeyler hayal etmek ama o hayallerin gerçek olmaması kadar kötü birşey yoktur sanıırm.
Bu yüzden diyorum ki ‘Acı mühim değil,umut yoruyor insanı.

Enyalios
hepsi birinden guzel seyler yazmissin yuregine eline saglik
Buraya yazilanlar da olmasaydi nasil gecerdi zaman nasil avunurduk bizler...
Oyle zor ki yasamak nefes almak...
Vardir bunda da bin hayir kardesim rabbim sabrini daim eylesin insallah...

Amin inşallah kardeşim, ben susarak sabrediyorum.
Yalnızca bu bölümde oğluma sesleniyorum.
Bir kere bile kucağıma alamadığım can oğluma..

Rabbim bir daha yaşatmasın diyorum..
İnşallah kardeşi olur da teselli olur..

"Sık sık düşünüyorum: onu bir defa olsun,
yalnız bir defacık şu bağra basabilsem, bütün bu boşluk dolardı..."

Inan ben de ayni seyleri rabbimden istiyorum hep simdi biraz once ölüsü bile yeter bana keske bir kez gorup koklayabilseydim diyorum ben de...
yeni bir bebek nasil bir duygu olur bilmiyorum ancak biraz once oturdum hungur hungur agladim oglumun besiginde dedim ben kimseleri istemiyordum seni sadece seni istiyordum diye...
Sonra da estagfirullah dedim tovbe ettim rabbim isteseydi dileseydi onu yoktan var etmisti canini da bagislardi elbet rabbimin bir bildigi vardi ...
yavrularimiz cok guzel bir yerde biz onlara agliyoruz elimizde olmadan ama onlar en guzel yerdeler allahin izni ile...
bizim de kaderimiz buymus rabbim boyle emretmis kardesim elimiz kolumuz yanimizda kaldı beterlerinden rabbim korusun bu derdimizi unutturacak dertler vermesin rabbim insallah. Bir haberde okumustum urfada kadinin birinin 20 tane bebegi vardi sadece bir tanesi yasiyordu digerleri kayip 19 tane can...
hangine yansin bir degil bes degil...
Iste ben de boyle teselli buluyorum derdime ne diyebilirim ki ...
ben de goremedim oglumu yirttim inledim o hastanede de gostermediler evladimi ..
Tanisamadim sessiz oglumla bende...
dertler ayni kardesim ortak...
rabbim yine de tez vakitte kucagimizi doldursun insallah...

Ben de hep benden daha kötü durumda olanları düşünerek, rahatlamaya çalıştım.
Benim iki seneye yaklaşıyor , normal doğum yaptım ve ebeler gostermedi oğlumu..
Bazen düşünüyorum görseydim sarılsaydım koklasaydım mis kokusundan diye..
Hayatta küçük şeyleri düşünüp dert eden insanları gördükçe daha çok üzülüyorum.
Ben yavrumun kokusunu alamadım ya bundan önemli ne olabilir...
gözlerinin rengini göremedim, ah kardeşim dertlerimiz ortak..
Burada kim yazsa benim derdimin aynısı...
EVLAT ACISI..

Rabbim korusun tüm anneleri ve bebekleri..

"Mezar taşlarındaki ölüm tarihleri, ölülerin bizi kaç yıldır beklediğini gösterir..."
Bende hep bizimle ne kadar kalmışlar ona bakarım. Kızımın yanında çok bebek mezarı var. Kimi 1 günlük, 1 haftalık, 2 yaşında, 5 yaşında.... hepsi diyorum bizi acımızın aynısını yaşamış. ama bir tanesi var ayrı üzülüyorum. 4 yaşında bir erkek çocuk, kızımdan 4 ay önce gelmiş oraya. 2 yıldır her gün gidiyorum hiç ziyaretçisini görmedim, bayramlarda bile gelen yok. acaba annesi ne durumda, uzakta mı oturuyor gelemiyor..? işte kendimi bırakıp başkalarına dertleniyorum bazen.

Allah sabır versin sizede. işte ben sizden kötü durumda olanlardan sadece bir tanesiyim. kızımın kokusu hala burnumda, boynuma sardığı kollarının sıcaklığı, öpücükleri herşeyi tüm tazeliğiyle duruyor. ama o yok işte.
O kadar zor ki, geceleri bana sarılmadan uyumazdı, kulağımı oynayarak uyurdu sonra yerine yatırırdım. Gece uyanınca yanıma alırdım, sırtını göğsüme dayar elini arkaya uzatır kulağımı oynardı. ben terlemesin diye geri giderdim o gelirdi neredeyse yataktan düşerdim. Sevgisi ne kadar çoksa acısıda o kadar büyük. dayanılmaz ama dayanılıyor.
Eskiden ölümden korkardım şimdi neden ölmediğime üzülüyorum. nede olsa orada bekleyenim var.

Allah yar ve yardimcimiz olsun hepimizin ... rabbim beterinden korusun isyanlardan korusun hepimizi..
Acimiz ortak kardesim sadece zaman farkliymis... uzerinden bin yil da gecse bu acı ne gecer ne de unutulur
Rabbim yavrunun kardesini tez zamanda gondersin insallah en azindan o teselliniz olsun bu dunyada

Bende her mezarliga gittigimde bebek ve cocuk mezari ararim gordugumde ayri ayri aglarim kimine su dokerim kimine cicek dikerim
Ogluma abla abi kardes olun diye soylenirim ;(
Annelerine sabir dilerim , mezarlarini severim....
Rabbim yardimciniz olsun cok uzuldum ;(
Siz neden kaybettiniz guzeller guzeli meleginizi .
Rabbim size yunus sabri versin insallah ...
bizimki ölü dogum oldugu icin goremedim sesini duyamadim diyorum dertleniyorum ama görmek sesini duymak tenine dokunmak daha da zordur mutlaka bunlari sizi dertlendirmek icin demedim kusura bakmayin kardesim acınız cok buyuk rabbim elbet mukafatini da verecektir her gecenin bir sabahi vardir mutlaka sizi de bizi de o sabah o aydinliklar bulacaktir ..
Evladiniz da cok guzel bir yerde yavrularimiza abla olmus bundan daha guzel mertebe yok kardesim evladiniz da siz de en guzel yerlerdesiniz ...
acısı mutlaka cok buyuk ama mukafati da cok buyuk olur insallah allahin izni ile....
sabirlar diliyorum rabbim yar ve yardimciniz olsun melek annesi...

Sağolun Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kaza. Bu konuda konuşmak istemiyorum aslında. çünkü o anı unutmak istiyorum. olayı unutmak isterkende kızımla olan hatıralarımı da taze tutmak istiyorum. 3 yaşını yeni bitirmişti ve tek çocuğumdu. Hoş elli tane olsada farketmezdi o bambaşkaydı. çok mutlu çok neşeli yerinde duramayandı. Çok kibardı teyzesi. bir şey isterken alabilir miyim, yapabilir miyim, verebilir misin diye isterdi, hele yütfen(lütfen) deyişi. yaa darlandım yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…