• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

Amin kardeşim allah razı olsun. İlk zamanlar birkac kez geldi rüyama dahada yok:KK43: seninde başın sagolsun acın benimkinden kat kat buyuk Rabbim dayanma gucu versin hepimizi cennete yavrularımıza kavuştursun inşallah..
Önce bende sık görüyordum şimdi az görüyorum. Oysa her zaman dua ederim kızımı göreyim diye. Daha çok yattığı yeri(mzr) görüyorum

Evlat acisi nedir biliyo musun.yaşayan bilir ancak burnunun diregi sızlar sürekli mesela.aklina geldigi her an bir anda boşalir göz yaşların.hayat anlamini yitirir.ölümle yaşam arasinda asılı kalırsın.herkes acır sana.teselli olurlar konusurlar akillarinca.ama bilmezler ki bu acının karşısinda kifayetsiz kalır herşey.anlayamazlar seni.hiç kimse anlayamaz.kurduğun hayallerin altında kalirsın.o enkazın altında bogulursun hergün.beşik yerine mezar almak cok acidir cok.mezarliktan korkmaz sevmeye baslarsin.Hastaneden evine boş gelmek ne buyük acıymıs yarabbim.vücudun bile anlamaz yavrunun kara topraga gittiğini.seni dogurdun sanar hemen süt salgilar.emzireceksin sanar.sağar sağar dokersin yavrunun hakkını.cogalması için ugraşman gerekirken kesilmesi icin uğraşirsın.ne hayaller kurarsın ama tam tersini yürek acisini yasarsın.offf offf. zaman diyolar zaman.sabret diner acisi diyolar.ama dinmiyo benim ki.insanlara çaktırmaya çalisırsın.iyilestin sanirlar.ama köselerde aglayışin devam eder.dinmez bu acı malesef.gece üzeri açilır mi diye uyuyamayan anne yüreği.buz gibi mezara koymayı nasıl kabul eder.bunu hatırlarsin bir anda yüreginin tam ortasına saplanır bıçak gibi.neyi eksik yaptim.neyi yapamadim diye suclarsin kendini.takdiri ilahi dersin.beş dakika sürer arası yine başlarsin kaldıgın yerden.tadi tuzu kaçar yedigin her lokmanin.insanlardan kacarsin teselli vermeye kalkmasinlar diye.uzaklasirsin herkesden herşeyden.Hergün rüyalarında görürsün.bir gün rüyanda ararsın heryerde bulamazsin.bir gün emzirirsin sanki dogmus gibi ona bile mutlu uyanirsin.sonra uyanir saplanir o aci ayni yere.bütün kadinlar hamile kalir sanki heryerden karsina cikar nereye gitsen karsina cikar.dogum yapanlari duyarsin.kulaklarini kapatirsin.küsersin herseye herkese.gögüsün yetmez nefes almana.bir anlamsizlik içinde devam eder bu hayat denen sey.sabir dersin ya sabir.deli olmadan önceki son basamak iste bu .Bayramlarda mezar taşi sevmek de varmış kaderde.Allahım sen yardım et evlat acisi yaşayan annelere. Allah sabrimizi bol versin.Rabbim düşmanıma bile yaşatmasin.Amin amin amin

Bilge Sultanım boncuk gözlü kızım; ıssız bir dağa çıkıp olanca gücümle bağırsam Seni çok özledim nerdesin diye beni duyarmısın? Burdayım anneee dermisin? Kuzuum prenses kızım melekmi oldun sen. Annen seni çok özledi bitanem. Annen yandı yandı yandı kül oldu.Babanda öyle işten gelene kadar seni özleyen baban 21 aydır ne halde haberin varmı ? Her gün geliyorum yanına geleceğim herzaman biliyorum beni bekliyorsun. Her gün dua ediyorum Allahım beni kızıma kavuştur diye. Sende dua et bitanem Allahım annemi istiyorum de onu çok özledim de senin duanı kabul eder. Cennet kapısında annneee diyerek koşup sarıldığın gün hasretin dinermi bilmem. O güne kadar rüyalarda görüşmek dileğiyle. Seni çookk seviyorum
Tesadüfi bir şekilde paylaşımlarınızı gördüm, okudum. İçim çok yandı, Allah sizin yardımcınız olsun. Evet şu düşüncenize ben de çok inanıyorum, cennet kapıları açıldığında ilk o gelecek size koşarak ve bunca zaman yana yakıla ama sabırla ona kavuşmayı beklediğiniz için, sırf bunun için bile o sizin cennet garantiniz olacak... bir de sormuşsunuz ya o gün hasret diner mi diye, evet öyle bir diner ki sanki bugünleri hiç yaşamamışsınız gibi. Ama işte bu duygu ancak orada var, burası ise dünya hayatı ve dünya böyle bir yer işte... bizler çok aciziz bende sizi teselli edecek cümle yok, sizde birkaç cümleyle teselli olacak gönül yok; ama Allah çok büyük bu sıkıntılarınızın mutlaka bir mükafatı var... çok fazla da ne diyeceğimi bilemiyorum yazıp yazıp sildim kusura bakmayın, bir şeyler karaladım hakkınızı helal edin.

Tesadüfi bir şekilde paylaşımlarınızı gördüm, okudum. İçim çok yandı, Allah sizin yardımcınız olsun. Evet şu düşüncenize ben de çok inanıyorum, cennet kapıları açıldığında ilk o gelecek size koşarak ve bunca zaman yana yakıla ama sabırla ona kavuşmayı beklediğiniz için, sırf bunun için bile o sizin cennet garantiniz olacak... bir de sormuşsunuz ya o gün hasret diner mi diye, evet öyle bir diner ki sanki bugünleri hiç yaşamamışsınız gibi. Ama işte bu duygu ancak orada var, burası ise dünya hayatı ve dünya böyle bir yer işte... bizler çok aciziz bende sizi teselli edecek cümle yok, sizde birkaç cümleyle teselli olacak gönül yok; ama Allah çok büyük bu sıkıntılarınızın mutlaka bir mükafatı var... çok fazla da ne diyeceğimi bilemiyorum yazıp yazıp sildim kusura bakmayın, bir şeyler karaladım hakkınızı helal edin.
çok teşşekkür ederim, Allah razı olsun iyi dilekleriniz için. Rabbim size, hiç kimseye vermesin böyle bir acıyı.Tesellisi olmadığını biliyorum. Çünkü içimdeki yangını söndüremiyor hiç birşey, sabah kocaman bir boşlukla uyanıyorum. hiç bir şeyin anlamı yok. gelecek için hiç bir plan yok. Yeni bir kıyafet görüyorum bunu kesin alırdık, ona yakışırdı diyorum ama giyecek olan yok işte. ne kadar büyümüştür, saçları ne kadar uzamıştır hayal edemiyorum. . .

Allah razı olsun. Herkesin yandı kızıma , taziyeye tanımadığımız o kadar çok kişi geldi ki uzaktan görürlermiş, severlermiş. çok güzeldi uzun sarı saçları, siyah gözleri vardı. Ağzı dişleri vücudu ne bileyim Allah özenerek yaratmış, kendisi için yaratmış. çok bakımlıydı. Kişisel temizliğine çok önem verirdim o da öyle alıştı. Her gün kalkınca banyo yapılır saçlar taranır dişler fırçalanırdı. Süslenmeyi severdi benim rujumu sürdü bir kaç kez, sakladım kayboldu dedim babasına anneme ruj al demişti. sevdiğini bildiği için herkes oje alırdı, alışverişe gidelim hemen ojelere saılırdı hemde siyah mavi isterdi .ben tırnakları gelişsin diye sürmezdim bebeğini süslerdi.
Kurban olurum ben ona kizim yavrum cennet melegim
üzulme annesi yavrun cennette simdi saclarini sare annemiz tariyor peygamber efendimiz de saclarini seviyor insallah...
ufacik bir bocege can veren rabbim cok buyuk aslinda bizim yavrularimiz secilmis yavrular hepsi bir melek burada bir ikram kullanicisi var o bebege de yaniyorum cok oyle guzel bir bebek olamaz o da cennet melegi olmus o gozler o yuz harika bir bebekmis tipki sizin benim evlatlarim gibi bizim sari kizimiz cigdemimiz gibi......
Rabbim hepimize sabir versin hic uzulmeyin annesi bu dunya gecici evladinizi bagriniza basacaksiniz ebediyyen size cok buyuk mukafatlar mujdeliyor yavrunuz ..

Evlat acisi nedir biliyo musun.yaşayan bilir ancak burnunun diregi sızlar sürekli mesela.aklina geldigi her an bir anda boşalir göz yaşların.hayat anlamini yitirir.ölümle yaşam arasinda asılı kalırsın.herkes acır sana.teselli olurlar konusurlar akillarinca.ama bilmezler ki bu acının karşısinda kifayetsiz kalır herşey.anlayamazlar seni.hiç kimse anlayamaz.kurduğun hayallerin altında kalirsın.o enkazın altında bogulursun hergün.beşik yerine mezar almak cok acidir cok.mezarliktan korkmaz sevmeye baslarsin.Hastaneden evine boş gelmek ne buyük acıymıs yarabbim.vücudun bile anlamaz yavrunun kara topraga gittiğini.seni dogurdun sanar hemen süt salgilar.emzireceksin sanar.sağar sağar dokersin yavrunun hakkını.cogalması için ugraşman gerekirken kesilmesi icin uğraşirsın.ne hayaller kurarsın ama tam tersini yürek acisini yasarsın.offf offf. zaman diyolar zaman.sabret diner acisi diyolar.ama dinmiyo benim ki.insanlara çaktırmaya çalisırsın.iyilestin sanirlar.ama köselerde aglayışin devam eder.dinmez bu acı malesef.gece üzeri açilır mi diye uyuyamayan anne yüreği.buz gibi mezara koymayı nasıl kabul eder.bunu hatırlarsin bir anda yüreginin tam ortasına saplanır bıçak gibi.neyi eksik yaptim.neyi yapamadim diye suclarsin kendini.takdiri ilahi dersin.beş dakika sürer arası yine başlarsin kaldıgın yerden.tadi tuzu kaçar yedigin her lokmanin.insanlardan kacarsin teselli vermeye kalkmasinlar diye.uzaklasirsin herkesden herşeyden.Hergün rüyalarında görürsün.bir gün rüyanda ararsın heryerde bulamazsin.bir gün emzirirsin sanki dogmus gibi ona bile mutlu uyanirsin.sonra uyanir saplanir o aci ayni yere.bütün kadinlar hamile kalir sanki heryerden karsina cikar nereye gitsen karsina cikar.dogum yapanlari duyarsin.kulaklarini kapatirsin.küsersin herseye herkese.gögüsün yetmez nefes almana.bir anlamsizlik içinde devam eder bu hayat denen sey.sabir dersin ya sabir.deli olmadan önceki son basamak iste bu .Bayramlarda mezar taşi sevmek de varmış kaderde.Allahım sen yardım et evlat acisi yaşayan annelere. Allah sabrimizi bol versin.Rabbim düşmanıma bile yaşatmasin.Amin amin amin
Rabbim sabir versin kardesim
ayni seyleri bende yasiyorum benim yavrum da karnimda dokuz aylikken öldü ...
biter mi yavrusu melek olan annenin ciger yarasi gecer mi hic diger insanlar ölecegim kaygisi korkusu yasarken ölecek olusuna sevinecek kac kisi vardir ki baska...
Bunu hangi soz anlatabilir ki bu yoksunlugu hangi dil izah edebilir ki...
tek caremiz cennette olduklarini bilip sabretmek dayanmak...
sabir hirkasini giyip sarilip oturmak beklemek bir bilinmezi anilara sarilmak ...
rabbim yuregine insirah ferahligi versin insallah guzel anne...

bu da benim prensesim

Eklentiler

• IMG-20160308-WA0002.webp
    IMG-20160308-WA0002.webp
    22 KB · Görüntüleme: 165
  • 2015-12-11 18.34.42.webp
    2015-12-11 18.34.42.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 176
  • IMG-20160507-WA0000.webp
    IMG-20160507-WA0000.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 162
bu da benim prensesim
Oyy oyy kurbanlar olurum yavrum benim ne kadar guzel bir cocukmus...
uzulme annesi yavrum en guzel yerlerde rabbimin yaninda hic bir derdi kaygisi yok. Hakketen rabbim kendi icin yaratmis evladinizi ve melek diye yanina almis..

Allah rahmet eylesin ... rabbim yavrunuzun kardesiyle bulustursun tez vakitte sizi insallah kizinizin gulusunu versin kardesine... ablasinin yasayamadigi uzun omur de kardesine nasip olsun insallah... size tek iyi gelebilecek sey yavrunuzun kardesi ...
rabbim guzel kizinizi da ebedi hayatinizda ana babasi olarak birdaha hic elini birakmamayi nasip etsin insallah..

Allah hepimize sabır versin... Helede boyle ozel günlerde bayramda ayrı bir buruklaşıyor insan.. İki ay once ramazanda yavrumun hastalığını ogrendim burnumdan geldi bayram şimdide bebegim toprağın altında bense darmadağın... İçim tuhaf donuk gibi dun gittim mezarına aglamak bile gelmedi içimden sanki başkasının mezarı sanki rüyamı diyim kabusmu anlamsızca oturdum oturdum sonra içim oyle bir yandıkı gözyaşlarım sel oldu eşim zorla götürdü eve:KK43: ne hayallerim vardı benim bayram gezecektik oğlumla simdi evden dışarı çıkasım kimseyle bayramlaşasım gelmiyor. Ve gün geçtikçe yeni bir bebek fikride uzaklaşıyor aklımdan. Hiçbir bebek oğlumun yerini tutmayacak çünki. sabir sabir ya sabır...başka türlü dinmiyor acım
Basiniz sagolsun canim kardesim allah sabrinizi artirsin insallah neydi yavrunuzun problemi
cok uzuldum inanin benim de bir cennet kusum var elimiz bos gozumuz yas ama cok sukur rabbime ...
rabbim sabirlar versin kardesim...

bu da benim prensesim

Rabbim melek yüzü vermiş kuzuma
Acimiz büyük kardeşim
Dua gonderiyo teyzesi onun için. .
Sen fotoğraflara sarılıyorsun
Bizim sarılacağımz fotoğraf kareleri bile yok ..

Rabbim melek yüzü vermiş kuzuma
Acimiz büyük kardeşim
Dua gonderiyo teyzesi onun için. .
Sen fotoğraflara sarılıyorsun
Bizim sarılacağımz fotoğraf kareleri bile yok ..
Allah razı olsun. Allah bu acıyı yaşayan tüm anne babalara sabır versin. Eminim sizin bebeğinizde çok güzeldir. Belki fotoğrafları yok ama kalbinizde kocaman yeri var. Sizin bebeğiniz şu an cennette benim kızımla belkide saklambaç oynuyordur.

Oyy oyy kurbanlar olurum yavrum benim ne kadar guzel bir cocukmus...
uzulme annesi yavrum en guzel yerlerde rabbimin yaninda hic bir derdi kaygisi yok. Hakketen rabbim kendi icin yaratmis evladinizi ve melek diye yanina almis..

Allah rahmet eylesin ... rabbim yavrunuzun kardesiyle bulustursun tez vakitte sizi insallah kizinizin gulusunu versin kardesine... ablasinin yasayamadigi uzun omur de kardesine nasip olsun insallah... size tek iyi gelebilecek sey yavrunuzun kardesi ...
rabbim guzel kizinizi da ebedi hayatinizda ana babasi olarak birdaha hic elini birakmamayi nasip etsin insallah..
Üzülmemek eldemi. Ağlıyorum yazarken, o gitti. Zaman nasılda geçiyor, bu ay sonu 2 yıl olacak. Ben 2 yıl onsuz nasıl yaşamışım. Daha dün yanımdaymış gibi, aynı zamanda onu hiç görmemişim kucaklamamışım gibi. Bilmiyorum bu ömür nasıl geçecek.
Siz bana o kadar iyi geliyorsunuz ki. biraz rahatlıyorum sizi okurken, çok teşekkür ederim. Evlat acısı buluşturdu bizi,
İnşallah oğlunla kızımda cennette buluşmuştur.

Allah razı olsun. Allah bu acıyı yaşayan tüm anne babalara sabır versin. Eminim sizin bebeğinizde çok güzeldir. Belki fotoğrafları yok ama kalbinizde kocaman yeri var. Sizin bebeğiniz şu an cennette benim kızımla belkide saklambaç oynuyordur.

Ondan hiç şüphem yok canım kardeşim..
Cennette her güzelliği tadıyolar, Sare annemize emanetler. .
Rabbim sabır versin, kaç yaşında ya da kaç aylık olursa olsun, can parçası..

Üzülmemek eldemi. Ağlıyorum yazarken, o gitti. Zaman nasılda geçiyor, bu ay sonu 2 yıl olacak. Ben 2 yıl onsuz nasıl yaşamışım. Daha dün yanımdaymış gibi, aynı zamanda onu hiç görmemişim kucaklamamışım gibi. Bilmiyorum bu ömür nasıl geçecek.
Siz bana o kadar iyi geliyorsunuz ki. biraz rahatlıyorum sizi okurken, çok teşekkür ederim. Evlat acısı buluşturdu bizi,
İnşallah oğlunla kızımda cennette buluşmuştur.
Allah razi olsun guzel anne
ben senin derdinde kendi derdimi unuttum hele yavrunu o guzel gulusunu gorunce icim ciz etti...
bugun esimin yegeni vefat etti 26 yasinda ve 26 senedir özürlüydü o anneyi dusunebiliyor muyuz olmus evladi özürlü bakmis yedirmis icirmis ve kaybetmis o bir bebegini kaybetti adı da oglumun adından hamza... ben hep kendimden daha buyuk dertlerle kendime teselli veriyorum guzel melek annesi... insallah sende boyle teselli bulursun... yavrunun kardesine ulasmak icin onun guzel bir yerde ve cok mutlu olduguna senin bakacagindan vereceginden daha guzellerine sahip olduguna inanip tesellin bu olmali kardesim yasadigin bizimkilerin yaninda cook buyuk derin bir acı inkar edilemez ancak cok uzulursen yavrunun kardesine ulasamazsin onu dusun belki de rabbim sana oyle bir kiz evlat verecek ki tipki boncuk gozlun olacak bilemeyiz kardesim...
tesellin neyse onu yap bak ben oglumu kaybettim 100 kilo oldum hamile zamanimdan daha kiloluydum oturdum dusundum evladimin kardesini istiyorsam biraz da benim bir seyler yapmam gerekiyor dedim ve spora basladim bir umut psikologlarin yapamadigini spor ve yoga ile kendim evimde yapmaya calisiyorum bugun bir ay oldu ve bes kilo verdim...bunlari yaparken hep oglumu dusunup rabbime yalvariyorum nolur bana onu vermedin ona bezer yavru daha ver allahim diye... yasim 43 oldu...
sen de ne kendini ne de esini oyle birakma kardesim allahtan iste sana evladina benzer bir yavruyu nasip etsin bu dunyada o sana bir ugras olsun insallah...
bizim dinimiz kadar guzel bir din yok dinimizkedi ilim tipta bile yok ben kac kez psikologlara gittim derdime care bulamadim ama dinimizde yazanlar beni o kadar rahatlatiyor ki evladimin gitmesi toprak altinda olmasi hep bunlari dinimize sarilarak atlatmaya calisiyorum...
en basiti olen bir bebegin annesine dinimiz diyor ki ey anne senin yavrun dokuz ay anne karninda iken nasil bir korku hissetmiyorsa toprak altinda beden giysisi de hic bir sey hissetmez ruhu ise en guzel yerlerdedir anne karninda korku keder hissettirmeyen rabbim senin yavruna öldükten sonra mi eza cefa cektirecek... bunlar oyle mucize sozler ki bunlari bilip te uzulmek niye kardesim..
Bu dunya cok uzun degil sen yavruna ebediyen kavusacaksin daima cocuk olarak sevdirme serefine nail edecek rabbim seni bundan daha guzel ne olabilir ki ...
evladina sorgu yok sual yok cennette seni almadan iceri girmeyecek allahi izni ile ...
sevmek icin illa yanimizda olmalari da gerekmiyor ki kardesim giderim oglumun mezarini severim tasini operim ciceklerini operim... sevmek icin illa gormek te gerekmiyor ki guzel anne...
rabbim insallah tez zamanda sana bir evlat verir insallah bu dunyada oyalanirsin evladina sarildimmi boncuk gozlu kizina sarilmis gibi olursun insallah...
bana derdimi unutturan guzel anne gizu yasli anne kizin cok guzel bir yerde sizin sefaatciniz ... bundan daha buyuk mertebe mi var ...
hamdü senalar olsun melek annesi...

Allah razi olsun guzel anne
ben senin derdinde kendi derdimi unuttum hele yavrunu o guzel gulusunu gorunce icim ciz etti...
bugun esimin yegeni vefat etti 26 yasinda ve 26 senedir özürlüydü o anneyi dusunebiliyor muyuz olmus evladi özürlü bakmis yedirmis icirmis ve kaybetmis o bir bebegini kaybetti adı da oglumun adından hamza... ben hep kendimden daha buyuk dertlerle kendime teselli veriyorum guzel melek annesi... insallah sende boyle teselli bulursun... yavrunun kardesine ulasmak icin onun guzel bir yerde ve cok mutlu olduguna senin bakacagindan vereceginden daha guzellerine sahip olduguna inanip tesellin bu olmali kardesim yasadigin bizimkilerin yaninda cook buyuk derin bir acı inkar edilemez ancak cok uzulursen yavrunun kardesine ulasamazsin onu dusun belki de rabbim sana oyle bir kiz evlat verecek ki tipki boncuk gozlun olacak bilemeyiz kardesim...
tesellin neyse onu yap bak ben oglumu kaybettim 100 kilo oldum hamile zamanimdan daha kiloluydum oturdum dusundum evladimin kardesini istiyorsam biraz da benim bir seyler yapmam gerekiyor dedim ve spora basladim bir umut psikologlarin yapamadigini spor ve yoga ile kendim evimde yapmaya calisiyorum bugun bir ay oldu ve bes kilo verdim...bunlari yaparken hep oglumu dusunup rabbime yalvariyorum nolur bana onu vermedin ona bezer yavru daha ver allahim diye... yasim 43 oldu...
sen de ne kendini ne de esini oyle birakma kardesim allahtan iste sana evladina benzer bir yavruyu nasip etsin bu dunyada o sana bir ugras olsun insallah...
bizim dinimiz kadar guzel bir din yok dinimizkedi ilim tipta bile yok ben kac kez psikologlara gittim derdime care bulamadim ama dinimizde yazanlar beni o kadar rahatlatiyor ki evladimin gitmesi toprak altinda olmasi hep bunlari dinimize sarilarak atlatmaya calisiyorum...
en basiti olen bir bebegin annesine dinimiz diyor ki ey anne senin yavrun dokuz ay anne karninda iken nasil bir korku hissetmiyorsa toprak altinda beden giysisi de hic bir sey hissetmez ruhu ise en guzel yerlerdedir anne karninda korku keder hissettirmeyen rabbim senin yavruna öldükten sonra mi eza cefa cektirecek... bunlar oyle mucize sozler ki bunlari bilip te uzulmek niye kardesim..
Bu dunya cok uzun degil sen yavruna ebediyen kavusacaksin daima cocuk olarak sevdirme serefine nail edecek rabbim seni bundan daha guzel ne olabilir ki ...
evladina sorgu yok sual yok cennette seni almadan iceri girmeyecek allahi izni ile ...
sevmek icin illa yanimizda olmalari da gerekmiyor ki kardesim giderim oglumun mezarini severim tasini operim ciceklerini operim... sevmek icin illa gormek te gerekmiyor ki guzel anne...
rabbim insallah tez zamanda sana bir evlat verir insallah bu dunyada oyalanirsin evladina sarildimmi boncuk gozlu kizina sarilmis gibi olursun insallah...
bana derdimi unutturan guzel anne gizu yasli anne kizin cok guzel bir yerde sizin sefaatciniz ... bundan daha buyuk mertebe mi var ...
hamdü senalar olsun melek annesi...

Başınız sağolsun. Rabbim o anneye sabır versin. benimde, kızımdan 1 kaç ay sonra bir akrabamın oğlu 8 yaşında vefat etmişti. O 1.5 yaşında hastalandı. hiç yürümedi , konuşmadı. Anne demedi, parka gitmediler hiç, oyuncak istemedi. aslında çok şanslıyım ben, kısacık 3 yıla çok şey sığdırdık, dolu dolu yaşadık, acısı büyük oldu ama mükafatıda büyük olacak inşallah.
Haklısınız İslam okadar güzel bir din ki ölümün arkasında bile bir müjde var. Bebekler nasıl ölür diye okudum. Daha doğrusu ağlamaktan okuyamadım, ama biliyorum kızım giderken mutluydu, hiç acı duymadı. ve orada beni ve babasını bekliyor. Akşamları babası işten saat on gibi gelirdi. hergün balkonda yada pencerede beklerdik . Uzaktan bir araba ışığı görse 'baba geyyo (geliyor) baba geyyo diye bağırırdı, o olmadığını görünce 'o diilmiş yaaa' derdi.. Bunu çok severdi ver araba geçişinde yapardı(kamyon otobüs motor farketmez). Sonra kendi arabamız gelirdi, mutluluk çığlığından mahalle inlerdi. işte kızım şimdi orada öyle bizi bekliyor, ve kavuşmayı bekliyor bizim gibi.
en güzeli de ne biliyormusunuz orada onu aynı bulacağız, nasıl gittiyse öyle. Orada mutlu biliyorum ama hasreti çok zor işte.

Başınız sağolsun. Rabbim o anneye sabır versin. benimde, kızımdan 1 kaç ay sonra bir akrabamın oğlu 8 yaşında vefat etmişti. O 1.5 yaşında hastalandı. hiç yürümedi , konuşmadı. Anne demedi, parka gitmediler hiç, oyuncak istemedi. aslında çok şanslıyım ben, kısacık 3 yıla çok şey sığdırdık, dolu dolu yaşadık, acısı büyük oldu ama mükafatıda büyük olacak inşallah.
Haklısınız İslam okadar güzel bir din ki ölümün arkasında bile bir müjde var. Bebekler nasıl ölür diye okudum. Daha doğrusu ağlamaktan okuyamadım, ama biliyorum kızım giderken mutluydu, hiç acı duymadı. ve orada beni ve babasını bekliyor. Akşamları babası işten saat on gibi gelirdi. hergün balkonda yada pencerede beklerdik . Uzaktan bir araba ışığı görse 'baba geyyo (geliyor) baba geyyo diye bağırırdı, o olmadığını görünce 'o diilmiş yaaa' derdi.. Bunu çok severdi ver araba geçişinde yapardı(kamyon otobüs motor farketmez). Sonra kendi arabamız gelirdi, mutluluk çığlığından mahalle inlerdi. işte kızım şimdi orada öyle bizi bekliyor, ve kavuşmayı bekliyor bizim gibi.
en güzeli de ne biliyormusunuz orada onu aynı bulacağız, nasıl gittiyse öyle. Orada mutlu biliyorum ama hasreti çok zor işte.
Hic uzulmeyin kardesim bu da sizin sinaviniz rabbim verdi denedi aldi deniyor gozuyle bakmak gerek...
hayati kendinize zehir etmeyin bu sizin alniniza yazilmis elden bir sey gelmez esinize de destek olun ...
yeni bir bebek sizi korkutsa da o size hayat oyalanmacasi olacaktir esinize ve size bunu dusunun ve zaman kaybetmeyin kiziniza haksizlik olmaz o da kardesiyle can bulur yeniden belki de...
zaman gecirmeyin ertelemeyin kardesim yaslara burunmeyin sizi cok iyi anliyorum bende bir melegin annesiyim ama size de butun cennet melegi annelerine de tek iyi gelebilecek sey kucaklarinin dolmasi ve bir mesgale olmasi guzel kardesim ..
rabbim sabrini artirsin o yavrunun yeri dolmaz sevgisi azalmaz asla o senin kalbinde beyninde artik hep en sevilen en ozlenen ve en kiymet verilen olarak... ama sen de evladina ulasmak icin bu hayati kendine zehir etme esine destek ol yeni bir bebeginiz olsun evladin buna cok sevinir o sizi uzgun gormek istemezdi muhakkak ki...
o yavrun makamlarin en guzelinde en guzel sekilde agirlaniyor kardesim butun ölen cocuklar gibi biz o berzahi bilmiyoruz ama ölen bebeklerede cocuklara da sorgu da sual de yok kardesim...ne mutlu ki sana oyle bir yavrunun annesisin cennet iki kere ayaginin altinda acin cok mukafatin cok buyuk... bu dunya gelip gececek her gun su ölmüs bu ölmüs diyoruz bir gun bize ölmüs diyecekler kardesim aldigimiz nefes sayili peki uzulmek neden bir gun kavusacagimizi bile bile...
arefe gunu esimin babaannesinin mezarina gittik cok eski bir mezar kohnelesmis oyle korkunc ki mezarlik cok eski elli yillik cok gelen yok giden yok artik ... bir bebek mezari gordum iki aylik ölmüs bebek anasi babasi siir yazdirmis tasina bebegin adı erdoganmis oyle bir siir ki iste sen gittin biz eksigiz vs turunden ama cok acıyla yazilmis bir siir belli... bebegin mezari nasil olmus bakimsizliktan kararmis eskimis ustunde otlar ornan olmus belliki artik ana baba da erdoganlarina kavusmus geleni yok gideni yok... oturdum agladim mezarinda o bebegin yavrumun mezari da bir gun boyle olacak geleni gideni de olmayacak diye oyle zoruma gittiki... sonra dedim bak bu dunya gecici o aciyla yazilmis mezar tasini anasi kimbilir kac yil sevdi geldi gitti ama simdi mezarina gelip gidemiyor belli dedim icimden evladina kavustugu icin o anne sevindim...
sizde elbet yaniyorsunuz uzuluyorsunuz ama her sey bizim icin kaderimizi yasiyoruz elden bir sey gelmiyor kardesim ...
rabbim yardimciniz olsun ...

Kıyamam ya, Allah bizide kavuştursun meleklerimize. kızımınkine de GÖZBEBEĞİMİZSİN yazdırmıştık. duygularımı ifade eden bir şey bulamamıştım. Eşimde sağolsun kırmadı beni.
Kardeş konusunda ise bilmiyorum olabilir de, istiyoruz ama dr falan gitmedim. . Kızımdan sonra hep 'Allahım sen isteyince olur, kızımı geri ver yeniden doğsun yeniden büyüteyim onu' diye dua etmiştim. Sonra hamile kalınca hem ağladım hem sevindim. ama onu da kaybedince daha daha kötü olduk. Aynı şeyleri yeniden yaşamak istemiyorum. Şimdi nasip diyorum. Korunmuyoruz, anne olmak kısmetse olurum. Allah hakkımızda hayırlısını versin.

Basiniz sagolsun canim kardesim allah sabrinizi artirsin insallah neydi yavrunuzun problemi
cok uzuldum inanin benim de bir cennet kusum var elimiz bos gozumuz yas ama cok sukur rabbime ...
rabbim sabirlar versin kardesim...
Sagol canım amin Rabbim sanada sabır versin. 6aylık karnımda öldü. Doktor ihmali cok oldu en cok içimi yakanda bile bile olume terk ettiler bir gun once USG ye girdim kalbi atıyordu 2.gun tedavi uygulanacağı GÜn kalbi durmuş dediler:( yalvardık o tedaviyi daha erken yapın diye ama yapmadılar heyete girmeden olmaz dediler... Batsın şimdi heyetleride hastaneleride ve dilerim allahtan ne cok ne az aynı acıyı onlarada tattırsın. Benim içim sogumuyo baş ucumda son USG resmi sabah gunaydın aksam iyi geceler diyerek uyuyorum:( eşimin uyumasını bekliyorum iki damlada olsa ağlayıp sakinleşmek için sonra dua ediyorum rüyama gelsin diye oyle uyuyorum. tam 55gun oldu bugün kerem'imi kaybedeli.. Nasıl baş edicem bu acı nasıl dinecek bilmiyorum tek tesellim cennette kavuşmak :(

Kıyamam ya, Allah bizide kavuştursun meleklerimize. kızımınkine de GÖZBEBEĞİMİZSİN yazdırmıştık. duygularımı ifade eden bir şey bulamamıştım. Eşimde sağolsun kırmadı beni.
Kardeş konusunda ise bilmiyorum olabilir de, istiyoruz ama dr falan gitmedim. . Kızımdan sonra hep 'Allahım sen isteyince olur, kızımı geri ver yeniden doğsun yeniden büyüteyim onu' diye dua etmiştim. Sonra hamile kalınca hem ağladım hem sevindim. ama onu da kaybedince daha daha kötü olduk. Aynı şeyleri yeniden yaşamak istemiyorum. Şimdi nasip diyorum. Korunmuyoruz, anne olmak kısmetse olurum. Allah hakkımızda hayırlısını versin.
Ben inaniyorum kardesim evladiniza guzel bir kardes verecek rabbim insallah... her seyin basi da sonu da dua kardesim duani eksik etme rabbim gonderecek insallah bir bebek size...
sabir diliyorum kardesim ve cennet iki kez ayaklarinin altinda insallah allahin izni ile...

Back
X