Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

Dertlerime dert katan anne yuregine saglik rabbim tez zamanda ibrahim asaf kokulu bebekler nasip etsin sana

Amin inşallah , Rabbim bu acıyı yaşayan tüm annelere nasip etsin ...
Yuregi naif anneler belki de bebeklerini kaybedenlerdir hep; sen gibi bilgesultan gibi ben gibi...
Naif olduklari icin: yureklerine kötülük gelmemistir bebeklerini ve cocuklarini doktorlarinda ve diger insanlarin da bilerek veya bilmeyerek uzebilecekleri hic aklimiza gelmemistir belki canlarimizin canlarina kast edebilecekleri bilerek yada bilmeyerek... her sey bir vesile ama ben suna cok inaniyorum eger temiz duzgun bir kulsan rabbim bu dunyada seni daha cok imtihana tabi tutuyor her konuda...
Hamdů senalar kardeslerim...
Allah yureklerimize insallah insirah ferahligi gibi yavrularimizin kardesleriyle bizleri ve butun ciger yarasi ceken anneleri bulustursun insallah...
Bir annenin dogumda yavrusunu ibrahim asafini kaybetmesi de ayni R Ruhumda SIZI gibi bana dertlerimi dertten saydirmadi rabbim bekledigini tez vakitte sana gondersin insallah kardesim...

Allah razı olsun. Allah bizi yavrularımıza kavuştursun. Yazdım yazdım sildim çünkü duygularımı hiç birşey anlatmaya yetmiyor. Allah sabır versin hepimize.

Allah razı olsun. Allah bizi yavrularımıza kavuştursun. Yazdım yazdım sildim çünkü duygularımı hiç birşey anlatmaya yetmiyor. Allah sabır versin hepimize.
Karnimda dokuz ay tasidigim cok isteyip te bir kez yuzunu dahi goremedigim ciger yaramla senin derdinin gramini anlayabilecegimi sanmiyorum kardesim
Rabbim sana eyup sabri versin insallah ...
Rabbim bu bebegine boncuk gozlu bilgesultan ablasinin yasayamadigi omru de dahil etsin ömrü uzun şansı bol olsun bebeginin...
Ablasindan bir koku bir ses bir bakis mutlaka getirecektir sana kardesim bu dunyada tesellin icin...
Allaha emanet

Altin saclarini cennet ruzgarlarinda savuran R Ruhumda SIZI ;
Ogluma ablaligini esirgemeyeceginden coook eminim
Pamuk ogluma da ceni cook seviyoyum der misin... pamuk ellerini benim yerime oper misin ...
Annene insallah bir kardes gonderdin senden bir koku belki birer boncuk gozler belki de altindan saclar...
Benim hamzam da bana bir nefes gonderebilir mi ?
...
Butun cennet kuslarinin altin sacli ablasi bilge sultan ;
Butun cennet kuslarimiza iyi bak ta ki biz gelebilinceye dek ❤

Off tüylerim diken diken oldu, içim acıdı çokkk, ne güzel anlatmışsın arkadaşım R Ruhumda SIZI nasıl sevidim anlatamam, rabbimm tamamına erdirsin hayırlı olsun can arkadaşım, ablasının ömrünü minik kardeşine versin rabbimmm

Allah razı olsun sizin de basiniz sagolsun ne guzel yeryuzunde bir meleginiz var rabbim bana ve isteyen tum annelerede nasip etsin insallah...
❤❤❤

Allah razı olsun sizin de basiniz sagolsun ne guzel yeryuzunde bir meleginiz var rabbim bana ve isteyen tum annelerede nasip etsin insallah...
❤❤❤
ALLAHIM tüm yüreği yanık annelerin yüzünü güldürsün, melekleriniz en kısa zamanda sizlerede kardeşlerini göndersin...

Arkadaşlar merhaba benimde kaç gündür içim içimi yiyor biri 2016 gebeliğim oldu 6 haftalık ken kalp atışını duymuştum 3 hafta sınra gittiğimde kalbi durmuştu kürtaj olmak zorunda kaldım diğerini Mayıs ayında hamile kalmıştım onu da aynı şekilde 6 haftalık kalp sesini duydum 5 gün sonra kalbinin durduğunu öğrendim şimdi ben 2 yavrumu 2 meleğimi ölünce görebilecek miyim?B arada ikincisi kendiliğinden düştü hastanede ama ben yine kürtaj olmuştum kaç gündür hiç aklımdan çıkmıyor çok küçük kaybettiğim için görebilecek miyim Allah rızas için bilen arkadaşlarım yardım etsin

Bugün tam 1 hafta oluyor kürtaj olalı hiç aklımdan çıkmıyor bir de bir dış gebeliğim var bir de kimyasal gebeliğim var toplam 4 düşüksadece kalbi duran kuzularımı görür müyüm

Bugün tam 1 hafta oluyor kürtaj olalı hiç aklımdan çıkmıyor bir de bir dış gebeliğim var bir de kimyasal gebeliğim var toplam 4 düşüksadece kalbi duran kuzularımı görür müyüm
öncelikle geçmiş olsun cnm, emin olmamakla birlikte ruh üflenmesi denen olayın olması lazım diye biliyorum, 120. gün ruh üfleniyor derler gerçek bir insan olarak nitelendirmek için, yinede bir islam bilgini daha iyi cevaplar..

birde gerekli testleri falan yaptırdınız mı neden sağlıksız gebelik oluyor belliki normal gitmeyen birseyler var...

rabbim acınızı dindirsin, en kısa zamanda yüzünüzü güldürsün cnm...

Gecmis olsun
Elbet gorursunuz dinimize gore bir dusuk bile sefaatci olacak derler
Rabbim saglikli gebelikler nasip etsin insallah ...

Yani görecek miyim göremeyecek miyim onu tam anlayamadım

Hiçbir problem Yok canım herseye bakıldı mutlaka vardır ama kimse bilmiyor üstünde durmuyor

Tam Bilge Sultandan istenebilecek bir davranış. eminim kardeşine de, Hamzana da diğer melek kardeşlerine de seve seve bakıyordur benim abya (abla) kızım. anne olmaya çok hevesliydi belkide annelik yapıyordur bilmiş bilmiş.
son kontrolde, ultrasonda bebeğin yüzü çok net görünüyordu. sanırım ablasının aynısı olacak. çenesi yanakları alnı çok benziyordu. kokusuda aynı olur inşallah.
Rabbim bu hissi size de yaşatsın tez zamanda.

çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. sizede nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…