- 27 Aralık 2016
- 1.089
- 2.203
- 133
- Konu Sahibi MelegimveAskim
-
- #2.181
Dertlerime dert katan anne yuregine saglik rabbim tez zamanda ibrahim asaf kokulu bebekler nasip etsin sana"Ve zamanı geldiğinde
Rabbin sana (kalbindekini) verecek,
seni hoşnut kılacak.
Duha Suresi 5.ayet"
Mezarına geldim annem, içimde kardeşin yok..
Senin gidişinden sonra onun gelmesini çok istedim, ama gelmedi.
Nasip demek ki, bir zamanı var..
Sağlık sorunlarım arttı senden sonra güzel oğlum..
Mezarının başında sana bakarken arkadaşlarının
kabirlerine gözüm ilişti, ne kadar çoğalmışsınız...
Geride ne derin yaralar bırakarak gittiniz öbür aleme..
Acılarım oldu yaşamın kıyılarında, ama inatla
her şeye rağmen gülmesini ve güçlü görünmesini bildim…
Bir tek SENİN ACINDA YIKILDIM ...
Bir tek senin acında yenildim...
Rüyamda seni gördüm, gelip burada sana yazayım dedim..
Biliyo musun kapkara gözlerinle bana bakıyodun, kucağımdaydın..
Kana kana emiyordun anne sütünü,
içime dert olan şey bir kere bile seni emzirememiş olmam...
Ah İbrahim!
Mezar taşına adını yazdıracağız, İbrahim ASAF....
Bu yalan dünyayla sadece doğduğun gün tanışan,
sonrada göçüp giden yürek sızım..
Gözyaşlarım akıyor seni incitmesinler,
özlemimden hepsi..
Sana olan hasretimden..
Rabbim kimseye vermesin evlat acısını..
Ciğer köz olup yanıyomuş meğer,
gözyaşları sel olup akıyormuş.
Yaşayarak anlamakmış payıma düşen..
SENİ ÇOK SEVİYORUM..
YÜREK SIZIM.
"03.01.2016............"
Dertlerime dert katan anne yuregine saglik rabbim tez zamanda ibrahim asaf kokulu bebekler nasip etsin sana
Yuregi naif anneler belki de bebeklerini kaybedenlerdir hep; sen gibi bilgesultan gibi ben gibi...Amin inşallah , Rabbim bu acıyı yaşayan tüm annelere nasip etsin ...
Yuregi naif anneler belki de bebeklerini kaybedenlerdir hep; sen gibi bilgesultan gibi ben gibi...
Naif olduklari icin: yureklerine kötülük gelmemistir bebeklerini ve cocuklarini doktorlarinda ve diger insanlarin da bilerek veya bilmeyerek uzebilecekleri hic aklimiza gelmemistir belki canlarimizin canlarina kast edebilecekleri bilerek yada bilmeyerek... her sey bir vesile ama ben suna cok inaniyorum eger temiz duzgun bir kulsan rabbim bu dunyada seni daha cok imtihana tabi tutuyor her konuda...
Hamdů senalar kardeslerim...
Allah yureklerimize insallah insirah ferahligi gibi yavrularimizin kardesleriyle bizleri ve butun ciger yarasi ceken anneleri bulustursun insallah...
Bir annenin dogumda yavrusunu ibrahim asafini kaybetmesi de ayni R Ruhumda SIZI gibi bana dertlerimi dertten saydirmadi rabbim bekledigini tez vakitte sana gondersin insallah kardesim...
Karnimda dokuz ay tasidigim cok isteyip te bir kez yuzunu dahi goremedigim ciger yaramla senin derdinin gramini anlayabilecegimi sanmiyorum kardesimAllah razı olsun. Allah bizi yavrularımıza kavuştursun. Yazdım yazdım sildim çünkü duygularımı hiç birşey anlatmaya yetmiyor. Allah sabır versin hepimize.
Off tüylerim diken diken oldu, içim acıdı çokkk, ne güzel anlatmışsın arkadaşımAltin saclarini cennet ruzgarlarinda savuran R Ruhumda SIZI ;
Ogluma ablaligini esirgemeyeceginden coook eminim
Pamuk ogluma da ceni cook seviyoyum der misin... pamuk ellerini benim yerime oper misin ...
Annene insallah bir kardes gonderdin senden bir koku belki birer boncuk gozler belki de altindan saclar...
Benim hamzam da bana bir nefes gonderebilir mi ?
...
Butun cennet kuslarinin altin sacli ablasi bilge sultan ;
Butun cennet kuslarimiza iyi bak ta ki biz gelebilinceye dek ❤
Allah razı olsun sizin de basiniz sagolsun ne guzel yeryuzunde bir meleginiz var rabbim bana ve isteyen tum annelerede nasip etsin insallah...Off tüylerim diken diken oldu, içim acıdı çokkk, ne güzel anlatmışsın arkadaşımR Ruhumda SIZI nasıl sevidim anlatamam, rabbimm tamamına erdirsin hayırlı olsun can arkadaşım, ablasının ömrünü minik kardeşine versin rabbimmm
ALLAHIM tüm yüreği yanık annelerin yüzünü güldürsün, melekleriniz en kısa zamanda sizlerede kardeşlerini göndersin...Allah razı olsun sizin de basiniz sagolsun ne guzel yeryuzunde bir meleginiz var rabbim bana ve isteyen tum annelerede nasip etsin insallah...
❤❤❤
öncelikle geçmiş olsun cnm, emin olmamakla birlikte ruh üflenmesi denen olayın olması lazım diye biliyorum, 120. gün ruh üfleniyor derler gerçek bir insan olarak nitelendirmek için, yinede bir islam bilgini daha iyi cevaplar..Bugün tam 1 hafta oluyor kürtaj olalı hiç aklımdan çıkmıyorbir de bir dış gebeliğim var bir de kimyasal gebeliğim var toplam 4 düşük sadece kalbi duran kuzularımı görür müyüm
Amiiin insallah kardesim duanizi eksik etmeyin lutfen ...ALLAHIM tüm yüreği yanık annelerin yüzünü güldürsün, melekleriniz en kısa zamanda sizlerede kardeşlerini göndersin...
Gecmis olsunBugün tam 1 hafta oluyor kürtaj olalı hiç aklımdan çıkmıyorbir de bir dış gebeliğim var bir de kimyasal gebeliğim var toplam 4 düşük sadece kalbi duran kuzularımı görür müyüm
Teşekkür ederim canım inşallahGecmis olsun
Elbet gorursunuz dinimize gore bir dusuk bile sefaatci olacak derler
Rabbim saglikli gebelikler nasip etsin insallah ...
Yani görecek miyim göremeyecek miyim onu tam anlayamadımöncelikle geçmiş olsun cnm, emin olmamakla birlikte ruh üflenmesi denen olayın olması lazım diye biliyorum, 120. gün ruh üfleniyor derler gerçek bir insan olarak nitelendirmek için, yinede bir islam bilgini daha iyi cevaplar..
birde gerekli testleri falan yaptırdınız mı neden sağlıksız gebelik oluyor belliki normal gitmeyen birseyler var...
rabbim acınızı dindirsin, en kısa zamanda yüzünüzü güldürsün cnm...
Hiçbir problem Yok canım herseye bakıldı mutlaka vardır ama kimse bilmiyor üstünde durmuyoröncelikle geçmiş olsun cnm, emin olmamakla birlikte ruh üflenmesi denen olayın olması lazım diye biliyorum, 120. gün ruh üfleniyor derler gerçek bir insan olarak nitelendirmek için, yinede bir islam bilgini daha iyi cevaplar..
birde gerekli testleri falan yaptırdınız mı neden sağlıksız gebelik oluyor belliki normal gitmeyen birseyler var...
rabbim acınızı dindirsin, en kısa zamanda yüzünüzü güldürsün cnm...
Altin saclarini cennet ruzgarlarinda savuran R Ruhumda SIZI ;
Ogluma ablaligini esirgemeyeceginden coook eminim
Pamuk ogluma da ceni cook seviyoyum der misin... pamuk ellerini benim yerime oper misin ...
Annene insallah bir kardes gonderdin senden bir koku belki birer boncuk gozler belki de altindan saclar...
Benim hamzam da bana bir nefes gonderebilir mi ?
...
Butun cennet kuslarinin altin sacli ablasi bilge sultan ;
Butun cennet kuslarimiza iyi bak ta ki biz gelebilinceye dek ❤
Off tüylerim diken diken oldu, içim acıdı çokkk, ne güzel anlatmışsın arkadaşımR Ruhumda SIZI nasıl sevidim anlatamam, rabbimm tamamına erdirsin hayırlı olsun can arkadaşım, ablasının ömrünü minik kardeşine versin rabbimmm
AMİNNNNçok teşekkür ederim. Allah razı olsun. sizede nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?