- 4 Mart 2017
- 442
- 1.855
- 113
- Konu Sahibi MelegimveAskim
-
- #2.221
Hamza'mï kaybettigimden beri bir kez ruyama girdi ebedi dunyada olan babamin elinden tutmus turuncu bir tulum giyinmisti bir yasindaydi mama diyerek gidiyordu... baska da hic gormek nasip olmadıBu çekilen acıların bir karşılığı olmalı
Rabbim bu gün rüyamızda hasretimizi dindirmeyi onları doya doya öpüp sarmayı nasip etsin
İnşallah
Hamza'mï kaybettigimden beri bir kez ruyama girdi ebedi dunyada olan babamin elinden tutmus turuncu bir tulum giyinmisti bir yasindaydi mama diyerek gidiyordu... baska da hic gormek nasip olmadı
...
Insallah bugun sen kardesim guzel melegin bilge sultanini bende pamuk oglum hamza'mi gorurum insallah ruyalarimizda...
Ne guzel bir dua ve dilek bu kardesim allah senden kat ve kat razı olsun...
Iyi geceler ruyalarinda bulus guzel meleginle insallah
Ben hiç mektup yazmadım bebeğime .. öldüğüne kendimi inandırmak istemedim . birgün hepimiz bebislerimize kavuşuruz insallah
Canım benim Rabbim sabır versin sana öncelikle. Sana yazdım mı daha önce hatırlamıyorum, o kadar çok melek annesiyle yazışıyorum ki, unutuyorum, karıştırıyorum artık kusura bakma...
Yanlış hatırlamıyorsam senin Hamza'nın son haftalarda kalbi durmuştu benim Mustafam gibi. Sonrasında da ikizlerini kaybetmişsinSen 6 lı trombofili panali testi yaptırmış mıydın? Sonuçların nasıldı? İkizlerde kan sulandırıcı vs kullanmış mıydın?
Amin ,teşekkür ederim, inşallah ..Allah sizede sabır versin
İnşallah kavuşuruz yoksa katlanmak zor bu hasrete
Rabbim sizide Mustafa nıza kavuştursun
Şuan 4. Düşüğümü yapıyorum benim kuzularımda beni bekliyor mudur kızlar daha 4 haftalıklariçim parça parça ama sizinkiler çok daha ağır Rabbim dayanma gücü versin ve meleklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah
Sagolun allah razı olsun ben de sizinle konustugumuzu hatirliyorum...Canım benim Rabbim sabır versin sana öncelikle. Sana yazdım mı daha önce hatırlamıyorum, o kadar çok melek annesiyle yazışıyorum ki, unutuyorum, karıştırıyorum artık kusura bakma...
Yanlış hatırlamıyorsam senin Hamza'nın son haftalarda kalbi durmuştu benim Mustafam gibi. Sonrasında da ikizlerini kaybetmişsinSen 6 lı trombofili panali testi yaptırmış mıydın? Sonuçların nasıldı? İkizlerde kan sulandırıcı vs kullanmış mıydın?
Canım benim aklımdasın duamdasın.Rabbim önden yolladığın yavrularınla cennette kavuştursun.Tekrar hamile olup yavrularına sağ salim kavuştuğunun müjdesini alalım senden yakın zamanda inşallah.Sagolun allah razı olsun ben de sizinle konustugumuzu hatirliyorum...
Evet hamza oglum gelisim geriliginin farkedilmemesinden dolayi 39 haftada yitti gitti elimden...
Hic ikizim de kaybimda olmadi ... hamza'mdan sonra iki ayri zamanlarda gebelik yasadim ikisinin de erken haftalarda kalp atisi olmadi ilki kendiliginden dustu digeri de kurtaj ile 11.haftada alindi patolojide bebegin duzgun olmadigi anlasildi..
Trombofili testlerimi oglumdan sonra yaptirdim evet kan pihtilasma sorunum cikti son gebeligimde kan sulandirici vs kullandim ama dr gec kalmissin dedi ...
Her seyin basinda da sonunda da allah var arkadasim yoksa hepsi birer bahane ve vesile...
Mustafaniz icin basiniz sagolsun insallah ebedi yerinizde kucaginizda olsun...
Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun...
Sizin mustafadan sonra bir kiz evladiniz daha var diye hatirladim eger yaniliyorsam hakkinizi helal edin . Rabbim yavrunuzu size bagislasin...
Allaha emanet
Amiin kardesim amiiinnnCanım benim aklımdasın duamdasın.Rabbim önden yolladığın yavrularınla cennette kavuştursun.Tekrar hamile olup yavrularına sağ salim kavuştuğunun müjdesini alalım senden yakın zamanda inşallah.
Amin canım kardeşim cümlemizin her şey gönlünce olsun.Hamile kalır kalmaz bebe aspirini kullan inşallah.Doğuma 2 hafta kalana kadar kullan.Ben böyle yapmıştım.Allahın izni ve yardımıyla kavuşursun yavrularına bundan sonra inanıyorumAmiin kardesim amiiinnn
Rabbim senden de duasini benim gibi annelere gonderen butun kardeslerimizden razı olsun insaallah
Rabbim ayagına taş degdirmesin
Her sey gonlunce olsun...
❤
Sagolun allah razı olsun ben de sizinle konustugumuzu hatirliyorum...
Evet hamza oglum gelisim geriliginin farkedilmemesinden dolayi 39 haftada yitti gitti elimden...
Hic ikizim de kaybimda olmadi ... hamza'mdan sonra iki ayri zamanlarda gebelik yasadim ikisinin de erken haftalarda kalp atisi olmadi ilki kendiliginden dustu digeri de kurtaj ile 11.haftada alindi patolojide bebegin duzgun olmadigi anlasildi..
Trombofili testlerimi oglumdan sonra yaptirdim evet kan pihtilasma sorunum cikti son gebeligimde kan sulandirici vs kullandim ama dr gec kalmissin dedi ...
Her seyin basinda da sonunda da allah var arkadasim yoksa hepsi birer bahane ve vesile...
Mustafaniz icin basiniz sagolsun insallah ebedi yerinizde kucaginizda olsun...
Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun...
Sizin mustafadan sonra bir kiz evladiniz daha var diye hatirladim eger yaniliyorsam hakkinizi helal edin . Rabbim yavrunuzu size bagislasin...
Allaha emanet
Insallah kardesimAmin canım kardeşim cümlemizin her şey gönlünce olsun.Hamile kalır kalmaz bebe aspirini kullan inşallah.Doğuma 2 hafta kalana kadar kullan.Ben böyle yapmıştım.Allahın izni ve yardımıyla kavuşursun yavrularına bundan sonra inanıyorum
Allahim hic bir yavruyu annesinden ayirmasin ayni sekilde hic bir anneyi de yavrusundan ayirmasin...Öyle tabii ki de canım. Her şey Yaradan'dan. Ama bizim de tevekkül etmemiz gerekiyor. Benim Mustafamdan sonra bir oğlum daha oldu çok şükür. Bu 3.gebeliğim. Sürpriz oldu bize de... Rabbim nasip ederse bir kızım olacak inşallah.
Bu arada aklında bulunsun canım, kan sulandırıcı iğneye gebelik başlar başlamaz başlıyorsun. Şöyle ki bebek düşünmeye başladığınızda adet gününden 3 gün önce kan testi yaptır. Beta HCG 5'in üzerinde çıkarsa kanda hemen bir Dr.dan randevu alıp kan sulandırıcı iğne ve coraspirine başlamalısın. 2.bebeğimde o şekilde başladık, 3.bebeğimde de yine aynı şekilde erken başladım. Abisi düşüp, başını vurmuştu. Hastanede tomografi çekildi, o esnada bana sordular gebelik şüpheniz var mı diye yok dedim. Bebeğimi tomografi çekilirken ben tuttum çünkü. Sonra eşim ne olur ne olmaz garanti olsun bir gebelik testi yaptıralım dedim,daha adet tarihime 5 gün vardı. Biz hiç beklemezken Beta HCG 13,16 çıkmıştı... Ertesi gün Dr.uma gidip, kan sulandırıcıya başladım.
Allahim hic bir yavruyu annesinden ayirmasin ayni sekilde hic bir anneyi de yavrusundan ayirmasin...
Bebeginiz hayirli ugurlu olsun saglikla gelsin insallah...
Ah bir gebe kalabilsem bu sefer iyi bir doktorum var insallah igne vs ile de kalp atışı alabiliriz ... ama gebe kalmak ta belirli bir yastan sonra zor oluyor tamam gebe kaldim diyorsun baska problemler cikiyor... rabbim benim durumumda insanlar varsa yardim etsin yollarini acik etsin insallah...
Allaha emanet olun , ebedi dunyanizda mustafaniz elinizden tutan olsun insallah ...
Aynen canim rabbim ol dedikten sonra olamayacak bir sey yok ...Aminn canım, inşallah... Rabbim "OL" dedikten sonra olmayacak hiç bir şey yok arkadaşım. O yüzden umutsuzluğa kapılma ne olur. Çok şükür Hamzandan sonra iki kere gebe kalabilmişsin, yine kalırsın inşallah. Ben Mustafama 8.ayda hamile kalabilmiştim. Yaradan o zaman nasip etmişti çünkü... Dualarım tüm melek anneleri ile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?