- 27 Aralık 2016
- 1.089
- 2.203
- 133
- Konu Sahibi MelegimveAskim
-
- #2.201
Inanir misin bebegin bilge sultanina benzesin oyle istedim ki rabbim de biliyorTam Bilge Sultandan istenebilecek bir davranış. eminim kardeşine de, Hamzana da diğer melek kardeşlerine de seve seve bakıyordur benim abya (abla) kızım. anne olmaya çok hevesliydi belkide annelik yapıyordur bilmiş bilmiş.
son kontrolde, ultrasonda bebeğin yüzü çok net görünüyordu. sanırım ablasının aynısı olacak. çenesi yanakları alnı çok benziyordu. kokusuda aynı olur inşallah.
Rabbim bu hissi size de yaşatsın tez zamanda.
Inanir misin bebegin bilge sultanina benzesin oyle istedim ki rabbim de biliyor
Ben eminim hep de dedim kardesi ablasindan sana bir bakis bir gulus bir koku bir huy bir his mutlaka getirecek insallah bilge sultani bulmus kadar olursun kardesim...
Bilge sultan benim yavruma ve nice ufakliklara abyalik annelik yapsin insallah ...
Rabbim seni ve bilge sultanini cennetinde mazhar ve daim eylesin insallah ❤
Insallah kardesiminşaaaallah kızımızın hasretini bir nebze dindiremez ama, her hareketinde onu anımsatacak bir evlat verir Rabbim bize.
Allah razı olsun sizden ve dua eden herkesten.
Rabbim bu mübarek arefe günü yüzü suyu hürmetine isteyen herkesi anne baba yapsın.
sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin
Merhaba bebeğiniz doğdu mu?inşaaaallah kızımızın hasretini bir nebze dindiremez ama, her hareketinde onu anımsatacak bir evlat verir Rabbim bize.
Allah razı olsun sizden ve dua eden herkesten.
Rabbim bu mübarek arefe günü yüzü suyu hürmetine isteyen herkesi anne baba yapsın.
sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin
Merhaba bebeğiniz doğdu mu?
Maşallah subhanallah sağlıkla büyütünMerhaba
Evet kızımın kopyası gibi bir bebeğimiz oldu. Çok şükür
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Sorduğunuz için teşekkür ederim
Allah'a emanet olun
Allah uzun sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin. Cok sevindim. Nasipse ben de perşembe günü doğuma gidiyorum. Allah isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah. Amin...Merhaba
Evet kızımın kopyası gibi bir bebeğimiz oldu. Çok şükür
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Sorduğunuz için teşekkür ederim
Allah'a emanet olun
Yıllar aylar geçiyor ..Canımın canı..
Bugün baban ileride kızımız olursa
ona cennette bir abin var deriz dedi..
Gözlerim ..
sen dedi ağladı oğlum...
Maşallah subhanallah sağlıkla büyütün
Hep duamdasınız arada size yazabilirim değil mi hal hatır sormalı? Allah'a emanet olun
Allah uzun sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin. Cok sevindim. Nasipse ben de perşembe günü doğuma gidiyorum. Allah isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah. Amin...
O gozler... bir daha eskisi gibi gulebilir mi ... İbrahim Asaf... Bilge Sultan... Hamza... Ömer ... Ali... Özgür ve daha bir sürü melek annesinin gözleri bir daha eskisi gibi ta içten en derinden gülebilir mi ...Yıllar aylar geçiyor ..
Değişmeyen tek şey;
Gözlerimin sen diye ağlaması ....
Allahim kat kat sabırlar versinBilge Sultanım
Kuzum benim
Prensesim
En sevdiğin masal
Anne sen anlat. Babam hiç güzel anlatamıyor dediğin prensesin doğum gününde 'bida bida' diye üflediği kocaman pasta, uzun elbisesi
Kral babanın senin için hazırladığı havai fişekler....
O havai fişekler annenin içinde patlıyor kuzum. Her bir parçası yakıyor yıkıyor beni
Sabah babanla gelcez yanina
Babanın senin 1. Doğum gününde aldığı 10 rakamlı mumun altıncısını üfleyeceğiz beraber ama sensiz..
Bu gün doğum günün bitanem ama sen sen yoksun..
Nasıl kutlardık sen yanımızda olsan
Okuldan gelirdin
Oooff kuzum sen okula başlayacaktın degilmi
Bilge Sultanım
Boncuk gözlüm annesinin bebeği
Babanın benim aşkım kim deyince ben ben diye koşan kuzum
Doğum günün kutlu olsun...
Annen kendini bırakıp babana üzülüyor kuzum. Yandı yandı kül oldu baban
Sende görüyorsun ya her gün işe gitmeden sana geliyor.
Kardeşine senin adını koyup adıyla bile cagiramiyoruz ama ona bazen sen diye sesleniyoruz
Icimiz yaniyor kizim
Seni çok çook özledik
Anneemm
Seni çook seviyoruz..
Bilge Sultanım
Kuzum benim
Prensesim
En sevdiğin masal
Anne sen anlat. Babam hiç güzel anlatamıyor dediğin prensesin doğum gününde 'bida bida' diye üflediği kocaman pasta, uzun elbisesi
Kral babanın senin için hazırladığı havai fişekler....
O havai fişekler annenin içinde patlıyor kuzum. Her bir parçası yakıyor yıkıyor beni
Sabah babanla gelcez yanina
Babanın senin 1. Doğum gününde aldığı 10 rakamlı mumun altıncısını üfleyeceğiz beraber ama sensiz..
Bu gün doğum günün bitanem ama sen sen yoksun..
Nasıl kutlardık sen yanımızda olsan
Okuldan gelirdin
Oooff kuzum sen okula başlayacaktın degilmi
Bilge Sultanım
Boncuk gözlüm annesinin bebeği
Babanın benim aşkım kim deyince ben ben diye koşan kuzum
Doğum günün kutlu olsun...
Annen kendini bırakıp babana üzülüyor kuzum. Yandı yandı kül oldu baban
Sende görüyorsun ya her gün işe gitmeden sana geliyor.
Kardeşine senin adını koyup adıyla bile cagiramiyoruz ama ona bazen sen diye sesleniyoruz
Icimiz yaniyor kizim
Seni çok çook özledik
Anneemm
Seni çook seviyoruz..
Allah sabır versin canım. Rabbim kucağındaki kuzucuğuna sağlıklı, hayırlı, upuzuuunnn ömürler versin inşallah...
Allah razı olsun bilge sultanin guzel annesiRabbim ettiğimiz bu duaları karşılıksız bırakmayacaktır inşallah
Rabbim senin Hamzalarını benim Bilge Sultanımı ve kalp atışını duyup erkenden ablasının yanına giden bebeğimi cennetinin en güzel bahçelerinde misafir ediyor kardeşim
Allah’ın izni ile orda buluşacağız
Koşarak gülerken karşılayacaklar bizi
O güne kadar Rabbim serinlik versin bize
Dayanma gücü versin
Rabbim bana kızımı yaşatan kardeşini verdi sanada versin Hamza kokulu kardeşini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?