- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi MelegimveAskim
-
- #2.461
inşallah Allah nasip etsinGözyaşlarımın samimiyetini buraya yansıtabiliyosam ne mutlu..
Amin inşallah, tek hayalim o..
Şu sessiz evime bi' ses gelmesi..
Bebeğimin sesi..
Rabbim nasip eder inşallah..
Allah razı olsun..
inşallah Allah nasip etsin
Yansımazmı hiç yaşadıklarımızı hislerimizi en iyi tercüme eden dile döken sensinGözyaşlarımın samimiyetini buraya yansıtabiliyosam ne mutlu..
Amin inşallah, tek hayalim o..
Şu sessiz evime bi' ses gelmesi..
Bebeğimin sesi..
Rabbim nasip eder inşallah..
Allah razı olsun..
Yansımazmı hiç yaşadıklarımızı hislerimizi en iyi tercüme eden dile döken sensin
Evine o güzel sesler gelecek ve de Rabbim en hayırlı zamanda nasip edecek sana hayırlı evlatlar inşaAllah kardeşim.. az kaldı..
Bebeğimi kaybedeli bikaç hafta olmuştu yiyenlerim TRT çocuk izliyordu alma atım yuvarlandı ninnisi caldı "sana meme veremedim dedi " ben orda kahrettim sen bu videoyu paylaşınca o günü hatırladım Allah kimseye yaşatmasın evlat acısı çok zor...
Allah razı olsun.. Her zaman hislerinize tercüman olacağım burada, bir gün kucağım dolsa da yavrumla abisini her zaman anacağız.. Rabbim nasip etsin cümle isteyenlere.. Az kaldı diyorsun ya , içime su serpildi sanki, sağolasın.. [/CENTER
Allah sendende razı olsun canım..
Bizde her zaman takipçin olacağız ve inşallah mutluluklarını da yazdığın paylaştığın günlere şahit olacağız..
Kucağının dolduğu günleri Rabbim göstersin tez vakitte inşallah sana ve buradaki tüm melek annelerine nasip etsin sağlıklı hayırlı ömürlü evlatlar bağışlasın bahşetsin..
Gözyaşlarıma hakim olamiyorum ki o kadar guzel bir ninniymis ki ya da biz cok doluyuz.evladim yanimda cok şukür keske sizlerinde yanında olsaydıBebeğimi kaybedeli bikaç hafta olmuştu yiyenlerim TRT çocuk izliyordu alma atım yuvarlandı ninnisi caldı "sana meme veremedim dedi " ben orda kahrettim sen bu videoyu paylaşınca o günü hatırladım Allah kimseye yaşatmasın evlat acısı çok zor...
Bende dinlediğimde çok ağladım yüreğim yandı kavruldu..Gözyaşlarıma hakim olamiyorum ki o kadar guzel bir ninniymis ki ya da biz cok doluyuz.evladim yanimda cok şukür keske sizlerinde yanında olsaydı
amin sizinde aynı dileklerimle inş...bebeğiniz vardı değil mi ben kendimi, çok emek harcadım zannederdim ama sizde benden fazla emek harcamışsınız ve bebeğinize kavuşmuşsunuz kendiniz için ne güzel bir yol çizmişsiniz ve bebeğini kucağına almışsın çok takdir edilesi yaptıklarınızBende dinlediğimde çok ağladım yüreğim yandı kavruldu..
Allah evladını bağışlasın sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inşallah senin evladına da bütün evlatlara da inşallah..
Ben 2016/ mart ayında evladımı kaybettim
7 tüp bebek tedavisi sonrası 2019 temmuz ayında Tekrar bebeğim oldu çok şükür Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin
Öncelikle melek annelerıne inşallah..
Allah razı olsun canım cok sagol güzel duaların için.. bizde seni ve bebegını öpüyoruz teyzesi..amin sizinde aynı dileklerimle inş...bebeğiniz vardı değil mi ben kendimi, çok emek harcadım zannederdim ama sizde benden fazla emek harcamışsınız ve bebeğinize kavuşmuşsunuz kendiniz için ne güzel bir yol çizmişsiniz ve bebeğini kucağına almışsın çok takdir edilesi yaptıklarınız
bebeğinizi Allah bağışlasın 1 yaşına girecek demek oyy maşallah öperim onu nice güzel yaşları olsun Allah buradaki arkadaşlara ve isteyenlere aratmadan bebeğini versin inş
Yine eskilere götürdün
Yine eskilere götürdün
Birde İlkay Aydın dı galıba sen paylaşmıştın ilk burada duydum adını "heveslik eyledim " türküsü ne çok ağladım o şarkıda birde bu ninni gözümde yaş akıtmadan söyleyemedim hiç
Allah evladiniza uzun sağlıklı omur versinBende dinlediğimde çok ağladım yüreğim yandı kavruldu..
Allah evladını bağışlasın sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inşallah senin evladına da bütün evlatlara da inşallah..
Ben 2016/ mart ayında evladımı kaybettim
7 tüp bebek tedavisi sonrası 2019 temmuz ayında Tekrar bebeğim oldu çok şükür Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin
Öncelikle melek annelerıne inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?