Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

canım benim mektubun çok güzel yazmışın allah hepinize sabırlar versin dün eşimle okuttuk mektubunu çok etkilendik umarım tez zamanda sağlıklı bişekilde bebeciğini kucağına alırsın

canım evet kucagına alıp onu bellı bıyere getırıpte ellerınden ucup gıtmesı dahada zordur emınım allah sabrının mukafatını vermıs allah onları sana bagıslasın hıc ayrılma onlardana.s.

canım benim mektubun çok güzel yazmışın allah hepinize sabırlar versin dün eşimle okuttuk mektubunu çok etkilendik umarım tez zamanda sağlıklı bişekilde bebeciğini kucağına alırsın

allah razı olsun sagol canım allah sabırlar versın bıze ınsallah kımsenın kucagını bos eylemesın mevlama.s.

canım meleklerim sizden ayrılalı tam43 gün oldu koskoca bir 43 gün halbuki ben sizden ayrıldıktan sonra yaşayamam demiştim ama yaşıyorum işte tabi yaşamak denirse buna öylesine eksik hissediyorumki kendimi halbuki herşey çok güzel gidiyordu bir kızımız bir oğlumuz olacaktı mutluluktan uçuyorduk siz karnımda kıpırdadıkça ben size daha çok bağlanmıştım hele babanız sırf tekmelerinizi hissedebilmek için elini karnıma koyup uzun uzun bekliyordu tekmenizi hissetmiek onu o kadar mutlu ediyorduki adeta gözlerinin içi gülüyordu babanızla hep sizi hayal ediyorduk hep sizden bahsediyorduk doğacağınız günü sabırsızlıkla bekliyorduk siz tam 24 haftalık olmuştunuz artık tekmeleriniz daha güçlüydü ve ben artık daha zor nefes alıyordum ama nefes alırken zorlanmak bana hiç ağır gelmiyordu çünkü sizin cefanızda sefanızda hoştu benim için ve 12 aralık günü erken esen bir rüzgar sizi ayırdı bizden sezeryandan gözlerimi açtığımda ilk sizi sordum yanımdakilere YAŞIYORLARMI dedim evet ama yaşama ümitleri yok dediler yıkıldım o an hem sizden ayrılmanın acısı hem sizi görememenin acısı beni yıktı doğduğunuzda ne hissetiniz meleklerim annem nerde diye merak ettinizmi annenizi görmek istedinizmi babanız sürekli yanınıza geldi onun yanınızda olduğunu hissetinizmi tanıdınızmı babanızı ve son nefesinizde kimi istediniz yanınıza ben şimdi sizden ayrılmanın acısıyla yanıp tutuşuyorum her şey acı veriyor artık hiç bir şey mutlu etmiyor beni 5 buçuk ay sizi karnımda taşıyıp hastaneden eve eli boş dönmek her bebek gördüğümde acaba benim yavrularım kime benziyordu diye düşünmek o kadar acı ki ben üzüldüğümde hastalandığımda hissederdiniz karnımda kaskatı kesilir hareket etmezdiniz şimdide üzülüyorum canım kuzularım şimdide annenizin üzüldüğünü sizin için göz yaşı döktüğünü hissediyormusunuz anneniz sizden sonra yıkıldı perişan oldu her gece sizi rüyamda görebilme arzusuuyla yatıyorum ve rüyalarla avunuyorum artık sizi çok özledim kuzucuklarım sizi çok seviyorum ABDULLAHIM AMİNEM küçük meleklerim benim biricik yavrularım

hepinizin başı sağolsun. Allah sobrınızı bol versin İnşaallah bu sabırlarınızın sonunda cennnette yavrularınıza kavuşursunuz...

Rabbim Günahsız Yavrularınızı cennetin en güzel köşesine götürdü. bundan emin olun. onlar birer melek onları dünyaya getiren sizlerde birer melksiniz.

allah razı olsun canım benım su resımdekı gıbı bır melekte allah bıze nasıp etsın ınsallaha.s.

kızlar ne acıki 4. bebegımde annesını bıraıp gıttı en yakın bıldıgım dostlatım bıle bana ıyıkı delırmıyosun dıyolar ama ıcımın yangınını bılmıyolarkı her nefes alısımda kırgınlıgımı umtsuzlugumu gıderek bı karanlıgın ıcıne suruklenıyorum onlar bılmıyo ama ben bılıyorumkı evlatlarımız bıze verılen bır emanet bu dunyada zamanı geldıgınde mevlam alır bızlerden cunku sahıplerı bız degılızkı rabbım dıger bebklerımıze uzun ve hayırlı omurler versın yasamayan anlamıyo meleklerın annelerı.......

sensız sızsız bı karanlıgın ıcındeyım bagırıyorum duyan ses veren yok sadce sesım yankı olarak donuyo bana bı ısık var sadece belkı cok uzaklarda hadı gel be annecıgım alıyım senı kucagıma ıcıme cekeyım cennet kokunu gel artık annecıgın tukenmeden..........

bılmezler ıcımızın kan agladıgını bır soz vardır ya ates dustugu yerı yakar mısalı aynen oyle arkadasım ınsanın basına gelmeyınce anlamaz allah bol sabrımızı verır ınsallah yanısıra kucagımızı bebıslerle doldurur mevlama.s.

merhaba meleğim ve aşkım
sende 6 aylık doğum yaptın değilmi
doktor korunma süresi verdimi sana..

bebeğine çok güzel mektup yazmışsın benim kızımda 17 haftalıktı hiçbir sorunum yoktu çok sağlıklıydı pembe bir akıntım geldi dr aradım hastaneye gelin dedi alttan muayene etti rahimde 1 cm açılma var dedi 2 gün hastanede kaldım serumlar alttan muayeneler bilmiyorum düştü bebeğim plesanta içinde geldi suyu sonu bebek bir zar içinde geldi normal doğum yaptım yavrumu canımı istedim getirdiler doğduğunda kalbi atıyormuş ellerini ayaklarını oynatmış sonra ...eve getirdik ondan hiç ayrılmak istemedim eşim ve kardeşim mezarlığa götürüp gömdüler fatmanazımı kızımla beraber bir parçamıda gömdüler bu acı hiç bir acıya benzemiyor Rabbim düşmanıma dahi yaşatmasın inşallah hepimizin bebekleri sağlıklı uzun ömürlü olur inşallah

sagol canım benım sanada bol sabır dılıyorum yazılarını takıp edıyorum rahım agzı yetmezlıgınden ınsallah kucaklarımız bos kalmaza.s.

sagol canım benım sanada bol sabır dılıyorum yazılarını takıp edıyorum rahım agzı yetmezlıgınden ınsallah kucaklarımız bos kalmaza.s.

canım yaa nasıl bir yazı bu böyle içim sızladı. allahım en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah. minik meleğin kayracığın annesine kardeş gönderir eminim. allahım bir daha böle bir acı yaşatmasın. ben de çok uğraştım çok çektim hastanelerde bebeklerim için inşallah allah sana ve bebişine kavuşmayı bekleyen herkese çifter çifter yavrucak verir.

sagol canım allah razı olsun ınsalllah senın yavruların gıbı banada cıft olur ınsallah cok tatlılar masallaha.s.

melegım bu ayın gelmesını okadar cok ıstıyordumkı cunkı sen kollarımda olcaktın koklıyacaktım senı
sensızlık ıcımı okadar acıtıyorkı anlatamam melegım senı cok ozledım annecıgım annen mutsuz ve
caresız sen gelınce hersey yoluna gırcek annense cok mutlu olcaktı cunkı hep sabrettı ve azmetmıstı
annen sonu kotu olsada ıyıkı ozamana kadar dayanmısım melegım ıyıkı tasıdım senı karnımda sefaatcı
yavrum benım annen senı cok ozluyor

kizlar ne diicem bilemiyorum Allah hepinize sabir versin

Rabbim yeniden saglikli cocuklar versin insallah bu dünyada doyamadiginiz bebeklerinize cennete kavusursunuz

2- Çocuk anne karnında canlandıktan sonra düşerse bunların ahirette tekrar dirileceğini ve anne babasına şefaatçi olacağını ümit ediyoruz. Bu dünyada küçük çocuğunu kaybeden anne babaya bir mükafat olarak Cennette o çocukları onlarla birlikte olacak ve bu dünyadaki kısa bir çocuk sevgisine bedel ahirette ebedi bir çocuk sevgisini onlara tattıracaktır.

hepinizin yazdiklarini tek tek okudum

benim bebegim yok sizin ne hissettiginizi anliyamam belki ama o kadar icim acidi ki okumaya basladigimdan beri agliyorum

Allah cennette kavustursun insallah

tutamadım ellerin yagmuru olsun
sarıpta doyamadım
opemedım gul tenın baharın olsun
sevıpte kanamadım

ördü kader aglarını kırdı yıne kollarını
bir canım var al senın olsun
ördü kader aglarını kırdı yıne kollarını
bir canım var al senın olsun

bu şarkı benim duygularımın çok az bir kısmını anlatıyor duygularımı hüzünlerimi tam manasıyla anlatmak zaten mümkün değil rabbim kimseye böyle bir acı yaşatmasın o kadar yoruldum ki artık depresyon ilaçları kullanıyorum ama ggenede acım azalmıyo

Kıslar allah sabrınızı versin inş dayanılacak acı değil yaşadıklarınız ben okurken bile bu derece ağlıyorsam kim bilir yaşayan ne acı çekiyor allahım sabrınızı versin onları unutturmaz ama yinede sizi avtacak bir başka evlatlar versin rabbim sizlere bende bebk istiyorum 3 aydır olmuyor o kadar çok üzülüyordum ki anlatamam lütfen yanlış anlamayın beni benimde başıma bunlar gelecekse geç olsun diyorum artık rabbin hayırlı saman da göndersin yavrumu bana onu kaybetmek kadar onu beklemek te çok zor sizler için rabbime dua edeceğim sabır vermesi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…