- Konu Sahibi MelegimveAskim
-
canım arkadaşım sana sabır diliyorummmcanım kızlarım yine hasretiniz çöktü üstüme kendimi kandırıyorum mutluyum takmıycam yaşanması gerekiyosu yaşandı böylesi hayırıymış ama bi iki saat sonra söylediklerimde yaşamımda boş geliyo nedenlerden niçinlerden kurtulamıyorum çok özlüyorum sizi canım kızım senden sonra kardeşin bana umut olacaktı hasretim azalcaktı çok değil 4 hafta donra kucağımda olacaktı ocakta yani seni doğurduğum ve kaybettiğim ayda kucağımda kardeşinle birazda olsa güçlü olacaktım ama şimdi aynı ayda ikinizin birden acısı bana çok ağır gelecek çok mutsuzum canım kızım çok özledim bebeğim şuan herşeyin bi rüya olmasını uyanıp sizi kucağımda bılmayı o kadar çok isterdimki ama biliyorum imkansız o imkansızlıkların keşkelerin içerisinde boğuluyorum nefes alamıyorum
seni dün ellerimle öldürdüm. özür dilerim...affet nolur elimde olsaydıda kıydırmasaydım. çok pişmanımm
Bunu Nasıl Yaptıgınızı Sorabilirmiyim Acaba? Bu Forumda Onca Bebek Hasreti İle Yanıp Tutuşan Arkadaşlarımız Varki Bir Cana Nasıl Kıyılır Hemde Evlilik Dışı Yazıklar Olsun Size
cennetteki 6 melegim beni duyuyorsunuz biliyorum canlarim benim siz teker teker gittiniz ama aciniz icimde kaldi cok ama cok zormus..... abiniz hep sizden biriniz bir umut geleceksiniz diye bekledi ,oyunlar oynayacak kimseye vermedigi oyuncaklarini sizlere verecekti meleklerim ,yüregim yaniyor ,unut artik diyorlar ben nasil unuturum meleklerim yerinize kimi koyarim ben yüregimde icimdesiniz ve hep öyle kalacaksiniz sizi cok özlüyorum cok.....
amin ins,evet hamileyken kaybettim hep kalp atislari durdu 7.8. hafta arasi en sonuncusuda 13 haftalikken kalp atisi durdu ve digerlerine göre dahada zor oldu tabi benim icin, iyice alismistim varligina ama gittiiii....Allah sabır versin canım 6 tane çok zor, hamileyken mi, doğduktan sonramı kaybettiniz. Allahım ben 1 tane hamileyken kaybettim. Hatırladıkça yüreğim kaldırmıyor. Allahım sabrımızı verecek inşallah.
çekemeyeceğimizi yükler vermesin.
amin ins,evet hamileyken kaybettim hep kalp atislari durdu 7.8. hafta arasi en sonuncusuda 13 haftalikken kalp atisi durdu ve digerlerine göre dahada zor oldu tabi benim icin, iyice alismistim varligina ama gittiiii....
bende 5 aylık bir kız bebek annesiyim.evlat bambaşka bir duygu...tarifi mkansız..ama kaybı en kötüsü Allah evlat acısı yaşatmasın kimselere çok zordur çokkk.bende doğumda bebeğimi annesiz bırakacaktım.Rahim kalça kemiğine yapıştığı için aşırı kanamdan kızımı annesiz bırakacaktım.şimdi bunları okudukça diyorum ki beni hiç tanımadan kokumu bilmeden,sütümü emmeden bu dünyadan gitmek onun içn çok zor olacaktı.Allah'ım bizi ayırmasın.evlat acısı yaşayan herksede kolaylık versin...
Bugünde o gün gibi puslu yağmurlu soğuk bir İstanbul.Odalardan doğan bebeklerin sesi yükseliyordu bense pencereden yağan yağmura ve sensizliğime çaresizliğime kaybolup gidemeyişime bakıyordum...
1yıl geçti oğlum gidişinin üzerinden yaşasaydın 1 yaşında olacaktın kuzum şimdi cennet bahçesinde sonsuz mutluluk içindesin dünyada hiç bir bebeğe nasip olmayacak güzellikleri yaşıyorsun beni ayakta tutan da bu...
Doğum günün kutlu olsun yavrumm seni seviyorum cennet kuşum
Canım aynı duyguları yaşıyoruz...Benim bebeğim de yaşasaydı mart ayında 2 yaşında olacaktı,çok özlüyorum bebeğimi...
Canım kızının doğmasına az kaldı,kızın sağlıkla doğduğunda,kızını kucağına aldığında kendini daha iyi hissedeceksin...Oğlunu hiç bir zaman unutmayacaksın tabi,ama kızın sana büyüüüük bir güç verecek...
biran önce yavrularıma kavuşmak istiyorum
ama bunu kendim yaparsam onları sonsuza dek kaybederim kavuşamam bu ikilemi yaşamak çookkk zorrr
ne kadar garip bende aynı şeyi düşündüm 28 kasım 2010 da kaybettim kızımı minik meleğimi yağmurumu...arkasından gitmeyi istedim..ama olmuyo..hani ölenle ölünmüyo gerçeği bizim için söylenmiş...dilerim bu dünyada doyamadığımız yavrularımıza orda kavuşuruz...:84::84:
o kadar zorki insanın çocuğunu kaybetmesi...kızım canım tam 2,5 yaşındaydı aniden düştü bayıldı hastaneye yetiştirdik...kan tahlili falan havale zannettik...yazıkki beyninde baloncuk varmış..ve patlamış..kurtaramadılar...durmadı kanaması...öyle güzel öyle akıllıydıki YAĞMURUM ben doyamadan kollarımdan uçup gitti..28 kasım...öyle kara bir günkü...anlatamam...bi tanem seni çok özlüyorum...bir an aklımdan çıkmıyorsun ..yine anne desen elimden tutup sarılsan...artık kucağımda değil kara topraktasın..yüreğim dayanmıyor bitanem...YAĞMURUM...toprağa düştün...annem bensiz ne yapar demedin...sarı papatyam...sana kavuşacağım günün hayaliyle yaşıyorum...son kez elini tuttuğumda Allahım ayırma ellerimizi demiştim..diliyorum öbür dünyada kavuşuruz annem...her gece yalvarıyorum rüyalarıma gel diye senki bir an bensiz duramaz kimselerde kalmazdın bebeğim şimdi hiçmi özlemiyorsun..anneni..kaç kere gördümse elimi tutup gazdin sadece niye sarılmadın bitanem...en azından rüyalarımızda sarılsak...iyi olduğunu söylesen...
İnşallah arkadaşım. Başın sağolsun. Yağmur melek oldu seni bekliyor ve birgün bir daha ayrılmamak üzere kavuşacaksın, doya doya sarılacaksın arkadşım. O güne alnımız açık şekilde çıkabilmek için çilemizi dolduruyoruz biz.
allahım sabrınızı versın canım senı en ıyı bızler anlarız mınık yagmurumuz bızım yavrularımızın yanında merak etme annesı hurılerın kucagında ve senı beklıyor olucak cennetın kapısında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?