- Konu Sahibi MelegimveAskim
-
Allahım sana da bize de merhamet etsin,ben de yavrumun fotoğraflarına bakıyorum parmağımı dokunduruyorum fotoğrafının her yerine ,öpüyorum okşuyorum ama olmuyor ne yavrumun teni gibi sıcak ve yumuşak ne de yavrum gibi mis kokulu onlar ama neylersin...bu acıyı taşımak zor hatta zordan öte işte bu yüzden cenabı Allah şefaat hakkı veriyor yavrularımıza inşallah yavrularımız kurtuluşa erenlerden oldu inşallah bizi de Rabbimin izniyle kurtaracaklar...hem çok şükür başka yavrun var benim biricik yavrumdu BERK ve malesef henüz kardeşi yok...kucağım kocca bir hasretle dolu,yanağımı minik kuzumun süt kukan tükürüğü değil içimdeki evlat acısından kaçan gözyaşları ıslatıyor...RABBİM NE BÜYÜK BİR İMTİHAN VERDİN BİZE VE NE BÜYÜK BİR KURTULUŞ VESİLESİ....dünyanın en büyük dağı olsa ve sadece bir gün yaşasa yaşadığımız acıyı un ufak olur okyanuslara dökülür erir giderdi,öyle bir yanardı ki bu acıyla okyanusun bağrı eminim ki o da kurur çöle dönerdi.Allah'ım merhametin çoktur merhamet eyle ferahlat yüreklerimizi yüce YARADAN....canım kızım bu gün fotoğraflarına baktım..o kadar güzel gülmüşsün..annecimmm der gibiydin...bebeğim serni çok özledimmm...ablan bu gün senin oyuncağını kayunu almış masasına koymuş..içim acıdı bitanem...diliyoyorum orda iyisin..mutlusun..dilerim oraya geldiğimizde şimdinin acısını çıkaralım....biliyorum orda bir sürü arkadaşın var kızım onların anneleride benim gibi onları çok özlüyor...işte siz olmadan bu dünyada hiç bişey eskisi gibi değil...bekleyin bizi...biz sizleri çok özlüyoruz...
[heralde insanları yaşadıkları ortak acılar yakınlaştırıyor...o kadar zorki...alışabilecekmiyim...onsuzluğa ...her durumda heryerde hep eksiğim her gece allahım ağlamasın ben onun yerine acı çekmeye razıyım diyorum....allah hepimize sabır versin..dilerim yavrularımız beraber oyunlar oynayarak beklesinler...:2:
bi tanem minik kuşum...sarı papatyam...ben seni çok özlüyorum...bazen gülüşün bazennn annem diye sıkıskı sarılmanı hayal ediyorum...dediğim gibi hayal sadece...hani rüyama girsen orda sarılsak koklasam allahım rüyalarıma bile yollamıyor seni...yalvarıyorum allaha sen iyi ol bi göreyim ben iyiyim annecim de...bazen iyice umutsuzlaşıyorum...seni hiç görememek fikri...beynim duruyor...allahım küçücük meleğimi sana yolladım..sen ona iyi bak...:2:
ne kadar zor...sen nefessiz öylece yatarken yaşamak...hiç gelip annecim diyemezken hayata devam etmek...allahım ne büyük bi hasret...uğruna seve seve canını verebilecekken hiç bişey yapamadan gidişini izlemek....
aşkım canım kızım aklıma yine düştüm desem...aslında hep aklımdasın...bi tanem...seni öyle özlüyorumki...şimdi yağmurum olsa...her an ama her an nasıl yapardı nasıl gülerdi...nasıl severdi...bebeğim iyi ol annen seni çok özlüyor...elbet bizde yanına geleceğiz..bizi bekle bitanem...belki orda sen üzülme diye rabbim sana yokluğumuzu hissettirmiyor ama biz senin yokluğunu hep hissediyoruz...yavrum yaşıyorum..evet ama yarım ,ama eksik...bebeğim seni çok özlüyorum...
Bugün yine çok kötüyüm ağlamak istiyorum, gerçi gözyaşlarım hep hazırda aklıma her gelişinde gözyaşlarım zaman kaybetmeden süzülüyor yavaş yavaş neresi olursa olsun farketmiyor, evde, işte.... Yine öyle günlerden biri . Canım yavrum 19 Şubat'ta bir yıl olcak ama daha dün gibi hala elimi karnıma götürüyorum ordaymışsın gibi .... Yavrucum , canım benim....
Oğlum senin acını yeni bir bebekle unutmak istedim. Dra gittim ve kan pıhtılaşması için gereken her şeyi yaptım. 3 ay önceden ilaç kullanmaya başladım.Mevlam hiç bekletmedi kurban bayramı dönüşünde kardeşinin haberini aldık. Hemen iğnelere başladım 6. haftada kanamam oldu bir ay rapor verdiler. Hiç ayağa kalkmadım her şeyi baban yaptı. Tam raporum bitiyorken 10.haftada yine kanamam oldu ama kaverengiydi hiç önemsemedim. Dra gittik ultrasonda kardeşinin kalp atşlarını duyamadık. Annen yine besleyemedi. Kardeşin de senin yanında yavrummm. Umutlarım da kardeşinle birlikte yanınızda. Ben sizlere bakamadım siz birbirinize bakın. Sen abisin kardeşine iyi bak.
Senin karnımda öldüğünü 18 Martta öğrenmiştim. Kardeşininkini ise 18 Ocakta öğrendim. Artık 18den nefret ediyorum.
Oğlum senin acını yeni bir bebekle unutmak istedim. Dra gittim ve kan pıhtılaşması için gereken her şeyi yaptım. 3 ay önceden ilaç kullanmaya başladım.Mevlam hiç bekletmedi kurban bayramı dönüşünde kardeşinin haberini aldık. Hemen iğnelere başladım 6. haftada kanamam oldu bir ay rapor verdiler. Hiç ayağa kalkmadım her şeyi baban yaptı. Tam raporum bitiyorken 10.haftada yine kanamam oldu ama kaverengiydi hiç önemsemedim. Dra gittik ultrasonda kardeşinin kalp atşlarını duyamadık. Annen yine besleyemedi. Kardeşin de senin yanında yavrummm. Umutlarım da kardeşinle birlikte yanınızda. Ben sizlere bakamadım siz birbirinize bakın. Sen abisin kardeşine iyi bak.
Senin karnımda öldüğünü 18 Martta öğrenmiştim. Kardeşininkini ise 18 Ocakta öğrendim. Artık 18den nefret ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?