- Konu Sahibi MelegimveAskim
-
saolun beni anladığınızı bilmek güzel...ama özlemek bitmiyor...nasıl alışıcam yokluğuna...bebeğim yağmurum rüyalarıma gir ne olur...
bi tanem yarın önce anneannene ordanda sana gelicem...ne zor rabbim...kızımı öpüp koklayamamak..ne zor allahım evlat acısı...allahımmmm....yağmurumu sana yolladım sen büyüksün sen bilirsin rabbim...içim acıyo...Eki Görüntüle 138083
o kadar zorki insanın çocuğunu kaybetmesi...kızım canım tam 2,5 yaşındaydı aniden düştü bayıldı hastaneye yetiştirdik...kan tahlili falan havale zannettik...yazıkki beyninde baloncuk varmış..ve patlamış..kurtaramadılar...durmadı kanaması...öyle güzel öyle akıllıydıki YAĞMURUM ben doyamadan kollarımdan uçup gitti..28 kasım...öyle kara bir günkü...anlatamam...bi tanem seni çok özlüyorum...bir an aklımdan çıkmıyorsun ..yine anne desen elimden tutup sarılsan...artık kucağımda değil kara topraktasın..yüreğim dayanmıyor bitanem...YAĞMURUM...toprağa düştün...annem bensiz ne yapar demedin...sarı papatyam...sana kavuşacağım günün hayaliyle yaşıyorum...son kez elini tuttuğumda Allahım ayırma ellerimizi demiştim..diliyorum öbür dünyada kavuşuruz annem...her gece yalvarıyorum rüyalarıma gel diye senki bir an bensiz duramaz kimselerde kalmazdın bebeğim şimdi hiçmi özlemiyorsun..anneni..kaç kere gördümse elimi tutup gazdin sadece niye sarılmadın bitanem...en azından rüyalarımızda sarılsak...iyi olduğunu söylesen...
şuan gözyaşlarımı tutamıyorum.ALLAH sabırlar versin...bi tanem yarın önce anneannene ordanda sana gelicem...ne zor rabbim...kızımı öpüp koklayamamak..ne zor allahım evlat acısı...allahımmmm....yağmurumu sana yolladım sen büyüksün sen bilirsin rabbim...içim acıyo...Eki Görüntüle 138083
yüce rabbim hepinize sabır versin arkadaşlar bende 1 sene önce kızımı kaybettim 6.5 aylık doğdu 3 saat yaşadı ama ciğerleri daha tam gelişmediği için dayanamadı fazla yavrum şimdi tekrar hamileyim yine bir kızım olucak ona veremediğim ismi bu kızıma vericem inşallah elimi karnıma her koyuşumda kızım gelir aklıma acaba bana kızarmı onu unuttuğumu düşünürmü diye ama eşim çok destek oluyo sağolsun o olmasa atlatamazdım şimdi 2. eylül azramızı bekliyoruz bu daha 4.5 aylık inşallah sağ salim doğar ban dua edin lütfennn...
yüce rabbim hepinize sabır versin arkadaşlar bende 1 sene önce kızımı kaybettim 6.5 aylık doğdu 3 saat yaşadı ama ciğerleri daha tam gelişmediği için dayanamadı fazla yavrum şimdi tekrar hamileyim yine bir kızım olucak ona veremediğim ismi bu kızıma vericem inşallah elimi karnıma her koyuşumda kızım gelir aklıma acaba bana kızarmı onu unuttuğumu düşünürmü diye ama eşim çok destek oluyo sağolsun o olmasa atlatamazdım şimdi 2. eylül azramızı bekliyoruz bu daha 4.5 aylık inşallah sağ salim doğar ban dua edin lütfennn...
inşallah canım allah bu dünyada da hayırlı evlat nasip etsinyüce rabbim hepinize sabır versin arkadaşlar bende 1 sene önce kızımı kaybettim 6.5 aylık doğdu 3 saat yaşadı ama ciğerleri daha tam gelişmediği için dayanamadı fazla yavrum şimdi tekrar hamileyim yine bir kızım olucak ona veremediğim ismi bu kızıma vericem inşallah elimi karnıma her koyuşumda kızım gelir aklıma acaba bana kızarmı onu unuttuğumu düşünürmü diye ama eşim çok destek oluyo sağolsun o olmasa atlatamazdım şimdi 2. eylül azramızı bekliyoruz bu daha 4.5 aylık inşallah sağ salim doğar ban dua edin lütfennn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?