Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

bir bilsen yağmurum seni nasıl özlüyorum...seninle geçirdiğimiz güzel günlerimizi...kızım yavrum...sen şimdi çokkk uzklarda....ben sana bi ömür hasret...bitanecik bebişim...nasıl geçecek bu ömür bilmiyorum...nasıl alışacak yüreğim sensizliğe...nasıl duracak bu yangınnnn.....annem senn yanına geldiğimde beni bi daha hiç bırakma....

bi tanem yarın önce anneannene ordanda sana gelicem...ne zor rabbim...kızımı öpüp koklayamamak..ne zor allahım evlat acısı...allahımmmm....yağmurumu sana yolladım sen büyüksün sen bilirsin rabbim...içim acıyo...

bi tanem yarın önce anneannene ordanda sana gelicem...ne zor rabbim...kızımı öpüp koklayamamak..ne zor allahım evlat acısı...allahımmmm....yağmurumu sana yolladım sen büyüksün sen bilirsin rabbim...içim acıyo...

allah size sabır verir inşallah,o kadar ağlattı ki yazdıklarınız beni,dilerim rabbim gönlünüzü genişletir ve size ferahlık verir....annelik dünyanın en güçlü bağı,bir ucu cennettede olsa kopmaz....o sizi vakti geldiğinde karşılayacaktır...

allahım en büyük sabrı sana versin canım ben okurken bu kadar üzüldüm allahım sana ve diğer kızına ömür sağlık sıhhat versin yerinde rahat uyusun başın sağolsun canım benim

yavrum,annenin rüyasına geldin çok şükür, ne kadar mutlu etti Rabbim beni...yazık ki ömrün kadar kısaydı gelişin bir parmak bal çalıp gidişin ise uzun mu uzun...ben sensiz nasıl yaşarım diye düşünürken şükretim halime yine de.; ya tam tersi olsaydı yani mutlak olan ölümden korksaydım ve nasıl ölürüm diye yansaydı canım kabüllenemeseydim hayatımın bi gün son bulacağı düşüncesini;oysaki şimdi öyle mi.bir hayalin gerçekleşmesi, bir masalın mutlu sonla bitimi gibi kavuşma gecesi gibi bekliyorum ölümü...o gün değilmi ki yavrumu tekrar bağrıma basacağım daha ne ister ki bir anne bunca hasretten sonra...

şuan gözyaşlarımı tutamıyorum.ALLAH sabırlar versin...

dayanmaya gücüm kalmadı hasretinizle doldu içim olmuyo sizsiz yapamıyorum tada alamıyorum hayattan şuan ikinizide öle çok isterdimki doya doya bağrıma baymayı kokunuzu içime çekmeyi canım kızlarım biliyorum siz çok mutlusunuz belki benim yokluğumu aramıyosunuz bile ama ben sizsiz yapamıyoprum imkansız geri gelemez<siniz ama ne olur bi kardeş gönderin onu doya doya seviyim sizin yerinize öpüp koklayayım canlarım dayanamıyorum allaha benim için dua edin sağlıklı hayırlı evlat versin bana yarım kalan annelik duygumu tamamlasın sizi çok özlüyorummbu benim imtahanım ama gördüğüm haksızlıklar çok zoruma gitmeye başladı ne olur rabbim bana hayırlısıyla evlat ver yada beni burdan uzaklaştır tahammülüm kalmadı zalimlere

yüce rabbim hepinize sabır versin arkadaşlar bende 1 sene önce kızımı kaybettim 6.5 aylık doğdu 3 saat yaşadı ama ciğerleri daha tam gelişmediği için dayanamadı fazla yavrum şimdi tekrar hamileyim yine bir kızım olucak ona veremediğim ismi bu kızıma vericem inşallah elimi karnıma her koyuşumda kızım gelir aklıma acaba bana kızarmı onu unuttuğumu düşünürmü diye ama eşim çok destek oluyo sağolsun o olmasa atlatamazdım şimdi 2. eylül azramızı bekliyoruz bu daha 4.5 aylık inşallah sağ salim doğar ban dua edin lütfennn...

kızın için başınsağolsun
yeni hamileliğini tebrik eder
vebu kez kucağına almanı dilerim bu mübarek günde

onlar melek oldu cennette bize peygamberimizle birlikte şefaat edecekler kalb
in ferah olsun bende oğlumu kaybettim doğmadan şimdi kızıma hamileyim son 14 günümüz allahın izniyle 1 martta doğacak yavrum senin gibiydim oğlum aklıma gelince acaba kızıyormudur bana diye ama biz onları cennete göndermek için hamile kalmadıkki rabb
im öyle yazmış kaderlerini takdiri ilahi bumuş elden ne gelir

bi tanem yağmurum...yanına gelmek çok güzeldi....ama seni tekrar orda bırakıp...gelmekkkk...rabbim güç ver....güç verki...sabredip...kızıma kavuşabileyim....yağmurum seni sesini doyamadığım gülüşünü...herşeyini öyle çokkk özledimki...zannetmeki seni unuturum zannetmeki...herşey eskisi gibi....sensiz öyle çok şey yitirdiki anlamını...kızım bebeğim .....

inşallah canım allah bu dünyada da hayırlı evlat nasip etsin

yağmurum seni çok özledim....bi tanem sarı kuşum ..annesinin uğur böceği...napıcam sensiz....rüyalarıma gel bari....annen sensiz...hayat bomboş....her şey yitirdi anlamını.....çokkk özledim seni yavrummmmmm.....kurban olurdum sana hiç bişey olamadım....şimdi sensiz nasıl devam ederim bilmiyorum..... yardım et allahım sabır ver.....rabbim kimselere yaşatma böyle bi acı....

oğlum,bebeğim...ilk günlerde,senin karnımda olduğunu öğrendiğim ilk günlerde,dünyadaki en mutlu insan en mutlu kadın bendim..babanla beraber her gece ellerimizi karnıma koyar sana dünyanın en masum en içten en güzel cümlelerini söylerdik.bir oğlumuz olacağını öğrendimiz zamandan sonra seninle ilgili çok güzel hayaller kurmaya başladık.baban seni maçlara götürmeyi,omuzlarında taşıyıp parka gitmeyi,hafta sonları seninle balık tutmaya gitmeyi hayal etti.babacım deyip boynuna atlamanı istediğini hayal etti..bense baban kadar yakışıklı olmanı hatta ona benzemeni istedim hep..gün geçtikçe büyüdün içimde oğlum.bu sabırsız kadın,seni hayat boyu göstermediği bir sabırla beklemeye başladı..hergün dualar ettim meleğim senin için,sağ salim kucağıma gelmen için,benim koynumda uyuyup yine koynumda uyanman için..hergün sana küçücük kıyafetler aldım..benim yakışıklı oğlum giyecek bunları deyip aldığım o eşyaları hergün kokladım,öptüm..bazen bizi çok korkuttuğun zamanlarda korkudan hep gözyaşı döktüm..bizi bırakıp gitme oğlum yaşayacağımız çok şeyler var dedim.anneciğinin yüreği hep ağzındaydı.seni çok özlüyordu ama aynı zamandada çok korkuyordu..ve bir cuma günü senin kalp atışlarını dinlerken birden neler oldu öyle? seni kollarıma almak için hemen ameliyata girdim.orda kalmaktan sıkıldığını biran önce kollarıma gelmek istediğini düşündüm.düşündüm ki oğlum beni özledi artık anneme gitmek istiyorum dedi..oysa 3 gün vardı dünyaya gelmene sadece 3 gün..3 kısacık gün..sabırsız annen seni 9 ay bekledi nasıl sabretti bi bilsen..ama sen ben uykudayken doktor amcanın kollarında beni bırakıp gittin..neden gittin oğlum..ben seninle sabretmeyi öğrenmiştim..hani koynumda uyucaktın..gülümsemenle hayatımızı aydınlatacak varlığınla bizi şahlandıracaktın..oğlum,meleğim,benim yakışıklım senin cansız bedenini kucaklayacakmışım oysaki..öyle çok güzeldin ki oğlum sana bakmaya doyamadım.öyle çok babana benziyordun ki inanamadım..rabbim dualarımı kabul etmişti..çok yakışıklıydın bakmaya doyulmaz bi yüzün vardı..ama Allahım seni okadar çok sevmişti ki yanına aldı oğlum..sen melek ol istedi, cenette koşup oynamanı istedi..sen cennetlere layıkmışsın ne mutlu..ama isterdim koynumda olmanı,göğsümden süt emmeni....baban hergün yanına geliyormuş..seninle konuşuyormuş..biliyo musun oda seni çok özlüyo oğlum..kaç kere gizli gizli ağlarken buldum babanı bana seni çok özlediğini söyledi..seni çok özlüyoruz meleğim..içim yanıyo çok.yüreğimde cayır cayır yanan bi ateş..nefes alırken bile zorlanıyorum.sürekli uyumak istiyorum.belki rüyama gelirsin beni öpersin,elimi tutarsın canım annem benim hep yanındayım dersin.nasıl hasretim sana oğlum kokuna,bakışına,gülüşüne nasıl hasretim bilemezsin..
bugün yine baban sana gelmek istedi..beni de götür yanına gelemezsem bile uzaktan bakayım dedim sana..kırmadı beni..beraber geldik yanına..uzaktan bakarken sana dayanamadım yine ağladım,el salladım,kokulu öpücükler yolladım..
seni kara toprağa koydum..içim yana yana..üşür benim oğlum götürmeyin..hava çok soğuk ne yapar benim oğlum kara toprağın altında..bırakın yanımda kalsın o daha çok küçük dayanamaz dedim ama dinlemediler.şimdi seni gördüğüm kucağıma aldığım o 10 dakikayla ömür boyu hatıralarımdasın benim aşkım oğlum..seninle çok şeyler öğrendim ben..daha çok sevmeyi,daha çok özlemeyi,daha çok sahiplenmeyi ve daha çok sabretmeyi..sen daha doğmadan bana çok şey kattın annecim..çok teşekkür ederim..beni cenette beklediğini biliyorum yanına gelicem birgün annecim.kavuşucaz rabbim bizi cennetinde buluşturacak ozamana kadar seni hep özliycem aşkım oğlum,yakışıklım benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…