- Konu Sahibi MelegimveAskim
-
bebeğimin resimlerinden iki tanesini yükledim ,yavrumu tanıyın bilin istedim...çünkü bebişleriniz onu her an görüyor siz de görün istedim....
dünyadaki bedenin kıyafetindi, ve ruhundu bu kıyafete anlam veren,araç beden amaç ruh...bu sebebten bebeğim ruhun giderken mis kokunu,teninin sıcaklığını ve yumuşaklığını da kendiyle beraber götürmüştü,cesedin hem yabancım hem de aşinamdı bebeğim...şimdi anneleri arkadaşlarının seni bilsinler istedim ve dilerim Allah'tan Rahman seni aynı suretinde bana yine versin...kara gözlüm beyaz tenlim lokma çeneli bebeğim,kurban olurum her hattına her teline her milimine,sensizlik ne büyük imtihan....bazen aklıma sensizlik gelirdi,sensizlik aklıma fazla gelirdi çıldıracağım zannederdim çok şükür halimize çok şükür delirmedim...
değerli arkadaşlarım; 8 mart dünya kadınlar gününüzü kutlarım..umarım bundan sonra kadının toplumdaki yeri,saygınlığı artar..çünkü gerçekten herşeyin yükünü çeken kadınlardır..çünkü kadın doğurur,büyütür,eğitir,yetiştirir vs..daha çok sayılabilir,bu yüzden kadınların eli öpülmelidir..
başta annem olmak üzere tüm kadınlara sonsuz saygılar....
Sağol canım, seninde dünya kadınlar günün kutlu olsun, rabbim bütün kadınlarımıza, daha doğrusu isteyen herkese anne olmayı tattırsın.
bebeğimin resimlerinden iki tanesini yükledim ,yavrumu tanıyın bilin istedim...çünkü bebişleriniz onu her an görüyor siz de görün istedim....
canıııııımmm..kurban olurum çok tatlı bi bebekmiş..benim oğlumda aynı böyleydi..ama bana bi resmini bile bırakmadılar..sildiler hem telefondan hem fotoğraf makinesinden..ben sadece oğlumu hatıralarımda anımsıyorum o kadar..sen şanslısın yine..şimdi çocuklarımız cennette arkadaş mı?? ne güzel yaaa..
[luluklQUOTE=arlatnoyan;18049810]evet seni anlıyorum hemde öyle iyi anlıyorumki...aynı hasreti yaşıyorum..onu çok özlüyorum...sarı papatyamda beni bırakıp gitti şimdi tek duam..allahım gelecek kardeşini onun suretinde vermesi bana bilmiyorum...yerine koymak değil çabam ama en azından bu yangın belki biraz hafifler..kızımın yağmurumun teyzesi...onlar orda bizi bekliyorlar..umarım allahım bizim suretimizde hurilerle onları teselli ediyor..onlarda bizi elele bekliyorlar...
Hamile kaldığımda çok merak ederdim bebeğim kime benzeyecek diye babasınamı banamı, cinsiyetini öğrenmeye gittik kaybettik bebeği, ben yavrumun yüzünü bile göremedim, elimde ultrasyon fotoları kaldı, birde dvd si, her vakitte allaha dua ediyorum, bu dünyada yüzünü görmek bir kere nasip olmadı, diğer tarafta 1 kerecik olsun göreyim diye, bu nasıl bişeydir bilmiyorum. Öldüğüm zaman sanki kızıma kavuşacağım öbür tarafta beni bekliyor sanıyorum. yani inşallah bebeğimim şafaatini kazanırım bu tarafta göremedim canım kzımı öbür tarafta görürüm. Cennette görürüm.bebeklerimize bizim ve eşlerimizin suretinde melekler bakarmış dini kaynaklarda öyle geçiyor...hem çok büyük bir nimet hem de dayanılmaz bir imtihan,hayal dahi etmediği mutlulukları ve acıları yaşıyor insan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?