- Konu Sahibi MelegimveAskim
-
evladını kaybeden annenin acısını hiç bir cümle azaltmaz biliyorum bu sebeple acizane; Rabbim yüreğini ferahlatsın, özlemini hafifletsin ve sana teselli olacak yeni ve uzun ömürlü yavrular versin inşallah diyebilirim...yaşanmışlıklar ne kadar fazlaysa acısı da o kadar büyük olur derler....ben yavrumu kalp ameliyatından sonra kaybettim henüz 12 günlüktü fakat ben de yaşayamadıklarımızın acısını çekiyorum,her şey içinde kalıyor insanın...çok şükür kızını beş yıldan fazla sevdirmiş Rabbim,acının yarışı olmaz ama senin acın evladın kadar büyük ALLAH ahirette yavrunla beraber kılsın seni,hepimizi...güzel kızın kardeş istiyormuş ya; ,oğlum berk sina, bu guruptaki arkadaşlarımızın sarıpapatyası, emiri,kayrası,öyküsü,...ve daha adını sayamadığım bir çok kardeşi oldu yavrunun,inşallah bizler cennete gidene kadar birbirleriyle oynayıp oyalanacaklar...
evett şimdi onlar hepsii kardeş kardeş oynuyolar...sarı papatyam yağmurum şimdi onun peşinden ayrılmıyodur...diyodumkii ablasının peşinden ayrılmayan yağmurum orda ablalık yapıyoo meğer ne güzell bide ablası olmuş...Eki Görüntüle 158866
yazdıklarını okurkenn ağlıyorum kendi acım senin acınn...hepsiii bir arada...diliyorumkiii orda mutlular...inşallahhh...yanlarına gittiiğimizde bizleri bi daha hiç bırakmayacaklar....:18:
biliyo musun bende bunu düşünüyorum ve istiyorum diliyorum...inşallah onlarla orda buluşuruz ve hiç ayrılmayız..yawrularımızla elele koyun koyuna oluruz...kokularını doya doya içimize çekelim..dizlerimize yatırıp sevelim yawrularımızı..ne kadar hasretle doluyuz inşallah sonunda sonsuz mutluluk bizim olur..çocuklarımızla cennetin kapısında buluşup,elele içeri gireriz inşallah..
minik kuzum beni tebrik eden arkadaşlardan bazıları kardeşini senin yolladığını söylüyor,haşa sümme haşa,kardeşini yollayan da seni verip alan da aynı yaratıcı farkında olmadan şirke girmekten Rabbime sığınırım,senin veya benim gücüm yetmez ki bi canı vermeye ya da almaya...eğer gücüm yetseydi seni kimseciklere vermezdim ama yüce Mevlam var ki yaşanan her şey Onun kaleminden çıkan hükmü kader bize sabır ve şükür düşer...
Oğlum Metem;
Mezarının başına geldiğimde tükendiği gibi kelimeler sana yazmak istediğimde de anlamı yitiriyorlar. Suskunluğumla, çaresizliğimle sesleniyorum sana. Gerçi sen biliyorsun, görüyorsun ama ben yine de söyleyeyim kardeşin geldi oğlum. Onun gelişi de çok zor oldu ama şimdi yanımda yatağında (senin yatağında) uyuyor. Sana aldığımız kıyafetleri giyiyor, senin arabanla geziyor ve öyle çok sana benziyor ki bazen Allah bana acıyıp tekrar seni bana gönderdi mi acaba diye düşünüyorum. Sanma ki seni unuttuk oğlum. Babanın da benim de yüreğimiz hala ilk günkü gibi yanıyor ve kardeşine her bakışımızda içimiz bir kez daha kanıyor. Şimdi çocuğu olan bir annenin neler yaşadığını gördükçe seninle yaşayamadıklarımız için üzülüyorum. Birgün kavuşacağız oğlum işte o güne kadar aldığım her nefeste seni özleyeceğim. Sen benim ilk gözağrım, ilk yürek çarpışımsın. Seni çok seviyorum.
Oğlum Metem;
Mezarının başına geldiğimde tükendiği gibi kelimeler sana yazmak istediğimde de anlamı yitiriyorlar. Suskunluğumla, çaresizliğimle sesleniyorum sana. Gerçi sen biliyorsun, görüyorsun ama ben yine de söyleyeyim kardeşin geldi oğlum. Onun gelişi de çok zor oldu ama şimdi yanımda yatağında (senin yatağında) uyuyor. Sana aldığımız kıyafetleri giyiyor, senin arabanla geziyor ve öyle çok sana benziyor ki bazen Allah bana acıyıp tekrar seni bana gönderdi mi acaba diye düşünüyorum. Sanma ki seni unuttuk oğlum. Babanın da benim de yüreğimiz hala ilk günkü gibi yanıyor ve kardeşine her bakışımızda içimiz bir kez daha kanıyor. Şimdi çocuğu olan bir annenin neler yaşadığını gördükçe seninle yaşayamadıklarımız için üzülüyorum. Birgün kavuşacağız oğlum işte o güne kadar aldığım her nefeste seni özleyeceğim. Sen benim ilk gözağrım, ilk yürek çarpışımsın. Seni çok seviyorum.[/QUOTE
hislerime tercüman olmuşşsun, ama ben daha oğluma kardeşinin geldiğini söylemeye gidemedim, inşaallah mezarına gittiğimde kardeşini söyleyip onunla tanıştıracam, ilk göz ağrıları farklı oluyor
ne mutlu sana kardeşi abisinin suretinde gönderilmiş, öp onu okşa kokla hem kendi yerine hem abisinin yerine ,inşallah diğer bebeğini de diyer alemde doya doya seversin annesi...mete cennet elbiseleri giyiyor,ipekten döşeklerde uyuyor ve senin suretindeki meleklerle mutlu mesut yaşıyor sakın dünyadaki eşyalarına bakıp hayıflanma çok daha güzelleri verildi ona...Oğlum Metem;
Mezarının başına geldiğimde tükendiği gibi kelimeler sana yazmak istediğimde de anlamı yitiriyorlar. Suskunluğumla, çaresizliğimle sesleniyorum sana. Gerçi sen biliyorsun, görüyorsun ama ben yine de söyleyeyim kardeşin geldi oğlum. Onun gelişi de çok zor oldu ama şimdi yanımda yatağında (senin yatağında) uyuyor. Sana aldığımız kıyafetleri giyiyor, senin arabanla geziyor ve öyle çok sana benziyor ki bazen Allah bana acıyıp tekrar seni bana gönderdi mi acaba diye düşünüyorum. Sanma ki seni unuttuk oğlum. Babanın da benim de yüreğimiz hala ilk günkü gibi yanıyor ve kardeşine her bakışımızda içimiz bir kez daha kanıyor. Şimdi çocuğu olan bir annenin neler yaşadığını gördükçe seninle yaşayamadıklarımız için üzülüyorum. Birgün kavuşacağız oğlum işte o güne kadar aldığım her nefeste seni özleyeceğim. Sen benim ilk gözağrım, ilk yürek çarpışımsın. Seni çok seviyorum.
hislerime tercüman olmuşşsun, ama ben daha oğluma kardeşinin geldiğini söylemeye gidemedim, inşaallah mezarına gittiğimde kardeşini söyleyip onunla tanıştıracam, ilk göz ağrıları farklı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?