- Konu Sahibi MelegimveAskim
-
cemocan , Doğdun seslendim sana Emirim diye başlayan bir yazım var 2. sayfada oğlumu doğduktan sonra kaybedişim orda yazıyor. Sakın beni yanlış anlama yazarken tekrar tekrar dayanamıyorum yüreim ağrıyor. ama bizim ölüm sebebi belli değil. Doktora göre herşey normal fakat beyin kanaması olabilirmiş. işte öyle ama ben yanıyorum 17 temmuzdan beri
aslında önce sizlerle paylaşmalıydım ama acılarınızı düşününce vazgeçmiştim.hata etmişim , Rabbime binlerce şükürler olsun ki ben tekrar hamileyim, sekizinci haftasında berkimin kardeşi...iki gün önce kalp atışlarını duyduk yavrumun,berkimin kalbi durduktan sonra en özendiğim ama en korktuğum sesti küçük dımdımlar şimdi tekrar hayata bağladı beni bu dımdımlar...hata kısmına gelince ekimde anne olacaklarla ve şubat hamileleriyle yazışayım dedim ama herkes kendi mutluluğunda boğulmuş herkes kendi dünyasında,inanın hiç mutluluğuma mutluluk katmadı onlarca insan,onların içinde yabancı hissettim kendimi ve sonra daha iyi anladım sizlerin neden melek anneleri olarak seçildiğinizi...canım ve seçilmiş arkadaşlarım,gururunuzu ya da enaniyetinizi kabartmak için değil teselli olsun diye de değil yazdıklarım ama hepiniz melek annesi olmayı hak eden meleklersiniz ve benim asıl yerim burası...
evett ikimizde aynı zamandaaa ne kadar güzelllaslında önce sizlerle paylaşmalıydım ama acılarınızı düşününce vazgeçmiştim.hata etmişim , Rabbime binlerce şükürler olsun ki ben tekrar hamileyim, sekizinci haftasında berkimin kardeşi...iki gün önce kalp atışlarını duyduk yavrumun,berkimin kalbi durduktan sonra en özendiğim ama en korktuğum sesti küçük dımdımlar şimdi tekrar hayata bağladı beni bu dımdımlar...hata kısmına gelince ekimde anne olacaklarla ve şubat hamileleriyle yazışayım dedim ama herkes kendi mutluluğunda boğulmuş herkes kendi dünyasında,inanın hiç mutluluğuma mutluluk katmadı onlarca insan,onların içinde yabancı hissettim kendimi ve sonra daha iyi anladım sizlerin neden melek anneleri olarak seçildiğinizi...canım ve seçilmiş arkadaşlarım,gururunuzu ya da enaniyetinizi kabartmak için değil teselli olsun diye de değil yazdıklarım ama hepiniz melek annesi olmayı hak eden meleklersiniz ve benim asıl yerim burası...
evett ikimizde aynı zamandaaa ne kadar güzelll
meleklerimiz orda bebişlerimizi aynı anda yollamışş...benimki daha 6 haftalıkkk...:18:
aslında önce sizlerle paylaşmalıydım ama acılarınızı düşününce vazgeçmiştim.hata etmişim , Rabbime binlerce şükürler olsun ki ben tekrar hamileyim, sekizinci haftasında berkimin kardeşi...iki gün önce kalp atışlarını duyduk yavrumun,berkimin kalbi durduktan sonra en özendiğim ama en korktuğum sesti küçük dımdımlar şimdi tekrar hayata bağladı beni bu dımdımlar...hata kısmına gelince ekimde anne olacaklarla ve şubat hamileleriyle yazışayım dedim ama herkes kendi mutluluğunda boğulmuş herkes kendi dünyasında,inanın hiç mutluluğuma mutluluk katmadı onlarca insan,onların içinde yabancı hissettim kendimi ve sonra daha iyi anladım sizlerin neden melek anneleri olarak seçildiğinizi...canım ve seçilmiş arkadaşlarım,gururunuzu ya da enaniyetinizi kabartmak için değil teselli olsun diye de değil yazdıklarım ama hepiniz melek annesi olmayı hak eden meleklersiniz ve benim asıl yerim burası...
evett ikimizde aynı zamandaaa ne kadar güzelll
meleklerimiz orda bebişlerimizi aynı anda yollamışş...benimki daha 6 haftalıkkk...:18:
HER İKİNİZİ DE CAN I GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM rABBİM İNŞALLAH ARATMADAN BİZLERDE NASİP EDER
neden olmasınBirgün olacak mı acaba bir bebeğim? Heyecanla girdiğim o hastahaneden elimle bebeğimle çıkabilecek miyim? Kırmızı kurdelalar takabilecek miyim başıma , bebek şerbeti kokacak mı benim de evim. uyurken izleyebilecek miyim bebeğimi?Loğusa dendiği zaman nefret etmeyecek miyim bu kelimeden. Sütüm boşa akmayacak bebeğim içecek mi?Allahım ne acılar yaşıyorum bu nasıl bir imtihan? Emirimin ölümüne bir sebep bulunmadığımdan beri bebeği olan insanlara imrenerek bakıyorum. Ben o hastahaneden nasıl çıkmıştım ya. Ama Emir hiç olmayacak. offf iyi değilim. Allahım bana yardım et. Emir seni çok özledim annem . Çokkkkkkkk
amin canım inşallah...:)
amin canım inşallah...:)
kalbim2010 ve arlatnoyan tabrik ediyorum hamileliklerinizi inşallah bebeklerinizi sağlıkla zamanında kucağınıza alırsınız.
Ben bu aralar çok kötüyüm. Mart geldi hızla ilerliyor ve ayın 18ini de göreceğim. Oğlumun karnımda öldüğünü öğrendiğim tarih. 1 yıl olacak küçüğümün ise 2. ayı. Rabbim zaman dursun günler geçmesin şu lanet 18 leri görmeyeyim. Sanki bir el boğazıma yapışmış da nefes almamı engelliyor gibi.Nasıl yaşanıyor işte böyle yaşıyorum yavrularım sizsiz.
kalbim2010 ve arlatnoyan tabrik ediyorum hamileliklerinizi inşallah bebeklerinizi sağlıkla zamanında kucağınıza alırsınız.
Ben bu aralar çok kötüyüm. Mart geldi hızla ilerliyor ve ayın 18ini de göreceğim. Oğlumun karnımda öldüğünü öğrendiğim tarih. 1 yıl olacak küçüğümün ise 2. ayı. Rabbim zaman dursun günler geçmesin şu lanet 18 leri görmeyeyim. Sanki bir el boğazıma yapışmış da nefes almamı engelliyor gibi.Nasıl yaşanıyor işte böyle yaşıyorum yavrularım sizsiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?