Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

yaşadıklarını ağlayarak okudum..içim parça parça oldu. bende geçen yıl 27 haziranda Toprağımı böyle kaybettim...Mol gebelikten dolayı gebeliği sonlandırmak zorunda kaldılar...Normal doğum şeklinde oldu. bende oğlumu o gün gördüm.2009 yılındada ilk babişimi kaybetmiştim o daha 10 haftalıktı.Ama toprağım 4.5 aylıktı...Senin mektuplarını okudukça o 3 gün tıp fakültesinde doğumhane servisinde yaşadıklarım gözümün önüne geldi....İçim şimdi parça parça oldu...Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..Mutlaka bunlarında bir sabrı var....aslında bende en çok iz bırakan şey ne biliyormusun....Aynı acıyı normal doğum yapanlarla yaşa ve ellerin boş kalsın........Başın sağolsun...Acını yüreğimde paylaşıyorum...Rabbim hepimize nasip etsin anne olmayı....

canıyelri bende geçirmiyorum degil hep agladım ban sen çok mubarek bir insansın senin yerinde olmak için canımı bile veririm diyenler oldu kolaymı 3 şehit yoplladın dedi bugün rüyamda kızımı gördüm emziriyodum eşime dedim ne güzel bebek okaadar güzeldiki ömürüm canım yavrum negüzel kokuyosun dedim acaba benim gördügüm bebek kızımmıydı yaradanmı gösterdi içim acıyo nasıl geçer rabbim bu acı

rabbim sabır versin inan içim acıdı mevlam kalanlara ömür versim annelik demek herşey demek keşke millet ellerindekilerinin kıymetini bilseler ama nerde

amin canım seninde başın sag olsun kardeşim inan çok zor 2 oglumu dogurdum görmedim ama kızım hepsine eş degerdi keşke görmeseydim inan gözlerimi kapatınca geliyo gözümün önüne3 içim yanıyo dursaydı bebegim pazartesi 20 haftalık olucaktı riskli haftaları geçicekti nasılda sevinicektikama olmadı başıma salı günü bişey geldi sizlerle paylaşmak istedim

merhaba canlarım işşallah iyisinizdir beni soracak olursanız aynı bir degişiklik yok salı günü erken kalktım eşime kahvaltı verdim ablam kaç zamandır çagırıyodu oraya gidiyim dedim dışarı çıktık eşim beni metrobüse bıraktı binip gidicektimki bide ne görüyüm metrobüsler bozulmuş şansya kırk yılın başı dışarı çıktım eziyetide cabası bahsızım diyomda inanmıyosunuz bananeyse eşimi aradım durum böyle böyle dedim bana geri dön eve yarın gidersin dedi bende geldim az bekliyim işşallah yollar düzelirde giderim dedim rabbim ne kalabalık mahşey yeri gibiydi vallahi şaştımda kaldımbindim metrobüse gittim ablama neyse ablamın oglu var 18 aylık yavrum beni görünce bir sevindi bana o çok istedigim lafı söyledi ablamda şaştıda kaldı dedi sadece bana der bu lafı şaştımda kaldım dedi bana anne anne anne dedi ablamın gözleri pınar oldu benimkide tabidedim sırf banamı yapıyo yoksa başkasınadamı yapıyo yemin etti fırf sana dedi ondan şaştım kaldım dedi içimden birşeyler koptu her seferinde anne demesi beni maffetti rabbim dedim ne güzel laf anne kelimesi gittigimede pişman oldum sözde kafa dagıtıcazya nerde kafa dagıtıcan aynı şeyler senle geliyo kafanda okadar kuruyosunki bazı şeyleri aman boşverin sizleri üzmeyeyeim ben gene dışarı çıktık pazara gittik bebek arabasını ben sürdüm okadar güzel bir duyguyduki içimden vallahi dedim keşke yigit benim çocugum olsaydı ama onun hem anası hem babası var nasıl olsun bebek arabasında bizim kereta durmadı ablam kızdı çocuk bir yerden aglıyo ablam bir yerden bagırıyo pazarada aldım kucagıma dedim ne olur bagırma bir bebek aglasın benim canım acıyo dedim başladım pazarda aglamaya dedi paşa kendine gel aglama dedim bagırma ozaman dedim aldım kucagıma gezdirdim gıkım bile çıkmadı sonra oglumun uykusu geldi yatırdım arabasına ogluma ciciler aldım içimdfende iadar güzel bir kıyafet vardıki ömürüme asmışlardı dedim içimden kızım keşka dursaydında anacın alsaydı sana içinde kim bilir ne güzel olurdun dedim ama olmadı eve geldik oglumu yıkadım altını açtım onu doyurdum oyunlar oynadım vallahi ablamı bile aramadı normalde oglan anacı kerata ama beni bulunca unutur ablamı çok sevdigimi anladı galiba okadar zaman görmedi beni unutmamış beni 1 gece kaldım dün ilkindede geldim ablamla konuşuyorum başladım aglamaya dedim keşke gelmeseydim senide üzdüm dedim aglayıp duruyorum susuyorum dediki bana kendini hiç sıkma aglayabildigin kadar agla bende bir aglama varmış ama nasıl görseniz yüreginiz dayanmaz dedim abla eşim derdiki kızımın canı bugün ne istiyo kızımın ilaçlartı bittimi hep derdi karnımı okşardı öperdi onlar aklıma geldikçe kahroluyorum dedim çok agladık birlikte bebegim öldü dedim öldügüne üzüldüm ama bir taraftanda ya babası duyarsa ben ne yaparım dedim hep eşimi düşündüm dedim eşim çok kötü 3 gebelik geçirdim tamamda 2 oglumu ögrendik sevindi ama kıza daha bir sevindi hele bir lafı var hiç unutmuyorum pazar dogum ettimya cuma pazara gitmişti orda bebek kıyafetleri satılıyo dediki kızıma annesi bişey beyendim onu alıcam dedi dedim belkimö erkektir bak belli degil daha dedim yokkk dedi benim kızım olucak dedi geldi yanıma karnımı okjadı hadi bebegim annem ve baban seni 4 gözle bekliyolar sakın erken geliyğim deme yüregi,mizi yakma dedi aklımdan çıkmıyo o lafı içim acıyo herseferinde eşimin yüzüne bakıncaablam dedi üzülme takdir dedi sakın isyan etme vardır bundad bir hayır dedi bende aman ne üzülücem iyi oldu yatıyodum hep iş güç dışarı çıkmıyodum bide dogsaydı onun gazı uykusu hastalıgıylamı ugraşıcaktım ayagıma bag olucaktı boşver dedim onumu düşünücem dedim ablamda suratıma bakla söle dedi agzın diyo acaba kalbinde diyomu dedi yüzüne baktım ama diyemedim kendimi kandırıyorum ben ya dedim çok kötü bir gün geçirdim aglamaktan başıma agrılar girdi ne yaptıysam bu içimin acısı geçmiyo oglum uyandı eve gelicem başşladı arkamdan aglamaya kıyamadım ablam kızdı bagırdı susu diye dedim bagırma çocuga ben o çocuk için neler yaptım biliyosunmu sen dedim ölüyorum bebek diye dedim senin yaptıgına bak dedim başladım aglamaya üzüldü tamam dedi bagırmıcam dedi susu yiyosa sustursun çok kötü oldun bir bebek aglasın biri bagırsın nedense çok aglıyorum içim acıyo nedense oglum başladı anne demeye bende kıyamadım birdahaki uyku saatini beklşedim mecburen ama çok istedim benim olsun ayrılasım bile gelmedi ben ablamın oglunu bu kadar seviyorum kim bilir kendi yavrumu nasıl severdim olmadı olamadı malesef okadar yatmama herşeye dikkat etmeme ragmen olmadı sebebi rabbimdende biliyorumda neden oldu demedende kendimi alamıyorum inanın

canım ne kadar acını yürekten paylaşıyorum ve anlıyorum seni...Ama ne olur umudunu kaybetme.Yaradan sanada nasip edecek merak etme........Dualarım bütün yüreği yanık annelerle.....ama umudumuzu ve inancımızı hiç kaybetmeyelimmm

Okudum canım yaşadıklarını.

içim yandı yandıı yandıı.

belki biliyorsundur bnm hikayemi. neyse..

bak bizler birlik olduk, birimiz diğerini sahiplendi.

fırsat vermemeye çalışıyoruz kötü şeyler düşünmemize ve üzülmemize.

chnb ve senın tanıdığn başka arkadaşlar da bzımle.

dua edıyoruz, ekip halinde tefriciyeler çekiyoruz, isimlerimiz var karışık olarak hepimiizde.o isimlerle öyle çok dua ediliyor ki gün içinde.

gel canım aramıza. yüreği yangın yerı olan bizleri yine bizler serinletebiliyoruz sadece Allahın izniyle.

selamlar.Allah sabrını arttırsın, en yakın zamanda tüm olumsuzluklardan uzak bebeğini kucağına versin. amin hepimiz için.

çok özledim seni ömer çınar'ım..oğlum yokluğun çok zor.gittiğine kendimi alıştırdım sanıyordum ama öle bi an oluyo ki birden göz pınarlarımdan dökülüyo yaşlar.sonra birden koca bi ateş cayır cayır yanmaya başlıyo içimde ve nefesim kesiliyo bir an derin derin nefes alıyorum ama ne çare yangınım daha da büyüyo..bi süre sonra normale dönüp kendime geldiğimde sanki seni unutuyo gibi oluyorum..ama öyle değil oğlum hep aklımdasın,hep canımdasın..artık hamile kadınlara bakamıyorum görmeye dayanamıyorum..hele bebek gördüm mü içten içe ölüyorum sanki..birden seni hissdiyorum ömerim..bende anneyim benim de oğlum var diyorum..o an kendimi öyle güzel avutuyorum ki sanki arkama baksam seni görecekmişim gibi canım oğlum..sen cennette çok mutlusun biliyorum..ama ben yine de seni çok özlüyorum..benim aşkım oğlum.babanda seni öyle çok özledi kiiii bunu anlatamıycam oda içten içe çok özlüyo seni onun da bazen dökülüveriyor gözlerinden sicim gibi yaşlar..seni çok seviyoruz bitanem..hep aklımızda hep kalbimizde hep canımızdasın..benim küçük meleğim gittiğin o yerlerde daima mutlu ol annecim.dualarım senin için..

anneciğinin rüyalarını süslesen çok mu? günlerce gecelerce yanıyorum hasretinle bir kaç saniye dahi görünsen bana; sarsam, okşasam ,koklasam seni bu kadar zor mu? gerçi sen de haklısın etrafında melekler, peygamberler var,onların kucakları dururken bana ne hacet,ama gel kurban olayım,yangınım,gönül sızım gel de sonsuz yaşamından bir an ikram et...cüssesi küçük, hasreti, derdi dağlardan büyük yavrum ne zormuş melek annesi olmak....

uyudum, uyandım ve yine yoksun, seni göremedim bebeğim...ama olsun sonsuz bir alem bekliyor bizi hasret gidermek için,zaten imtihan dünyasındayım.sabır biiznillah sabır....sitem yok ,isyan yok sadece sabır...vadedilenler yanında bir rüya ne ki ,ne küçük şeylere talip annen...hem benim gördüğüm bir rüya var o da sensizlik,ve sura üflendiği gün hakikate uyandığında annen inşallah yanında olacaksın tüm sevdikleriyle...

Son düzenleme:
Oğlum...... dayanamıyorum canım oğlum yokluğuna. Bir şeylerle oyalanıyorum daha doğrusu oyalandığımı sanıyorum ama olmuyor. Hep aklımdasın hep benimlesin. Baban pek duygularını açmıyor biliyorsun yeğeni Deniz de seninle birlikte artık. Bu kadar yokluk bize çok ağır geldi elimizden hiçbir şey gelmiyor. Her gece sana uyuyorum meleğim bu gece yanıma gelecek diyorum ama..... boşuna o kadar güzelliğin içinde anneciğin aklına gelmez ki.. Olsun yavrum olsun bitanem sen gelmesen de hiç gelmesen de ben seni bekleyeceğim. Şimdi iki yaşında olacaktın oğlum. Seninle parklara bahçelere gidecektik. Yürümeni ilk sözlerini anlatıp duracaktım. Tatilde anneannenlere babaannenlere gidecektik. Olmadı yavrum .
Küçüğüm abinin acısını seninle saracaktım. Doğumuna günler kalmış olacaktı. Doğum iznini kullanacaktım çantamı hazırlayacaktım elim ayağım şişecek kıyafetlerim olmayacaktı. Ben her şeyden geçmiştim iğneleri bile büyük bir hevesle yapıyordum. Bebeğime kan can oluyor diyordum. İğneler dolapta kaldı ve sen de abinin yanına gittin. Seni de bıkıp usanmadan neyi beklediğimi bilmeden bekliyorum. Siz abinle sarılın yavrum birbirinize ben Allah izin verdikçe her şeye dayanırım. Siz iyisiniz benim size veremeyeceğim binlerce nimet önünüzde ne diyeyim ne isteyeyim???? Rabbim sabır ver dayanma gücü ver beni bütün melek annelerini isyana düşmekten koru ve yavrularımıza kavuştur.
Daha geçenlerde bir arkadaşımla konuşmuştum yine sizden bahsettim. O daha yedi aylık evli. Ama evlat hasretiyle yanıp tutuşuyor. Aşılma rahim filmleri her şeyi yaptırmış. Az önce öğrendim bebek bekliyormuş. Yine okulda bir arkadaşımın kızı var. Kilo vermeliyim ikincisini düşünüyorum demişti şimdi yine hamile. Rabbim bebeklerini kucaklarına almayı almayı nasip etsin. Biliyor musun hiç etmemişim okulda bir tek anneniz kaldı kucağı boş. Kiminin iki kimnin üç tane var. Siz ordasınız ben burda olmuyor yavrum. Çoğu zman kendimi başkalrının çocularını hamileliklerini anlatırken bulıyorum hep böyle mi olacak Allah'ım????????????

dualarında benide unutma...yağmurumda gelmez oldu...darıldımı acaba diyorum....ben onu çokkk özledim...her gece yalvarıyorum allahıma...bu gece 5 dakika olsa görsem diye....rabbim sabır versin hepimize...
bu ayın 17 sinde 3ünü doldurdu kızım ama ne o benim yanımda..nede ben onun.....

Anneni bağışla oğlum. Hep üzüldüğümü sensiz yapamadığımı söylüyorum. İşte artık günleri, ayları, yılları birbirine karıştırmaya başladım. Sen daha çok küçüksün bebeğim. Bir yaşına girdin ben ise senden uzakta olmanın hasretiyle seni iki diye düşündüm. Affet anneciğim

ARLATNOYAN Canım benim biz çocuklarımızı kucağımıza almadan kokusunu duymadan bu kadar üzülüyoruz. Sen ne güzel büyütmüşsün. Üzüntün tahmin bile edilemez. Allah sabır versin, bebeğine kızının kokusunu versin ablasının sevgisini de kardeşine ver. Elimizden hiçbir şey gelmiyor KADER

evet ..haklısın kader....biliyorumki onları hiç unutmayacağız ve aldığımız her nefes onlarla olacak...çokkk özlüyorummm..tarifi imkansız belki ama biliyorumki rabbim verdiği sözü tutacak ve bizleri cennette sonsuza dek yavrularımızla birlikte yaşatacak inşallah...

canım benim allah sabır versin senin yazını okuduktan sonra inan 2 adım yerde olsa bebeğimi oto koltuğundan ayırmıyorum o kadar çok etkilendim o kadar üzüldüm ki Allah yarımcın olsun meleğine cennette kavuşursun inş.

acın ensemde boğazıma binmeye hazır sinsi bir düşman gibi...ya en umulmadık anda parmaklarını boğazımda hissediyorum ya da korkusunu yüreğimde...bu ay doğduğun ve öldüğün ay...ciğerlerim alev alev bebeğim aay aay aay ay....

evet o makinelerle süt sagmak posetlere doldurmak yogun bakıma bırakmak cok zor cok o süt her aktıkca vefatından sonra her sagıp döktükce ona yetiştiremedigim her paketi attıkca içim acıyooo

allahım sabırlar versin sizlerede bizlerede

allahım sabrınızı artırsın:9

ne güzel sizde atlatmıssınız bu sıkıntıları son mesajlarınıza baktımda :9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…