- Konu Sahibi MelegimveAskim
-
okuduklarımdan çok etkileniyorum yazdıklarınız içimi acıtıyo .ağlamamak için zor tutuyorum kendimi okurken ... allahım size sabırlar versin .. allah size en kısa zamanda kaybettiğiniz meleklerinizin yerine melekler yollarda onlarla acınızı hafifletirsiniz insallah ..
bazen ınsan ıcınden feryat edesı gelıyr neden ben dıye neden acı cekıyorum bebegımı kucagıma alamadım dıye başka annelerı gordukce ımrenırsın neden hep neden dıye ama herse ıstedıgımız gıbı olsa hersey basıt olucaktı bız zorluklada olsa anne olucaz hep rabbımızde dıleyım ona sıgınalım yeter belkı bızde olan bazı seylerıde anne olunlar elde etmek ıstıyor boyle dusunelım tabıkı acımızı hıcbırsey dındıremez bebeklerımızı ne zorluklar ıcınde kaybettık bunu sadece yasayanlar bılır ama yapıcak bısey yok sukretmelıyız yınede cennette meyvalarımız onlar bızım bız degerlı annelerız bunu unutmayalım.....hıı tek duamda benım sudur bıran once ogluma bır kardes bunu yanlız mevlamda dılerım bıze ondan baska yardım eden olmaz......
canım oğullarım en sevgililerim en masumlarım her gün yatağa yattığımda neden ben burada sıcak yatağımdayım neden siz kara topraklardasınız diye soruyorum. Neden neden neden ... Ve aradan bunca zaman geçmesine rağmen acım bir an bile dinmedi. Ben de geleceğim bir gün yanınıza. Ve öyle büyük bir hasretle kavuşacağız ki bir daha ayrılmamak üzere. Siz benim herşeyimsiniz. Hiçkimse hiçbirşey yerinizi almadı alamaz da...
dualarında benide unutma...yağmurumda gelmez oldu...darıldımı acaba diyorum....ben onu çokkk özledim...her gece yalvarıyorum allahıma...bu gece 5 dakika olsa görsem diye....rabbim sabır versin hepimize...
Eki Görüntüle 212948 bu ayın 17 sinde 3ünü doldurdu kızım ama ne o benim yanımda..nede ben onun.....
dualarında benide unutma...yağmurumda gelmez oldu...darıldımı acaba diyorum....ben onu çokkk özledim...her gece yalvarıyorum allahıma...bu gece 5 dakika olsa görsem diye....rabbim sabır versin hepimize...
Eki Görüntüle 212948 bu ayın 17 sinde 3ünü doldurdu kızım ama ne o benim yanımda..nede ben onun.....
senin kuzun da mi gitti keypad
Her mutlu anımda hep içimde biyer sızlar durur.
.[/SIZE][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?