Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

amiiiiiin: allahım kazananlardan etsin inş

allahım senden gelene şükürler olsun

yaoma canım kendinede evlatlarınada eziyet çektirme bol bol dua et neden demek isyandır dememeye calıs acılarımız aynı hayatım ama bilki onlar bizim yanımızdan daha rahat bu dünya geçeci asıl ebediyette kazanırsak elimizden tutacaklar allahtan sabır iste

allahım tek dileğimiz tek tesellimiz sabır dilemek evlatlarımız sana emanet rabbim

allahım içim parçalandı

çok özledim annem seni ben...oğlum ömer'im koca çınar'ım...gel yawrum gel rüyalarıma..çok mu sevdin gittiğin yerleri annecim..ben hep seni görürüm umuduyla sürekli uykulardayım..benim yakışıklı oğlum ağlatma beni,bazen ara sıra da olsa gel anneciğinin rüyalarına..senin olmadığın her saniye yanıyorum zaten..bir kere olsun bu ateşin ortasında nefes almak istiyorum..çok özledim seni,o güzel yüzünü..herşeyim benim,aşkım oğluum..

canım yavrum seni kaybedeli 9 ay oldu şimdi doğsaydın 2 aylık olucaktın kısmet olmadı kavuşmak seni sarmk seni çok özledim. Ablacığında sanki seni unuttu mu acaba artık karnımı sevmiyor kardeşim demiyor ben çok üzülüyorum güzel oğlum 4. ayımız bitmişti. riskli dönemleri atlattık derken sen yüreğimden vurdun..... Allah'ın takdiri ona sığınmak ve sabır dilemekten başka bir şey gelmiyor elimden

Siz kıymetli cennetlik melek anneleri sizleri ne kadar tanımasamda yüreğinizdeki acıların inanın hepsini anlayabiliyorum.
Hepinize sabır diliyorum. Artık hamile kalmaya korkuyorum kızıma sarılıyorum sürekli onu kokladıkça acaba oğlum da kızım gibi kokarmıydı diyorum. Seni çok özlüyorum güzel cennet kokulu yavrum anacığın seni hiç unutmuyor.... hergün aklımdan geçiyorsun ve yüreğim yanıyor çok acıyor çok özledim oğlum canım benim...

Artık yazamıyorum herkese büyük sabırlar diliyorum.....

Allah bir daha yaşatmasın çok zormuş................

4,5 ay oldu benden gideli yavrum oğlum...gül yüzlüm...şuan çok kötüyüm annecim.1-2 aydır acını unutmak için başka şeylerle meşgul oldum az çok hafifledi acın amabirkaç gündür öyle bi derinden hissediyorum ki seni..belki gitmeseydin bu hafta kollarımda olacaktın...ama yoksun koskoca bir boşluk oldu senden sonra hayatımda ne kadar çabalasamda dolmayacak biliyorum...baban senin mezarını yaptırdı geçen hafta yanına geldiğimde mezarını arıyordum ben çok istiyordum yaptırmayı ama baban bana söylemeden yaptırmış meğersem .senin mezarın olduğunu anlamadım..sonra görünce birden yıkıldım aslında ne zormuş dünyada bi yer yapamadan bir mezar yaptırmak yavrum sana...biliyorum orda daha mutlusun...ama annen seni çok özlüyo kuzucuğum...çok özllüyooorum seni. gözlerimde ki değil yüreğimdeki akmayan gözyaşım oldun...

Balim bak yanindaki kardeslerin anneleri neler yapmislar burda. ben yeni gordum annecim. meger ne cok yuregi yanan, bogazinda (hani su tam yutkunulan yer var ya, hah orda iste annecim) soludugu hava mi desem ne desem biseyler dugum dugum olan, sizlerin ozlemiyle burnunun diregi sizlayan (gercekten sizliyo annecim burnunun kemigi war ya ora ciiiiz ediyo abdulkadirim) kalbindeki yangini hafifletmeye calisan anneler warmis cigerim. Cicecim,erik gozlum, mis kokulum sen gozlerini kapatali 7ay oldu annem.2bucuk yasinda olcaktin kuzum bugun seninle dogan cocuklari gordum, annelerinin ellerini tutmus geziyorlardi. sen simdi enguzel yerlerdesindir. biraz once resimlerine ninnini soyledim agladim agladim agladim tovbeestafurullah cektim kalktim kurAn okudum annem. sonra burayi buldum cennetteki meleklerimiz diyince anladim buranin sen ve ben gibilerin yeri oldugunu. ama kimsenin mektubunu okuyamadim annem dayanamiyorum cigerim simdi de yazamiyorum daha fazla. yazdikca agliyorum agliyorum. simdi opüyorum seni annecim sarilip, agzini, burnunu, ceneni, gidigini,ipek sacini, tek tek parmaklarini, her yerini opüyorum belki uyuyunca gorusuruz annecim. her ama heeeeeer gece seni gormek umuduyla daliyorum uykuma... seni cok seviyorum can kadirim benim.

Ahh canım ahhhhh....ne diyeyim...acın yeni sayılır...zamanla hafifliyecek ama o zaman nasıl geçiyor...keşke bir ilaç olsada uyuyup geçtiğinde

uyanılsa...
.

Canım benim...günahsızım...gittiği yerde mutlu olsun...

Senin durumunu çok iyi biliyorum...biran önce kendini toparlamalısın...

Hatta...en yakın zamanda...yeni bebek için toparlamalısın...

Bana da...derlerdi...daha ne bebelerin olur diye...çok ama çok kızardım...ruhsuz! insanlar diye...

İnan bana başka çaresi yok bu acının...gidenin yerini tutar mı hiç diyorsun...ama tutmasa da hafifliyor..

HİÇ VAKİT GEÇİRME CANIM...hamilelik bile yardımcı oluyor...
.

evet siz ne anlarsiniz kalpsizler diyorum. allahim ne zaman yazdiysa artik o bilir ne desem bos
yasadiklari cektikleri her saniyesiyle gozumun onunde yazsam yazmaktan anlatsam anlatmaktan yoruluyorum ama ne kafaymis o iy dayaniyo walla de mi dayanamadigi yerde takviye destek........ sen ? Senin yavrun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…