Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

Benimde yavrum 7 aylıktı...1 gecede gitti...yıllardır hep kendimi suçladım...kahroldum...benim yavrum ihmalden gitti...bu öyle bir azap ki anlatamam...

Arkadaşım acını inan paylaşıyorum ve sabırlar diliyorum. Ama elden gelen birşey yok maaalesef. Herşeyin bir sebebi var bazen neden böyle oluyor verip sonra da alıyor diyorum bu bebişleri. Neler düşünüyorum neler bir bilseniz.Ama gene Allah'a sığınıyorum ondan sabır diliyorum o zaman biraz yüreğime su serpiliyor.
Cennet kokulu meleklerimize kavuşacağız mutlaka bunu düşününce bile huzur buluyorum o tarafta onlarla sonsuza dek kalacağız inşallah
Senin başka bebeğin varmı arkadaşım can yoldaşım diyebilirmiyim karşımda olsanız sanki hepinize sarılırmışım gibi geliyor. Sanki bir tek siz beni anlarmışsınız gibi geliyor bu durumu yaşamayan insanlara şaşkınlıkla bakarak beni siz nasıl anlarsınız diiyorum o benim meleğimdi diyorum canım oğlum seni çok özledim annem annen seni hiç unutmuyor seninle kavuşacağım günün hayali ile yaşıyorum artık ölüm beni korkutmuyor biliyorum ki orda bekleyen meleğim var benim ........

ben de 36 haftalıkken kaybettim kızımı. 14.haziran salı günü sezeryanla doğuma girecekken, 12.haziran pazar günü gitti meleğim. sonra normal doğumla doğurdum prensesimi. ben de bakamadım doğduğunda. ama hasta bakıcı diyorki çooook güzel di kızın.
Allah hepimize sabırlar versin. dayanma gücü versin.

başın saolsun canım.allah sabır ve dayanma gücü versin bilirim çok zor..şuan senin yazdıklarını okurken kendi yaşadıklarım geldi gözümün önüne bir an..inşallah daha nice sağlıklı bebekler doğuracaksın ve kucağına alıp seveceksin..Rabbim inşallah bizlerin gözyaşlarımızı ve evlat hasretlerimizi görecek ve birgün bizleri sevindirecek..

Teşekkürler cemocan. Allahım bu sabrılarımızın karşılığını versin inşallah. Allah hepimize hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza almamızı nasip etsin. bir daha aynı acıyı yaşatmasın.

Çok üzüldüm kalimero. çnk nasıl bir durumda olduğunu tahmin edebiliyorum. Kendine ve düşüncelerine dikkat et olur mu. çok zor bir durumla karşı karşıyasın. inşallah isyansız atlatırsın. bir damla dünyanın imtihanıymış bunlar da.. gerçek bir meleğin annesisin artık.

sanırım beklenmeyen bir kayıptı.. o daha bir zorluyor insanın beynini ve kalbini..

ne diyeyim ki.. hepsini fazlasıyla yaşadım.. 2 kere yaşadım... iyi olmak zordur, umarım iyisindir.

Allahım bir an önce sevinçlerle kapatsın yaşadıklarının üzerini inşallah. hepimizin.

Beraat gecesinde o yılki doğumlar, ölümler vs belirlenirmiş.

Geçen yıl çocuklarımızın ölümleri yazılmış.

Bu yıl da sağlıklı, hayırlı, her şeyiyle sağlam, tüm olumsuzluklardan uzak halimizle, uzun ömürlü bebeklerimizin doğumları yazılmış olsun Allahım noolurrr...

ceyda_1984; chnb; melekannesi67; ghisem; ozlem378; htpinar; esmeray03; burcuerdem; haticesu; n__a__z; derman; davraz32;

ukomut; map; madeofhonor;

yesimmm33; swanson; fulya41; lifos; zerdal; sinannuray; hulyabaskurt; nehirinannesi; enny; toprakesra; pasagulsah; gulse84;

gurbetguzeli; malatya44_ayse; horizon; eklektik; BURCUtgrt; tuncayezgi; DEFNOSUM; tuana2010; maytap; 2009Papatya; 28mavi; keypad; Kalimero; taramtaram; abdulkadirim; cemocan; kalbim2010; oranje; minikkalp; arlatnoyan; muru; pasam3405; NKOB ve tümmmm melek anneleri için AMİNNNNNNNNNNNNN

Son düzenleme:
canım yavrularım canımın parçaları kızlarımmm canlarıım anneemmm...
çok özledim sizleri çoook....
şuan benimle kollarımda yanımda olmanız için neler wermezdim neleeer.......allahıın sana isyan etmiyorum herzmn hamdediyorum ama bn bebeklerimi çok özlediim yine kötü bi andayım elimde değil dayanamıyorum ((

allahım sen güç wer kuwet wer dayanma gücü wer.....

Çok özledim oğlumu. elimi uzatmak ve tutmak istiyorum. ama yok. yok yok yok. elim boş. içi boş sımsıkı bir yumruk kalıyor elim...

Sonra diyorum ki kızımı ihmal ediyorum, o üzülecek annem bni unuttu diye. bir yangın başlıyor aniden, kızım kızım diye kavurup duruyor içimi...

güzelller güzeli melek yağmurum....yanındaydım...toprağına dokundumm başında dualar ettim.....mezarın yapıldı..içim acısada çiçekler diktik babanla..ablan geçen yaz yüzdüğünün denizden getirdiği taşları dizdi....ahh bebeğimm...berat gecesi geldin rüyama sevindirdinn...bi gün gelcekkk tümm melek anneleri...kavuşacak melekleriyle ellerinizi tuttuğumuzda rabbim izin verirse bir daha hiçç ayrılmayacağız.....

artık senin için söyleyebileceğim tek bir cümlem var canım oğlum : 'seni çok ama çok özlüyorum '

inanın yaşadıklarınız çok zor allaah kimseye evlat acısı yaşatmasın size de desem az fayda etmez biliorum ne güzel sizeki sizi karşılıcak melekleriniz olucak o gün sizin düğününüz olucak nur içinde yatsınlar..hepinizin başı sağolsun

Amin... Allah bu duamızı kabul eder inşallah... hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip eder. Allahım bir daha yaşatmasın aynı acıyı

Amin... Allah bu duamızı kabul eder inşallah... hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip eder. Allahım bir daha yaşatmasın aynı acıyı

Geçen yıl bu şekilde dua ediyordum, aynısını sonraki yıl daha ağır şekliyle yaşadım. ((((((

Canım yanıyor yanıyor yanıyor. Rabbime hamdolsun. Tesellilerimi unutmamaya, isyan etmemeye çalışıyorum.

Allahım gücümüze güç katsın, beklediğimiz sevinçlermizi ennn güzel en iyi şekliyle hyrlısıyla versin inşallah..

Son düzenleme:
18 Temmuz 2011 gittiğin gün
Eymen abi olacaktı ben ikinci defa anne ve baban ikinci defa baba olacaktı eğer gelseydin...
Hazırlıksızdık ama sevgi dolu bir bekleyişin içine girivermiştik hemen...

Kahverengi lekeler gördüm korktum nasıl olur dedim...
Ama olurmuş Rabbim hem verir hem vermeden sınarmış insanı...

Kendimce saklamak istedim seni kürtaj olmak istemedim
ağrıları sancıları kanamaları çektim
sen ise kendince gittin cennetine...

ellerimdeki kan kokusu geçer mi miniğim
kalbinin atışını gördüm öyle durgundun
-kulaklarımdan hiç gitmeyecek o ses- belli ki mücadele etmekten yorumuştun...
cennet kokunu içime çekemeyecektim
sen cennetine gidecektin
hissettim bunu ve gittin bu da bir imtihandır deyip sabr ettim...
seni çok sevdim ve hep seveceğim miniğim...

ne acıymış öğrendim
ki evladın ne demek olduğunu bildiğim halde evlat sevgisini tattığım halde
en büyük acının evlat acısı olduğunu öğrendim...

Rabbim tüm evlat acısı çekenlere sabır versin... Gönüllerinin muradını versin inşaallah...

ölümünün üzerinden kocca bir yıl ve dört gün geçti...oysa ne kadar taze acın ve annen bu süre içerisinde kaç farklı ölüm tattı bilemezsin...derdimi büyütmekten,sabrımı tüketmekten Rabbime sığınırım;...fotoğrafların video görüntülerin ve minik kabrin olmasa yaşadıklarım rüyaydı sanacaktım ama sen de acın da gerçek bebeğim ve ben seni inanılmaz özledim...

06.07.2011 de seni kaybettim.....doktorun endiseli bakislari arasinda yok KALBI DURMUS demesi doktorun BILE GÖZLERININ YASARDIGI basin sagolsun demesiyle derin sessizligi hickiriklarimla bozdugumu hatirliyorum....teyzen bile meraklanmis gelmisti seni görecekti gizli gizli agladi pencerenden disari bakti gözyaslarini sildi...abin ise bu konusmalara anlam veremedi..... ne oluyor anne dedi dedim kardesin cennete gitti BU NE DEMEK SIMDI DEMEKLE YETINDI....
Ablan kurstan geldi el cantami getirdi anne hadi bebegin resimlerini göster... dedim yok cekmedi... diyemedim kardesinin kalbi durmus....israr etti yoksa dedi birseymi oldu... dedim kardesin cennete gitti ....hickiriklara boguldu neden neden diye ..bak dedim kardesin mesaj yolladi kardeslerim üzülmesin... ben cennette onlari bekleyecegim ...onlar aglarsa bende burada aglar üzülürüm..zor teselli ettim ablani cünkü senin gelecegin günü iple cekiyordu biberonlarini bile almistiii....cok sukurki ebedi degildi bu ayrilik bir gün elbet kavusacagim bebegim sana..... belki yagiz bir delikanli olarak karsilayacaksin beni yada cok guzel bir kiz olarak seni hasretle bekleyecegim bebegim.... o gün elbet gelecek kokuna doysun annen yavrum cennetteki gülümsüm sen benim bitanem günahsizim benim.... biliyormusun senin adina cok cok mutluyum sen sorgusuz sualsiz cennettesin hz. ibrahim ve hz. sarenin kollarinda buyuyeceksin ne guzel ne guzel seni cok cok öpüyor ve kokluyorum bir gün rüyamada gel emi seni seven annen gülüm.....

allah sabrimizi artirsin dayananma gucu wersin bize

kalbim2010 topiği okuyorsun, yazdığımı şimdi okurmusun bilmem ama, nasılsın? kafan, ruhun, vücudun nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…