- Konu Sahibi MelegimveAskim
-
- #1.141
canım benım allah sabır versın çoook ama çok üzüldüm gözlerım dolarak okudummm..
benim meleğim karnımda şuan:)yaşamayacağını söyledi dr lar.daha öncede meleklerimi uğurlamıştım.gerçekten durumum çok farklı.almak istediler ama ben onu taşıyacağım son ana kadar taşımak istedimonun minik minik hareketleri bana anlatamadığım bir şeyler katıyor.çok mutlu ediyor.düşünüyorum bebeğinin en ufak bir hareketine bu kadar sevinen başka bir hamile varmıdır.?onu çok seviyorum.biliyorum sayılı gün çabuk geçer.o yüzden her hareketini YARADAN RABBİME kurban olarak geçiriyorum.kaç anneye nasip olur kikarnında bile bile cennete yolcu taşımak.cennet yolcusunu misafir etmek.o benim misafirim,ama böle misafir görülmemiş.candan,ciğerden bir parça:)misafirimi çok iyi ağırlamaya çalışıyorum.çünkü biliyorum ki inşallah o da beni gittiği yerde misafir hatta ev sahibi edecek inşallahhhh.ama böle bir misafir hayatta meleklerimden başka olmaz sanırım.insan misafirini bu kadar çok sever de ,misafirin gideceği ev sahibini bu kadar üzer hüzünlendirir mi?hareketlerini az biraz hissetmesem çok üzülüyorum bitti mi yoksa misafirliğin gidiyor musun diyorum (((ama sonra hissedip şükrediyorum.
RABBİMİN verdiklerine de vermediklerinede hamd olsun inşallah.
Yeter artık olumlu konuşmak ıstemıyorum hıç bırsey olmamış gıbı davranmaktan hafıfe alanların yanında bende alıştım bu duruma numarası ypmaktan bıktım
ne kadar derlerse desinler acımı paylaşıyoruzda deseler hiçde öyle degıl kimse benim yandıgım gıbı yanmıyor
kimsenin yüreginin benimkı gibi bir kancanın ununda asılı oldugunuda sanmıyorum
ben küçük bebegimi kızımı deliler gıbı özledım görmedim ama bende hissettım her anını yaşadım bende anne oldum neden bukadar zor bunu anlamak
hiç görmedım dıye emzırmedım dıye anne degıl mıyım şimdi ben
pekı o zamn neden ölesiye canım yanıyor
neden bu kadar özlüyorum
neden aklımdan cıkmıyor
bana bunu acıklasınlar bende susayım aglamayıp özlemekten o zman vazgeceyım varmı bunun cevabı
ısyanım tövbe haşa rabbıme degıl
yaramı küçük görüp hemen kabuk baglamasını isteyenlere
ben kızımı melegımı şevval imi cok özledım onu sevmekten vazgecmeyecegım ne derlerse ne beklerse beklesınler
bu boyle
sadece bunları burda bagırırcasına yazmak bıle ıyı gelıyor ınsana
rabbım hayırlı ömürlü saglıklı evlatlar versın hepımıze aminnn...
ANNESİN tabi BU İNKAR EDİLEMEZ birde ben yazayım sana 11 aylık kızımı kaybettiğimde yaşadıklarımı belki teselli olur sana evet kızım bebeğim kokusu hala içinde olan hala göğüslerimin süt aktığı ama emdirecek bir kızımın olamadığı günler kızım öldü 26 haziran 2012 her önüne gelenin tek dediği bir daha yaparsın gençsin oysaki daha giydiremediğim kıyafetleri koskoca hazırladığım odası büyük özlemi ve acısı kaldı ama insanlar ne diyor yine doğurusun sanki doğuracağım kızım olacakmış gibi kimse bilmez ne yaşadığını ayakta duurp gülümsemeni isterler birde şunun şununda bebekleri bebeği ölmüş diye avutmaya çalışanlar en yakınların bile ihtiyac duyduğunda yokturlar yanında bi başına kalırsın acın evin ve sen ha dahası kızım öleli bir ay olduktan sonra düğün yapan teyzem kızım öleli 10 gün olmadan tatile çıkan abla kızım öleli 5 gün olduktansonra evine dönen anne sonra zaman geçer en yakınlarınla bir araya gelirsin konuşursun ağzından kaçar dersin aslında yanında olmanı bekledim diye cevap benimde kendimi toparlamaya ihtiyacım vardı derler inanmış gibi yapar ama hiç affedemezsin evet ben kızı öldükten sonra herkez tarafından terkedilen bir cennet kuşu annesiyim KİMSE ACISI OLANA YAKLAŞMAK İSTEMEZ BEN BUNU ANLADIM KIZIM GİTTİ BANA BİR CENNET KAPISI AÇTI VE ÇOKKK SEY ÖĞRETTİ ATEŞ SADECE VE SADECE DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR KİMSENİN İÇİ SENİN KADAR YANMAZ KAVRULMAZ KİMSENİN AKLI SENİN GİBİ DELİRMEMEK İÇİN ÇABA GÖSTERMEZ ACI KAYBEDENİNDİR.......................
bir süre önce bunu yazmışım(((((sayılı gün çabuk geçer demişim.evet gerçekten beklemediğim kadar çabuk geçti.bebebğimi erken doğumla uçtu gitti.kadir gecesinde::::: sancım vardı .sonra dua ederken bir hareket bir hareket.hemen dokundum dakikaleca izledim.meğer vedalaşmışız.dr a gttğmde kalbi atıyordu.yüzünü gördüm çokkkk güzeldi.çokkkk şirindi doğduktan sonrada 1 saat yaşamış ve kalbi dayanamamış benden ayrılmaya uçmuşşşşş gitmişşş.14 gün oldu sen yoksun.hala göbeğimde bi hareketlenme olsa sen die gidiyor elim ama boşşşşşş.RABBİM ne olur bu son olsun....
off off of ağlayarak okudum, kimsenin anlamasını beklemeyin anlamıyorlar, benim iki kızım varama 3 de kaybettiğim yavrum hele bu sonuncusu 28 Ağustos dadoğacaktı bu gün 3 günlük bir bebişim olacaktı, ağlıyorum 5 ay oldu kaybedeli kimse anlamıyor bırakın eli, yanımızdakiler bile anlamıyor , öyle hayata küskün, yorgunum ki bebeğimin öldüğünü bilmeyen bir arkadaş bana neden gözlerin öyle fersiz bakıyor hastamısın dedi ;'( yok dedim sonra duymuş aradı beni üzüldüm ya kusura bakma dedi ne diyim ki üzülme ya bak millet genç yaşta kaybediyorum evlatlarını biliyorum, o onun acısı buda benim, hayallerim gitti, ümitlerim gitti, elimi karnıma koyduumdaki kıpırdamalar gitti, bebişimi aldıktan sonra bir kaç gün karnımdaki haraketlenmeler gitmedi gece aniden uyanıp almadılar ki onu diyordum ama nafileydi offf ağlamaktan yazamiycam belki bir gün kendime gelince bay
allah sabrını versın anne olmak böyle birsey ne dıye bılırımkı rabbım meleklerımızı ahırette kucagımıza versın ınş.
çok zor çok dayan rabbım arkasından sabrınıda verıyor benım kızım gıdelı ayın 19 da 6ay olacak gecen dr. gıttım beklemene gerek yok 2ay ılaç tedavısı sonra hamıle kalabılırsın dedı sankı o anda kızı mı kucagıma verdıler mutlulugu kızım gıdelı sadece o an yüregimin dolusu hıssettım ondan önce hersey yarım hersey burukdu rabbım senınde yuregını sevıçle doldursun herseyın hayırlısı allah a emanet ol
ANNESİN tabi BU İNKAR EDİLEMEZ birde ben yazayım sana 11 aylık kızımı kaybettiğimde yaşadıklarımı belki teselli olur sana evet kızım bebeğim kokusu hala içinde olan hala göğüslerimin süt aktığı ama emdirecek bir kızımın olamadığı günler kızım öldü 26 haziran 2012 her önüne gelenin tek dediği bir daha yaparsın gençsin oysaki daha giydiremediğim kıyafetleri koskoca hazırladığım odası büyük özlemi ve acısı kaldı ama insanlar ne diyor yine doğurusun sanki doğuracağım kızım olacakmış gibi kimse bilmez ne yaşadığını ayakta duurp gülümsemeni isterler birde şunun şununda bebekleri bebeği ölmüş diye avutmaya çalışanlar en yakınların bile ihtiyac duyduğunda yokturlar yanında bi başına kalırsın acın evin ve sen ha dahası kızım öleli bir ay olduktan sonra düğün yapan teyzem kızım öleli 10 gün olmadan tatile çıkan abla kızım öleli 5 gün olduktansonra evine dönen anne sonra zaman geçer en yakınlarınla bir araya gelirsin konuşursun ağzından kaçar dersin aslında yanında olmanı bekledim diye cevap benimde kendimi toparlamaya ihtiyacım vardı derler inanmış gibi yapar ama hiç affedemezsin evet ben kızı öldükten sonra herkez tarafından terkedilen bir cennet kuşu annesiyim KİMSE ACISI OLANA YAKLAŞMAK İSTEMEZ BEN BUNU ANLADIM KIZIM GİTTİ BANA BİR CENNET KAPISI AÇTI VE ÇOKKK SEY ÖĞRETTİ ATEŞ SADECE VE SADECE DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR KİMSENİN İÇİ SENİN KADAR YANMAZ KAVRULMAZ KİMSENİN AKLI SENİN GİBİ DELİRMEMEK İÇİN ÇABA GÖSTERMEZ ACI KAYBEDENİNDİR.......................
Öncelikle başın sağolsun biz bebeklerimizi görmeden kaybetip bu kadar üzülürken senin acını hiç düşünemiyorum bile ama biliyormusun bu acıyı herkes yalnız yaşıyor belkide en güzeli bu birde milletin çekmek daha da zor geliyor yani bende yalnız yaşadım annem yok 7 yıl önce kaybettim dediğin gibi kardeşlerimin hepsi kendi dertlerinin peşine düştülerrihan;26247740]ANNESİN tabi BU İNKAR EDİLEMEZ birde ben yazayım sana 11 aylık kızımı kaybettiğimde yaşadıklarımı belki teselli olur sana evet kızım bebeğim kokusu hala içinde olan hala göğüslerimin süt aktığı ama emdirecek bir kızımın olamadığı günler kızım öldü 26 haziran 2012 her önüne gelenin tek dediği bir daha yaparsın gençsin oysaki daha giydiremediğim kıyafetleri koskoca hazırladığım odası büyük özlemi ve acısı kaldı ama insanlar ne diyor yine doğurusun sanki doğuracağım kızım olacakmış gibi kimse bilmez ne yaşadığını ayakta duurp gülümsemeni isterler birde şunun şununda bebekleri bebeği ölmüş diye avutmaya çalışanlar en yakınların bile ihtiyac duyduğunda yokturlar yanında bi başına kalırsın acın evin ve sen ha dahası kızım öleli bir ay olduktan sonra düğün yapan teyzem kızım öleli 10 gün olmadan tatile çıkan abla kızım öleli 5 gün olduktansonra evine dönen anne sonra zaman geçer en yakınlarınla bir araya gelirsin konuşursun ağzından kaçar dersin aslında yanında olmanı bekledim diye cevap benimde kendimi toparlamaya ihtiyacım vardı derler inanmış gibi yapar ama hiç affedemezsin evet ben kızı öldükten sonra herkez tarafından terkedilen bir cennet kuşu annesiyim KİMSE ACISI OLANA YAKLAŞMAK İSTEMEZ BEN BUNU ANLADIM KIZIM GİTTİ BANA BİR CENNET KAPISI AÇTI VE ÇOKKK SEY ÖĞRETTİ ATEŞ SADECE VE SADECE DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR KİMSENİN İÇİ SENİN KADAR YANMAZ KAVRULMAZ KİMSENİN AKLI SENİN GİBİ DELİRMEMEK İÇİN ÇABA GÖSTERMEZ ACI KAYBEDENİNDİR.......................
basin sagolsun dicek hic bir kelime acini hafifletemez yazini okudum kizima kostum allahim beni evlatlarimla sinamasin benim canimi alsin tek dilegim bu
teşekkürederim hepimizin başı sağolsun allah bu acıyı birdaha yaşatmasın inşallah kızına küsme rabbim bize layık görmedi onları bizden daha çok sevdi biz cennet kuşu anneleriyiz onlar bize bir cennet kapısı açtı ve daimi bebeklerimiz olacaklar biliyormusun onları huriler emdiriyor ilk duyduğumda çok üzülüp haykırmıştım sonra mükemmel bir varlık onları emdiriyor diye avundum onlar peygamber efendimizle s.a.v beraber kevser suyunun önünde bize bir tas su vermek için bekliyorlar ne mutlu bize allah bizi sabredenlerden etsinnn ben allaha ve peygambere kuran ı kerime sığındım namaza bağlandım oruca tutundum kızımla cennette kavuşmak için sende çabala allah'a tutun ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN ALLAH KADERİMİZE RAZI GELENLERDEN EYLESİN İSYAN ETTİRMESİN İNŞALLAH
canım oğlum meleğim..4 aylık oğlumu canımı cığerımı hergun olduğu gıbı o gecede göğsümde uyuttum yatağına yatırdım sabah uyandığımda bebeğim buz gıbı olmuş ve tas kesılmıştı sankı hayt durdu dunya basıma yıkıldı oğlumu esımle beraber hastaneye goturduk 1 saat boyuunca mudahele ettıler bebeğimin çoktan öldüğünü donduremedıklerını soyledıler hayatımın anlamı bırıcık oğlum ölmüştü içimde kopan fırtınları kımselere anlatamıyordum sonra melegıme otopsı yapılacağını soyledıler bızı karakola aldılar karakoldan adli tıp kurumuna gıttıgımde otopsı odasının kapısında bı sedyede getırdıler oğlumu o mınıcık bedenıyle o koskoca sedyenın ustunde aynı uyur gıbı melek yuzule yatıyodu bebeğım dudakları mosmor olmuştu sarıldım öptum ağladım bağırdım feryat ettım ama kımse duymadı sesımı aldıar bebeğimi elımden goturduler o adaya o dokunmaya opmeye kıyamadığım ipek tenıne eli bıçaklı hıc tanımadığı adamlar dokundu o an ölmek ıstedım bıtsın bu acı ıstedım ama olmadı annem ben senın cansız bedenıne ne yapıldığını bılmedığım o kapının onunde senı bekledım annem o benım bebeğimdi alamazlardı onu benden kımse dokunamazdı benım oğluma ama olmadı 1 saat sonra verdıler kucucuk bedenını babanın kollarınaEki Görüntüle 464404 babasıyla beraber yıkadılar oğlumu mezarlıkta o kucucuk bedenını beyazlar ıcınde cıkardılar annem senın boyunun 3 katı olan o tabuttan vermek ıstemedım kooymayın oğlumu toprağa yağmur yağıyo o bensız usur oralarda dedım ama dınlemedıler baban kendı ellerıyle koydu senı o kara toprağın altına ustune atılan her toprak benım kalbıme atıldı yureğime atıldı nasıl bı acıydı bu nasıl dayanıcaktım bebeğımı o toprağın altında bırakıp nasıl gıdecektım eve bırakamazdım gıdemezdım senın o ıslak toprağına sarılmaktan baska hıcbısey yapamadım benı bırakıp gıttığınden berı o gulucuklerın kahkahaların aklımdan cıkmıyo oğlum sana ve o kucucuk bedenıne yapılanlar aklıma geldıkce keske annen olseydı dıyorum guzel yuzlu oğlm sen bnm herseyımdın sımdı yoksun gıttın bana kalan senın yıkamaya bıle kıyamadığım belkı kokusunu hıssederım dıye hergun hergun koklaya koklaya uyuduğum esyaların ve asla dınmeyecek acın ben senı kaybedelı 6 ay oldu ama 6 senede gecse senı asla unutmıcam guzel yuzlu oğlum:'(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?