Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

Bende olduğunu öğrendiğimizde baban ve ben bambaşka diyarlara uçmuştuk, sende biliyorsun bebeğimmm.heycan mutluluk dünya bambaşka olmuştu, kutlamalar yaptık sen geliyorsun diye...8 hafta kaldın benimle, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım senin için, meleğimmm.hayatımda ilk defa düzenli,sağlıklı beslendim.hergün sevdim konuştum seninle.minik kalbinin atmadığını öğrendiğim gün dünya simsiyah oldu ama yinede bırakmayacaktın sen beni...bırakmazdın emindim, boşuna üzüyordum kendimi.ve tam 8.haftanda şiddetli ağrı ve kanamam olduğu halde ısrarla bekledim, bir mucize ya Rabbi...ve aldılar seni, sesim kulaklarımda "neden Dr.bey neden oldu neden". memnun olmadım ÇARESİZLİK hiç sevmedim ben seni.ben böyle ajiteyken meleğim sen biraz daha kal diye elimden geleni yaptım, inan bana... o yüzden ellerimi tuttular...ve sen uctun ama ben sana ne olduğunu malesef biliyorDum...beni bıraktığında düşündüğüm tek şey; ben anne olmayı hak etmiyorum demek ki; bebeğim kalmadı benimle, oldu...Sonra bu düşünceler geçti bebeğimmm.Beni merak etme daha iyiyim, seninde cennette beni ve babanı beklediğini düşünüyorum Can ımm benim,aşkım aşkımız...

Allah ım daha büyük acılar yaşatmasın verdiğinede vermediğinede elhamdulillah...Anneliğin azı çoğu olmaz dedi bir arkadaşım, haklı Anneliğin azı çoğu olmaz......

ne tesadufturki bu topiği bulduğum tarıh ıkız oğullarımı kaybetığım tarıhle aynı 3 yılönce 15 ekimde meleklerım cennete gıttı ve benı beklıyolar işte sırf bu yuzdne ölümden korkmuyorum benı bekleyen melekelrım var çünküü oğullarımı kaybettığımde 21 haftalıktılar yanı benım için nerdeyse sona gelmıştık onları kucağıma alıcaktımm nasıl bakarım telaşım hiç olmadıı allah kolayını verır dıyordum ıkıtaneye nasıl bakıcaksın dıyenlere malasef sizi yeterınce koruyamadım kader böylemiş allah bukadar ömürnasip etmiş hepsi kabulum ama ebnde sıze yeterınce bakamadımm benı affedın meleklerımm şimdi kardeşiniz olduu allahıma sonsuz şükürler olsun rabbım ona ömür versınn kardeşinizi çok sevip öptüğümde sizlerde hemen aklıma gelıyorsunuzz onu nekadar sevıyorsam sızıde okadar sevıyorumm sizde benım canımsınızz rabbıme emanetsınız meleklerımm

rabbim yavrunu sana senide ona bagislasin 12 haftalikti kaybetim hala aklimdan gecer kalbi durmasaydi cinsiyetini ögrenmis 3 ayin 25 dogacaktim böylesini bana rabbim uygun görmüs hayirlisi buymus diyorum artik allah yavrularimiza can sagligi versin

amin cnmm çok şükür şimdi kucağım dolu ama hala sızısı içmde ıkızlerımın çok istemiştim çokta tedavı görmüştüm rabbım böyle munasip görmüş rabbım kımseyi evladıyla sınamasın bu acıyı yaşayanlarada sabırlar versınn

insallah bir daha yasatmaz rabim bakalim insallah saglikli bir hamilelik ve saglikli bir melek kucagimiza almayi nasip eder cok istiyorum kizimin bir kardesi olsun. bugun kizim kafasini masanin kenarina carpti benimde sucum vardi corabimi ayagimdan cikarmak istiyordu ben hic akil etmedim o corabi cekerken gidip kafasini masanin kenarina vurucak gözü cikti sandim anli kangeldi hemen kan gelen yer allahtan fazla bir sey olmamisti hemen hastaneye acile gitik röntgen cekildi bir seyi yoktu anlina da ilacla dikise gerek yok diyip yapistirdilar yárilan yeri kendi kedime diyorum ikinci cocuk iki problem cok zor nasil kendine guveniyorsun ama kardessizde birakmak istemiyorum melegim simdi uyuyor nedense basima bir sey gelse daha kötüsü oldugunu hep düsünürüm soguk kanliyimdir ama bazen cok kiziyorum simdi mesela ilgisiz bir annemiyim niye aglamiyorum hep soguk kanliyim bilmiyorum sacma belki ama iste böyle seyleri anlatamyiorum kimseye baska bir anne olsa ortaligi ayaga kaldirir her kese anlatir da anlatir ben yapamiyorum sanki anlatsam aciyarak bakicaklar oysa ben ve kizimin güclümü görünmesini istiyorum bilemiyorum sadece bunlari size yazmak istedim

cnm böyle küçük kazalar malasef oluyorr allah beterınden korusun geçmiş olsun kızınızada ve başa yazıldımı çare yokk kızın kardeşsiz kalmasın bence mıllet 5 çocuğu buyutuyor sorunsuzz ama başa yazıldımı gözunden sakındığını buluyorr malasefkiii iyi düşünelim iyi olsunn ağlama konusundada herkesın tepkileri farklıdır ben oğluma aşı yapılırken bıle ağlıyorumm komık oluyorum ıstemıyorum ağlamayı ama napayımm zaten hemşire hadı başlaa dıyorr ağlıycamı bıldığınden bence soğuk kanlı olmak ıyıdırr bğırıp çağıran bır anne panık havası oluşturur ve acıl mudahale gerektıren bı durumda işlerii zora sokarr kendıne haksızlık etmee kusura bakmaa ılk sayfaları okuyup ağlamaktan çok geç görmüşüm yazdığını

merhblr bende ocak ayında 15 hftlk bebğimi düşürdüm kesesiyle birlikte, sabaha kdr sancı çektim.. çok zor günlerdi, üstelik doğum günümde kaybettim bebeğimi.. aslında ben o günden beri hergün bir mektup yazıyorum bebğime insan hiç unutamıyor böyle bir acıyı hergün içimden neler neler konusuyorum kendimle.. kimse duymuyor ama kimse farketmior hatta eşim bile.. kaleme dökmek yada dışa vurmak çok zor benm için içimden gecenleri.. hergün farklı bir düşünceyle aklıma düşüyor kavuşamadığım oğlum.. evet oğlum olcaktı..oda duyuyor beni görüyor bunu biliorum.. keşke olsaydıda şimdi kucağımda olsaydı diyorum.. ne tuhaftırki insan bunca büyük acı varken yüreğinde sanki bu acı yokmul gibi yaşıyabiliyor.. ama tadı kaçıyor herşeyin.. farkında olmadan yaşıyoruz.. 10 ay geride kaldı bile yvrumun beni bırakıp gidişi.. ben herşeyin üstesinden geldiğimi sanıyordum, öyle uyanıyordum yeni doğan güne, ama anladımki hergün olduğu gibi bugünde acısı ilk günkü gb hissediliyo içimde ......

allah başka acı ağrı göstermesin arkadaşım rabbimm çokkk sabırlar versin cümlemize inş...........hayırlısıyla yüzlerimi tez zmanda güldürür inş.. Kollarımızı hayırşlısıyla doldurur inş.... Güzel günlker hepimiz için çok yakın olsun allah izin veririse

amin hepimiz için inşallah Allah razı olsun..

yazılarınızı okurken o kadar içim acıdı ki.sizin acılarınızın yanında benimkilerde neymiş diye düşündüm.3 bebeğimi daha 2 aylık bile olmadan kaybettim yani hamileyken.binbir zorlukla oğlumu kucağıma aldım rabbime binlerce kez şükürler olsun.oğluma hamileyken artık doğum yaklaşmışken rüyamda öldüğünü gördüm.canım öyle acıdı ki uyandığımda ilk işim hareket ediyormu diye bakmak oldu.rabbim dedim rüyada bile böyle şiddetli bir acı yaşarsa insan kimbilir sizleri ya kelime bile bulamıyorum.çok kötü oldum.rabbim sabır versin hepinize......

kışımı bahara döndürecektin güzel oğlum,içimin en acıyan yanı oldun şimdi oysa,yüreğime bu kış daha çok kar yağacak gönül dağım ayaza çekilmiş olacak..

biliyor musun oğlum bu siteye ilk girdiğim de sana hamile kaldığımı öğrenmiştim ve paylaşmak için gelmiştim.ismimi de mutluluk vermiştim.çünkü sen benim mutluluğumdun beklediğim özlediğim istediğim...istedim Rabbim verdi kulunu incitmek istemedi gönlünün huzurunu bozmak istemedi yıkılmasını için için yanmasını istemedi...tam 6 ay geçirdik birlikte biraz gecikmişti gelişin kıymetliydin o nedenle.oturmam kalkmam yatmam yemem içmem eğilmem kalkmam nasıl da değişivermişti seninle, yok yok hayatta öyle yapamam onu yiyemem bunu giyemem derken her şey seninle sil baştan oluvermişti.ben annendim ama hep senin istediğin gibi yaşamaya devam etmiştim.yararlı şeyler yemiştim ,kalın giysiler giyinmiştim,hiç karnımın üstüne yatmadım biliyor musun,ya seni sıkıştırsaydım ya rahatsız etseydim incinirdin değil mi kuzum seni hiç incitmedim ki ben hep sevdim Rabbimin armağanıydın en güzel dualarla besledim her gün...

sonra bir eylül sabahı veda edeceğini bilemedim...ben seni aylarca içimde dağ gibi hasretimle büyütürken sen benim için Cennette bekleyecekmişsin çok özlediğim yüzünü orda gösterecekmisin bilemedim ki...duydum ki ibraim peygamberimizle sare annemiz büyüteceklermiş seni onlar bakacaklarmış ben onlar gibi bakamazdım değil mi yavrum,ama her şeyden çok severdim kokunu her gün içime çekmek için sabahı beklerdim ağlayacaksın hasta olacaksın diye kirpiğimi kirpiğime değirmezdim ok oluverirdi gözümde.seni yine seviyorum güzel oğlum benim cennette bana sevgiyle özlemle baktığını biliyorum..hani ben olmadan cennete girmek istemeyecekmişsin yaa içimm nasıl dayansın buna ...gönlüm sel olup akıvermez mi kara kışta...

geldim mezarına toprağına el değdiğimde bile sıcacıktı biliyordum senin yüreğinin sıcaklığıydı o benim de gönlümden akıvermişti orda yine birleşmiştik biliyorum...seni her gün yine yeniden ısrarla özlüyorum...Rabbim verdi seni emanet olarak geri alma zamanı kısa sürdü anlayamadım ama verdi yaa yine verecek biliyorum ben ona inandım, her anına her gününe şükrettim ve sabrettim çünkü ben unutmadım

"HAMD ALEMLERİN RABBİ OLAN ALLAHA'(c.c.) DIR" ve "ALLAH SABREDENLERLE BERABERDİR."

benim küçük kızım sen gideli 35 gün oldu bi bilsen annen ne kadar özlüyor seni.hep doğumdakio an seni aldıktan sonra sana bakmaya çalışırken doktorun bubebek sıkıntılıkarnı çok şiş dedğini hiç unutamıyorum be anneciğim dünya başıma yıkıldı sandım.dışarda babacığında geç kalınca bişey oldu ikisine demiş yoktur bişeyleri demiş anneannen teselli etmiş.doktor çıkıpta bu bebekte sıkıntı var deyince hepsi yıkılmış anneye söylemeyin biz konuşalım demiş doktor ama bilmiyor ki ben duydum gördüm hepsini.beni odaya aldıklarında baban gelemdi kuzum yanıma ben ne diyeceğim diye.annanen geldi gözümüz aydın dedi benden saklama anne dedim biliyorum.seni o akşam başka bi hastaneye götürdüler kuzucuğum.rüyamda gördüm dediler bebeğin ölecek 26 mı 28 inde mi ölsün dediler ölmesin ne olur ölmesin dedim hayır ölecek dediler.sonra uyandım ne sen varsın ne senden bi haber kuzum.2 gün sonra seni görmeme izin verdiler ya babanla yanına geldik kuzum bi ağlamaya başlayınca sende ağladın o küvezde hissettinmi annem bizi.sonra gözlerini açıp öyle bi baktın ki bize babacığın yaşıyacak benim kzım dedi baba ben burdayım dedi bana dedi.ama ben yaşamıcak dedim bana kızdılar ümidini yitirme dediler ama biliyordum annem sen gidecektin melek olacaktın.15 gün boyunca hep geldim kuzum 5 dk da olsa gördüm seni annem dayıcığında gördü seni çok ağladı yiğenime iyi bak derdi ama ben bakamadım sana kuzum. babasıyım dedi girdi yoğum bakıma seni görmek için onada öyle bi baktınki dayıcığına dayım ben burdayım aç gözlerini dedi sanki biliyor gibi açtın gözlerini uzun uzun baktın ona kuzum.bi mucize olsada iyi olsa bebeğim dedim.hep bayramdan önce doğacak benim kızım dedim bayramı görecek çocuğum dedim ya bayramıda gördün ya annem.bayramın 1.günü seni ziyarete geldik annem hastanye babanla girdik yaına bayramlatık seninle.ama çok zoruma gitti annem seni solunuma bağlamışlar saçını biraz kazıyıp serumu başından takmışlar ya annem çok canın yandımı bebeğim çok zoruma gitti seni öyle görmek bayramıda gördünya annem dedim melek olacaksın artık dedim.bayramın 2.günü akşam baban dediki yarınbelli olacak kızımızın durumu içine doğmuş demekki dedim bugün ayın 26 sı 28 sindede bişey olmazsa kızımız iyi olacak.ama olmadı be annem gece yine o karanlık girdi rüyama hiç uyutmadı beni nerden bileyimki senin o an cannete gittiğini.acıacı telefonum çaldı erkenden doktor durumu ağır gelin dedi ya tamam dedim öldü bebeğim hemen geldik ya annem anladık zaten.doktor aşağı indirmedik burda bakın dedi bebeklerin olduğu yere girdim baktım uyuyorsun sanki annem hiç tutamadığım elini ilk o an tuttum acıların dindimi annem o serumu başından çıkardıklarında.seni sarmışlar pembe örtüye babanın kucağına vermişler ya annem baban hep derdi ben kızıma kıyıp kucağma alamam ona bişey olur diye korkarımd erdi ya anneciğm işte almış kucağına getirdi seni verdi kucağıma yaşarken alamadım kucağıma dedim kucakladım seni seve seve getirdik eve annem.herşey şaka gibi sanki bi rüya ve ben uyanınca kızım yanımda olacak.ah be kuzum benim melek kızım dediler amcasının yanına defnedelim köye olmaz dedim evimizinyanındaki mezarlığa koyalım kızımı benim görmem lazım kızımı dedim.şimdi her işe giderken seni görüyorum annem.hep kızım olursa annemin ismi olcakderdim ya annemin ismi oldun ya annem.elif nisam benim.ilk torunu olacaktın en kıymetlisi olacaktın sen dedenin yinede öyle oldu.teyzen dayın seni ne heycanla beklemişlerdi ilk gözağrımızdın bizim teyzen bkacaktı sana sana ciciler alacaktı.yazları sıcakta durma diye yaylaya gidecektin anneannenle ama olmadı kuzum sen gittin gideli baban da hasta kızım iyi olamadı oda.kuzeninde çok bekledi seni yenge artık doğsun sevelim onu nasıl bi bebek merak ediyorum elifimizi derdi annem.geçen sarıldı öptü beni ağlama ama yenge dedi mezarlıkta bizim bebeğimiz sen ağlama dedi

benim melek oğlum
seni kaybedeli 1 yıl 3 ay oldu.Ama sen biran olsun aklımdan çıkmadın.Şimdi tekrar hamileyim bir kardeşin olacak inşallah dilerim Rabbimden aynı kaderi paylaşmazsınız...

benim melek oğlum
seni kaybedeli 1 yıl 3 ay oldu.Ama sen biran olsun aklımdan çıkmadın.Şimdi tekrar hamileyim bir kardeşin olacak inşallah dilerim Rabbimden aynı kaderi paylaşmazsınız...

rabbim inşş sağ salim kucağına almayı be büyütmeyi nasip eder.darısı inşş bizlerin başına benimde bebeğim 46 gün oldu kaybedeli.doğdu doktorların bile nadir karşılaştıkları binde bir olan bi rahatsızlıkla doğdu ve 15 gün yaşayabildi yoğum bakımda.daha öncede 1 düşüğüm vardı rabbim inşşş sanada bana ve bizim gibi herkese de tekrar anne olmayı yüzümüzü hep güldürür inşş rabbim..

Merhabalar;
Aranıza yeni katıldım burdaki hiç bir anneyi tattığı acıyı anlamam ama evladını kaybetmiş bir annem var benimde .3 aylık evliyim düğün günümde ablamın eniştemin teyzemin ve dayımın olduğu bir araba düğünümün olucağı yer konya ereğliye giderken trafik kazası yaptı düğün günümde ... Ablamı kaybettim olay yerinde 10 gün sonrada teyzemi kaybettim.ne düğünümü anladım nede mutluluğumu.Annemi çektiği cileden acıdan kurtaramadım bi türlü evlat acısı gerçekten çok zor muş bi yanımda babam bi yanımda annem bi yanımda kocam.Şimdi çocuğum olursa ablamın ismini koyucam.Rabbim herşeyi bilir .Okadar inançlı insanlarız ki şükür demek yetiyor.Annem en azından kızını tek parça gördü ya göremeyen bulamayan anneler için ne dicez ..Rabbim binlerce kez şükürler olsun ki inancımız her daim yerinde .Allah birdir ondan geldik ona gidicez ..Burdaki annelere diyebileceğim ki fayda etmesede inancınızı yitirmeyin benim ablam 28 yaşında vefat etti 28 koca yıll... Benim ve annemin de alın yazı sı buymuş benim düğünüm cenazem oldu annemin de ...

Rabbim dualarınızı kabul etsin ve yardımcı olsun
Sevgi saygılarımla..

amin canım ,nş. bebeklerimizi sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin rabbim...
bizim imtihanımızda böyleymiş... verende "O" alan da "O"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…