- Konu Sahibi MelegimveAskim
-
- #1.161
ne tesadufturki bu topiği bulduğum tarıh ıkız oğullarımı kaybetığım tarıhle aynı 3 yılönce 15 ekimde meleklerım cennete gıttı ve benı beklıyolar işte sırf bu yuzdne ölümden korkmuyorum benı bekleyen melekelrım var çünküü oğullarımı kaybettığımde 21 haftalıktılar yanı benım için nerdeyse sona gelmıştık onları kucağıma alıcaktımm nasıl bakarım telaşım hiç olmadıı allah kolayını verır dıyordum ıkıtaneye nasıl bakıcaksın dıyenlere malasef sizi yeterınce koruyamadım kader böylemiş allah bukadar ömürnasip etmiş hepsi kabulum ama ebnde sıze yeterınce bakamadımm benı affedın meleklerımm şimdi kardeşiniz olduu allahıma sonsuz şükürler olsun rabbım ona ömür versınn kardeşinizi çok sevip öptüğümde sizlerde hemen aklıma gelıyorsunuzz onu nekadar sevıyorsam sızıde okadar sevıyorumm sizde benım canımsınızz rabbıme emanetsınız meleklerımm
rabbim yavrunu sana senide ona bagislasin 12 haftalikti kaybetim hala aklimdan gecer kalbi durmasaydi cinsiyetini ögrenmis 3 ayin 25 dogacaktim böylesini bana rabbim uygun görmüs hayirlisi buymus diyorum artik allah yavrularimiza can sagligi versin
amin cnmm çok şükür şimdi kucağım dolu ama hala sızısı içmde ıkızlerımın çok istemiştim çokta tedavı görmüştüm rabbım böyle munasip görmüş rabbım kımseyi evladıyla sınamasın bu acıyı yaşayanlarada sabırlar versınn
insallah bir daha yasatmaz rabim bakalim insallah saglikli bir hamilelik ve saglikli bir melek kucagimiza almayi nasip eder cok istiyorum kizimin bir kardesi olsun. bugun kizim kafasini masanin kenarina carpti benimde sucum vardi corabimi ayagimdan cikarmak istiyordu ben hic akil etmedim o corabi cekerken gidip kafasini masanin kenarina vurucak gözü cikti sandim anli kangeldi hemen kan gelen yer allahtan fazla bir sey olmamisti hemen hastaneye acile gitik röntgen cekildi bir seyi yoktu anlina da ilacla dikise gerek yok diyip yapistirdilar yárilan yeri kendi kedime diyorum ikinci cocuk iki problem cok zor nasil kendine guveniyorsun ama kardessizde birakmak istemiyorum melegim simdi uyuyor nedense basima bir sey gelse daha kötüsü oldugunu hep düsünürüm soguk kanliyimdir ama bazen cok kiziyorum simdi mesela ilgisiz bir annemiyim niye aglamiyorum hep soguk kanliyim bilmiyorum sacma belki ama iste böyle seyleri anlatamyiorum kimseye baska bir anne olsa ortaligi ayaga kaldirir her kese anlatir da anlatir ben yapamiyorum sanki anlatsam aciyarak bakicaklar oysa ben ve kizimin güclümü görünmesini istiyorum bilemiyorum sadece bunlari size yazmak istedim
merhblr bende ocak ayında 15 hftlk bebğimi düşürdüm kesesiyle birlikte, sabaha kdr sancı çektim.. çok zor günlerdi, üstelik doğum günümde kaybettim bebeğimi.. Aslında ben o günden beri hergün bir mektup yazıyorum bebğime insan hiç unutamıyor böyle bir acıyı hergün içimden neler neler konusuyorum kendimle.. Kimse duymuyor ama kimse farketmior hatta eşim bile.. Kaleme dökmek yada dışa vurmak çok zor benm için içimden gecenleri.. Hergün farklı bir düşünceyle aklıma düşüyor kavuşamadığım oğlum.. Evet oğlum olcaktı..oda duyuyor beni görüyor bunu biliorum.. Keşke olsaydıda şimdi kucağımda olsaydı diyorum.. Ne tuhaftırki insan bunca büyük acı varken yüreğinde sanki bu acı yokmul gibi yaşıyabiliyor.. Ama tadı kaçıyor herşeyin.. Farkında olmadan yaşıyoruz.. 10 ay geride kaldı bile yvrumun beni bırakıp gidişi.. Ben herşeyin üstesinden geldiğimi sanıyordum, öyle uyanıyordum yeni doğan güne, ama anladımki hergün olduğu gibi bugünde acısı ilk günkü gb hissediliyo içimde ......
allah başka acı ağrı göstermesin arkadaşım rabbimm çokkk sabırlar versin cümlemize inş...........hayırlısıyla yüzlerimi tez zmanda güldürür inş.. Kollarımızı hayırşlısıyla doldurur inş.... Güzel günlker hepimiz için çok yakın olsun allah izin veririse
benim melek oğlum
seni kaybedeli 1 yıl 3 ay oldu.Ama sen biran olsun aklımdan çıkmadın.Şimdi tekrar hamileyim bir kardeşin olacak inşallah dilerim Rabbimden aynı kaderi paylaşmazsınız...
rabbim inşş sağ salim kucağına almayı be büyütmeyi nasip eder.darısı inşş bizlerin başına benimde bebeğim 46 gün oldu kaybedeli.doğdu doktorların bile nadir karşılaştıkları binde bir olan bi rahatsızlıkla doğdu ve 15 gün yaşayabildi yoğum bakımda.daha öncede 1 düşüğüm vardı rabbim inşşş sanada bana ve bizim gibi herkese de tekrar anne olmayı yüzümüzü hep güldürür inşş rabbim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?