Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

Allah yardımcınız olsun okurken kendi yaşadıklarımı unuttum inanın, üzülmeyin kızınız hiç acı çekmedi , en azından zor da olsa onu görebilmişsiniz ben oğluma hasretim, göremedim

Allah yardımcınız olsun okurken kendi yaşadıklarımı unuttum inanın, üzülmeyin kızınız hiç acı çekmedi , en azından zor da olsa onu görebilmişsiniz ben oğluma hasretim, göremedim
Ben ellerimle koydum minik mezarına vefat ettiği gün balkonuma kuşlar geldi öle bi öttülerki sanki kızım geldi anne üzülme dedi çok acı ne kadar geçsede üstünden acısı hafiflemiyor hergün daha çok alevleniyor rabbim sanada sabır versin görseydin daha kötü o an gözünün önünden gitmezdi

Allah sabır versin inanın çok üzüldüm size
Ben de 39 haftalık bebeğimi karnımda ölmüştü doğum yaptım ama siz çok yaklaşmışsınız evladınıza bir neden var mı bulabildiler mi doktorlar Ben sizin yazınızı okuyuncaya dek hep bebeğim karnımda ölmeseydi canlı doğsaydı belki yaşardı diyordum yazınızı okuyunca bir kez daha kadere iman ettim. Başınız sağolsun...

Allah sabrınızı artırsın inşallah.
Evladımı ellerimle toprağa koyamadım inanın çok zordur tahmin etmeye çalışıyorum
Ama evladımı 273 gün karnımda taşıyıp ta bir dk bile görememenin yangını var içimde
Neye benzediğini bile bilmiyorum Çok az gösterdiler bana
Rabbim beterinden saklasın inşaallah hepimizi ,
Bütün isteyen anaların kucağını doldursun inşaallah
Allaha emanet olun

Rabbim en kısa zamanda evlat nasip etsin yerine dolduramaz ama dayanma gücü olur

Rabbim sabır versin canım. Yazdıklarını okudukça benim yaşadıklarım aklıma geldi. Tek fark ben Özel hastanede doğum yaptım ve 12 saat suni sancı yememe rağmen açılma olmadı, sezaryen ile dünyaya getirdim meleğimi. Bir de benim ilk evladımdı.

Benim de her yerim şişmişti senin gibi ve Dr. normal deyip geçmişti. Hareketleri azaldı diye acile gitmiştim, NST ye sokup USG ile bakıp normal, iyi deyip göndermişlerdi Benim suyum vardı ama... Senin suyun da yokmuş. Bence sen de bebeğini kan pıhtılaşmasından kaybetmişsin. Eğitim ve Araştırma Hastanelerinin Genetik bölümüne gidip 6 lı trombofili panali testi yaptırmanı tavsiye derim.

Bende pıhtılaşma çıktı, Mustafamı bu sebeple kaybetmişim. 2.gebeliğim boyunca kan sulandırıcı iğne ve hap kullandım. Çok şükür oğlumun kardeşini kucağıma aldım. 5 aylık şuan. Senin sağlıklı bir evladın var ancak bu hastalık yaşla birlikte ortaya çıkabiliyor. Tavsiyem dediğim testi yaptırman...

Rabbim sabır versin, başın sağ olsun

Cok tesekkur ederım sizin de basınız sag olsun . Evladımı kaybettım otopsiyi hiç düşünmedik dahi o acımın içinde bir de sizin dediğiniz testler için ugrastım bebeğimi kaybettiğim hastane dahi bu testler için yüzüme bakmadı maalesef cunkü onlar için bu cok sıradan ve basit bir sey bir can gitmis alt tarafı.
Bir üniversite hastanesinde bütün testlerimi durumumu anlatarak yaptırdım kanımda pıhtılaşma sorunu çıktı dr bebe aspirini kullanmamı onerdı. Onu kullanıyorum su an.
İnsan bunu basına gelmeden anlayamaz maalesef genetiğe gitmeyi de hiç düşünmedim bebeğimi babasından dinledim öyle güzel sevimliymiş ki genetiğe gitmem gerekir mi bana akıl verin lütfen .
Yavrunuzu saglıkla büyütün inşallah cok sevindim tekra

yaseminkara
Tekrar anne olabildiğiniz için çok sevindim rabbim bize de nasip etsin inş.

Yok canım, gerekmez. Zaten meleğini kaybetme sebebin belli olmuş...
Ben de otopsi yaptırmadım kuzuma, kıyamadım Ben sezaryen ile doğum yaptığım için doğduğunda göremedim oğlumu. Anesteziden uyanırken ilk cümlelerimi hala hatırlıyorum. "Yaşıyor mu?" O kadar çok dua etmiştim ki bir mucize olsun da oğlum canlı doğsun diye... Ama olmadı, Rabbim böyle nasip etmiş, böyle yazmış yazımızı...

Gece doğum yaptım ben, ertesi gün defnedildi meleğim. Defnedilmeden önce görmek istiyorum dedim. Odama getirmediler. Neymiş başka hastalar varmış, rahatsız olurmuş!!! Ben tekerlekli sandalyeyle gittim kuzuma. O buz gibi Morgda öptüm kokladım meleğimi. Buz gibiydi her yeri, ben tırnağına bile zarar gelmesinden korkarken bebeğim melek olmuş da morga konmuştu Her yağmur yağdığında "Dursun yağmur, oğlum üşüyor" diye ağlardım... İnsan her şeye katlanıyormuş, her acıya dayanıyormuş. Ben ki babama çok düşkünümdür hep derdim babamın ölümüne dayanamam diye. Düşünmesi bile nefesimi keserdi ama insan evlat acısına bile dayanıyormuş...

Şimdi bir evladım daha var Rabbime binlerce şükürler olsun. Ama biliyor musun Metehanım Mustafam gibi kokmuyor. Mustafamın kokusu cennet kokusu muydu? Öyle güzel bir koku yok, duymadım hiç bir yeni doğan bebekte... O kadar da güzeldi ki... Rabbim kendi için yaratmış dedim. Oğlum Rabbim seni melek olarak yaratmış dedim görünce... Ben şuna inanıyorum melek olacak olan bebekleri Rabbim çok güzel yaratıyor. Ayrı bir güzellik, ayrı bir koku veriyor onlara. Cennetten geliyorlar onlar...

Metahanımı da sezaryen ile doğurdum. Anesteziden uyandığımda ilk sorum "oğlum iyi değil mi?" oldu. Babasını görür görmez sorduğum ilk şey ise "Abisine benziyor mu?" oldu. O kadar farklılar ki. Mustafam bembeyaz, pamuk gibiydi. Uzun ceylan gibi bacakları vardı, kocaman badem gibi gözleri. Saçları, kaşları her şeyi vardı. Kiraz gibi kıpkırmızı dudakları vardı kuzumun...
Metehanımın ise saçları yoktu doğduğunda :) Bal kabağım diye seviyorum onu. Babasına benziyor aynı. Kara kuzum benim... Rabbim sanki yaşayan oğlumu kaybettiğim oğlumun yerine koymayayım diye çok farklı yaratmış. Çünkü ben hep Mustafamın bana geri geleceğini düşünürdüm. Hamile olduğumu ilk öğrendiğimde bile elimi karnıma götürüp " Bana geri mi geldin oğlum" demiştim. Aslında en çok korktuğum şey de buydu, doğan oğlumu kaybettiğim oğlumun yerine koymak. Çok şükür ki çok farklı bebekler, karakterleri bile benzemiyor. Nereden biliyorsun diyeceksin ama içimdeki hareketlerinden az çok nasıl olacağını anlıyor insan...

Ufff ne çok yazdım. Zaman geçtikçe geçmiyor bu acı, sadece bu acıyla yaşamaya alışıyorsun. Tam 1.5 yıl oldu Mustafam gideli... Ama acı hep aynı yerde duruyor. Giderken gülüşümü de aldı gitti kuzum. Evet gülüyorum ama sadece yüzüm, ruhum hep ağlıyor... Ruhum hala yasta ve ona kavuşana kadar da bitmeyecek bu yas...

Rabbim tüm melek annelerinin Yar ve Yardımcısı olsun...

Sizi okurken agladım agladım sessizce...
Ne guzel ifade etmişsiniz sevginizi. Ben de Rabbimden bir ogul daha ver aynı kaybettiğim yavruma benzesin diyordum ama anlattıklarınızı okuyunca anladım ki bir yavrum daha da olsa cennet meleğime benzeyemeyecek buna hem sevindim hem üzüldüm. Sevindim çünkü benim kuzum da cennetten bir melekti bir insana nasıl benzesindi. Üzüldüm tek isteğim bu dünyada yavruma benzeyen bir kardesini kucağıma alabilmekti. Ben sizin kadar o acının içinde akıl edemedim esimde gormememin daha dogru olacagına hükmetmiş ki sanırım akıl vermedi yavrumu eller bile gordu ben goremedim oysa ki ben onun olüsünü bile görmek istemiştim hem de cok yattıgım yerden içime akıttım gozyaşlarımı akıl edip gidemedim yavruma
Dort ay oldu acı ilk gun feryat figan oluyor aglıyorsun aglıyorsun... Şimdi ise her yerde onun yoklugunu hatırlıyorum evimin dış kapısını acıp bahceye baktıgım her daım bile oglumun buralardan kucuk pıttık ayaklarıyla gecemeyecegı gercegı ıle kapımı kapatıp kendımı dort duvarda daha mutlu hissediyorum... Oysa ki bahar gelmiş burda herkesler bahcesinde bişeyler ekiyor dikiyor bizse evimizde kapılarımız mıh gibi kapalı
Ne mutlu ki size abisine benzemese de Rabbim size oyalanıp acınızı perdelemeniz için bir emanet daha gondermiş ...
Darısı hepimize olsun inşallah...
Rabbbim sabrımızı artırsın inşallah...

hamzam06 kalbim mucizelerim başınız sağolsun okadar zor acı ve büyük bir sınavki ben meleğimi kaybedeli 8 ay oldu iki aydır kendimi çok tutmuştum iyiyim ağlamıcam iyi olucam demiştim ama yazılarınızı okuyunca gözyaşlarım sel oldu yine. Bazen tevekkül edip sorgulamamak gerekiyor. Ben etken doğum ile kaybettim kızımı 6 aylıktı 26+3. 12 gün gül cemalini hördüm kuzumun. Dokundum hissettim kalbimin en ince en titreyen yerine de o dokundu. Yasemin çok haklısın canım gerçekten rabbim bilerek yaratıyor 26 haftalık bebekler gelişimini tamamlamamış oluyorlar ama benim kuzumun elleri tırnakları ayakları o ayrık parmakları aynı babasına benziyordu, herşeyi net ve tamdı. O kadar güzeldi ki bu dünyaya yakışacak gibi değildi ancak cennet meleği olabilirdi. telefonuma ekran resmi yaptım fotoğrafını hergün öpüyorum içim sızım sızım sızlaya sızlaya özlem hiç bitmiyor acı geçmiyor sadece zaman bu acıyla yaşamaya alıştırıyor. Rabbim herbirimize ve isteyen herkese sıhhatli sağlıklı büyütebileceği evlatlar nasip etsin inşallah

Rabbim sanada sabır versin Can'ım ya ben hamileyim yeniden ama düşük tehlikesi çok yüksek bebeğimi kaybetmek istemiyorum bana dua edermisiniz bir kez daha evlat acısı çekmek istemiyorum Elif'imin acısı varken bi acıyı daha kaldıramam lütfen bana ve bebişime dua edin sağsalim kucagıma alayım

Canım ederim tabikide. Düşük riskin neden canım pıhtılaşman varmı iğne va kullanıyormusub

Canım istirahat et nolur rabbim birdaha yaşatmasın inşallah. Sıhhtle sağlıkla kucağına alıp büyüt inşallah meleğini.
İnşallah Can'ım ya evlat acısı çok zor rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin ismim Kübra adıma dua ederseniz allah sizden razı olsun bebeğim benimle kalsın ve sağsalim doğsun

Allah razı olsun
Dediğiniz gibi acı yüzlerde geçmiş gibi görünse de içerde kalbinizde daha derin bir şekilde devam ediyor
En çok özlenen, en çok sevilen, en çok uğruna gözyaşları dökülen hep o oluyor
Rabbim herkesi beterinden korusun inşallah isteyen herkesin de bu konuda yar ve yardımcısı olsun

Dualarım seninle
İnşallah bebeğini sağ salim ve uzun ömürlü olarak kucağına alır istediğin annelik duygusunu doyasıya yaşarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…