Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

Gelincik. Canım yüreğine sağlık. Mektubunda çok güzel. O kadar güzel anlatmışsın ki duygularını. Rabbim biz melek annelerine sonsuz sabırlar versin. Kalbini ferahlatsın. Ahirette meleklerimizle buluşmak ümidiyle.

Teşekkür ederim aslında hepimizin bu duygular herkesin az ya da çok duyguları var bu mektupların içinde.ınşallah Rabbim vakti gelince kavuştursun bizleri canım.Aminn

Son düzenleme:
inanın yazdıklarınızı hüngür hüngür ağlayarak okudum ve hepinize-hepimize Allahtan sabır diliyorum. çok istemiştik çok beklemiştik bizde yavrumuzu 2 yıl denedik olmadı 3. yıl aşılamalara başladık yine olmadı 4.yıl tüp bebeği denedik ilk denememizde ne mutlu ki pozitif sonuç aldık o kadar mutluydukki yeryüzünde bizden başka kimse yoktu. daha ne eli vardı ne kolu vardı sadece hücreydi biliyorduk ama o bizimdi aşkımızın meyvesiydi büyüyecek koca insan olacaktı hatta erkekse asker olup paşa çıkacaktı kızsa doktor olup anne babasının çektiği sıkıntıları çekmemesini sağlıyacaktı. biliyorduk daha çok erkendi bunları konuşmak için ama ikimizde kendimiz tutamıyorduk o kadar bekelemiştikki onu. ömrümün en güzel 6 haftasını yaşattı bana. bir anda kanamam başladı hemen tüp bebek merkezine gittik ben o arada gitti beni bıraktı diye ağlarken kısa süreli bir mucize yaşadım kese duruyordu ama hala gebelik materyallerini atıyordu vücudum doktor bir embriyonun diğerine göre geç geliştiğini düşen parçaların ikinci bir bebeğe ait oldugunu söyledi diğer kesede şimdilik sorun yok dedi. o anda sevinçle karışık bir hüzün yaşadım ama yinede duruyordu bebişim bırakmıyacaktı beni. hemen hastaneye yatışım yapıldı. olmuştu işte kanamam durmuştu bırakmamıştı beni canımın içi. doktor 2 gün sonra bakalım ultrasonla daha fazla zedelenmesin dedi. o 2 gün hiç kanamam olmadı. büyük bir korkuyla ultrasona girdim ve yoktu kese sönmüştü oda gitmişti rabbimin yanına. biliyorum okuduklarımdan anladığım kadarıyla benden çok daha büyük acılar yaşayanlar var evlatlarını kucaklarına aldıktan sonra kaybedenler var Allah hepinize sabır versin ama bu öyle bir ateşmişki insanın içine düştüğü anda yakıyormuş 2 ay oldu hala yangınım devam ediyor.normal yollardan olma şansı çok düşük bizim bu daha da üzüyor.dilerim isteyen herkes bir an önce kavuşur yavrularına dilerim kimse bu acıyı tatmaz birdaha.

arkadaşlar rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın,kimseyi evladıyla sınamasın.bu acıyı yaşamayan bilemez.bende 27haftalık bebeğimi kaybetmiştim.acısı hiçbirzaman geçmiyo,hep yürek dağlıyor ama zaman geçtikçe hafifliyor.çok şükürki rabbim bana yavrumun acısını hafifleticek bir melek gönderdi,nurtopu gibi bir oğlum oldu.bana üzülme,gençsin,birdaha çocuğunuz olur dediklerinde insanlardan nefret etmiştim.ne olur umudunuzu kaybetmeyin.onlar bize cennetten kardeşlerini göndercekler.rabbimden herşeyin hayırlısını isteyin.onlar bizim şefaatçimiz.

inanın yazdıklarınızı hüngür hüngür ağlayarak okudum ve hepinize-hepimize Allahtan sabır diliyorum. çok istemiştik çok beklemiştik bizde yavrumuzu 2 yıl denedik olmadı 3. yıl aşılamalara başladık yine olmadı 4.yıl tüp bebeği denedik ilk denememizde ne mutlu ki pozitif sonuç aldık o kadar mutluydukki yeryüzünde bizden başka kimse yoktu. daha ne eli vardı ne kolu vardı sadece hücreydi biliyorduk ama o bizimdi aşkımızın meyvesiydi büyüyecek koca insan olacaktı hatta erkekse asker olup paşa çıkacaktı kızsa doktor olup anne babasının çektiği sıkıntıları çekmemesini sağlıyacaktı. biliyorduk daha çok erkendi bunları konuşmak için ama ikimizde kendimiz tutamıyorduk o kadar bekelemiştikki onu. ömrümün en güzel 6 haftasını yaşattı bana. bir anda kanamam başladı hemen tüp bebek merkezine gittik ben o arada gitti beni bıraktı diye ağlarken kısa süreli bir mucize yaşadım kese duruyordu ama hala gebelik materyallerini atıyordu vücudum doktor bir embriyonun diğerine göre geç geliştiğini düşen parçaların ikinci bir bebeğe ait oldugunu söyledi diğer kesede şimdilik sorun yok dedi. o anda sevinçle karışık bir hüzün yaşadım ama yinede duruyordu bebişim bırakmıyacaktı beni. hemen hastaneye yatışım yapıldı. olmuştu işte kanamam durmuştu bırakmamıştı beni canımın içi. doktor 2 gün sonra bakalım ultrasonla daha fazla zedelenmesin dedi. o 2 gün hiç kanamam olmadı. büyük bir korkuyla ultrasona girdim ve yoktu kese sönmüştü oda gitmişti rabbimin yanına. biliyorum okuduklarımdan anladığım kadarıyla benden çok daha büyük acılar yaşayanlar var evlatlarını kucaklarına aldıktan sonra kaybedenler var Allah hepinize sabır versin ama bu öyle bir ateşmişki insanın içine düştüğü anda yakıyormuş 2 ay oldu hala yangınım devam ediyor.normal yollardan olma şansı çok düşük bizim bu daha da üzüyor.dilerim isteyen herkes bir an önce kavuşur yavrularına dilerim kimse bu acıyı tatmaz birdaha.

Canım benim Başın sağolsun.Vazgeçmek yok canım umutsuzluk bizlerin değil.Atlatıp melek yavrularımız bize kardeşini gönderecek inşallah sağlıklı sıhhatli.:1rolleyes:

arkadaşlar rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın,kimseyi evladıyla sınamasın.bu acıyı yaşamayan bilemez.bende 27haftalık bebeğimi kaybetmiştim.acısı hiçbirzaman geçmiyo,hep yürek dağlıyor ama zaman geçtikçe hafifliyor.çok şükürki rabbim bana yavrumun acısını hafifleticek bir melek gönderdi,nurtopu gibi bir oğlum oldu.bana üzülme,gençsin,birdaha çocuğunuz olur dediklerinde insanlardan nefret etmiştim.ne olur umudunuzu kaybetmeyin.onlar bize cennetten kardeşlerini göndercekler.rabbimden herşeyin hayırlısını isteyin.onlar bizim şefaatçimiz.

Rabbim sağlıklı sıhhatli uzunca bir ömür versin oğluşuna inşallah.

Canım bebeğim...
Bugün kandil , perşembe gecesi hemde...Ne olur rüyama gel bebeğim , seni öpüp koklayayım...
Sen gittiğinden beri hayatımda o kadar çok değişti ki...Sen de görüyorsun belki , ne olur yanımdan ayrılma , hep elimi tut...Benim sana çok ihtiyacım var...
Seni çok seviyorum...Annen...

Canım Oğullarım, bugün kandil güzel bir gün anneniz ve babanız bizler sizi hayatımızdaki herşeyden daha çok sevdik ve kavuşmayı istedik ama kaderimiz böyleymiş olmadı. Bu güzel günde sizler cennettesiniz biz bu fani dünyada sizlerden ayrı ama bir gün sizlere kavuşacak olmanın o masal gününü yaşamanın ümidi ile yanınıza geleceğimiz günü bekliyoruz. O gün gelecek tek umudum bu. Sizin de bizi özlediğinizi iyi biliyorum meleklerim. Kavuşacağımız güne kadar cennette iyi olduğunuzu bilmek beni rahatlatıyor. Sizi herşeyden çok seven ve özleyen anneniz ve babanız.

Canım oğlum, Metem,
Sen gideli sekiz ay oldu meleğim; beni bu dünyada gözü yaşlı, boynu bükük bırakalı tam sekiz ay oldu. Ben bu sekiz ay boyunca nefes alıp verdim, yedim içtim, gezdim tozdum hatta güldüğüm bile oldu ama dışımdaki kuklaydı hep bunları yapan. ıçimde canlı bir cenaze taşıdım aylar boyu, nemli gözlerimi saklamak için insanların yüzüne bakmadan konuşmayı öğrendim.Her gece seni görebilmek umuduyla uykuya daldım. Bazen acaba hepsi bir rüya mıydı, sen hiç olmadın mı diye düşünüyorum. Ama gördüm seni ben oğlum, hızlı hızlı inip kalkan göğsün yalan değildi, sana dokundum, sıcacıktı tenin, yüzünün her halini, upuzun parmaklarını, incecik bacaklarını kazıdım beynime. Günlerce bekledim yoğun bakım kapılarında seni beş dakikacık görebilmek için, senin yerine ben acı çekmek için dualar ederek saatler geçirdim o kapıda. Keşke bu kadar acı çekmeseydin oğlum, keşke senin için birşeyler yapabilseydim. Sana sütümden başka hiçbirşey veremedim. Sıcaklığımı, kokumu bile veremedim sana. Şimdi hasretinle yanıyorum oğlum. Sana bir kardeş istiyorum diye üzülmüyorsun değil mi. Seni unuttuğum, seni artık sevmediğim için değil. Anneciğinin yaşamak için bir sebebe ihtiyacı var oğlum. Sensiz bu dünya o kadar anlamsız ki. Sen olmadan önce ben var mıydım,yoksa ben de seninle bir mi doğdum. Sen benim ilk göz ağrımsın, birtanemsin, en sevdiğimsin. Hiçbirşey bunu değiştirmeyecek oğlum. Sen zaten içimden sana söylediklerimi duyuyorsun, beni görüyorsun. Güzel yüzün her an aklımda. Sana kavuşuncaya kadar her an seni özlemeye devam edeceğim. Seni çok seviyorum canım oğlum.

:çok üzgünüm: agliyorum suanda... ne denir nasil teselli edilir hic bilmiyorum.. ama sözleriniz o kadar dokunakli ki.. agliyorum sadece.. Allah sabir versin.. sizi tanimadigim halde ben bukadar üzüldüysem sizin üzüntünü anlayabilirim sanirim... cok gecmis olsun :(((

acı çekiyorum
sensiz olmak çok zorlaştı
yapayalnızım hiç birşey senin yoklugunu dolduramıyor.
seni istiyorum oğlummm
sensizlik çok ama çok zor.

Nice yıllar oldu sen gideli meleğim
Deli gönlüm üzgün,her günüm efkâr,
Nasıl gelip geçti şu uzun yıllar..
Deli gönlüm üzgün,her günüm efkâr..acım dinmiyor gozlerımden yas kurumuyor meleğim seni bekliyorum tekrar bekletme anneyi gelllll hadi meleğim.offfffffffffffffffffffffffffffffffffffoffffffffffffff

Canım oğlum,canım Yusufum...
Annecim bugün doğum gününü kutluyor olabilirdik...Ama olmadı...Seni kaybetmemin üzerinden tam 1 yıl geçti...Bir an bile çıkmadın aklımdan...Annecim kardeşini bekliyorum şimdi...Kardeşinin , benim ve babanım yanından hiç ayrılma güzel bebeğim , hep bizimle ol...Ve şunu bil güzel bebeğim , ben seni çooooook seviyorummmm...

kızlar yazdıklarınızı okudum Allah size sabırlar versin ben evladımı kaybetmedim ama kaybetmek üzereydim 32.haftamda dogum yaptım oğluşum küveze kondu sarılık oldu kalbi çalışmadı zor çalıştırdılar sünnetli dogdu idrar deligi yanda oldugu iiçin daha 1 haftalıkken ameliyat oldu çok zor günler yaşadım ama gene rabbime hamd ediyorum oğluşumu bana bagışladıgı için şimdi kendimi sizlerin yerine koydum da gözümden yaşlar boşaldı inanın yürekten aglıyorum sanki nefes alamadım tıkandım ama sabır edin arkadaşlar Allah negüzel günahsız aldı meleklerinizi yanına dogsalardı büyüselerdi günahkar olsalardı daha fazla yanmayacakmıydı içiniz? daha fazla kahrolmayacakmıydınız? Allah meleklerinizi sizden çok sevmiş boş kalan kucaklarınız inşallah en kısa zamanda dolar evinizde mutluluk huzur bıcır bıcır bebek sesleri eksik olmaz inşallah

2833.gif
meleğim tekrarr gel anneye ıcımde bır ışık ol

sana saklağığım o şarkıyı dinliyorum nefesim çıkmaz gibi oluyo birtek acını duyuyorum yastığa sarıldım ağlıyorum oğlum yarım kalışımı aynadan çok rahat görüyorum sensizlik çoğarak duvarlara çarpıyo büyüyerek bana geri dönüyo çığ gibi büyüyen senszliğm var ne yapacağımı bilemez durumdayım yavrum odana gidiyorum hazırlıklarımızın dolaba kaldırıldığı yaşanmamış geleceğin geliyo yaşayamadıklarım seninle tokat gibi çarpıyo suratıma hangi acı yardu ki beni hangi derdime benziyo koca bir hiççç hiç birşeye benzemiyo yokluğun

canım meleklerim sizi içimde taşıyamadığım için affettiniz mi beni? sizler başka bir dünyadasınız şimdi artık ama bu dünyada yanımda olan herşeyden daha çok yanımdasınız sizi her an hissediyorum hep sizinleyim en yakınım sizlersiniz birbirimize dokunamasak göremesek sarılamasak öpemesek de her dakika sizinleyim ve her biten günle size biraz daha yaklaştığımı hissediyorum bebeklerim.

MELEĞıM sensızlık okadar acıtıyorkı yoklugun artık kor atesın gıttı korun kaldı nayapacagım hasretınle bebegım sen gıdelı yuzum gulmez oldu sanmayınkı yuzum guluyor hayır ıcım kan aglıyor yasıtların yuruyor artık meleğim cok ıstedıgım ayakkabılarını alacak gıydırecek yurutecektım o mınıcık ayaklarına yavrum heryerde senı goruyorum sen benım duamdın ve rabbım duamı kabul etmıs senı gondermıstı bana sukurler olsun rabbıme bana melek annelıgını layık gordugu ıcın allahım tekrar melegımı gonder bana ıcımde yarım kalmıs yasatamadıgım mutlulugumu devam eettıreyım meleğim senınle cennette bırlıkte olucaz bırlıkte olmak ıcın hergun rabbıme dua edıyorum senı cok ozledım yavru kusum cennet melegım benım annen senı cok ozluyorrmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

EMEĞıM bugün sensiz 10. günüm senin karnımda öldüğünü 18 martta öğrendik dünyam karardı 20martta seni ölüme doğurdum simsiyah saçların küçücük bedenin gözümün önünden gitmiyor en baştan beri risk vardı 15 günde bir doktora gittik ama hiç bir işe yaramadı seni yaşatamadım böbreklerin çalışmıyormuş anneciğim doktorlar öyle söyledi doğsan da fazla yaşamazmışsın Allah çektirmedi diyorlar doğarken bile anneni hiç üzmedin çok kolay bir doğum oldu göğüslerim süt doldu ama seni emziremedim seni kucağıma alıp öpüp koklayamadım hep aklımdasın canım herkes Allahtan diyor ağlama artık diyor gözyaşlarımı içime akıtıyorum seni her şeyden çok seviyorum Allah seni bizden daha çok seviyormuş ki yanına aldı artık cennettesin beni affet anneciğim hareketlerini farkedemedim suyunun bittiğini anlayamadım rüyalarımda seninleyim sen hep içimde olacaksın

Back
X