nasıl oldu da minik kalbin durduğunda benim kalbim atmaya devam etti, nasıl dayandı da çatlamadı yüreğim güzeller güzeli cesedini kucağıma verdiklerinde,hala almıyor aklım....seni veren ve alan rabbime kurban olayım,ben rabbime yaşadıkların için de yaşadıklarım için de kızmadım hiçbir zaman zira biliyorum ki ben isyan edersem allahın azametinden hiçbir şey eksilmez ancak ben dünyamı da ahiretimi de kaybederim allah muhafaza. yavrum şimdi cennet ehlinin kucağındasın ,cennet nimetlerinden tadıyor cennet çocukları ile beraber oyunlar oynuyorsun,belki de az önce ittin seni emzirmek isteyen bir hurinin memesini ona 'ben annemi bekleyeceğim' dedin bilemiyorum ve bildiğim o ki seni çok özlüyorum.ah annesinin minik kuzusu kelebeklerden kısa ömründe buluşturamadık mememle seni... ben evde plastik emzirdim sen hastanede plastikleri emdin,ağzında gördükçe o boruları heleki sen yapıştırınca minicik dudaklarını yandı yandı ciğerim,sızladıkça sızladı göğsümün ucu,sen ağlayınca nazlayan nazlandıran olmazdı,hemşire ağlar ağlar susar demişti demişti de kaçırmıştı uykularımı ben de dayan demiştim sana dayan annesinin yavrusu hele allahın izniyla kavuş sağlığına seni evimize götürücem ve seni hiç ağlatmıycam sen iste sabahlara kadar kucağıma sarayım seni,istediğin kadar nazlandırayım seni, pamuklara sarayım incinme diye,sen iste yemek yemiyeyim uyku uyumayayım sen iste sna kurban olayım...ama olmadı olamadı çünkü seni ne kadar seversem seveyim ne senin bedenine geçerdi hükmüm ne de kendi bedenime çünkü ben de kuldum sen de...seni ve beni yaratan seni alıp beni yaşatan rabbimdi asıl sahip ve şimdi onun yanındasın ,seni gördükçe hasta beşiğinde rabbim merhamet et yavruma derdim ve rabbim öyle bir merhamet ettiki dünya ve ahiret adına hiçbir sıkıntı çekmeyeceksin artık...berk sina yavrum ben senin annenim beni bil,benim seni herşeyden çok sevdiğimi bil,beni unutma çünkü ben seni hiç unutmuyorum....nasıl doğduğunu gördüm oğlum,nasıl bağırdığını duydum, nasıl korktuğunu, nasıl ağladığını,nasıl sustuğunu gördüm oğlum.nasıl uyuduğunu nasıl uyandığını nasıl baktığını nasıl güldüğünü gördüm oğlum ,nasıl öldüğünü de ölünüde gömüldüğün günüde gördüm oğlum... doğumunu bekler gibi bekliyorum ölümü sana kavuşmak için.....