- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
- Konu Sahibi MelegimveAskim
Birgün olacak mı acaba bir bebeğim? Heyecanla girdiğim o hastahaneden elimle bebeğimle çıkabilecek miyim? Kırmızı kurdelalar takabilecek miyim başıma , bebek şerbeti kokacak mı benim de evim. uyurken izleyebilecek miyim bebeğimi?Loğusa dendiği zaman nefret etmeyecek miyim bu kelimeden. Sütüm boşa akmayacak bebeğim içecek mi?Allahım ne acılar yaşıyorum bu nasıl bir imtihan? Emirimin ölümüne bir sebep bulunmadığımdan beri bebeği olan insanlara imrenerek bakıyorum. Ben o hastahaneden nasıl çıkmıştım ya. Ama Emir hiç olmayacak. offf iyi değilim. Allahım bana yardım et. Emir seni çok özledim annem . Çokkkkkkkk
canım allahın izniyle içinde kalan her şeyi yaşayacaksın inşallah.evladını kaybetmekten kötü ne olabilir derken burada bir hanımın yazdıklarını okudum.doğumunda rahmi de alınmak zorunda kalmış.umudu da yokken şükür ediyordu rabbime.ben de hep beterin beteri var diye teselli ettim kendimi.aynı dönemde hamile kaldığım arkadaşlarımın bebeklerini görmeye gittim.onları severken gözyaşlarımı içime akıttım.uzun tedavi ve ameliyatlar sonucu bulunmuş bir bebekti oğlum.nasıl da dikkatli ve hassas taşıdım onu.ama rabbim verdi rabbim aldı.iki sene kendimi toplayamadım.hamile kalmaktan,kalamamaktan korktum.bir 5 sene daha uğraşıp acı yaşamaktan korktum.bir sabah uyandığımda ya bismillah dedim.allahım senden gelen herşey kabulüm.ne verirsen razıyım dedim.
rabbim dualarımı boşa çıkarmadı büyük kızım 7 senenin sonunda katıldı aramıza.hiç aratmadı rabbim.anladımki korkunun ecele faydası yok.kendini hazır hissettiğinde cesaretle giriş ve pes etme arkadaşım.rabbimde çok.iste vereyim diyor zaten.