Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

Birgün olacak mı acaba bir bebeğim? Heyecanla girdiğim o hastahaneden elimle bebeğimle çıkabilecek miyim? Kırmızı kurdelalar takabilecek miyim başıma , bebek şerbeti kokacak mı benim de evim. uyurken izleyebilecek miyim bebeğimi?Loğusa dendiği zaman nefret etmeyecek miyim bu kelimeden. Sütüm boşa akmayacak bebeğim içecek mi?Allahım ne acılar yaşıyorum bu nasıl bir imtihan? Emirimin ölümüne bir sebep bulunmadığımdan beri bebeği olan insanlara imrenerek bakıyorum. Ben o hastahaneden nasıl çıkmıştım ya. Ama Emir hiç olmayacak. offf iyi değilim. Allahım bana yardım et. Emir seni çok özledim annem . Çokkkkkkkk

canım allahın izniyle içinde kalan her şeyi yaşayacaksın inşallah.evladını kaybetmekten kötü ne olabilir derken burada bir hanımın yazdıklarını okudum.doğumunda rahmi de alınmak zorunda kalmış.umudu da yokken şükür ediyordu rabbime.ben de hep beterin beteri var diye teselli ettim kendimi.aynı dönemde hamile kaldığım arkadaşlarımın bebeklerini görmeye gittim.onları severken gözyaşlarımı içime akıttım.uzun tedavi ve ameliyatlar sonucu bulunmuş bir bebekti oğlum.nasıl da dikkatli ve hassas taşıdım onu.ama rabbim verdi rabbim aldı.iki sene kendimi toplayamadım.hamile kalmaktan,kalamamaktan korktum.bir 5 sene daha uğraşıp acı yaşamaktan korktum.bir sabah uyandığımda ya bismillah dedim.allahım senden gelen herşey kabulüm.ne verirsen razıyım dedim.
rabbim dualarımı boşa çıkarmadı büyük kızım 7 senenin sonunda katıldı aramıza.hiç aratmadı rabbim.anladımki korkunun ecele faydası yok.kendini hazır hissettiğinde cesaretle giriş ve pes etme arkadaşım.rabbimde çok.iste vereyim diyor zaten.

seni okadar iyi anlıyorumkiii...şubatın 28 inde de kızımın yağmurumun gidişinin 3. ayı olduuu...ve hamile olduğumu öğrendimmm...duygularım karmakarışıktı...

allahım kalbinin yangınlarını hafifletsin.senin durumun hepimizden zor.ben ağladım yavrunun fotoraflarına baktıkça.inşallah bebeğinin fotoraflarına bakarak beraber güleriz.bize yaptığı yaramazlıkları anlatırsın buradan.çok güzel bir karar vermişsin bebek konusunda.bir annenin yangını ancak başka bir yavruyla ferahlıyor.hiç geçmese de umut edilecek bir şeyler oluyor hayatta.

diliyorum doğrudur...ama yağmuru öyle çokk özlüyorumkiii...zor demek basit kalıyor...rabbimm kimselere yaşatmasın evlat acısı...kimseyi evladının yokluğuyla sınamasın....tek umudum bir günnn kavuşacak olmamız...:58:

selamlar melek anneleri,

hepinizi tanıyorum, mektuplarınızı okudum, ağladım, dua ettim. 30 yaşındayım ilk hamileliğimde bebeğim 8+3 ken kalbi durdu ve kürtaj oldum. hiçbir zaman hızla atmadı minik kalbi ilk gördüğümde ağlamıştım eşimden dr gizli heyecandan benim kalbim duracaktı. nasıl yani diordum ben hamileyim ve ben anne olacağım ve benim bebeğim olacak, o kadar kapalı kutuyumdurki doğru düzgün kimse bilmez, annemle abla kardeş iki arkadaş gibiydik 2008 de 47 yaşında lösemiden vefat etti, ölürüm sandım ölmedim devam ettim hayatıma ama bir o kadar buruk grip nezle gibi birşeydi, işte bu duygularıma birde kaybettiğim bebeğim eklendi, doğru düzgün ağlayamadım arkasından,
sizlerin hikayelerinin yanında biliyorum benim ki hafif kalacak, çok korkuyorum ama çok korkuyorum bir daha bebeğimiz olmazsa ki hiçbirimiz malesef bu korkumun bu sorumun cevabını bilmiyoruz, neyse kaderimiz yaşayacağız. Ama umarım hepimizin kaderinde çoluğu çocuğuyla mutlu sağlıklı uzun ömürler vardır.

yeniden hamile kalan arkadaşlarımın gözleri aydın, hepimize umutlar, allah tamamına erdirsin ve sağlıcakla kucaklarına alsınlar inşallah.

sevgilerimle.

canlarım,hepiniz ne kadar samimi ne kadar candansınız,inşallah RAHMAN sizlere de sağlıklı uzun ömürlü bebişler gönderir,ne zaman kendime dua etsem mutlaka size de ediyorum,Rabbim kucaklarımızı doldursun,hem kayıplarımız yerine hem de kendi yerlerine seveceğimiz bebişler versin inşallah...

hayırlı olsun canım..bak tekrar anne oluyorsun küçük meleğin yollamış kardeşini sana..inan sanki kendim hamile kalmışım gibi sevindim...canım inşallah..içinde büyüyen minik bedene sağlıklı bi şekilde kavuşursun..eli yüzü düzgün sapasağlam bi bebek dünyaya getirirsin..dua et herşeyin yolunda gitmesi için..ama sakın korkma; kötü düşüncelere kapılma..içinde umudu ve mutluluğu sakla..şimdiden hayırlı olsun cnm...:)

en yakın zamanda sizlerin de güzel haberlerini alınım inşallah...Sizler nasıl mutluluğumu içinizde hissettiyseniz ben de acınızı hissediyorum ve dilerim Allah'tan Rabbim en yakın zamanda en sağlıklı bebeklerle kucaklarınızı doldursun Kİ benim mutluluğum da tamamlansın inanın böyle yarım kalıyorum,sizleri ne kadar benimsemiş ne kadar sevmişim. hiçbir şey acı kadar yakınlaştırmıyor insanı ve en kuvvetli bağ sanırım çekilen acının dozajı...

evett ikimizde aynı zamandaaa ne kadar güzelll
meleklerimiz orda bebişlerimizi aynı anda yollamışş...benimki daha 6 haftalıkkk...:18:

canım çok şükür çok sevindim benim yavrum temmuzda melek oldu,Allah'ım 6 ay sonra nasip etti kardeşini,şimdi 7 hafta 3 günlük bebeğim ve inşallah,nasıl ki büyükleri cennet bahçelerinde kanat çırpıp,gülücükleriyle ALLAH'IN rahmet nazarlarına muhatap oluyorsa ve bizim suretimizdeki meleklerle teselli ediliyorlarsa inşallah kardeşleri de melek ağabey ve ablaları suretinde bizi teselli ederler,o kadar düğüm var ki boğazımda ve o kadar içimde kalan mutluluk,..İnşallah Rabbim merhem sürecek yaralarımıza,iki defa öpeceğim iki defa koklayacağım yavrumu nasip olursa ,ne yapacak olursam mutlaka ama mutlaka iki defa..........

artık ağlayamıyorum bile...ne oldu bana bilmiyorum..ya sersemledim yada artık kabullendim..ama şunu çok iyi biliyorum umutlu olmayı seçtim..üzülmek hiçbir işe yaramıyo..ya bunu diyorum beni kalpsiz sanmayın hiç mi üzülmüyorsun demeyin..ben üzülerek yawrumu da üzmek istemiyorum..aslında onlar ölmedi sadece farklı bi boyuta geçtiler..biz yine beraberiz aslında sadece arada görünmez bi perde var..biliyorum bu hayatta hep bi perde kapanır,bi perde açılır..birgün gelecek yine böle olacak bi perde kapanıp diğeri açılacak ve biz çocuklarımızla ve diğer sevdiklerimizle buluşucaz...hepimiz için duam şu ki perde aralanmadan yeniden anne olabilmek..yawrularımızın kardeşlerini kucaklamak..
anne demek her zorluğa her güçlüğe göğüs geren kadın demek..evlatları için herşeyden vazgeçen kadın demek..sonsuz anlayışa sahip kadın demek..anne demek dimdik ayakta duran koca bi çınar demek..hepimiz anneyiz ve çocuklarımız için güçlü olmalıyız..
ben ki; en ufak bi olumsuzluğa dayanamayan bi insandım.ölümden korkardım..insanlar en sevdiklerini kaybettiklerinde nasıl dayanırlar ki derdim..derdim ve geçerdim..taaki benim başıma gelinceye kadar..insan en sevdiğini kaybedince ölmüyomuş,başta çok üzülüyosun ama zaman geçince durup düşününce onu üzmemek için toparlanıyorsun.mutlu olmak istiyorsun çünkü biliyorsun ki o;seni bi yerlerde görüyo ve sen üzülürsen oda üzülür.işte ben beni gökyüzünden yada herhangi bi yerlerden izleyen küçük prensim için,Ömer'im için üzülmeyeceğim..onun için dua edip onu ne kadar sevdiğimi söyleyip hem ben mutlu olucam hem onu mutlu edicem..canım yawrum seni çok çok ama çooooooook seviyorum..

en yakın zamanda sizlerin de güzel haberlerini alınım inşallah...Sizler nasıl mutluluğumu içinizde hissettiyseniz ben de acınızı hissediyorum ve dilerim Allah'tan Rabbim en yakın zamanda en sağlıklı bebeklerle kucaklarınızı doldursun Kİ benim mutluluğum da tamamlansın inanın böyle yarım kalıyorum,sizleri ne kadar benimsemiş ne kadar sevmişim. hiçbir şey acı kadar yakınlaştırmıyor insanı ve en kuvvetli bağ sanırım çekilen acının dozajı...

canım çok içtensin..bende hep dua ediyorum inşallah bu sefer, inşallah hiç bir engelle bi problemle karşılaşmadan sağ salim kucağınıza kavuştursun..sütünüzü emzirmek nasip olsun..ilk sözcüklerini,ilk adımlarını görmek nasip olsun inşallah..bizlere dua etmeyi ihmal etme arkadaşım..birgün inşallah bizde sizinle güzel haberlerimizi paylaşalım..

artık ağlayamıyorum bile...ne oldu bana bilmiyorum..ya sersemledim yada artık kabullendim..ama şunu çok iyi biliyorum umutlu olmayı seçtim..üzülmek hiçbir işe yaramıyo..ya bunu diyorum beni kalpsiz sanmayın hiç mi üzülmüyorsun demeyin..ben üzülerek yawrumu da üzmek istemiyorum..aslında onlar ölmedi sadece farklı bi boyuta geçtiler..biz yine beraberiz aslında sadece arada görünmez bi perde var..biliyorum bu hayatta hep bi perde kapanır,bi perde açılır..birgün gelecek yine böle olacak bi perde kapanıp diğeri açılacak ve biz çocuklarımızla ve diğer sevdiklerimizle buluşucaz...hepimiz için duam şu ki perde aralanmadan yeniden anne olabilmek..yawrularımızın kardeşlerini kucaklamak..
anne demek her zorluğa her güçlüğe göğüs geren kadın demek..evlatları için herşeyden vazgeçen kadın demek..sonsuz anlayışa sahip kadın demek..anne demek dimdik ayakta duran koca bi çınar demek..hepimiz anneyiz ve çocuklarımız için güçlü olmalıyız..
ben ki; en ufak bi olumsuzluğa dayanamayan bi insandım.ölümden korkardım..insanlar en sevdiklerini kaybettiklerinde nasıl dayanırlar ki derdim..derdim ve geçerdim..taaki benim başıma gelinceye kadar..insan en sevdiğini kaybedince ölmüyomuş,başta çok üzülüyosun ama zaman geçince durup düşününce onu üzmemek için toparlanıyorsun.mutlu olmak istiyorsun çünkü biliyorsun ki o;seni bi yerlerde görüyo ve sen üzülürsen oda üzülür.işte ben beni gökyüzünden yada herhangi bi yerlerden izleyen küçük prensim için,Ömer'im için üzülmeyeceğim..onun için dua edip onu ne kadar sevdiğimi söyleyip hem ben mutlu olucam hem onu mutlu edicem..canım yawrum seni çok çok ama çooooooook seviyorum..

metanetine hayran kaldım cemocan
biz üzüldükçe meleklerimiz daha çok üzülüyorlar
onlar ve kardeşleri için ayakta kalmalı ve ileriye bakmalıyız inş.
kalbim2010 mesaj alınmıştır:)teşekkürler

malesef 100 mesajı tamamlayamadığım için özel cevap gönderemiyorum.ben sezeryanla doğurmuştum kuzumu,5 ay sonra korunmayı bıraktım ama anca bir buçuk ay sonra geldi bebişim,hatta çok strese girmiştim acaba olmayacak mı diye çünkü ilk bebeğimiz ilk haftada gelmişti ama çok şükür nasip oldu...Rabbim en yakın zamanda en sağlıklısından yavrular nasip eder inşallah...

malesef 100 mesajı tamamlayamadığım için özel cevap gönderemiyorum.ben sezeryanla doğurmuştum kuzumu,5 ay sonra korunmayı bıraktım ama anca bir buçuk ay sonra geldi bebişim,hatta çok strese girmiştim acaba olmayacak mı diye çünkü ilk bebeğimiz ilk haftada gelmişti ama çok şükür nasip oldu...Rabbim en yakın zamanda en sağlıklısından yavrular nasip eder inşallah...

kız ben anladım mesajından zaten gönderemediğini ve o şekilde buraya yazdığını cok sağol :)
uzunömürlü olsun bebeğin
ensağlıklısından en hayırlısından
inş. doğum öykünü okumakda nasip olur bizlere:)

Birgün olacak mı acaba bir bebeğim? Heyecanla girdiğim o hastahaneden elimle bebeğimle çıkabilecek miyim? Kırmızı kurdelalar takabilecek miyim başıma , bebek şerbeti kokacak mı benim de evim. uyurken izleyebilecek miyim bebeğimi?Loğusa dendiği zaman nefret etmeyecek miyim bu kelimeden. Sütüm boşa akmayacak bebeğim içecek mi?Allahım ne acılar yaşıyorum bu nasıl bir imtihan? Emirimin ölümüne bir sebep bulunmadığımdan beri bebeği olan insanlara imrenerek bakıyorum. Ben o hastahaneden nasıl çıkmıştım ya. Ama Emir hiç olmayacak. offf iyi değilim. Allahım bana yardım et. Emir seni çok özledim annem . Çokkkkkkkk

inşallah bu dediklerinin hepsi olacak sen yeterki inancını kaybetyme ben buna inanıyorum çünkü biz seçilmiş meleklerin anneleriyiz rabbim acımızı görüyo imtahanımızın zorluğunu biliyo sabrımızıda görüyo inanıyorumki bizi yaratıp başı boş bırakmadı sabrımızın mükafatını verecek içimizde yarım kalan duyguları tekrar yaşayıp mutlu olacağız

aslında önce sizlerle paylaşmalıydım ama acılarınızı düşününce vazgeçmiştim.hata etmişim , Rabbime binlerce şükürler olsun ki ben tekrar hamileyim, sekizinci haftasında berkimin kardeşi...iki gün önce kalp atışlarını duyduk yavrumun,berkimin kalbi durduktan sonra en özendiğim ama en korktuğum sesti küçük dımdımlar şimdi tekrar hayata bağladı beni bu dımdımlar...hata kısmına gelince ekimde anne olacaklarla ve şubat hamileleriyle yazışayım dedim ama herkes kendi mutluluğunda boğulmuş herkes kendi dünyasında,inanın hiç mutluluğuma mutluluk katmadı onlarca insan,onların içinde yabancı hissettim kendimi ve sonra daha iyi anladım sizlerin neden melek anneleri olarak seçildiğinizi...canım ve seçilmiş arkadaşlarım,gururunuzu ya da enaniyetinizi kabartmak için değil teselli olsun diye de değil yazdıklarım ama hepiniz melek annesi olmayı hak eden meleklersiniz ve benim asıl yerim burası...

canım benim uzun zamandır girmiyordum çok sevindim ne kadar güzel bi haber inşallah bu sefer herşey çok güzel olacak rabbim sorunsuz bi şekilde hamilelik nasip etsin evine bebek kokusunu sesini nasip etsin inş kendine çok iyi bak stres üzüntü yapma bunlar çok önemli korkuların olur ama çok düşünüp kurma kendi kendine bebeğin için

canım çok şükür çok sevindim benim yavrum temmuzda melek oldu,Allah'ım 6 ay sonra nasip etti kardeşini,şimdi 7 hafta 3 günlük bebeğim ve inşallah,nasıl ki büyükleri cennet bahçelerinde kanat çırpıp,gülücükleriyle ALLAH'IN rahmet nazarlarına muhatap oluyorsa ve bizim suretimizdeki meleklerle teselli ediliyorlarsa inşallah kardeşleri de melek ağabey ve ablaları suretinde bizi teselli ederler,o kadar düğüm var ki boğazımda ve o kadar içimde kalan mutluluk,..İnşallah Rabbim merhem sürecek yaralarımıza,iki defa öpeceğim iki defa koklayacağım yavrumu nasip olursa ,ne yapacak olursam mutlaka ama mutlaka iki defa..........

2 yetmez güzelim üç olsun dört olsun bizim içinde öpüp kokla doya doya o mis kokusunu içine çekersin inş

bugün ilk kez gülerek uyandım sabaha..seni gördüm rüyamda oğlum..küçük bedenini,o tatlı güzel ve masum yüzünü gördüm yine..çok özlemişim oğlum ben seni..cansız bedeninle kucağımdaydın yine ama olsun ben seni gördüm ya o bana yeter..senin o güzel yüzünü unuttum diye çok korkuyordum ama unutmamışım meleğim..biliyo musun seni göğsüme bastırıp oğlum,benim oğlumm diye sevdim seni ve kokladım..hasret çekmek çok zormuş ama sen hep böle rüyalarıma gelirsen ben hasretim bi nebze olsun azalır..üzüntülerim biraz olsun azalır..çünkü ben seninle rüyalarda buluşabiliyorum artık..gittiğin yerde çok mutlu olduğunu biliyorum canımın içi oğlum..sen mutlu oldukça bende oluyorum..seni çok çok ama çoooookk seviyorum..benim güzel yüzlü,baldan tatlı oğlum..anneciğinin bitanesi..

esmeray03, banusultan,sinannuray ve diğer kader arkadaşlarım umutsuzluğuma ortak olup içimi ferahlatacak şeyler yazmışsınız. teşekkür ederim.....

Emirim bu sabah yanındaydım oğlum, mezarına geldim. Üşümüşsün gibi geldin annem bana, üşüdün mü oğlum. Sana dua okurken bir elim tam bedeninin üstünde topraktaydı.Toprağın buz gibiydi.Mezarından toprak getirmeme izin vermiyorlar. bende tırnaklarımın arasına gömdüm toprağını Emirrrrrrrrr.o kadar çok istedim ki mezarının yanına uzanıyım herkes gitsin üstümüzü örtelelim uyuyalım oğlum. Ya da beni içeri çek karnımdaki gibi sıcacık Seninle uyuyayım. İyi bir yerde olduğunu biliyorum ama orda sen bensiz üşür müsün, korkar mısın çekinir misin? Sakın korkma Emirim Allahıma emanetsin.O kıvırcık saçların, tebessüm eden yüzün, minik parmakların, güzel yüzün artık buluşalım oğlum. yooo hayatı seviyorum oğlum babanı da ama sen sen çokBAŞKASIN özledim Emir seni. yÜREĞİM YANIYOR, ACIYOR.Seni kucağıma alsam üşümüş bedenini ısıtsam ısındıkça gözlerini açsan ahhhhh Emir bu genç yaşta bu acı beni yakıyor oğlum, ağlıyorum dayanamıyorum. Mezarın gözümün önünde ben sıcacık evimde. biliyorum ruhun rahat,duam seninle oğlum, yavrum.Melek oğlum uzaktan beni izlediğini, gülümsediğini biliyorum. Ama annen seni ısıtamıyor ,doyuramıyor, Toprağına sımsıkı bastırdım bedenine yaklaşayım diye ama olmadı. Allahım , yüreğim yanıyor...Emirim yavrum güzel oğlum.

hanedanemir; ben yavrumun kabrinde beş saat dua ettim hiç nasip olmamıştı yavrumla kucak kucağa yatmak hastanede 11 gün o beşiğinde ben ayakta yanında...fırsat bu fırsat deyip uzandım kabrinin yanına bir elimi doladım toprağına başımı kenar taşlarından birine koydum,yanımızda kimse yoktu ölümü tadan yüzlerce sessiz mezardan başka o halde bile mutluydum ilk defa baş başa koyun koyun koyuna aramızda iki alem olsa da ...sonunda belki rüyamda görürüm umuduyla yumdum gözlerimi ağlamaktan yorgun... ve kendimi yeşillikler üzerinde uçarken gördüm. oğlum,cennet kuşu diyorlar sana, sen cennette böylemi uçuyorsun ne güzelmiş uçmak...dedim ve yavrumu göremeden uyandım...buna da ŞÜKÜR HEM DE BİNLERCE...

Son düzenleme:
Emirim bu sabah yanındaydım oğlum, mezarına geldim. Üşümüşsün gibi geldin annem bana, üşüdün mü oğlum. Sana dua okurken bir elim tam bedeninin üstünde topraktaydı.Toprağın buz gibiydi.Mezarından toprak getirmeme izin vermiyorlar. bende tırnaklarımın arasına gömdüm toprağını Emirrrrrrrrr.o kadar çok istedim ki mezarının yanına uzanıyım herkes gitsin üstümüzü örtelelim uyuyalım oğlum. Ya da beni içeri çek karnımdaki gibi sıcacık Seninle uyuyayım. İyi bir yerde olduğunu biliyorum ama orda sen bensiz üşür müsün, korkar mısın çekinir misin? Sakın korkma Emirim Allahıma emanetsin.O kıvırcık saçların, tebessüm eden yüzün, minik parmakların, güzel yüzün artık buluşalım oğlum. yooo hayatı seviyorum oğlum babanı da ama sen sen çokBAŞKASIN özledim Emir seni. yÜREĞİM YANIYOR, ACIYOR.Seni kucağıma alsam üşümüş bedenini ısıtsam ısındıkça gözlerini açsan ahhhhh Emir bu genç yaşta bu acı beni yakıyor oğlum, ağlıyorum dayanamıyorum. Mezarın gözümün önünde ben sıcacık evimde. biliyorum ruhun rahat,duam seninle oğlum, yavrum.Melek oğlum uzaktan beni izlediğini, gülümsediğini biliyorum. Ama annen seni ısıtamıyor ,doyuramıyor, Toprağına sımsıkı bastırdım bedenine yaklaşayım diye ama olmadı. Allahım , yüreğim yanıyor...Emirim yavrum güzel oğlum.
Canım benim ya, acın çok büyük, seni okurken hep emirin annesi diye okuyorum, topinklerde yazıları, rabbim sabır verecek, bu tarafta kolların boş kaldı, ama biliyorsun bu tarafın öbür tarafıda var, diğer tarafta huzura ereceksin.Eminim emir senin gibi bi annesi olduğu için gurur duyacak seninle. Rabbim tez zamanda emirin kardeşini göndersin sana.
hanedanemir; ben yavrumun kabrinde beş saat dua ettim hiç nasip olmamıştı yavrumla kucak kucağa yatmak hastanede 11 gün o beşiğinde ben ayakta yanında...fırsat bu fırsat deyip uzandım kabrinin yanına bir elimi doladım toprağına başımı kenar taşlarından birine koydum,yanımızda kimse yoktu ölümü tadan yüzlerce sessiz mezardan başka o halde bile mutluydum ilk defa baş başa koyun koyun koyuna aramızda iki alem olsa da ...sonunda belki rüyamda görürüm umuduyla yumdum gözlerimi ağlamaktan yorgun... ve kendimi yeşillikler üzerinde uçarken gördüm. oğlum,cennet kuşu diyorlar sana, sen cennette böylemi uçuyorsun ne güzelmiş uçmak...dedim ve yavrumu göremeden uyandım...buna da ŞÜKÜR HEM DE BİNLERCE...
Kalbim hamileymişsin tekrar hayırlı uğurlu olsun, sizin haberleriniz bize umut oluyor.Kucağını alıp sağlıklı sıhatli büyütmeyi nasip etsin, biz daha doğurmadan kaybettik yavrumuzu, nasıl bi acı allahım hepimize sabır versin. Rüyan çok güzel, insana huzur veren bi sobetin var. Mevlam senin ve burdaki bütün arkadaşlarımızın yüzünü güldürsün.

Banada dua edin kızlar, benimde hepinizin duasına ihtiyacım var.

Back
X