• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

Cnm gerçekten çok zormus bende zor hamile kalanlardanim rabbim kimseyi evlat acisiyla sinamasin Olmamasina yillarca cok uzulmustum ama artık o aci hiçbişey yerini ewlat acisi aldi daha kirkimiz cikmadi zamanla alisacagim biliyorum ama Yüreğimin yangını hic sonmeyecek

Merhabalar aranıza yeni katıldım yazdıklarınızı okuyorum acım daha çok artıyor şuan minik bebeğim canım oğlum 34 gün oldu hâlâ küvezde hayati riski var.. ikizi olan canım kızım güzel yüzlüm doğduktan 10 gün sonra cennet kuşu oldu dayanilması çok zor bir imtihan kalbim acıyor Allah'ım bizlere sabir versin bebeklerimizin şefaatini nasip etsin
canım diğer bebeğin için çok üzüldüm. oğlun küvözden çıktı mı? allah sabırlar versin.

Hiç bir zaman geri dönmeyeceksin canım oğluşumm meleğimm canım sensiz geçen günlerim bir ızdırap sensiz aldığım nefes bile haram seni çok özledim meleğimmm:KK61::KK61::cry:Beni gördüğünü ve hissettiğini biliyorum kara kuzumm benim bir gün mutlaka buluşacağız bekle beni birtanem :(

Bilsem ki bir daha hiç dönmeyecek
Bilsem ki gözyaşım hiç dinmeyecek
Utanmam yenilmem mutsuzluğuma
Şimdi sensiz cehennemde yaşlanacağım .....

bende persembe gunu ogrendim bebegimin öldügünü ve cuma normal dogumla dogum yaptim oglumu :( ellerimle kefenledim be 2 gundem beri sütüm geliyo goguslerim sizliyo emzirme hayali kurup o gunleri yasayamamamk cok aci allahim hepimize sabir versin ben diger 2 oglumla avunuyorum artik :'(

Bebeğim,oğlum ben seni görmek için gün sayarken bu gece ellerime cansız bedenini verdiler.Biliyordum hissediyordum dünya güzeli bir oğlum olacağını gerçekten de öyleydin baban gibi kapkara gözlerin vardı.Minik minik ellerin parmakların vardı.Ama olmadı oğlum aldı rabbim seni benden.Ben senin için hayaller kurarken bunu yaşamak o küçük cansız bedenini almak varmış avuçlarıma.Bu acıya nasıl dayanıcam bilmiyorum.Sanki bir rüyadayım kabus dolu bir rüyadayım uyanıcam ve sen karnımdaymışsın gibi hissediyorum.Ama yoksun çoktan gittin benden.Olsun birtanem rabbim verdi rabbim aldı seni benden.İnşallah kardeşlerin olur.Ama asla sen ömür boyu aklımdan kalbimden çıkmayacaksın.Ne mutlu sana ki bu iğrenç dünyayla tanışmadan cennete gittin.Seni kucağıma almak babana benzeyen o gözlerini doya doya izlemeyi çok isterdim ama kaderimiz buymuş.Ben yanına gelirmiyim görürmüyüm seni bilmiyorum ama senin beni beklediğini biliyorum bebeğim.Tanışamadık elele tutuşamadık ama seni çok seviyorum.Herşeyden çok seviyorum.İnana bana babanda çok seviyor ve asla unutmayacak.Cennetinde mutlu yaşa seni hiç unutmayacağım bebeğim...01,02,2015 gecesi 2 aylık bebeğimi kaybettim bu ona yazdığım ilk ve tek mektup.

Bebeğim,oğlum ben seni görmek için gün sayarken bu gece ellerime cansız bedenini verdiler.Biliyordum hissediyordum dünya güzeli bir oğlum olacağını gerçekten de öyleydin baban gibi kapkara gözlerin vardı.Minik minik ellerin parmakların vardı.Ama olmadı oğlum aldı rabbim seni benden.Ben senin için hayaller kurarken bunu yaşamak o küçük cansız bedenini almak varmış avuçlarıma.Bu acıya nasıl dayanıcam bilmiyorum.Sanki bir rüyadayım kabus dolu bir rüyadayım uyanıcam ve sen karnımdaymışsın gibi hissediyorum.Ama yoksun çoktan gittin benden.Olsun birtanem rabbim verdi rabbim aldı seni benden.İnşallah kardeşlerin olur.Ama asla sen ömür boyu aklımdan kalbimden çıkmayacaksın.Ne mutlu sana ki bu iğrenç dünyayla tanışmadan cennete gittin.Seni kucağıma almak babana benzeyen o gözlerini doya doya izlemeyi çok isterdim ama kaderimiz buymuş.Ben yanına gelirmiyim görürmüyüm seni bilmiyorum ama senin beni beklediğini biliyorum bebeğim.Tanışamadık elele tutuşamadık ama seni çok seviyorum.Herşeyden çok seviyorum.İnana bana babanda çok seviyor ve asla unutmayacak.Cennetinde mutlu yaşa seni hiç unutmayacağım bebeğim...01,02,2015 gecesi 2 aylık bebeğimi kaybettim bu ona yazdığım ilk ve tek mektup.
Başın sağolsun arkadaşım cok ama cok zor bir aci seni anlayabiliyorum.Rabbim bir daha böyle bir aci yasatmasin.Acini desmek gibi olmasin arkadaşım 2 aylik vefar etti demişsin bir rahatsizligi mi vardi yavrunun kucagina alip alistiktan sonra daha zor olsa gerek Rabbim dayanma gücü versin.

bende persembe gunu ogrendim bebegimin öldügünü ve cuma normal dogumla dogum yaptim oglumu :KK43: ellerimle kefenledim be 2 gundem beri sütüm geliyo goguslerim sizliyo emzirme hayali kurup o gunleri yasayamamamk cok aci allahim hepimize sabir versin ben diger 2 oglumla avunuyorum artik :'(
Allah rahmet eylesin arkadaşım Rabbim sabir versin gercektennn zorr hemde cok zor diger yavrularina sağlıklı sihhatli ömür nasip etsin.

basın sağolsun canım Allah sabırlar versin.

Başın sağolsun arkadaşım cok ama cok zor bir aci seni anlayabiliyorum.Rabbim bir daha böyle bir aci yasatmasin.Acini desmek gibi olmasin arkadaşım 2 aylik vefar etti demişsin bir rahatsizligi mi vardi yavrunun kucagina alip alistiktan sonra daha zor olsa gerek Rabbim dayanma gücü versin.
saol canım ben hamileydim iki aylıkken düşük yaptım düşüğümü görmek istedim doktor elime verdi onu gördüm...

saol canım ben hamileydim iki aylıkken düşük yaptım düşüğümü görmek istedim doktor elime verdi onu gördüm...
Allah sabrını versin arkadaşım inşallah bundan sora sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü evlatlar nasip eder Rabbim sanada bizlerede.

Heveslik eyledim yavru yitirdim yitirdim
O da hayal ile düsümüs meger
Yavrumu gözümden ayirmam derdim
Kurdugum hayeller bosumus meger

Bunu boyle yazan elbette haktir
Kerem et dünyanin buhrani çoktur
Yokladim yavrumu yarasi yoktur
Yürekte yarasi bes imis meger

:KK61::KK61::KK61::cry::cry::cry::cry:

Bende ilk bebeğimi 8 haftalıkken kalp durması sonucu kaybettim :( şimdi yine hamileyim çok şükür Rabbime.. İlk bebeğimi çok özlüyorum onun acısı hiç geçmiyor :( Allah karnımdakine uzun ömür versin...
İlk gözağrım cennette beni bekliyorsun biliyorum seni çok seviyorum meleğim! Allah kaybedenlere sabır versin.. Allah'a emanet yavrularımız...

Merhabalar
Cok uzun süredir takip ediyorum siteyi.Ancak bugune kadar hiç yazamadım.Artık anladım ki bana iyi gelecek olan şey benim yaşadıklarımı ya da benzerlerini yaşayanlarla paylaşmak..Çünkü kendi iç sesimle konusmaktan cok yoruldum.Uzatmadan başlayayım...Yaklaşık 3 yıl önce basladı.Artık cocugumuz olsun istedik.Once kendimiz denedik. Bir süre sonra hekime gidip daha kontrollü bir şekilde ilerlemeye karar verdim.Tum tahliller yapıldı.Bilirsiniz gebeli,ge hazırlık surecı tahlilleri.Hiç bir sorun çıkmadı. Hekim bize 1 yıl icerisinde doğal yoldan gebelik olabileceğini eğer olmazsa tekrar gorusmeyı onerdi.biz de 7 ay bekledik.Olmadı...Tekrar doktora gittik.bu sefer erkege ait testleri yapalım birde dedi.test sonuclarında doktorun beğenmediği birseyler vardı ama telefonda acık konusmadı.biz de gidip yuzyuze goruselim dedik.o aksam hiçbir belirtim olmamasına rağmen gebelik testi yaptım(cok alışmıştım her ay yapmaya rituel halıne geldi).Sok Sok cift cizgi....arkası mutluluk,cosku tum guzel anlar.taaaki 38.haftaya kadar.Hafta basında kontrole gittik.bu arada normal doğum istiyorum.doktor muayeneden sonra bana ya bu gece ya da yarın sen dogum icin geliceksın galiba dedi.bir heyecan eve donduk.aksam hep kendimi dinledim doğum ne zaman baslar diye.Farkettim ki bebeğim harakat etmiyo.Bu arada kızım coooooooook hareketliydi.ertesi gun ara ara anneme tekmeleri azaldı sanki dedim.doktoru aradık dogum cok yakın oldugundan sıkısıp hareketleri azalmış olabilir dedi.ıstersen nst ye git dedi.ertesi gun doğum gunumdu.O zaman giderim dedim.Doğumgunumde son ultrasona girdim ve BEBEĞİN KALBİ DURMUŞ o lanet olası cumleyı duydum.

Sonra film koptu.tam 30 saat ölmüş kızımı gogarabilmek için bekledim normal dogumla.sonra yarı baygın sezaryene alındım.Kızımı bana göstermemek ıcın herkes muthıs calıstı.sureklı uyutuldum.sonraki 6 ay kabus gibiydi.7.aydan itibaren tekrar denemelere basladık.ilk ay hamile kaldım.Ancak o da kimyasalmıs.Nısan sonunda asılama yapıldı ama az once negatif oldugunu ogrendım.Artık İMDAAAAAAAAAAAAAAAAAAT.Dayanamıyorum.Ölüyorum sanki

Rabbim sabrımızı versin inşallah derdimizi rahat paylaşabildiğimiz ve sadece bizim gibi yavrusunu kaybedenlerle halimizden anlayanlarla konuşmak rahatıyor beni de :(

Bende yavrumu 11 gün önce kaybettim:( kendisi küçük ama derdi çok büyüktü kuzumun kalbi gelişmemişti. 26. Haftamdaydım 21 ocak günü öğrendim bebeğimin çok ağır bir hastalığının olduğunu gebeliği sonlandırma tek öneri ama kıymadım canıma nasıl kıyabilirdim ki :( 14 hafta daha misafirim oldu kuzum hep içimde kalsaydı keşke kıpır kıpırdı içimde o kadar güzel bir duyguydu ki onunla olmak içimde böyleyde dışarda olması nasıldı acaba :(

Back
X