• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

canım özür dilerim yazdığını çok geç farkettim bana da oldu doktor dostinex diye bir ilaç verdi haftada iki gün kullandım zamanla geçti çok şükür nasılsın iyi misin biraz daha allah hepimize bolca sabır ve önce akıl sağlığı versin inşallah
Ayni ilaçtan banada vermis canim kullandim geçti şimdi ben böyle bişey olucani bilmedigimden cok kötu oldum duygusal anlamda önceden söylenseydi hazirlikli olurdum neyse atlattim çok sukur sadece pskolojik olarak biraz kötü hissediyorum kendimi onuda atlatıcam inşallah rabbim hepimizin yardımcısi olsun

Ayni ilaçtan banada vermis canim kullandim geçti şimdi ben böyle bişey olucani bilmedigimden cok kötu oldum duygusal anlamda önceden söylenseydi hazirlikli olurdum neyse atlattim çok sukur sadece pskolojik olarak biraz kötü hissediyorum kendimi onuda atlatıcam inşallah rabbim hepimizin yardımcısi olsun
amin canım doktorun bana dediği doğumdan sonra vücut kendini hamile sanmaya devam ediyormuş bu yüzden de göğüsler ve karın ağrıyormuş eger doğum yaptıysan bebek istiyor bebek yoksa hamile sanıyormuş emzirmediğimiz için bütün bunlar yaşanıyor çok zor çok allah hepimizin yardımcısı olsun

bugün yine sana yazıyorum cennet kuşum ..seni kaybedeli 365 gün olmuş bugün senin doğum günün hayatta olsaydın bugün hazırlıklarla geçecekti en güzel kıyafetini giydirecektim en güzel pastayı kendi ellerimle yapacaktım herkeselere haber salıcaktm EVAM TANEM 1 yaşında diye... olmadı bebeğim bugün gülmek yerine gözyaşlarıyla geçiyor ve ben yine yanlız ve kimsesiz aglıyorum canım yanıyor kuzum acın ne azalıyor ne geçiyor nede diniyor ..hani herkesler zamnla geçer diyordu neden geçmiyor ..bugün mezarına bile gelemiyorum beni affet yavrum dayanamıyorum artık seni orda bırakıp gelmeye.. en son mezarındaki saç bandını yastığımın altına koydum senin kokunu bilmiyorum ama o koku senn kokunmuş gibi geliyor seni çok özlüyorum fotograflarda yetmiyor artık.. hergece ben yine seninle konuşuyorum arada da olsa rüyalarıma geliyorsun hep gel olurmu gül yüzlüm .....bugün seni öpüp koklayamıcam iyiki doğdun EVAM diyemicem sana dua edicem fotoğrafını öpücem ..Ben seni En güzele emanet ettim.. zaten sende bana emanet değilmiydin bir gün mutlaka kavuşacağız ve hasretemiz bitecek ben o güne okadar seni hep özlicem dua edip sabırla beklicem.. Rahat uyu meleğim Cennet kuşum Seni çok seviyorum ve çok özlüyorum ................................

bugün yine sana yazıyorum cennet kuşum ..seni kaybedeli 365 gün olmuş bugün senin doğum günün hayatta olsaydın bugün hazırlıklarla geçecekti en güzel kıyafetini giydirecektim en güzel pastayı kendi ellerimle yapacaktım herkeselere haber salıcaktm EVAM TANEM 1 yaşında diye... olmadı bebeğim bugün gülmek yerine gözyaşlarıyla geçiyor ve ben yine yanlız ve kimsesiz aglıyorum canım yanıyor kuzum acın ne azalıyor ne geçiyor nede diniyor ..hani herkesler zamnla geçer diyordu neden geçmiyor ..bugün mezarına bile gelemiyorum beni affet yavrum dayanamıyorum artık seni orda bırakıp gelmeye.. en son mezarındaki saç bandını yastığımın altına koydum senin kokunu bilmiyorum ama o koku senn kokunmuş gibi geliyor seni çok özlüyorum fotograflarda yetmiyor artık.. hergece ben yine seninle konuşuyorum arada da olsa rüyalarıma geliyorsun hep gel olurmu gül yüzlüm .....bugün seni öpüp koklayamıcam iyiki doğdun EVAM diyemicem sana dua edicem fotoğrafını öpücem ..Ben seni En güzele emanet ettim.. zaten sende bana emanet değilmiydin bir gün mutlaka kavuşacağız ve hasretemiz bitecek ben o güne okadar seni hep özlicem dua edip sabırla beklicem.. Rahat uyu meleğim Cennet kuşum Seni çok seviyorum ve çok özlüyorum ................................

Merhaba öyle icten yazmışsın ki acını özlemini icimde hissettim bende 5 nisanda 38 haftalik bebegimi kaybettim dekolman plesanta. Seninde hemen hemen kaybetme nedenin ayni galiba. Sezeryan oldum tekrar bebek düşünüyorum. Sen tekrar denedin mi?

Rabbim sanada sabır versn arkadaşım ..ben düşünmüyorum kendimi hazır hissetmiyorum psikolojik olarak ..Rabbim sana hayırlısını versn herşey dilediğin gibi olsn inş

Allah sabır versin cnm bende kizimi 6 kasımda kaybettim çok zor ne azalır acısı ne diner nede unutulur herkes unutur ama anne unuramiyor ben kizimi aksamli sabahlı beklerdim dogumu olcak ti ama bir sabah uyanmadı kizimi kucağıma değil toprağa koydum allahım tüm annelere sabır versin çok zor hem suan bugün öğrendim hamileyim ama içimde bir korku bir sevinç çok zor bişey inş bir kızım olurda ablasının boşluğunu yeni doğacak bebegim le doldurururum ama çok şükür bir oğlum var allah oglumu ve karnımdaki Bebeğimi bağışlasin bana dua edin sizde ne olur şu mübarek günlerin suyu yüzü hürmetine Rabbim derya mümin kardeşlerin bir birine yaptı dualar kabul olur diye

Allah hiç kimseye evlat acısı vermesin hiç bir şeye benzemez o acı ama ben birde şunu düşünürüm çok şükür Rabbimden gelir kulundan gelmez. Ve allahım bu duyguyu cennette bekleyen bir evladı da her Kula nasip etmez allahın seçmiş olduğu kullarız bizler çok şükür ki cennete bizi bekleyen evlatlarimiz var

uzun zaman olmuştu buraya girmeyeli :( yazdıklarınızi tek tek okudum üç melek annesi olarak acılarınızi ta içimde yaşadım :( bende ucuz yavrularımı a
oğullarımı kaybettim ikisini 20. haftamda kaybettim üçüncü yavrumu 32 haftalık sezeryanla doğum yaptım ama 10 gün yaşadı yusufum ekimde iki sene bitecek acım aynı acı hiçte geçmeyecek biliyorum :( şükürler olsun rabbime yavrularım kardeşlerini gönderdiler bir kızım oldu üç aylık şimdi o en büyük tesellim :(

şunu unutmayın bizler seçilmiş özel anneleriz bizler melek anneleriyiz rabbim bu acıların mükafatını verecektir inşallah :) Rabbim beni güldürdü en kısa zamanda sizleri de güldürsün kader arkadaşlarım :)
Insallah canım allah razı olsun yavrunu da rabbım sana bagıslasın

şunu unutmayın bizler seçilmiş özel anneleriz bizler melek anneleriyiz rabbim bu acıların mükafatını verecektir inşallah :) Rabbim beni güldürdü en kısa zamanda sizleri de güldürsün kader arkadaşlarım :)
İnşallah Rabbim tez zamanda bizleride güldürür arkadaşım Rabbim kızına sağlıklı,sıhhatli bir ömür nasip etsin.Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.

09.07.2013 zeynep durum cennet kokulum ikisene önce son gecemizdi seninle sabah olduğunda seni hissetmeyince Dr gidipte melek olduğunu ogrenmistim bir korku tunelinin içinde gibiydim kabustu zor günlerdi
Seni anmadigim aklımda olmadığın bir gün olmadı aglamadigim babana bugün hatirlattigimda o bizim cennet kokulu kızımız bizi orda bekliycek dedi gözleri doldu
Meleğim şükürler olsun bir kardeşin olacak sen orda yattikca Rabbim doğacak kardesine uzun ömürler versin
Unutulmadin seni çok seviyorum. ..

İçimin gülen yüzü,
Seni çok seviyorum, çok özlüyorum... Hayatımın en güzel günleri içimde olduğun günlerdi... Kim bilebilirdi ki vücudumun tabutun olacağını...
Güzel kuzum ben sen fazla radyasyon alma diye alışveriş merkezinde kontrolden bile geçmedim, nasıl yaşatamadım seni anlamıyorum...
Tüp bebeklerin en acelecisi, en tontişi, en susamı; 5 tane daha kardeşin var onları hastanede bırakamam diye toparlanmaya çalışıyorum...
Kalbimdeki bu acı geçmez Rüzgar, geçemez. Seni şarkılar söyleye söyleye okşayarak kaybettik biz. Sen bizim esip giden Rüzgarımızsın, minnoşumuzsun ve hep öyle kalacaksın. Senin kalbinin durduğu ama benimkinin atmaya devam ettiği günü asla unutmayacağım ama bu kalp attıkça seni çok seveceğim ve özleyeceğim minik kuşum.
Babacığın da ben de seni hep çok seveceğiz. Rüyamda bu kadar kalabildim anne dedin bana... Keşke fazlası olsaydı, keşke yatakta birbirimizi gıdıklayabilseydik, babanın göğsünde uyuyabilseydin, elini tutabilseydim, saçlarını sevebilseydim, keşke aşık olabilseydin... Koskoca bir hayat vardı önünde sanki, yaptığın resimleri duvarlara asacak, sana fotoğraf çekmeyi öğretecektik...
Seni kaybetmenin acısı geçmeyecek, bunu biliyorum. Ama ben anneyim ve 5 bıdığım daha var, onlar için toparlanmalı, onları yaşatmaya çalışmalıyım.
Kardeşlerinin koruyucu meleği ol Rüzgar. Yaşamalarına, bizimle kalmalarına ve sağlıkla büyümelerine yardım et. Seni çok seviyorum can kuşum, tatlı buğday tanem.
Aydınlık ruhun ışık olsun...
Annen

bende kızımı 10 aylıkken kaybettim bir gecede fenalaştı 3 gün yoğunbakımda kaldı direndi yavrum ama gitti şimdi cennette çok sağlıklı bi bebekti 9, ayında 7 tane dişi vardı emmeyi çok severdi hep gülerdi kızım o benim ilk gözağrımdı yürek yangınım oldu beni yaktı gitti,...

bende kızımı 10 aylıkken kaybettim bir gecede fenalaştı 3 gün yoğunbakımda kaldı direndi yavrum ama gitti şimdi cennette çok sağlıklı bi bebekti 9, ayında 7 tane dişi vardı emmeyi çok severdi hep gülerdi kızım o benim ilk gözağrımdı yürek yangınım oldu beni yaktı gitti,...
canım başın sağolsun bu ne büyük bir acı insan nasıl dayanır Rabbim sabır versin :( seni üzmek istemem ama peki neden olmuş?

Back
X